SPOILER

A N N O N S E L E N K E R   B I K  B O K    O G   N E L L Y


G E N S E R   
H E R   B U K S E   H E R   S K O    H E R 

 

Hei og GOD fredag!! Spoiler: i dag er jeg GLAD! Hahaha. Humøret og oppdateringene fra meg har vært like grå som trondheimsværet den siste uken. Men sånn er det noen ganger! Etter en intensiv skrive-aften i går, har jeg levert inn alt av gjøremål. Så i morges tok jeg på meg en av mine favorittgensere om dagen, for den sto til humøret mitt. Jeg har sittet på kaffebar i hele dag med Marthea for å skrevet på en annen oppgave, og hadde en kjempebra skrive-dag. Skikkelig god følelse å starte helga på! Og ikke minst – etter å ha knotet så voldsomt med vanskelige og kjedelige fag hele uken, føltes det faktisk nesten gøy å sitte å skrive på dette faget. Det er nerdete og god følelse ass!

Nå skulle jeg egentlig ha vært på trening og hatt legday – men den droppet jeg bokstavelig talt på veg ut døra. Jeg har så helg jeg nå, at å uffe meg rundt å ha vondt på treningssenteret var det siste jeg ville, haha. I tillegg skal jeg jo ikke ut i helgen, som gjør at jeg for en gangs skyld er i form til å trene da. Nå er det taco og godis resten av kvelden!!! GOD HELG!! 

5 kommentarer
  1. hvordan øvde du til samfunnsøkonomi før eksamen?? finner ingen tidligere eksamensoppgaver, og foreleser gir oss ingen info.. for meg som sliter med matematikk fra før av (vgs), sliter jeg med at jeg er så stressa om kveldene at jeg ikke få sove.. Faget virker rett og slett helt umulig akkurat nå..

  2. Du har väldigt bra klädsmak och känns proffesionell i ditt modellande. Gillar din blogg. Klass och stil i kombination.
   Kram från Sverige

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg