BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #35

A N N O N S E :   A D L I N K S   N E L L Y

… hahaha kanskje min favoritt. Sporty fitness modell (ekstra pluss for de armhulene der)
 

… kanskje min ikke-favoritt. Den spalten her er gøyal, men noen ganger gir den meg seriøs dårlig selvtillit, haha. Hvorfor ser det ut som jeg har slått pannen min? Ser jeg bare sånn ut??? Uten at jeg vet det?? 

 

… ser ut som jeg står og trøkker?? (legg merke til den sykt brune armen min hahaha?? Det er redigeringen på preseten som har gått litt bananas
 

… mitt mood om dagen
 

… blikket…. holdningen… jeg vet ikke

Herregud, dere nye lesere (om det finnes noen) må jo tro det eneste jeg legger ut her på bloggen er støgge bilder av meg selv. Det er det egentlig ikke, men om dagen er det faktisk overtall av det jeg har, i stedet for fine bilder. Jeg skal prøve å få jobbet litt mer med content denne uken, så det ikke bare blir fjas og lolle bilder. 

I dag sitter jeg inne og leser. Drikker kaffe, leser og drikker kaffe. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg bæljer nedpå med kaffe, for jeg vet godt at er det noe som gir meg general-angst er det å drikke mer enn to kopper kaffe på en dag. Har noen det likt? Men man må liksom ta et valg også, for det funker veldig godt til lesing – men med en gang jeg drar hodet bort fra boka, blir jeg sittende som et aspeløv og være ubrukelig. Vel, nå må jeg komme meg tilbake til boka mi før jeg skal trene senere i kveld. Håper det går fint med dere alle!!

Ellers får dere 25% på alt fra NLY brands nå! Dere klikker dere inn her og bruker koden NLYBRANDS25. Smask!

12 kommentarer

Siste innlegg