WANTIES PÅ BUDSJETT

A N N O N S E L E N K E R   E L L O S ,   G I N A T R I C O T ,   I N D I S K A   O G   L I N D E X

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R

Herlighet, har helt glemt å nevne at jeg og Erica har gitt ut ny podd denne uken! Der snakker vi om Londonturen og masse mer – vi er all over the place som vanlig. Men som vi nevner så vidt der er jeg blakk. Derfor ble det wanties på budsjett denne uken, haha. I denne spalten liker jeg jo å ha med billige kupp, men også drømme meg bort til svindyre skatter. Vel, jeg føler jeg ikke har råd til å tenke på dyre skatter akkurat nå. Forskuddskatten skal betales, det samme skal momsen. Derfor har jeg levd på knekkebrød og nudler i det siste, haha! Sånn sett skjønner jeg ikke hvorfor alle ser mørkt på å “måtte leve på nudler resten av måneden“. Det er jo drømmen min. I dag er jeg inne på fjerde dag på rad med ramen-noodles, og det er faktisk ikke fordi jeg er blakk. Jeg hadde spist mine daily ramens om jeg var billionær for damn det er GODT. Det minner meg på at jeg skal innom den latterlig bra Asiatiske butikken jeg kjøper alle nudlene mine på, og hamstre inn nytt lager! Pluss at jeg skal prøve meg på Mie Goreng (enda hekta etter Bali), og kjøpe inn masse andre sauser og flasker som jeg klarte snike til meg et bilde av fra kjøkkenet til en thai-restaurant her i Trondheim.

Nå skal jeg slutte å snakke om mat og shopping, og heller komme tilbake til skolearbeid. I dag har jeg satt av dagen til å skrive på eksamensoppgaven(e) mine, og etter det blir det helg! Håper alle njuter fredagen <3

9 kommentarer
  1. Haha ååh 😍 ELSKER også nudler! Heller aldri skjønt hvorfor folk synes nudler er kjipt, haha. Hvilken asiatisk butikk i Trondheim pleier du å dra på? 😍

  2. Åååå elsker YumYum!! Nesten pinlig så ofte jeg spiser det.. Jeg lurer også hvilken butikk du kjøper nudler på i Trondheim? Har liksom ikke funnet så bra utvalg i nudler ennå!
   Den krukka med ansikt fra Ellos var et sykt bra tips, minner om de latterlige dyre tingene fra Jonathan Adler!! Tror den skal klikkes hjem i kveld <3 Ha en fin helg fine Anna!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg