NY VINTERJAKKE! (M. RABATTKODE!)

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D   M E D   B A G . N O

DA har jeg jaggu meg fått meg ny vinterjakke. Jeg har jo hatt noen veldig “typiske” parkaser før med stor pels og mer feminin fit, men kjente jeg hadde lyst på … noe litt nytt! Og for litt siden fikk jeg en mail fra en butikk her i Trondheim, nemlig om jeg ville ha meg en ny vinterjakke fra Swims! Butikken er nok kjent for vi som er fra Trondheim, den heter nemlig BAG og har hele 6 butikker i byen, og er en familiebedrift som startet i 1876 (!!). Men de har også en nettbutikk, og nederst i dette innlegget kommer jeg med en aldri så liten rabattkode til alle som er keen på å spare ganske mange hundrelapper ♥ Ellers har de også butikken AAGAARD i midtbyen, som faktisk er Norges eneste forhandler av det franske merket Longchamp!


–  M I N   N Y E   V I N T E R J A K K E !  –

 


“D A V O S”   I   F A R G E N   ” B U R N T   O L I V E ”   –   
H E R

A L L E   F A R G E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Er den ikke fin?! Jeg er så fornøyd, snakk om samarbeid midt i blinken! Det som er fint med den er at den både er vind og-vanntett, så å gå ut i hustrig høst/vintervær er no stress. Da jeg prøvde den for første gang i butikken ble jeg helt paff, for det er som å gå inn i en dundyne. Den er så lett, den veier virkelig ingenting. Den er polstret med lammefor (som er et bi-produkt fra matproduksjon!!), så når man drar opp jakken helt varmer det ekstra mye rundt hals og ansikt – noe jeg setter veldig pris på!! Lammeforet er avtakbart, så går fint an å fjerne om en ikke vil ha det i jakken. Et ekstra pluss er jo at Swims er et norsk merke – som gjør at den er laget for norske forhold. Altså, hvor mye har ikke jeg irritert meg tidligere vintere, når det snør det ene minuttet, og regner det andre? Det tåler ikke de andre dunjakkene mine, mens denne er laget for både regn og snø. 

Jeg har min i S, og den er ganske stor i fiten! Jeg ville ha den romslig og ikke så tettsittende, og under denne får jeg plass til mye klær. Jeg vurderte å velge den i sort siden det er enkelt og greit, og jeg i tillegg går mye i sort. Men jeg klarte faktisk ikke å holde meg unna denne, dere vet jo hvor glad jeg er i grønt. Anbefaler dere å ta en titt på alle fargene!

God kvalitet koster jo, og vinterjakker er noe jeg alltid har valgt å legge litt penger i. Denne koster 5500,-, men jeg har fått lov å dele en rabattkode med dere som gir dere 15% på DAVOS-jakken! Altså 825,- i avslag på denne godsaken, som hjelper godt på. Koden gjelder for så vidt på hele nettbutikken (da også kofferter for eksempel, der du også kan spare hella mye), og varer ut 2018 (sjukt bra deal???). Den gjelder dog bare i nettbutikk, ikke i BAG sine fysiske butikker. Så bruk ANNAIS15 når dere betaler ♥
 

–  R A B A T T K O D E   ANNAIS15   G I R   1 5 %  P Å   H E L E   B A G . N O  U T   2 0 1 8  –

 

Om dere skulle lure på noe er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan – eventuelt sende spørsmål videre til de i BAG! 

17 kommentarer
  1. Må bare tilføye et siste pluss med den jakken der (siden jeg er så fryktelig fornøyd med den jeg kjøpte i fjor høst). Det er at den anbefales å vaskes i maskin og tørketromles etterpå! Nå skal det sies at det ofte er enkelt å få vekk flekker på jakken med en våt klut, men etter en sesong kan det likevel være behov for en vask. Jeg vasket hetteforet og jakken hver for seg, og lufttørket hetteforet. Utrolig deilig med en vinterjakke som ikke må renses. Vanntettheten avtok litt mot slutten av vintersesongen i fjor, men etter en runde i vaskemaskin og tørketrommel så var den god som ny – og vannet prellet av igjen!

  2. Hei! Hvordan størrelse har du i jakken? 😀
   Jeg står mellom å kjøpe S eller M. Har tatt brystforstørrelse, så måtte selge min Svea i str S. Er derfor usikker! Hva tenker du?

  3. Victoria: jeg har S <3 nå spørs det jo litt på hvilken bh-størrelse du har og hvor store puppene er! jeg har små til middels pupper og det er masse plass, så du kan nok ta S <3 men du kan jo også se på målene og måle for å være sikker!

  4. Aaah jeg elsker denne jakken! Kjøpte min for to år siden, og skal bruke den igjen denne sesongen. Like fin enda, og kan såvidt se at den i det hele tatt er brukt! Varm og god, ikke minst stilren og klassisk. Verdt hver eeeneste krone

  5. Fin jakke! Men i og med at den er litt «oversized» er det synd at du ikke viser noen bilder hvor jakka faktisk er lukket igjen.

  6. Anonym: oi det tenkte jeg ikke på! den er lukket igjen på de bilene hvor jeg “går” midt i gata da, men da ser man det ikke helt forfra..

  7. Hei! Har vurdert denne jakken lenge nå, men klarer ikke bestemme meg. Jeg tror jeg er ca samme str som deg, men vil ikke velge feil str. Kunne du hatt en i XS og alikevel plass til en “kosevintergenser”?

  8. Mary: hmmm jaaa det kunne jeg nok, men ikke en av de tykkeste! det ville nok vært plass, men tror den kunne sett litt stram ut med en kjempetykk ullgenser. men med «vanlig» strikkegenser er det nok plass i en XS <3 hvis du liker slike «chunky knits» ville jeg nok tatt S!

  9. ååå, så deilig at koden varer ut året!! Da får jeg litt tid til å tenke på om jeg har råd. Syns egentlig det var en ganske alright pris for ei god vinterjakke, så denne skal vurderes!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg