SÅNN GÅR NO DAGAN

Yoooo fra Hvar! Yess, klokken 06.30 var det opp igjen i morges og inn til Hvar igjen. Vi bestemte oss spontant for å overnatte her, sånn at vi fikk hele to dager på øya. Så det eneste dagen har gått til er egentlig bare å ligge. Aiiaii til alle svensker som er her inne og leser er det langt i fra så kinky som det høres ut som, det var langstrak ligging på solseng jeg skulle frem til her. Jeg elsker å være klassisk nordmann i syden, og kun ligge i sola, lese bøker, drikke en kaffe, bestille litt mat, drikke noen øl, bade litt. Dra hjem, dusje, spise litt mer. Jeg skal på en bloggreise litt etter at jeg kommer hjem igjen, og slike turer er ofte stappfulle av aktiviteter, så da passer det meg perfekt med en kjærestetur der man kun kan slappe av. Så som vi sier i Trønderlagen – ​sånn går no dagan!

Ellers holder jeg på å bli sprø av autocorrecten her på maccen – som mener at bloggreise skal rettes om til Pbloggreise, koste hva det koste vil. Kan noen si meg hvordan jeg fjerner den pls???

    1. Er det lov å komme med et lite innspill til teksten på bloggen? 🙄 Syns det et litt vanskelig å lese hva som står når teksten er så lys

    2. Syns teksten i det nye designet er litt vel liten, så jeg må faktisk anstrenge meg en del for å lese.. Er klar over jeg ser litt dårlig, så det er ikke sikkert at mange er enige, men jeg tenkte i hvert fall uansett bare å gi en tilbakemelding på det.

    3. Teksten på bloggen er uleselig 🙁 Så tynne bokstaver og lysegråe i tillegg… Er det bare meg? Må merke alt så jeg klarer å lese.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg