2 RABATTKODER OG VINTERKLÆR!

A N N O N S E :   A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y   O G   J U N K Y A R D

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R

Det er veldig mange som har spurt om jeg kunne lage guide på vinterklær! Jeg pleier jo å ha det hvert år egentlig, og tenker å komme med en til senere i høst også. Men akkurat nå har jeg hele to (!!) rabattkoder, og det er allerede kommet ut veldig mye fint av vinterklær, så da tenkte jeg å tipse dere allerede nå. Tok noen billige, noen i middels pris og noen i dyrere prisklasse. Min favoritt over må nok være nummer 2 – jeg har så hangup på grønt, og liker at den er så enkel. Jeg har en liknende i år! Ellers syntes jeg Nelly har gjort en skikkelig bra jobb med nummer 1 – en skikkelig fin jakke til veldig rimelig pris. Hvor varm den er aner jeg ikke, men likte virkelig looken på den! Ellers har jeg hatt SVEA-jakkene selv før for noen år siden, og de kan jeg anbefale – de er varme og gode på vinteren. Ellers glemte jeg å ta med denne i kollasjen!! Den syntes jeg var superfin, for ikke å snakke om hvor sykt bra fuskepels det var på den?? Ganske grei pris til å være Calvin Klein også. <3

 

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R

Så litt vintersko! Noen som skjønner hvilken farge jeg er mest glad i å ha på vinterskoene mine eller? Hahaha! Som dere ser har jeg de tre siste selv, og nummer 7 har jeg brukt mye som partysko på vinteren. De kan man ha litt tykkere sokker i, samt se cool ut når man vil pynte seg litt ekstra. Hvis dere lurer på noe angående de skoene er det bare å spørre ♥ Selv syntes jeg sort er veldig kjekt i vintersko – først og fremst fordi jeg som oftest går i sorte bukser, men også fordi det er så enkelt og greit. Kan liksom brukes til alt! Skal dere bruke 6 og 8 til vintersko vil jeg anbefale å gå opp en størrelse, i og med at de ikke nødvendigvis er så varme i seg selv og man da bør ha ullsokker under. Det skal jeg ha i vinter, har blitt helt forelsket i nummer 6 spesielt! 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Nummer 8 på <3 

 

Nummer 6 på <3

________
 

2 0 %  R A B A T T K O D E   J U N K Y A R D

Ellers har jeg jo fått en rabattkode til dere på Junkyard! Den er ANNAIS20, og gir dere 20% på absolutt hele nettsiden! Den gjelder kun om man handler over 500kr, og gjelder ikke kampanjer, salg eller deals. Så her kan dere spare en god del om dere skal ha vinterjakke, pluss at de har jo masse andre merker (feks Nike, Adidas, Alpha Industries, Levis, Vans, Puma +++). Enjoyyy – den er gyldig til 31. oktober.

 

2 0 %  R A B A T T K O D E   N E L L Y

Også har jeg jo også rabattkode på Nelly i noen dager nå. Den er ANNAIS20 den også, og gir dere 20% på alt fra NLY brands. Dere trykker dere inn HER og skriver inn koden når dere betaler! Koden gjelder bare ut onsdag klokken 10.00 på morgenen, så vær rask! 

________

 

4 kommentarer
  1. Kan du pls legge ut noen kåper du liker også!!❤️ Jeg er så lost og trenger litt guide til å finne en perf vinterkåpe til en Ok $$$! Og du har alltid bra smak

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg