BEACH CLUB DIVA


A N N O N S E :   S P O N S E D E   K L Æ R   N E L L Y   +   S H E I N

K J O L E   S H E I N ,   H E R

V E S K E   O N L Y

S O L B R I L L E R   R A Y   B A N

S K O   N E L L Y

 

En svak side av meg selv, er at jeg elsker beach clubs. Okei da, så tenker jeg ikke på Grabbarna Grus når jeg sier dette – men beach clubs langs vannet med solsenger, litt musikk og tilgang til god mat og drikke er jeg en ​sucker for. Jeg er dog ikke av typen som bruker hele ferien på Nikki Beach, men takker gjerne ja til en dagfest der hvis jeg er med venna. Skjønner noen egentlig hva jeg preiker om nå? Jeg liker beachclubs, men ikke beachCLUBS. U see?? Rolig og digg vibe, med tilgang til hav – yess. Det ble vanskelig det her, gitt. Det må dog sies at det er veldig fint å reise til strender og berg as well, men det er digg å få en solseng etter tre dager rett på svaberg. Eller er det jeg som er en diva??

Nå skal jeg spise nudler, vi blogges senere (guri meg for en spennende update sorry ass)

  1. Høres ut som du koser deg skikkelig! <3
   Har du forresten hørt DeJ Loaf? Hun er sykt kul og minte meg litt om din musikksmak om jeg ikke slår helt feil her? Typ Kehlani? Du må høre No Fear og Liberated <3333 kos deg på ferie!!

  2. Ser ut som at du har det helt fantastisk! Jeg er i Italia, og drømte i natt at du kom hit jeg er for å lære meg å stupe, ble sykt skuffet da jeg våknet haha :(( kos dere masse resten av ferien!

  3. Hei fine! Begynner på uib nå til høsten, men er HELT blank på hva jeg skal ha på første skoledag, og antrekk har jo litt å si sånne ganger – vil jo gjøre et godt førsteinntrykk! Kanskje du kunne lagd et innlegg med inspo til klær og sko til skolestart? Sikkert mange flere som hadde blitt glade for det, du har jo så god smak! Stor klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg