IKKE KUL NOK


A N N O N S E :   S P O N S   O G   A D L I N K S   N E L L Y

G E N S E R   N E L L Y ,   H E R

B U K S E   G A M M E L   F R A   G I N A T R I C O T

 

Herlighet det er lenge siden jeg har blogget to ganger på èn dag! Før var jo det rutinen (for ikke å snakke om i 2008 da jeg bloggen elleve ganger om dagen!), men merker those days are over. Håper ikke dere savner det? Jeg er rett og slett ikke kul nok til det – jeg sliter nok til tider med å fylle to avsnitt om det siste døgnet mitt. Laivet som basic (is the only life)!

Jeg sitter hjemme hos mamma og pappa nå, og skal straks på visning! Jeg tenkte nemlig jeg skulle bli bolighai og stjele boligene til alle førstegangskjøpere, leie ut, samtidig som jeg får prisene i boligmarkedet til å skyte i været ♥ Haahahha jeg er gøyal – jeg skal seff ikke det, jeg skal være med søskenbarnet mitt på visning. Det blir gøy, jeg elsket jo å dra på visninger før jeg kjøpte, så endelig en unnskyldning til å gjøre det igjen. Kanskje det er noe jeg skal begynne med? Bare dra på random visninger, kun som hobby? Hmmmm

Ellers må jeg jo minne dere på at rabattkoden min på Nelly gjelder i dag også (siste dag i morgen!!), så om dere vil ha 20% på alt fra NLY Brands, så klikker dere dere inn HER, og bruker koden ANNA20 når dere betaler. SMASK!

8 kommentarer

Siste innlegg