SÅ VAR VI HER IGJEN

È N   A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

Hei og god morgen! I dag våknet av at gardinene mine hadde falt ned. Igjen. Selv om jeg ser på meg selv som over gjennomsnittet handy, er det èn ting jeg ikke får til, og det er å henge opp den jækla vaieren gardinene skal henge på. Så i en uke nå har jeg teipet opp gardinene mine med industriteip, hahaha. At det har holdt så lenge som til i dag er jo egentlig et under. Så da var checklisten for uken enda litt lengre – henge opp gardiner og få opp lampe i stuen. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for å ikke ha taklampe i stuen, men nå som vinteren og mørketiden begynner å komme, merker jeg at jo det trenger jeg. Herregud så random, men det er nå det jeg tenker på denne mandags morgenen. 

Ellers er det sol ute i dag, og kjæresten hadde vært å kjøpt kaffelatte til meg i morges! Det er fint, sånt blir jeg så innmari glad for. Jeg har fri store deler av denne uken, og begynner virkelig å kjenne på at eksamenstiden nærmer seg. Det er faktisk en hel måned til min første eksamen, noe som er sjukt lenge til i min verden. Jeg lærer og leser best intensivt, og hvis jeg starter for tidlig glemmer jeg fort, samt klarer ikke se sammenhenger like godt. Men denne uken skal jeg jaggu meg få gjort en prøveeksamen, og fått gjort en hel masse oppgaveskriving. Så var vi her igjen, gitt! Føler ikke det er lenge siden jeg satt med nesa i boka (her skrev jeg buksa først…..) og lengtet etter sommerferie. Herregud så fort tiden går!!! 

B I K I N I T O P P  H E R   S H O R T S  V I N T A G E   L E V I S 

En throwback til bekymringsfrie dager på Bali! Jeg hadde jo faktisk tenkt å gjøre en del skole da jeg var der, men slik ble det ikke. I det hele tatt, haha! Men er det noe jeg har lært, er det at pauser er key. Kanskje ikke nødvendigvis 10-dager-i-Indonesia-pause, men stunder der man ikke tenker på gjøremål eller skole what so ever. Sånn er det i hvert fall jeg får det til å gå rundt i eksamensperioden – hvis jeg hele tiden skal tenke pensum blir jeg sur, lei og klin gærn. Etter en pause med henging, serie eller noe helt annet er jeg good to go igjen. Et tips jeg sikkert har gitt 1000 ganger før, men shit au. 

3 kommentarer
  1. Lykke til på eksamen! Jeg hadde min første forrige torsdag i mikrobiologi. Så er det bare en igjen i desember, deilig! Og goodluck med taklampe, her er det kjæresten som gjør det, forstår meg ikke på slikt haha

  2. Hei, jeg går første året mitt på BI økad og har forstått de slik at det første året er likt for alle linjene.
   hvordan forbereder du deg til de ulike fagene? Gjerne svar veldig detaljert! Har startet såvidt på eksamensoppgaver nå, men føler jeg har fryktelig dårlig tid. Hvor tidlig startet du ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg