HELLA SENTIMENTAL

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y


B U K S E D R E S S   
H E R   S K O   H E R 

 

Dere får 20% på både buksedressen og skoene nå btw! 20% på alt fra NLY brands, dere finner tilbudet HER <3
 

Hei alle mine fine blogglesere!! Tenk at dere har orket å klikke dere inn her i dag også, det varmer hjertet til gamlemor. Tenk at dere har klikket dere inn flere dager, flere måneder, flere år!! Fakkert jeg kunne begynt å grine over hvor rørt jeg blir av sånt. Nå blir jeg hella sentimental her, og dette innlegget skulle egentlig ikke handle om dette i det hele tatt, hahaha. Og når jeg først tenker og snakker om det – tusen takk til alle som kommer bort til meg og gir meg ros og kos. Tror ikke dere aner hvor glad jeg blir!!

Anyways – i går var jeg ute! For siste gang på lenge forhåpentligvis. Nå kjenner jeg at jeg begynner å få nok av fest og morro.. Det var uansett veldig hyggelig på innflytningsfest i går, og være rundt massevis av fine folk jeg er såååå glad i, og føler jeg har sett alt for lite av i det siste. Det er bare selve byen jeg begynner å bli kraftig lei av, og kvelden endte før 1 sammen med kjæresten. Noe jeg er veldig glad jeg har begynt med, å dra hjem tidlig fra byen. Da er liksom ikke søndagen helt ødelagt! Nå skal jeg nyte denne søndagen og prøve så godt jeg kan å ikke angste over ting som burde vært gjort. Neste uke skal det jobbes hardt med skole, så da må jeg slappe av nå mens jeg kan. Men det er noe med søndagen ass – jeg klarer liksom ikke slappe helt av, fordi jeg .vet. hva som kommer i morgen. Noen fler?

13 kommentarer
  1. Ja så absolutt! Burde skrive mer på særmemne, men her ligger jeg død og ikke orker tanke på å sette meg inn i det.

  2. Som svar på dette innlegget må jeg si takk til deg, for at du gidder å skrive til oss! Jeg er i dag 21 år, og har fulgt deg siden barneskolen! Du er en av de jeg oppriktig har lyst til å følge med på livet til, for du virker så virkelighetsorientert og vanlig. Vanlig i positiv forstand, da det er noe man kan kjenne seg igjen i.
   Takk til deg❤️

  3. Jeg syns det er så flott at du skriver at du ikke greier å slappe av søndag kveld fordi du vet hva som kommer i morgen og at du angster over skolearbeid, selvfølgelig hadde det vært best om du ikke følte det slik heh, men det jeg syns er flott er at du skriver det. Noen ganger når jeg leser bloggen din føler jeg at du nailer alt, skole, blogging, reiser, sosiallivet, trening osv. Også lurer jeg liksom på om det er noe dere bloggere ikke greier liksom, men jeg syns det er fint når du skriver at du også syns ting kan være vanskelig å balansere av og til, om bare så en liten setning i slutten av innlegget. Selvfølgelig ikke nødvendig at hele bloggen er peppret med det, jeg syns det er motiverende når det virker som om du får ting til også, men det fint at alt ikke er helt perfekt hele tiden! anyways, lykke til med alt! Syns bloggen din er et frisk pust i dagens bloggnorge!

  4. Anonym: fine deg, tusen takk!! sånne ting er vanskelig å se selv, så liker veeeldig godt at du sier at du liker slikt. jeg får absoultt ikke til alt, og tenker OFTE på hvordan å få endene til å møtes. men det er helt sant, det er ikke alltid man skriver om, og jeg skal bli myyye flinkere til å ta det opp, i og med at det er noe kanskje flere syntes er OK å lese om. takk for fin kommentar! <3

  5. fyfasan, for noen bilder! hva slags kamera og linse bruker du?? help a sister out, er på utkikk etter nytt kamera <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg