SURF’S UP

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D   M E D   L A P O I N T
 

Hallo og god dag fra Lapoint sin surf camp her på Bali (ja jeg må øve meg på å si PÅ Bali og ikke i). Dere skjønte kanskje det var de jeg reiste med? Jeg føler meg sååå heldig som får lov å reise rundt i verden fra før, men må si jeg er veldig ydmyk som får lov å jobbe med så flinke folk som de i Lapoint. Litt skryt her nå, men det fortjener de! For meg som er litt engstelig av meg får de alt til å føles veldig trygt, og det føles fint. 

Anyways, jeg tenkte å fortelle dere litt om Lapoint sin surfcamp på Bali. Det er faktisk to stykker, og vi skal faktisk prøve ut begge to! Akkurat nå bor vi i Canggu, her er det massevis av folk og alle er veldig sosiale. Flesteparten her reiser faktisk alene, så til alle som har spurt angående det – ingen problem å få seg venner! Herregud, jeg må fortelle dere noe gøy btw – da jeg kom inn døra her på surfecampen, tror dere ikke en av kompisene til meg og Andrea fra Sri Lanka var her?! Haha herlighet så hyggelig det var, og ikke minst tilfeldig! 

Yess dere kan jo tro hvem som ble dødshappy da de lagde nudler på campen til lunch. Å ligge ved poolen å få servert litt noodles etter morgensurf føltes 100% ærlig ut som himmelen der og da, haha. 

I går var første time med surfekurs, og vi hadde en morgensession klokken 06.30. Det er faktisk noen av de beste minnene jeg sitter igjen med fra disse turene – å surfe i soloppgang. Jeg og typen hadde egentlig bestemt oss for å ta level 2 denne gangen, men vi endret i siste liten. Kjæresten har jo ikke surfet på 4 år, og jeg ville først føle meg 100% trygg. Havet er noe jeg vil føle meg helt sikker på og ha mest mulig fine opplevelser med, så når jeg føler jeg mestrer det godt nok kanskje jeg beveger meg over på level 2. Når sant skal sies liker jeg godt å være på level 1, da føler jeg meg heller litt … god. Hahaha, digg å føle at man faktisk mestrer noe liksom!! 

Nå skal jeg bruke resten av kvelden min på å jobbe! Har så mange fine bilder og content!! Ellers kommer det jo til å være mye annonsemerking både i blogginnlegg og Instagram fremover, men det er altså fordi jeg har fått denne turen sponset av Lapoint, jeg får ikke noe betalt for å legge ut ting eller noe. God natt fra Bali
 

5 kommentarer
  1. Mulig det bare er meg, men syns teksten på bloggen din er fryktelig vanskelig å lese 🙁 akkurat som om bokstavene flyter litt i ett med bakgrunnen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg