NEW IN: INTERIØR!

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D   M E D   R O Y A L   D E S I G N

Først og fremst – tusen hjertelig takk. Når jeg klikker meg inn her på bloggen blir jeg på gråten hver eneste gang over det fine dere skriver til meg. Det er ikke alltid like lett å balansere alt, og dere får det hele til å føles litt mindre håpløst. Tenk at jeg har dere som bryr dere om meg! Jeg blir så innmari rørt, og helt ærlig begynte jeg å gråte her en dag jeg logget inn på bloggen min og jeg leste kommentarene fra dere. Litt emosjonell om dagen også da, vett… Haha!

Uansett, jeg skal prøve å komme meg litt tilbake, men det kan nok hende det går en dag her og der uten en bloggoppdatering. I morgen har jeg første eksamen, så kanskje jeg har fått et adrenalin-kick og er super hyped på hundrevis av bloggoppdateringer, haha. Uansett! I dag tenkte jeg å vise dere litt nytt i leiligheten, som jeg mottok i helgen! Herregud så fiiint alt ble, og det var veldig hyggelig å pynte opp litt i hjemmet i disse dager. I tillegg er det 15% off alt jeg viser i dag, tjohei!


P U F F E N   F I N N E R   D E R E   
H E R


Kanskje min favoritt! Jeg byttet ut den velourgrønne puffen min (den ga jeg i bursdagsgave til mamma) med denne. Jeg har så innmari mye planter i stua nå, så noe mer grønt trenger jeg ærlig talt ikke. Rosa derimot! Alltid mer rosa! Denne puffen er så typisk meg – i nydelig velvet med helt fantastisk detalj i rysjene. Jeg kunne kanskje tatt meg tiden til å gre rysjene litt før jeg tok bildet, meeen… 

 


B L O M S T E R P O T T E N   F I N N E R   D E R E   
H E R 


Endelig har jeg fått meg denne blomsterpotten!! Haha, den var seriøst noe av det første jeg ville ha meg da jeg flyttet ut. Nå er det jo litt over ett år siden jeg kjøpte leiligheten, så da ble det en 1-års-gave til meg selv. Den er tydeligvis alt for liten for blomsten jeg har oppi, men… Er den ikke fantastisk fin?! Veldig fin julegave!

 


H J E R T E T   F I N N E R   D E R E   
H E R

Også denne nydelige saken. Denne hjerte-vasen så jeg først hos Anniken, og ble inspirert av henne til å kjøpe noen fine, tørkede blomster å ha i. Denne henger på den eneste tomme veggen jeg har (… høhø), og det passer egentlig veldig fint siden det er så enkelt, samtidig som den fortjener all oppmerksomhet den kan få. Elsker den!

 


L A M P E N   F I N N E R   D E R E   
H E R

Endelig har jeg fått orden på gangen min! Det har vært laveste prioritet i leiligheten, litt fordi den er så innmari vanskelig å få fin. Men nå er jeg såå fornøyd! Inn med litt grønt, samt lampen gjorde enorm forskjell. Jeg har også fått meg et nytt rundt speil i gangen, som jeg tenkte å vise dere senere. 

 


F A T E T   F I N N E R  D E R E   
H E R

Haha, jeg måtte jo bare ha dette… Er det ikke fint? Har dere noen tips til hva jeg kan ha oppi? Jeg har allerede små krukker til ringer og armbånd…

 

Det er 15% off hele nettisden til Royal Design i dag, altså absolutt alt i dette innlegget. Selv har jeg nettopp gått til innkjøp av julegaver selv der, et lite tips ♥

7 kommentarer
  1. Åååå Anna, du har det sååå fantastisk fint! Blir helt inspirert når jeg ser leiligheten din *hjerteøyne*

  2. Hei,
   Så mye fint! Jeg vurderte å bestille fra Royal design selv, men leste flere negative erfaringer om nettsiden. Bl.a lang leveringstid og uryddig kundeservice. Har du noen lignende erfaringer?
   Skjønner du kanskje ikke er rett person å spørre da du har samarbeid med de 🙂

  3. Camilla: Hallo du <3 leveringen på dette tok ca 5 dager, og kom i totalt 3 ulike forsendelser! ingenting var ødelagt / skulle sendes tilbake så har ingen erfaring med kundeservicen dessverre 🙁 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg