UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E :   A D L I N K S   N E L L Y ,   E L L O S   O G   N A – K D
 

Helt utrolig å se førbildene og tenke at det kan bli så bra med litt oppussing. Vet du ca hvor mye dette kom på? Og hvor finner du motivasjon og vet hva du skal sette sammen? 

Her var det da snakk om soverommet! Det tror jeg nok var det billigste rommet for min del. Å kjøpe maling kom vel på en tusenlapp, og sengen min kjøpte jeg på black friday til 4000. Sengegavlen lagde jeg selv, så på stoff, treplate og lim brukte jeg vel kanskje en tusenlapp til sammen (nye sengegavler er jo SVINdyre!). Når det kommer til motivasjon henter jeg det over alt – men jeg fikk mye inspirasjon fra Pinterest. Jeg tittet på Pinterest hver kveld da jeg holdt på med oppussingen. 

 

Hei fining! Har et litt merkelig spørsmål. Har typen din noengang noe i mot at du går så mye ut på byen? Har hatt et par runder med min kjæreste angående i forhold til at han synes jeg i perioder er alt for mye ut på byen med tanke på at jeg er i et forhold. Spesielt siden han aldri går ut.. Ble litt nysgjerrig siden jeg tror (?) du går en del ut! 

Hei fining <3 Nei, kjæresten har ingenting i mot det (og heller ikke jeg når han er på byen uten meg). Men, jeg vet at det er noe som kan være problematisk i flere forhold, så du er nok ikke alene om det. Nå skal det sies at kjæresten min er ganske ofte ute han også, og vi er en god del ute sammen. Men helt fra før vi ble sammen har jeg elsket å dra ut med vennene mine å danse og ha det gøy, og for min del har det aldri vært snakk om å slutte med det bare fordi jeg har fått meg kjæreste. Jeg tror ingen av oss har interesse av å sitte mutters alene å se på film og kun være i hverandres selskap hver eneste lørdag, for det gjør vi jo mye ellers i uka. Når begge er glad i å ta seg en fest er det nok mye lettere å ha forståelse for den andre parten, så det kan nok fort bli vanskelig i forhold hvor den ene parten har et annet syn på festing enn den andre. Jeg har dessverre ingen tips å komme med siden jeg ikke har opplevd det selv… <3


 

Så fine bilder! Rommet ditt er såå nydelig! Er hele rommet rosa, eller er det bare en vegg?

Hele rommet er rosa, for min del kunne hele leiligheten vært rosa, haha! Neida, jeg er veldig glad at stue + kjøkken er hvitt, i hvert fall med tanke på den blå veloursofaen min. Jeg har jo èn grønn vegg på stua, men jeg liker den ikke 100%. Jeg liker best rom med èn farge merker jeg!

 

Har du link på lampen over kjøkkenøya di? Og sofabordet ditt?

Veeeeldig mange som enda spør om dette, lampen finner dere her og sofabordet her

 

Hei! Vet du har tipset om det før. men spør igjen. Hvordan treningstights er det som passer best for jenter med lange ben? 🙂 Alltid så irriterende at de er for korte..

Jeg bruker Nike Legend <3 

 

Hvor er buksene til deg og karen fra i instastoryen der dere danser? Så fine!!! (De røde buksene)

Min røde finner dere her! Karen sin aner jeg ikke hvor er fra!

Jeg ser på kartet at Bali ligger ganske langt fra Palu, hvor det har vært en tsunami. Men jeg blir like vel bekymret da, haha. Har du merket noe? Da hadde du kanskje nevnt det her, med mindre dette er et forhåndsskrevet innlegg da vel å merke.

Søting <3 Nei vi merket ingenting på Bali. Jeg ble jo kjemperedd da jeg leste om det på nettavisene, men crewet rundt meg viste meg kartet, forklarte hvor langt unna det faktisk var, og hvor trygge vi var på Bali. Selv om Bali er veldig lite er Indonesia stort, og selv om det er jordskjelv/tsnuami som skjer i Indonesia, er distansene ganske store. Det er 2,5 timer med fly til Palu fra Bali for eksempel (like langt som fra Oslo til Paris), det forklarer jo distansen ganske greit. Så ja, jeg var redd en liten vending der, men ble raskt betrygget om at det ikke var noen fare! Men utrolig trist at så mange mistet livet i Palu. <3

 

Hvor var den hvite dressen du hadde på deg fra? 😀

Buksen finner du her og jakken her <3

4 kommentarer

Siste innlegg