OM DET ER LOV Å SI


 

A N N O N S E :   S P O N S   O G   A D L I N K S   N E L L Y

B U K S E   L E V I S ,   H E R

G E N S E R   N E L L Y ,   H E R

 

I dag våknet jeg halv tolv, og formen var så jævlig halv tolv også. Etter elleve timer søvn blir jeg ganske håpløs, og i går hadde jeg også boksetrening som gjorde at kroppen var helt gåen. Det er sjeldent jeg våkner så ufattelig seint, føler jeg kunne sovet i fem timer til, og føler meg så forbanna ubrukelig. Heldigvis var det ikke noe på agendaen før klokken 1, så helt krise er det jo ikke. I dag har jeg egentlig bare vært på skolen, før jeg syklet hjem til middagsselskap hos foreldrene mine i .pissregn. Akkurat da savnet jeg bilen min litt, men kjente samtidig på at jeg har veldig godt av å røre på meg, selv om det betyr å se ut som en klissvåt mus (herrrrregud om det er lov å si)

Ovenfor ser dere dagens outfit! Veldig enkelt og greit, ingen fashionista her i gården om dagen. Buksen er ny og er samme som jeg allerede har i tre andre farger, haha. Om dere skal investere i en god jeans anbefaler jeg denne fra Levis – jeg har min i sort, lyseblå, grå og nå mørkere blå. Sitter seriøst som et skudd!

Også er det siste dagen koden min på Nelly er gyldig, så hvis dere vil ha 20% på alt av NLY brands må dere handle innen midnatt! Dere klikker dere inn HER og bruker koden ANNA20 <3

12 kommentarer
  1. GUURL, et lite problem… har prøvd å handle på nelly i hele dag, men det går ikke. Er ikke noe med rabattkoden din, men med selve nettsiden dems når man skal trykke på “fullfør bestilling”. Er ikke bare jeg som har problemet. Det vil si at man ikke får brukt koden din.. tror du det er mulig at du for forlenget koden ut morgendagen da? Skikkelig kjipt altså :/ ( ikke din feil naturligvis<3)

  2. Thea: det er en helt annen størrelsesguide, i og med det er W24, 25, 26, 26, 28, 29 osv osv! så de har mange flere størrelser siden det er jeansstørrelser! jeg bruker w24 i disse, og har ett par i w25 – men den er litt stor. :)!

  3. Fargen på buksen ser mye finere ut på dine bilder enn på Nelly. Er det samme farge? Har du vasket den mye eller noe?

  4. Marianne: det kan ha noe med presetet jeg brukte i lightroom å gjøre, at den blir litt mørkere! vil si den er litt midt i mellom – litt mindre “knæsjblå” enn hva den er inne på nelly, men litt mer “knæsj” enn hva den er på bilene mine, haha 😀

  5. Helene: til å være jeans syntes jeg det <3 men blir jo ikke som buksene fra Bik Bok for eksempel, som er "jeans" med veeeeldig mye strech i!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg