BILDEDRYSS: LONDON!

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Nå er det på tide med et bildedryss fra London! Funfact: jeg hadde aldri vært i London før!! Er ikke det ganske sprøtt? Like sprøtt som at jeg aldri hadde vært i Spania før i fjor. Jeg føler liksom det er England og Spania nordmenn ofte drar til, men jaggu hadde jeg ikke vært noen av plassene. Nå kan jeg dog sjekke av begge plassene, haha. Jeg likte London så utrolig godt, og kjenner jeg må tilbake snarest. Fikk litt samme følelse som da jeg var i Amsterdam første gang – jeg ble litt betatt av byen og følte jeg møtte tilbake snarest. Plutselig var jeg tilbake noen måneder etterpå – regner med jeg sitter på flyet til London om ikke alt så lenge. Jeg er ikke ferdig med den byen!

Uansett – vi var der jo i anledning å shoote Erica sin kolleksjon! Hun har jo designet sin egen (!!!) kolleksjon med Nelly, og jeg var så heldig at jeg fikk lov å være en av modellene for kampanjen med henne ♥ Vi var 5 “influencers” (lol damn that word), og hele turen føltes mer som en jentetur enn jobbtur. Så herlig og laidback gjeng. Det trenger jeg! Å jobbe med folk som får det til å ikke føles ut som jobb. Og i tillegg, å få reise og gjøre alt sammen med Erica gjør jo alt veldig mye gøyere – og må si jeg er SÅ stolt over hva hun har fått til. U GO GIRL !!

Yesss woman!!!! *stolt*
 

Mange har spurt etter denne genseren, men den er utsolgt at the moment 🙁 Jeg kan legge til link til den HER (hvis den i det hele tatt funker??) i tilfelle den kommer inn igjen <3

 

 

Altså herregud så mye god mat vi har spist. Det jeg elsker med å reise til nye land med for eksempel Nelly, er at jeg vet at jeg får opplevd London. De hadde booket bord på de kuleste, diggeste resturantene, cafeene og uteplassene. Alle måltidene var virkelig en drøm, haha. Her på The Landmark Hotel, dit mååå dere dar å spise lunsj. Helt nydelige omgivelser, og fantastisk mat!

 

Fra dag nummer to da vi hadde fått en streetfotograf til å ta bilder av oss. Hun var SÅ flink!! 

 

Åhhh guuud denne trøffelpastaen. Den var HELT sjuk!!! Her var vi på en plass som het Scalini, skikkelig genuin og amazing Italiensk resturant!

 

Ellers har jeg jo fått en rabattkode til dere på Nelly nå, som gir dere 20% på alt fra NLY brands! Dere finner den her 

9 kommentarer

Siste innlegg