U-TRENDYFISERE LEILIGHETEN

A N N O N S E :   A D L I N K S   E L L O S

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R   9 .   H E R   1 0 .   H E R  

Nå lurer dere vel kanskje litt på hva i alle dager jeg snakker om i overskriften? Hahaha… Nei nå skal dere høre. Jeg har lenge visst hvordan vibe jeg vil ha i leiligheten. Men slik den er nå, eller har vært til nå, syntes jeg den er alt for trendy. Hahaha, skryyyyting! Men skjønner dere hva jeg mener? Alt for … 2018. Alt for minimalistisk og “ren”. Jeg kommer fra et veldig maximalistisk hjem, og eeeelsker … saker. Ting. Men jeg var klar på at jeg ikke ville ha det like minimalistisk hjemme selv, forskjellen fra mamma og meg er at jeg liker mye mer gull, velour, sort og enkle linjer. PLUSS masse gammelt, brukte, skjønne ting. Men, det er ikke like lett å kjøpe gamle, fine ting som det er å kjøpe nye, stilige ting – så å “utrendyfisere” leiligheten min er noe jeg først har begynt med nå. Kjøpt gamle bruktskatter, litt mer røff pynt, og ikke minst – detaljer i tre! Dette lærte jeg av mamma, at å ha kurver i strå, små møbler og pynt i tre. Dette er med på å “myke opp” den klassiske og litt mer moderne stilen jeg har i dag. Jeg har jo enda ikke taklampe hverken på stua eller soverommet – jeg tror nummer 2 kommer til å bli superflott på det rosa soverommet mitt. 

Ellers måtte jeg ta med stolen – altså hvor pen! Denne er jo litt mer i “lyx”-stilen igjen, og jeg har hverken plass eller råd til den. Men noe så estetisk nydelig måtte få være med, hahaaha.. Ellers har jeg også begynt å se på julepynt! Jeg kjøpte jo leiligheten for nesten akkurat et år siden, og min største sorg ved å ikke være (i nærheten av) ferdig med oppussingen før jul, var å ikke kunne pynte til jul. Så i år skal det pyntes!

7 kommentarer

Siste innlegg