NY PIZZA PÅ FØRSTEPLASS!?

ALTSÅ, det umulige har skjedd (angrer med èn gang på at jeg ikke har overskrift som er litt mer: DET UMULIGE SKJEDDE. DET JEG ALDRI TRODDE SKULLE SKJE)! Og det skjedde ikke i Italia, som en kanskje skulle tro. Nå har jeg vel røpt meg greit i overskrifta allerede, så ingen vits i å tviholde i den uutholdelige spenningen på hvilken nyhet jeg skal dele – jeg tror jeg smakte verdens beste pizza. Førsteplassen fra før var en pizza jeg spiste i Roma. Når jeg tenker meg om er nok den enda på første (når jeg leser over dette nå: faen jeg er idiot ass), men det har kommet en ny kandidat snikende tett opp… Helt random søkte vi opp pizzaplasser i Split, og plassen Bokamorra kom opp. Dit må dere stikke innom om dere er glad i god pizza – den var helt nydelig, samt dødskult lokale (altså, hvis jeg skulle laget en restaurant skulle den sett akkurat sånn ut!), samt dødsdigg rødvin OG oliven. Jeg var i himmelen der jeg satt, det tror jeg jaggu gubben var også – vi var der nemlig TRE ganger. På sju dager. :)))) 

 

Her har dere altså bad boyen – en pizza med _FIRE_ ulike skinketyper (røkt, kokt, parma, … vet da fanken hva det siste var). Så det var et mat-tips til alle som skal til Split!
 

Ellers var vi også innom dette nydelige lille … torget (?) i gamlebyen i Split. Tenkte å tipse dere om å stikke innom der på kveldstid også, men merker dette blir et hella dårlig tips når jeg ikke har peiling på hva torget heter. Men det er stor sjans for å støte på det, i og med at gamlebyen ikke er så stor. Her spilles det live musikk og det er rett og slett superromantisk! 

Kjenner dog jeg blir veldig trist av å se på bildet jeg knipset over – alle sitter på mobilen sin?! Snakk om å nyte øyeblikket gitt… 
 

For å avslutte denne bangern av et tipse-innlegg vil jeg tipse alle om å nyte dagen og være like tilfreds med laivet som denne søtingen her. ♥ Ha en fin dag!

Siste innlegg