STUSSELIG ELLER NYDELIG?

A N N O N S E :   S P O N S   O G   A D L I N K S   N E L L Y

I natt fikk jeg ikke sove, av den fantastiske grunnen at jeg hadde lattis. For meg selv. Helt alene. Jeg lo så brilleglassene var våte av tårer, og ansiktet rødt. Jeg vet faktisk ikke om det er stusselig eller nydelig å ha det så gøy alene, men det gjorde tydeligvis godt med litt selv-love denne helgen. Grunnen? Meg på explore på Instagram. Det startet med rolig stalking av folk jeg ikke aner hvem er, og før jeg visste ordet av det var jeg inni en evigvarende, fantastisk Meme-strøm. I tillegg hadde jeg bælget en halvliter brus (julebrus seff) før jeg la meg, og var oppe så jævlig mye lengre enn hva jeg burde. Lever livet som selvstendig 23-åring hører dere. Nå så jeg meg selv utenfra her, og damn. Legende

J A K K E   H E R   T I G H T S   N I K E   S K O   N I K E

Haha fanken, ass. Når du nå, etter å sett disse bildene, skjønner hvor det ene strikket ditt ble av. Uansett – i dag var det tilbake til voksenlivet. Jeg kom meg til slutt på skolen, bare fire timer etter hva jeg egentlig hadde planer om (sånn går det når du ligger og gapskratter på sukker-rus til klokken tre på natta). Så jeg kom nettopp inn døra fra trening, og i kveld skal jeg bare slappe av. Skrubbe huden min!! Herregud jeg elsker å skrubbe huden min. Jeg har ikke gjort det på lenge nå, siden jeg ville spare på brunfargen fra Bali. Men jeg tåler ikke solkrem så godt, så jeg har gått med små nupper på brystet siden jeg kom hjem fra Indonesia. Men så skrubbet jeg både hud og kropp forrige uke – alt ble silkemykt. Så et lite mandagstips, som jeg føler jeg har tipset om mange ganger før. Men jeg elsker å skrubbe huden min, haha!!!
 

Ei som prøvde å være flink å knipse litt bilder fra i dag 

9 kommentarer
  1. Anonym: jeg bruker Ole Henriksen sin Rub n’ buff til kroppen, og Pore-Balance Facial Sauna til ansiktet, også fra Ole Henrisken <3 Den siste anbefaler jeg VIRKELIG!! elsker den!

  2. Hahah!! Du e faktisk en legende! Elske måten du skriv blogg på, får alltid en latter når æ tar turen innom!

  3. Elsker også skrubb!! Og etter tips fra eirin kristiansen har jeg skaffet meg en tørrbørste, børster(skrubber) huden fort hver morgen før jeg hopper i dusjen. Og det er så syyykt digg. Haha jeg ble helt over meg av at noe så easy kan føles så bra. Renser lymfesystemet og gir energi, samtidig som det eksfolierer.
   Dette ble langt, men elsker det og synes du som skrubbelsker burde prøve 😎

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg