NEW IN: JULE- OG NYTTÅRSKJOLER!

A N N O N S E L E N K E R   O G   S P O N S   N E L L Y

Da har jeg endelig fått tatt bilder til et veeeldig etterspurt innlegg, nemlig tips til nyttårs / julekjoler! Jeg har bestilt meg noen jeg likte veldig godt, og har nok funnet min nyttårsaftenkjole. Jeg er litt i tvil på om jeg vil bruke denne i gull ovenfor (og nedenfor haha) eller den i sølv i dette innlegget. Hva syntes dere?? Håper dere liker innlegget – og husk rabattkoden dere finner nederst i innlegget, den gir dere 20% på neeesten alt. Ellers finner dere skoene jeg bruker på alle bildene her. Hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre <3 


G U L L K J O L E N   F I N N E R   D E R E   
H E R   B E L T E T   F I N N E R   D E R E   H E R


Altså!? Denne var jeg faktisk litt i tvil i, for jeg syntes ikke den var så fin inne på Nelly – men med et belte i midjen var den virkelig 10/10. Jeg dro også ned brystpartiet litt så det ble litt mer utringing! Elsker hvordan denne satt på kroppen og gleder meg til å bruke den.


D E N   L I L L E   S O R T E   F I N N E R   D E R E   
H E R


Denne har dere vel kanskje sett før? Hehe, den likner jo veldig på en annen kjole – jeg hadde faktisk den orginale selv, men den var alt for stor i puppene så jeg måtte selge den. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så at Nelly hadde laget en egen versjon, mye mer behagelig og mye bedre passform. Den lille sorte with a twist <3

 


S Ø L V K J O L E N   F I N N E R   D E R E   
H E R


Oooogså denne da. Siden jeg nesten har for mange partykjoler nå, vurderer jeg faktisk å bruke denne en “vanlig” kveld ute, for eksempel bursdag eller liknende. Den er SÅ. sinnsykt kul!!! Sitter som et skudd, og gir akkurat nok partyvibes (og vel så det, haha). 


R Ø D   W I D E   S L E E V E – K J O L E   F I N N E R   D E R E   
H E R


Hvis dere går inn på denne kan dere se at den finnes i ganske mange farger! Desverre ble min litt for liten (jeg har XS), så denne ville jeg kanskje gått opp en størrelse i. Elsker at armene er wide-sleeve, og ellers suuperbehagelig å gå i. 


G R Ø N N   V E L V E T K J O L E   F I N N E R   D E R E   
H E R

Denne er det kanskje også noe kjent med? Denne varianten hadde jo Nelly i fjor også, men nå har de fått inn nye farger! Jeg har den i beige fra før, og da jeg så denne smaragd-grønne måtte jeg ha den. FOR en farge!

 

R A B A T T K O D E  –  20 %  P Å  A L T

Ellers er det jo siste dag dere kan bruke rabattkoden min på Nelly! Eller, med mindre dere shopper før klokken 10.00 i morgen tidlig, for da er den ikke gyldig mer.   Da får dere 20% på alt ovenfor (bortsett fra gullkjolen), for det er nemlig NLY Brands koden gjelder. NLY har fått helt sjukt masse fine partykjoler nå, og jeg har samlet alle partykjoler rabatten gjelder på HER. Ellers gjelder den jo på alt annet fra NLY brands også. Men husk – dette er siste dag!!

– Dere klikker dere inn HER og skriver deretter inn koden ANNAIS20 når dere betaler. –

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 

Noen favoritter fra nyhetene som just kom inn <3 

14 kommentarer

Siste innlegg