INNKJØP FRA BALI

Den siste tiden har jeg tenkt litt på å gå tilbake til “røttene”, og starte med blogginnlegg som de var “back in the days”. Selv syntes jeg blogging er blitt aaaalt for profesjonalisert og kommersialisert, og det er noe jeg merker på meg selv og min egen blogg også. Man henger jo med på trendene og hva som er “in”, men alt i alt tenker jeg at ikke alt trenger å ha profit bak seg eller være content tatt rett ut fra et magasin. HAHA ikke at alt her inne på bloggen er det altså, men kjenner bare jeg savner “dagens innkjøp” og masse 14-åring-aktige blogginnlegg. Så, jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte meg i Bali! I ekte 2010-style!

Alt kjøpte jeg på Ubud-markedet, noe som var et helt fantastisk sted! Jeg angrer faktisk litt på at jeg ikke dro tilbake dit enda en dag, jeg kunne virkelig gått rundt der i evigheter. Valutaen i Indonesia er jo helt loco bananas, 1.5 mill indonesiske rupi er for eksempel 800 norske. Så når noe kostet 30.000 var det ca 15 kroner. Føler seg med andre SJUKT playa der man går med evig spenn i lommeboka! Uansett, jeg fikk vite at man skulle/burde prute, noe jeg hater. Jeg syntes for det første det er saaaatans flaut. I tillegg føles det så feil å skal prute en kimono i ekte silke, ned fra 150 norske kroner til … 60? Altså i Norge ville den kostet over 1000 spenn?! Samtidig lærte jeg av en venninne jeg fikk på Bali, at for eksempel i India må man prute, for å holde prisene nede for lokalbefolkningen. Nå skal det sies at jeg ikke tror det er casen på Bali, men jeg poenget her – jeg syntes det er så ubehagelig å prute!! Noen fler??

Åh, denne kimonoen. Se på de fargene! Denne kjøpte jeg egentlig til mamma i gave, men vi bestemte oss for å dele den (hun syntes den var så fin til meg, hahah). Vet ikke om jeg skal bruke den hjemme eller kanskje prøve den som en kjole en gang. Vi får se, enn så lenge henger den over døren til pynt, hahah.. Den er så FIN!

 

Processed with VSCO with a7 preset

Ikke for å være hun som var på utveksling i USA 1 år her nå, men hva heter egentlig coasters på norsk?? Bordbrikker? Uansett – jeg har lenge hatt lyst på noen fine bordbrikker (???). Jeg har jo glassbord i stua, noe som er liiiite mareritt når det kommer til glassmerker. Disse er i ekte tre, og syntes de var helt nydelige. 

 

Processed with VSCO with a7 preset

Hahaha TENK at de hadde MAC på marked i Ubud da dere!!! Hahah nei denne hadde jeg glemt gitt, og den kjøpte jeg seffern på Gardemoen. Ei i klassen min har den nyyydeligste øyesminken til blå øyne, så en dag spurte jeg henne og da var det denne hun brukte. Rød øyeskygge!! Jeg er sprø!! Den heter “coppering”

 

Processed with VSCO with a7 preset

Disse små (og store) smykkeboksene laget av ekte skjell kjøpte jeg faktisk heller ikke i Ubud, men på en butikk i Uluwatu, hahha… Kjøpte ganske mange av disse, som gaver <3

 

Processed with VSCO with a7 preset

Også mitt dyreste (!!) kjøp – til hele 150 kroner. Haha :(( Denne fantastiske Buddhastatuen! Elsker den

19 kommentarer
  1. Føler såå med deg, hater virkelig å prute jeg å😩😩 så fine innkjøp😍 gøy med slike innlegg, mer av det! Savner den «gamle» bloggtiden som du skriver om

  2. Haha, kjenner meg veldig igjen i det med pruting! Men etter å ha vært på marked i Kina, så gikk prutingen på 1-2-3. De forventer jo at man pruter uansett, lite gjennomtenkt måtte jeg drasse med meg en silkedyne fra Kina til Norge… men fikk den for 200 kr da 😀

  3. Er helt enig med deg ang. dagens profesjonelle blogging! Det blir så upersonlig og fake… Digger bloggen din for at du holder det ekte! 😍
   PS. Jeg kaller det drikkebrikker! Vet ikke om det er det det heter, men det er så morsomt å si 🙊

  4. Haha. lette som f* etter coasters og hva de het på ebay, prøvde å søke bordbrikker på norsk over alt, men mamma mente det het kopp-brikker eller noe sånt. Heldigvis fant jeg dritfine på bruktbutikken, med sydenmotiv på!

  5. TOMMEL LANGT OPP I VÆRET for litt 2010-blogging! Det er så behagelig, koselig og chill å lese. Og ikke minst gøy… Spesielt når det ikke er #annonse :)))). Haha. alle har innkjøp fra nelly likt liksom.
   Og tommel ned for pruting. Hater det.

  6. Liker også 2010-blogging, bloggen føles på en måte mer troverdig med blanding av sånne innlegg (og annonser)!! superfine og unike ting du har kjøpt😍 kan heller ikke fordra pruting, er så flaut..

  7. Hater også pruting.. som regel hvis det er i et fattig land eller på et loppemarked til inntekt for et korps (f. eks haha!) føler jeg også de fortjener de ekstra pengene så har liksom ikke samvittighet til å ta den ekstra inntekten.
   Er forresten veldig glad i slik blogging som dette 😀 haaaaaater magasinblogging med “friyay” og “i love monday” hver eneste uke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg