80 KILO

A N N O N S E :   R E I S E   I   S A M A R B E I D   M E D   L A P O I N T 

Hai teman-teman saya! Heehehe kule jenta sier hei til venna sine på Indonesisk – men ja, hei igjen fra Bali! Jeg har nettopp spist den _beste_ middagen her på campen, det var tofu i alle mulige varianter, det var helt fantastisk, haha. De har nemlig meat free monday hver mandag her på surf camp! Det er noe jeg har begynt å innføre hjemme as well, for det er en liten, men stor måte å gjøre kloden (og deg selv) en tjeneste. Nå skal det sies at de lager de så klart også vegetarmat hver eneste dag for de som er vegetarianere. 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg har holdt på med de siste dagene her på Lapoint sin surfcamp! I likhet til de andre campene jeg har vært på fokuserer de veldig på å være grønnest mulig, så hver uke er det beach clean up! Da går hele gjengen (eller de som vil, da) ned på stranden og plukker søpler i en halvtime. Vi var vel rundt 15 stk, og hvor mye tror dere vi klarte samle på bare 30 minutter? Over åtti kilo. Visste dere at Indonesia er det landet i verden med mest plastbruk/plastforurensing etter Kina? Det er .helt. sjukt, for Kina er svært, mens Indonesia er knøttlite i forhold. Så det er virkelig et viktig tiltak her – og det gjelder jo over alt i verden – finner man plast på stranden, i havet – plukk det opp, ta det med deg og kast det. ♥

I tillegg til surfekurs som trening på dagtid, har vi også hatt yoga! Det er litt av opplevelsen for min del – å ha en så fin døgnrytme (står opp mellom 06.00 og 08.00), spise sunn mat, være i aktivitet i havet, og ha yoga enkelte ettermiddager. Jeg føler meg så full av energi, elsker det!! 

A N N O N S E L E N K E :   B I K I N I T O P P E N   F I N N E R   D E R E   H E R
 

Ser dere hvor mye engangs-plastkopper, bestikk, sugerør og emballasje det er? Det trenger vi virkelig ikke!
 

Nå skal jeg redigere neste podcast episode mens jeg tar en øl. Det trengs, for denne episoden trenger omfattende redigering – herregud som vi tuller og fniser, hahaha. Håper den blir ferdig i dag!! <3

2 kommentarer
  1. Jeg ser på kartet at Bali ligger ganske langt fra Palu, hvor det har vært en tsunami. Men jeg blir like vel bekymret da, haha. Har du merket noe? Da hadde du kanskje nevnt det her, med mindre dette er et forhåndsskrevet innlegg da vel å merke.
   Og hvordan er det å være i samme hav/land/sted/what ever som det som har skjedd? Føler at det må være ganske merkelig egentlig. Surrealistisk nærmest?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg