ALT FOR BLOGGBILDER


A N N O N S E :   S P O N S E T   R E I S E   +   A D L I N K S   N E L L Y

 

Hei flotte folk ♥ Har dere det fint? Jeg hører det snør i deler av Norge i dag? Herregud, det er for tidlig! Jeg føler så innmari med dere, haha. Eller, jeg kan jo ikke si at jeg føler med dere sånn rent fysisk, men veldig psykisk. Her går nemlig gradestokken langt over 30 enkelte tider av døgnet. Som dere vet er jo min faste strofe om sommeren “det er for varmt, ass”. Men nå går det faktisk overraskende bra, det tror jeg er fordi vi hele tiden er på farten. Starter dagen med morgensurf, før vi drar rundt om kring i Bali for lunsj, happy hour eller en liten utflukt. Jeg har vel ligget ved poolen og slikket sol tre timer til sammen? Dog tror jeg det blir en pausedag på meg i morgen, i og med at jeg sitter med et ganske hovent lår og skrubbsår. Dagens surf gikk bra, men de gangene jeg falt av, falt jeg hardt. Reeeal hard. Så kroppen min er litt herja i dag! Da blir det nok en hviledag ved poolen i morgen.

Ellers tenkte jeg å fortelle dere om gårsdagen! Da var vi på utflukt til Ubud, som var den mest innholdsrike dagen på lenge! Vi startet dagen med en tur i monkey forest! Jeg elsker virkelig aper over alt på jord, og for min del kunne jeg vært der en hel dag. Det er en gigantisk skog og område med templer, fosser og ikke minst – aper! Jeg holdt på å le meg i hjæl, da vi fikk se både se en ape med bennern, men også pitte små nyfødte monkey-babies jeg kunne klemt flat. Og JA det er i overkant mange bilder av aper i dette innlegget men jeg klarte faktisk ikke å skulle plukke ut bare noen….

B I K I N I   N E L L Y ,   H E R

S H O R T S   V I N T A G E   L E V I S 
 

JEG MENER HVA FANDEN WHY HVORFOR ER DU SÅ LITEN OG SJENERT OG SØT

Rare fugler her på Bali ass xD

 

Meg når mamma sier jeg må sette inn i oppvaskmaskinen etter middagen selv om jeg ikke bor hjemme lengre :///
 

Kanskje dn rareste apen vi så ! xD

Videre dro vi inn til Ubud “sentrum”, hvor vi dro på markedet. Det var helt. fantastisk. Vi hadde ikke all verdens med tid, men jeg er en profesjonell shopper – så jeg fikk med meg mange skatter derfra likevel. Kanskje dere vil se de senere? For min del hater jeg egentlig å se innkjøp fra marked og ikke-kjeder, for det betyr at jeg aldri kan skaffe meg noe like vakkert og fint, hahaha. Noen som er enige?

Vi var også innom risåkerne i Ubud. WOW, sier jeg bare! Jeg var den beste blogg-versjonen av meg selv, og betalte spenn for å ta en huske jeg var livredd for. Den gikk nemlig rett ut i risåkeren, med noe som føltes som flere hundre meter ned. Men det gikk bra, og jeg kjente jeg var stolt av meg selv for å ha gjort det. Slike ting gjør jeg aldri, men akkurat der og da ble jeg så fristet kun av tanken på hvor fint av et bilde det måtte bli, hahahahaha. JA det er jævlig taper, men jeg tenker at når det får meg til å kaste meg ut i ting jeg er redd for, så er vel ikke motivasjonen så viktig. Nå skal det sies at bildet under ikke viser utsikten så godt siden det er tatt med dybdefokus, høøhøh….. Men mobilbilder kommer og SHIT nå babler jeg sykt men gårsdagen var sykt bra

De som jobbet i husken bare: “hold ur hands out bee free !” og jeg bare hehe JA her ser dere hvor free og uanstrengt det ble:D Den høyrehånda der er vil ikke slippe taket ass

9 kommentarer
  1. Heii,
   ikke for å ødelegge sommerstemningen din, men kan du lage et innlegg om fine sko til senhøst/vinter? Jeg har akkurat flyttet til Trondheim, og å gå i ankelsokker og vans har allerede begynt å bli kaldt haha (det snødde her i dag). Jeg er typen til å gå med ankelsokker og lave sko om vinteren, og sliter med å finne fine vintersko som er litt mer praktiske enn UGGs… Tusen takk på forhånd, og kos deg videre på Bali :))

  2. håper du kan svare!! er ny i byen, og lurer på om det er noen frisørsalonger i trondheim som har lærlinger slik at man kan få farget håret for en liiitt billigere pris? etterveksten min roper etter hjelp, men stipendet strekker ikke helt til hehe

  3. Anonym: du jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke ANER! jeg går jo kun til frisøren èn gang i året, hos Marthe på Ela Frisører. Jeg får det dog sponset så vet ikke pris, men tror nok det er litt “up there” <3 Beklager altså!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg