HOLD KJEFT

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Herlighet, for en dag. En lang, slitsom dag. Jepp, klagesangen er i gang, haha! I dag er vel egentlig en slik dag jeg bare burde holdt kjeften min og ventet på en ny dag. Men etter mye søte kommentarer om at dere liker hverdagslig blogging, følte jeg for å stikke hodet mitt innom å si. Det lille store hodet mitt med svett sminke og mørke ringer under øynene, haha. Regla går som alle andre dager – forelesning etterfulgt av jobb med skole. Heldigvis hadde jeg pinnekjøtt middag på IKEA å se frem til med familien, i tillegg til en liten tigerbalsam-massasje for vonde skuldre. Jeg gleder meg veldig til morgendagens forelesning er over og det er helg! Både sinn og kropp trenger det. God mat og godt selskap <3 Nei nå skal jeg faktisk holde kjeft og vente på en ny dag, haha. Håper alle, eksamenstid eller ei, har en fin dag i morgen! We can do this!!
 

Kanskje det beste illustrasjonsbildet jeg kunne hatt?? Gårsdagens sushibuffet?? LOOoooOoL. Btw, jeg hører rykter om at dere ikke har sushibuffet i Oslo?? Alle venna fra Oslo blir jo helt ut av seg når de kommer hit?? Stakkars dere i hvert fall!!!

 

G E N S E R E N   F I N N E R   D E R E   H E R

Også gårsdagens outfit, da. Ellers er det ny podd ute, dere finner den her! Smask

6 kommentarer
  1. haha hørte på nrj nå, og den ene reklama («Nrj gir mæ god stæmning») høres såå ut som deg, er det deg?

  2. Hanna: jaaa fant ut av det, men vi hadde stilt spørsmålene i undersøkelsen feil… så svarene er ikke rett hahaha 🙁 laaang feilkildedel mao

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg