INGEN UNNSKYLDNING

Hei alle sammen, og takk for noen skikkelig fine dager! Den siste uken føler jeg jeg har hatt skikkelig kontakt med dere her på bloggen i kommentarfeltet, men også på Instagram. Syntes det er så gøy at dere engasjerer dere i for eksempel Snapchatstoriesene mine, haha! Nå har jeg jo stengt profil på Snapchat slik at det ikke er mulig å sende meg noen snaps der, og det er rett og slett fordi man får mye ræl tilsendt der, haha. Ellers hadde det vært dødsgøy å ha alle sammen på Snap også, men håper dere ser den, haha…. Så ja, frontene på skapet kom opp i går – og flere har lurt på hvor det er fra! Selve bokhyllen er en Billy-bokhylle fra IKEA, mens frontene er fra Superfront. Superbillig møter superdyrt! Jeg anbefaler absolutt ingen å prøve seg på det samme skapet som jeg gjorde, men å kjøpe Superfront-fronter til de skapene de er ment for blir sikkert kjempelett. Har fått flere meldinger om hvor man får kjøpt det, så derfor jeg svarer på det – men giiiirl jeg vil ikke anbefale noen den komboen der (selv om det ble veldig fint til slutt)

Nå ligger jeg i sofaen med dagens andre kaffekopp og blogger! Jeg har kjempesen skoledag i dag, så det betyr flere timer hjemme før forelesning. Digg med en veldig sen formiddag, før det blir en sen kveld. Jeg må vel få ræva i gir (bokstavelig talt) og komme meg på en treningsøkt i dag – jeg har jo hatt blåmerket fra helvette etter helgens fall, så jeg har faktisk ikke hatt mulighet til å trene ben enda, hahaha. Men nå begynner det å bli bedre (ikke fargen tho, begynner å gå mot gult), så nå har jeg dessverre ingen unnskyldning. 

A N N O N S E :   B E T A L T   S P O N S   S H E I N

J A K K E   S H E I N ,   H E R 

 

Må dere ha en fin dag folkens!!!

9 kommentarer
  1. Du er definitivt den beste bloggeren som finnes uten tvil. Har fulgt deg i alle år, og du har bare forandret deg til det positive. Så jordnær og ekte, og tørr å snakke om livet sett fra en helt “vanlig jente”, og ikke dette “perfekte” livet så mange andre bloggere dessverre fronter. Elsker også å sitte og høre på poden til deg og Erica, den lyser virkelig opp en vond dag!! Gleder meg til flere episoder! Ønsker deg en strålende dag, U GO GIRL <3

  2. Haha håper du kan svare på dette!! Hvor mange var dere på gruppa i caseoppgaven i markedsføringsledelse? Og vet du om det er slik at man MÅ være 3 stk for å kunne få A?

  3. Skapet ble jo skikkelig fint med frontene, må bare le av hele greia, du som liksom skulle spare penger, haha. Forresten, er det mulig å endre fonten /fargen på skriften i kommentarfeltet? Er nesten helt umulig å lese hva folk har kommentert uten å måtte ta frem forstørrelsesglasset.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg