ÈN DRINK DU LIKSOM

Det er søndag, siste dag av helgen, siste dag av uken og siste dag av … sommerferien min! Hjelp, så fort det har gått – hele tre måneder med ferie er over. Og jeg kjenner det skal bli kjempedeilig å komme tilbake på skolebenken igjen! Jeg har alltid gruet meg litt gjennom hele sommeren, til å starte på ny skole og nytt studie, ha ny fadderuke and all that jazz, så for første gang på tre år har jeg altså sluppet å stresse med det. Nå starter jeg heller på mitt andre år, og det føles helt nydens. Gleder meg sånn til å komme tilbake i forelesninger, lære og få rutiner, det blir suuuuupert!! 

Akkurat nå ligger jeg nydusjet i sofaen og ser på serier! Da jeg sto opp i dag var det tid for å støvsuge og vaske hele leiligheten, bytte på sengene og få unna masse rydding. Så det ble jeg akkurat ferdig med, og skal snart bevege meg opp til mamma og pappa for søndagsmiddag. Når jeg ser over hva jeg har skrevet i dette innlegget virker jeg som .verdens. mest sympatiske, positive og røddige person – det må jeg virkelig si, for en ekstra super versjon av meg selv jeg er denne søndagen. 

Vel, jeg kan jo ødelegge hele den illusjonen med å fortelle at på fredag dro jentegjengen ut for å spise en “rolig” middag sammen! Noen av oss drakk litt vin til maten før vi bestemte oss for å “ta en drink ute etterpå” – vel, jeg og Karen ramlet inn døra her hjemme klokken halv syv lørdags morgen. Fy søren så gøy vi hadde det, og slike spontane kvelder er nesten alltid de beste. Jeg tenker jeg forteller dere mer om denne helgen (den har vært så sjukt lattis) i “uken som var”, og i mens får dere noen flere snaps fra Island. Dis bish har ikke vært på knipsern av bilder i helga nemlig!
 

11 kommentarer
  1. Elsker bildene fra Island, ser helt fantastisk ut der!! I og med at du har vært der et par ganger, hvilken årstid vil du anbefale å reise dit på?
   Oooog, vil det komme en rabattkode snart? Enten med Bikbok eller Nelly?

  2. Hva synes du om de svenske influencerene som var med til Island? Lå merke til at de aldri lå ut bilder av noe annet enn seg selv eller den andre svensken.

  3. Er det ikke svindyrt å starte kvelden med vin til mat og deretter drinker og å holde det gående resten av natta på den måten? Skjønner ikke hvordan det der funker, kan det være verdt det? Høres jo dritgøy ut, men hadde ikke tatt meg råd ass. Kan godt ta med i ukens, om du vil da 🙂

  4. Martha: vi var 4 stk som delte på to flasker vin, så dro vi hjem til meg og drakk medbrakt vin før vi dro på byen (hvor vi drakk en øl eller to) – så det ble ikke så veldig dyrt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg