MAKE THE BEST OF IT OSV

Hei og god mandag alle sammen! It’s been a while, gitt. På lørdag var jeg jo på inflytningsfesten til Erica, og kvelden bare fløy av gårde. Jeg følte helt seriøst jeg var på vorspiel i to timer, før jeg plutselig var på byen, haha. Det betyr jo at man har hatt det gøy, og det var blitt så fint i leiligheten til Erica!! Flinkemor. Jeg våknet ganske forslått i går med et enormt blåmerke på låret – etter vi hadde en aldri så liten danceoff på bordet en vending. Hahaha veldig gøy der og da, ikke like gøy dagen etterpå. Nuvel! I dag hadde jeg tidlig forelesning – jeg må si den mandagsalarmen klokka 07.30 er røff ass. Det trengs nok litt tid til å bli vandt til, men det er faktisk veldig deilig når man først er våken. Og når man ikke sovner senere på dagen, haha. Da får man virkelig kickstartet uken, og jeg har fått unnagjort en hel del. Så positive meg melder JA det er kjempebra med å komme i gang tidlig på morgenen i starten av uka, mens negative meg melder giiiiirl det er digg å sove ut helga skikkelig også. Men hva skal man gjøre, make the best of it osv som man sier 

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset


A N N O N S E :   S P O N S   O G   A D L I N K   B I K   B O K

J A K K E   B I K   B O K ,   H E R

B U K S E   T O P S H O P

 

Dagens outfit! Håret mitt er ikke så kaos som det ser ut som på bildene her (litt kaos er det tho), preseten jeg brukte gjorde etterveksten enda brunere, og stripene enda lysere, hahaha. Freakshow! Men nå skal jeg jobbe, før jeg drar på trening senere. Ha en fin mandag!

13 kommentarer
  1. du hadde på deg en superfin hvit silkedress på et bilde på instagram, hvor har du kjøpt den? den var såå utrolig fin!😻

  2. Hva fikk du på prosjektoppgaven i Markedsføringsledelse 1 året? Samarbeidet du med noen eller gjorde du alt alene? Noen tips å dele til hvordan lage en bra oppgave?

  3. Siri: jeg fikk A! jeg skrev med broren min <3 så derfor hadde vi jo en fordel sånn sett, at det var veldig lett å møtes osv, siden vi er en del sammen fra før. han gjorde den økonomiske delen av det (han er svært god med tall) og jeg den kreative, men vi samarbeidet jo jevnt over hele oppgaven. har egentlig ingen tips, det er jo litt vanskelig med tanke på at dere sikkert har en helt ulik oppgave enn oss!:)

  4. Må bare si at jeg synes du er så skjønn med litt mer naturlig, ombre hår. Og uten vippeextensions får du sånne store, fine dådyrøyne <3 Natural beauty!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg