BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #4

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hahaha tror disse to må være favorittene mine. Her ser dere hva som skjer når sola titter frem for første gang på 4 mnd. Lysømfientlig, sa du?

Processed with VSCO with a5 preset

Må si at jeg og Sofie ser ut som en million dollar her

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

OK – jeg tar det tilbake. Disse to er helt klart mine favoritter. Her ser dere en sjukt god blanding av en kjæreste som tar bilder med vidvinkellinse for første gang + en ekstrem vind (liker at jeg prøver å si at jeg har ingen skyld i at disse bildene ble sjukt støgge)

Processed with VSCO with a5 preset

Klør litt i nesa til søta da vettu 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

No words needed – i’m so beautiful

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Halla mamma!!

Processed with VSCO with a5 preset

Bilder hvor man ler naturlig på skal jo i utgangspunktet bli de fineste- dette, not so much…

Jeg har blitt SYK! Sånn som alle har sagt til meg i dag – var ikke du syk for sånn.. en uke siden? Joda, det er ikke mange ukene siden jeg hadde snørr opp til hjernen og hostet i stykker ribbena mine. Men jeg må ha gjort noe galt i løpet av de siste dagene, for nå ligger jeg helt lamslått på sofaen. Jeg vil bare sove, men når jeg sover våkner jeg hver gang jeg svelger, fordi det er så vondt. Dere kjenner den følelsen? Ugh, la meg bli frisk snart… Jeg hater jo å trene, men akkurat når jeg er syk og helt urørlig, DA får jeg lyst å trene. Livet mitt

Flere som er sjuuuke? (I hodet??)

HERREGUD, DA!

Processed with VSCO with a9 preset
sponset kjole / adlink


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
kjole: shein, her solbriller: ray ban, her

Herregud, da – for et deilig vær?! Når det blir slikt vær som dette blir jeg automatisk sykt optimist, og får lyst til å sette meg ute i sola i bikini, spise is, grille og bade. Men let’s get real, det er fortsatt kaldt ute. Jeg sier meg fornøyd med at jeg kan gå i bare fleecejakka på tur med Melis (ja, med bare fleecejakke og truse seff). Jeg må dog sitte inne i sola, i og med at jeg har en semesteroppgave som skal leveres inn på fredag. I tillegg har jeg fått feber og hodepine etter en hard påske, men det gir meg heldigvis en unnskyldning til å gå i sommerkjoler inne, for jeg holder på å smelte til smør. 

Ps: Til dere som likte den røde Adidas-jakka mi, så er den inne i noen størrelser nå! Dere finner den her

UKEN SOM VAR

Ukens tanke: I uken som var, og generellt i livet mitt, tenker jeg mye på hvor lett folk har for å være utro mot partneren sin. Jeg blir helt kvalm av å tenke på det, og ikke minst høre om/se alle som har så lite respekt for kjæresten sin, og mot seg selv. Før jeg kom i et forhold selv kunne jeg ikke uttale meg så mye om det, men nå som jeg er i et forhold – serisøst, finnes det noe lettere enn å være trofast mot kjæresten sin?! Det er jo seriøst peace of cake?!???? Det er seriøst vanskeligere å vaske hendene. Skjerpings folkens, hvis dere absolutt skal ha sex med noen andre kan dere være decent nok til å slå opp med kjæresten deres først

Ukens opptur: Oppdal var veldig gøy! Koselig men samtidig med full fres, just the way I like it (eller, egentlig ikke). Det har generelt vært veldig deilig med FRI og ferie, samtidig som alle andre! Jeg elsker spiriten folk har over seg når alle har fri samtidig. 

Ukens nedtur: Her vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive, så kan jo kanskje skrive at det er ganske nedtur at Paradise Hotel i år er syyyyykt kjedelig

Ukens sang: Jeg har vært så uheldig at de fleste sangene ørene mine har vært utsatt for har vært helt jævlig grusom afterski-musikk, så her må jeg nok melde pass desverre

Ukens person: Det må jo bli Karoline da! Vi var faktisk sammen hvert eneste minutt i to dager uten å bli leie av hverandre. Snuppa mi det!

Ukens mat: Kålstappe! Jeg liker faktisk egentlig ikke kålstappe en gang, men rundt juletider fikk jeg liksom til å spise det. Men moren til Karoline laget en helt nydelig kålstappe i Oppdal, og nå har jeg faktisk helt DILLA, haha! Nomnom

Ukens lættis: Jeg må si at jeg og Karoline hadde våre lattiser i Oppdal. Vi gikk jo rundt på afterski som knoll og tott, og når man bare er to stk rekker man å fnise over relativt mye. Det fleste er nok ikke helt bloggvenlig, så kan jo dele noen funny snaps fra helgen da!

Ukens flause: Hahaha. Jeg var sykt et råskinn her forleden. Jeg rånte rundt i byen og skulle vel hjem fra typen, da jeg kjørte med N.W.A sin Fuck Da Police på full vreng på stereoen. Tror dere ikke jeg stopper i et kryss med politiet vedsiden av meg??? Jeg hater meg selv

NYKLIPT

Processed with VSCOcam with x1 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with x1 preset
Se på snuppa mi. Som jeg har savnet dette dyret! Familien min var i Brønnøysund i påsken, så det var utrolig rart å være hjemme uten denne lille tassen gående rundt føttene mine hele tiden. Nå er søta mi hjemme igjen, og jeg føler endelig jeg er i mitt eget hus, haha!

Jeg har nettopp kommet hjem fra trening med Karen, kjøpt inn ingredienser til en digg hjemmelaget lasagne, og akkurat nå sitter jeg og jobber litt med bloggen. Som jeg sa til Karen i sted: “Det føles ut som jeg har sluttet å blogge, for jeg tenker så sykt lite på bloggen og har ingen aning om hva jeg skal blogge om denne uken”. Men med en gang jeg fikk satt meg ned her hjemme foran maccen, så kom det jaggu litt inspirasjon! Det er sykt mange som har spurt om vårjakke-guide, så det kommer i løpet av uken. Noe annet spesielt dere vil lese om?

SUNDAY DRINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Meg, Maiken og Marlene i går ♥

I går hadde Katrine bursdag, noe som så klart måtte feires, på tross av at det var søndag. Dog var det sykt mye folk ute til å være søndag, så det ble en veldig gøyal kveld! Men nå kjenner jeg at kroppen og levra mi trenger litt pause, så nå blir det å ta det rolig helt til bursdagen min. Men den er jo om akkurat en uke i dag, så det blir vel ikke den lengste pausen uansett… Jeg gruer meg seriøst til å ha bursdag, haha! Å bli 21 skulle man ikke tro var den største krisen?? Hva er det med meg… 

Akkurat nå ligger jeg og slapper av med Karen og kjæresten min – vi ser litt på SKAM (skjer med en sykt kjedelig episode??) og halvsover litt. Jeg kjenner jeg gleder meg til å komme tilbake til rutiner når det kommer til bloggen, det har vært alt for dårlig i påska! Skjerpings, Anna. Blandt annet nå babler jeg som aldri før uten mål og mening, så tror nesten jeg bare må avslutte her. Vi blogges imorgen, da uken som var! 

MINE TIPS TIL Å SPARE TIL LANGT HÅR

Hei dere! Jeg tenkte å ha et innlegg om hvordan jeg pleier og tar vare på håret mitt. I det siste har det vokst utrolig mye og blitt mye tykkere, og selv om jeg enda bruker extensions tenkte jeg å tipse dere om hva jeg gjør!

Klipp vekk det slitte. I know, sykt kjedelig ting å starte med – men det var her det gikk opp et lys for meg. Jeg hadde samme lengde på håret mitt i 3-4 år. Og klipte det ikke en eneste gang. Så mine slitte tupper spiste opp håret mitt, slik at det aldri ble noe lengre. For ca 5-6 mnd siden klipte jeg vel rundt 5 cm av håret mitt, og fikk vekk de aller fleste slitte tuppene. Det var da håret mitt begynte å vokse så kjapt! 

– Flette om natten. Dette har jeg nevnt før, og dette har dere sikkert lest før også. Dette tipset fikk jeg først da jeg startet med extensions. Å ligge med flette, for da fikk exensionet mye mindre slitasje. Men det gjelder ditt naturlige hår også! Når jeg ikke har i extensions sover jeg også med flette. Hver eneste natt, og det hjelper helt sykt mye!

– Rette håret 1 gang i uken. Dette er jo en smakssak, for noen vil det jo være umulig å rette håret kun en gang i uken. Gjeneom hele videregående rettet jeg håret nesten hver dag, og tenkte ikke over hvor mye det faktisk sliter. I de siste 2 årene har jeg prøvd å holde meg til å rette håret 1 gang i uken, og det er gjerne på lørdager når jeg skal ut.

– Vaske håret maks annenhver dag. Jeg dusjer hver dag, men dusjer håret hver 2-3 dag. Jeg prøver å gå så lenge som mulig før jeg dusjer det, men det blir fort 3 ganger i uka. Å vaske håret sliter også utrolig på det. Om du først venner håret til at det ikke vaskes hver dag, vil det etter hvert bli mindre fett også. Hvis du vasker håret hver dag, vil det bli fett hver dag også. Når du lar håret være i fred i noen dager, venner det seg til å ikke vaskes så ofte, og blir ikke like fort fett heller.

– Bruke hårstrikk uten jern. Dette har vel de fleste fått med seg nå? Hehe. Her hjemme kaster jeg alle gamle hårstrikk med jern på. Jeg får helt fnatt av å tenke på det, så nå klarer jeg ikke å bruke annet enn strikk uten jernfester på. Mine favoritter er de under her, fra BLAX! Jeg bruker de blanke – de er i plast og sliter lite på håret. Også er de supre å ha om du vil sette opp luggen slik jeg pleier, i og med at strikkene er så små og ikke minst gjennomsiktige da!

– Proteinshampo. Bruk shampoer med masse protein! Dette gjelder ikke meg tho, i og med at jeg har extensions. Har du extensions – bruk shampo med masse fuktighet!

– Olje. Jeg bruker hårolje, men kan ikke si at det er en reddende engel, liksom. Jeg har brukt det kjempelenge, og så klart blir håret veldig mykt og digg og alt slik – men jeg tror nok ikke at å kun bruke en olje gjør underverker. Det er bare en slags bonus vil jeg si!

– T.Ø.R.R.S.H.A.M.P.O! Dette er mitt absolutte must. Tørrshampo er virkelig en redning for meg, og funker på så mange forskjellige områder. For det første funker den jo så klart for det åpenbare – å bruke når håret begynner å bli fett, men du enda ikke vil dusje. Men for det andre – er du blond, vet du hvor mye det sliter å stripe håret. Nå prøver jo jeg meg på å kun stripe håret 2-3 ganger i året, og resten av året er tørrshampo gull verdt. I og med at pulveret er såppas hvitt, fjerner det nemlig etterveksten min, noe som er såååååå digg. Jeg anbefaler denne under her fra Batiste, som er veldig “pulverete” og hvit, som gjør mest susen i blondt hår, og fjerner mest ettervekst. Love love love

– Varmebeskyttende. Jeg har prøvd et par varmebeskyttende, men kommer alltid tilbake til denne fra GHD. Jeg vet ikke hva det er, men syntes bare den legger seg best i håret, tørker fortest og virker som beskytter bra. Det er viktig å passe på håret sitt for varmen, når man først skal bruke varme på håret!

 

– PRODUKTER JEG BRUKER –

adlinks


1. varmebeskyttende,
her

2. hårstrikk, her

3. hårbørste, her

4. tørrshampo, her

Har dere noen tips?

ALL TIME FAVOURITES

annonse

Hei dere – håper dere har hatt en fin påske så langt? Det har jeg! Tenkte å vise dere mine favoritter fra Coverbrands denne søndagen – produktene kommer kanskje ikke som noen sjokk for dere? Hihi, elsker disse her altså…

Processed with VSCOcam with a5 preset

GLO LUXE FOUNDATION

Hehe, dette kom kanskje ikke som noe sjokk? Dette er min faste foundation, og det har det vært i et par år nå. Denne bruker jeg til hverdags, og den gir en helt fantastisk glød. Den har ikke alt for mye dekk heller, noe som gjør det til en veldig fin foundation for meg til hverdagsbruk. Det er jo faktisk diamantpulver i denne foundationen, det forklarer kanskje gløden? Vel, jeg liker den veldig godt til huden min, og fargen jeg bruker er Tahini. Den har ingen spesiell undertone – den er nesten litt grå i flasken, men med en gang den kommer på huden blir den helt perfekt. Hverken oransje eller rød, perfekt! Fås kjøpt her

 

GLO MINERALS CAMOUFLAGE CONCEALER

Camouflage-concealeren er laget for å dekke ujevnheter og urenheter i ansiktet, og jeg den i fargen Golden Honey.  Elsker den creamy konsistensen på denne! Dekker der den skal, og sitter gjennom dagen. Jeg vil anbefale dere å sette den med et pudder over, så holder den ekstra lenge! Fås kjøpt her

Processed with VSCOcam with a5 preset

MARY-LOU MANIZER

Hehe, det er kanskje ikke så mange overasskelser her? Highlighteren fra The Balm har jeg brukt fast i flere år, men etterhvert som strobing ble mer populært har jeg også begynt å bruke den mer og sterkere på kinnbena. Den er så lekker! Får komplimenter for makeupen min hver gang jeg har på meg denne på en kveld ute. Liker å spraye litt av Mac sin Fix + på kosten først noen ganger, da blir den enda litt sterkere! Fås kjøpt her

 

BAHAMA MAMA

SÅKLART må Bahama Mama være med. Jeg føler jeg har snakket så mye om dette solpudderet i flere år, at jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, hehe! Men er dere på utkikk etter et solpudder som er matt, og ikke legger igjen en oransjfarge i ansiktet, så anbefaler jeg dette på det varmeste! Har også lest at det funker bra til konturering! Fås kjøpt her

 

BARRY M COR BALMY!

Denne har jeg nevnt en gang før her på bloggen! Dette er en lipsyl som minner veldig om babylips-lipsylene, men bare myyye bedre. Babylips syntes jeg funker dårlig og ikke alltid ser så bra ut heller, men denne har en lekker cherry-ish farge, og gjør leppene myke. Føler Babylips ofte gjør leppene helt glatte og våte, haha! Denne her er litt mer lipsyl, og med en lekker, men svak og “hverdagslig” farge som jeg har blitt veldig glad i! Jeg har min i fargen Rosie Lea, og den fås kjøpt her. PS: det er ikke denne jeg har på meg på bildene under!

Processed with VSCOcam with a5 preset

ANASTASIA BROW WIZ

Denne, ass. Jeg er avhengig av brow wizen min! Jeg gleder meg nesten til å sminke bryna om morgenen, haha! Denne er tynn og presis, men gir fortsatt et veldig naturlig resultat. Børsten på enden funker også superbra til å børste vippeextensionet mitt, haha! Så det er også en bonus. Jeg har min i fargen medium brown, og det er egentlig en perfekt match. Jeg fyller ikke inn bryna mine så veldig mye og er veldig lett på hånden når jeg bruker den, så selv om det er en mørk farge funker toppers. Fås kjøpt her

 

NYX SUPER SKINNY EYE MARKER

Denne var vel heller ikke ukjent for dere? Denne er vel så og si den eneste eyelineren jeg har brukt. Nå bruker jeg ikke eyeliner på daglig basis lengre, men heller hvis jeg vil ha røde lepper eller vil pynte meg litt ekstra en kveld. Og da er det såklart NYX sin supertynne og presise eyeliner! Veldig lett å håndtere, og gir akkurat det resultatet man vil ha. Love it! Fås kjøpt her

Håper dere likte at jeg viste dere mine all-time-favourites fra Coverbrands! Jeg har også fått en rabattkode til dere, og den er AEALL gir 20% rabatt på all sminke og varer ut 30.mars. Rabattkoden gjelder ikke nedsatte produkter/nyx. SUSS! 

LEI MEG ELLER STEIN?

Processed with VSCO with a5 preset
Hei fra verdens norskeste jente med blondt hår, blå øyne og mariusgenser. Jeg føler meg så norsk i hytte og-ski klær at det nesten blir litt pinlig

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tja, hvor skal man starte? Jeg har lenge vært klar over at påske betyr en god del fest, men jeg tror seriøst det blir sykere og sykere hvor hvert år. For min del blir det akkurat litt for mye, men det er gøy i et par dager så må jeg takke for meg. Dagene i Oppdal ble brukt på afterski på dagtid, som forsåvidt er utrolig gøy – men får nok, ass. Særlig når man skal ut å feste på kvelden også. Heldigvis tok jeg og Karoline det litt med ro på fredag, så jeg fikk en deilig togtur hjem igjen i dag. Jeg bodde på hytta til Karoline med familien hennes, noe som var veldig koselig, med masse utrolig deilig mat. Er veldig glad for at vi bodde der, så vi fikk tatt det litt med ro, spist ordentlig middag og spilt litt brettspill innimellom slagene. Det må faktisk til å påska spør du meg! Jeg skulle så klart ønske jeg fikk vært litt med min egen familie i Brønnøysund også, men det ble akkurat litt for langt å reise for bare et par dager.. Jaja, det får bli neste år!

Det som var helt klart best å komme hjem til var brillene mine og sminkefjerner. Jeg hadde glemt det av da jeg dro til Oppdal, så har gått rundt med en sminke fra helvette. Og øynene mine – hvor skal jeg starte!? Jeg har hatt (og garantert også vært) et mareritt med øynene mine. Jeg driver og tester ut nye linsetyper hver uke nå for å finne noen som passer meg, og kan vel si at de jeg prøver nå ikke passer. Jeg blir knall rød og tårene renner konstant, så til dere som så ei sitte å skrike på afterski – jeg var verken lei meg eller sykt stein – bare øya mine som ville ødelegge ferien min litt. Jeg håper alle dere har hatt en fin påske, og dere må nyte de siste dagene nå!

HVOR HAR JEG VÆRT?

Hei dere! Dere lurer kanskje på hvor jeg har vært eller hva som har skjedd, i og med at jeg ikke har blogget på TRE dager? Vel, det har vært en helt ufrivillig bloggpause. På torsdag da jeg pakket baggen og dro til Oppdal, la jeg igjen maccen min med vilje, fordi jeg skulle mobilblogge istedetfor. Men tror dere ikke blogg.no appen ikke funket?! Jeg har sittet og prøvd å poste samme innlegg èn gang i timen i tre dager, men det ville bare ikke postes. Jeg håper dere skjønner jeg jeg ikke har vært borte med vilje – jeg er faktisk syykt nøye på å alltid blogge til dere, uansett hvor sliten jeg er, hvor gøy jeg har det eller hvor travel jeg er. Når jeg har vært så blessed å ha denne jobben bør man ihvertfall kunne stikke innom å si hei en gang om dagen! Så beklager virkelig det alle (ser dog ikke ut som dere har savnet meg så mye).

Men nå er jeg hjemme igjen! Tenkte å fortelle om dagene i neste innlegg, men først må jeg pakke ut av bagen, vaske klær og spise middag. Håper dere har en fantastisk fin påskeaften videre! Her har dere noen bilder fra påskeferien min;

Processed with VSCO with a5 preset
… åjada! Jeg har skutt litt med luftgæver helt rolig

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
… min kjære Karoline <3

Processed with VSCOcam with a5 preset

UKENS SPØRSMÅL

Kan du linke til toppen/kjolen du har på deg på headeren?

Såklart! Det er en suede kjole som virkelig er en favoritt hos meg, og en sikker vinner om jeg er i tvil på hva jeg vil ha på meg. Anbefales! Dere finner den her

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Hvordan fjerner du “dunhåra” på overleppa? Ser så mange gjør dette, men er så redd for at det skal vokse ut tykkere… Sminken sitter jo så mye finere!

Jeg har aldri rørt dunhårene på overleppa. Som alt annet hår på kroppen er ikke “barten” heller så veldig sjenerende, og den er helt blond og veldig liten. Man ser den jo så klart helt nære, men hallo – dette er noe alle jenter har, så jeg orker faktisk ikke tenke på det! 

 

Du har sikkert svart på dette før, men hva studerer du? Har du droppet ut av studiet siden folk spør om hvor du skal studere til høsten?:) klem

Jeg studerer medievitenskap! Men det er bare et årstudium, så jeg er ferdig til sommeren. Er nok derfor folk spør meg hva jeg skal studere til høsten, hehe! Klem

 

blir du lei av å få så mange overfladiske spørsmål, kunne du tenkt deg å få litt andre type spørsmål? 🙂 sett flere bloggere som har litt mere seriøse spørsmålsrunder i tillegg til de vanlige.

Hmm, ikke egentlig. Dere får bare spørre om det dere lurer på, og det blir jo ofte overfladiske ting. Hadde jeg fått spørsmål som: “Hvilket standpunkt tar du i Gaza krigen”, eller “Hva er meningen med livet” – så vet jeg ikke om jeg hadde svart så veldig grundig på det. Som dere kanskje vet er jeg ikke så veldig ivrig på å lufte meningene mine om de mest alvorlige ting, da blir det et helvette her inne på bloggen, og det er jeg litt over


 

Litt random spørsmål! Men pleier kjæresten din å lese bloggen din?

Jeg elsker randome spørsmål! Han er nok ingen fast leser, og mange ganger blir jeg nesten sjokkert når han spør meg om noe (som jeg har blogget om dagene før – det burde han lest lixxom:PPp), og jeg bare: “SI MEG LESER DU IKKE BLOGGEN MIN”. Tror han får opp innleggene fra fansiden min på facebook, men han er nok ikke inne så veldig ofte… Noe jeg ikke fatter, jeg hadde lest bloggen til typen min 400 ganger daglig hvis han hadde en (og bloggen min er jo driiiiiiiiit bra, han går jo glipp av selve livet)

 

Kan du skrive litt om skolesøkene dine til våren, hva du går nå og hva du lærer der du går?

Jeg har enda ikke søkt på skoler! Jeg går medievitenskap nå, og man lærer veldig mye forskjellig. Egentlig litt for mye forskjellig, noen ganger virker det som fagene bare er slengt sammen til et studie, og ikke har helt sammenheng. Men fagene har mye mer sammenheng nå i andre semester!

 

Var det tider du ble litt ensom i “friåret” ditt? Kan tenke meg at det er perioder hvor man ikke gjør stort, og kan dermed fort bli litt ensom, eller ensom-ish, hvis du skjønner 🙂

Faktisk, så nei! Det skulle man virkelig tro, i og med at jeg jobbet hjemmefra også – OG at 4/5 av mine besteveninner var bortreist store deler av friåret. Men det gikk veldig bra – jeg trives veldig godt i eget selskap, og jeg satset veldig på blogg og brukte mye tid på det. Ellers bor jeg jo hjemme med familien så jeg møtte jo folk hele tiden, og var mye med kjæresten min. Jeg ble også flinkere til å finne på ting med andre utenfor vennegjengen, noe jeg ikke alltid er like flink på! Men jeg husker rett før friåret, da var jeg i tvil en periode. Jeg er en person som trenger å vite hva som skal skje – og da jeg var ferdig med 13 år på skole og hadde et år foran meg uten en eneste plan annet enn å blogge, fikk jeg litt angst og var ganske “down” en periode, uten å skjønne hva det var jeg var så lei meg for. Men det gikk virkelig helt supert, og skulle ønske jeg kunne gjøre det igjen. Men nå er det tilbake på studier!

 

Er det flaut å si at noe er sponset? i mine øyne gjør det ikke klærne finere/styggere om jeg ser det er sponset. har aldri skjønt greia med bloggere og liten “sponset” skrift. føler dere prøver å lyve til oss da, i håp om at vi skal tro dere har kjøpt det selv.

Nei, jeg synes ikke det er flaut å si at noe er sponset. Som dere kanskje vet er vi pliktet til å skrive om noe er sponset. Jeg har ingen avtaler hvor jeg bare får tilsendt masse randome klær jeg ikke liker, for så å måtte skrive om dem. Mine avtaler er at jeg sender lister med ting jeg vil ha. Akkurat som nettshopping – jeg velger meg ut ting jeg liker, som jeg vil ha – bare at jeg slipper å betale for de. Jeg vil så klart at dere skal vite at ting jeg har er sponset, men jeg vil dere skal skjønne at jeg hadde mest sansynlig kjøpt de uansett. Jeg har alltid valgt det ut selv, jeg har valgt å gå med det. Er det noe som ikke passer eller som jeg ikke liker, sender jeg mail og sier at “dette vil jeg ikke skrive om”. Og det er alltid greit! I tillegg er jeg jo en liten detalj-freak, og syntes alltid “sponset jakke” ødelegger hele outfitinnlegget. Derfor tar jeg det så lite som mulig, haha. Håper ikke dere tror jeg prøver å lyve for dere!

Veldig mange som tydligvis blir irritert av at jeg har “sponset jakke” og slik i liten skrift, og dette gjør jeg kun for det estetiske. Som sagt syntes jeg det ødelegger starten på et innlegg, men jeg kan såklart slutte med det hvis det plager dere haha:)

 

Hvor kjøper du alle pelsdottene? Har så lyst på sånne selv 🙂

De kjøper jeg på H&M og Nelly, her

 

 

Hei Anna! Dette er sikkert et veldig teit spørsmål, men må spørre allikevel! Jeg skal på en fest i helga, og har egentlig ikke drukket/festet noe særlig før. Har drukket litt, men ikke noen veldig fest, hvis du skjønner. Jeg lurte egentlig bare på hva som er “normalt” å drikke på fest? Hva skal jeg kjøpe liksom? Har ingen planer om å bli helt drita hahah. Hilsen uerfaren og smånervøs jente17

Hei du! Nei, det er så klart ikke et teit spørsmål. Mitt første og egentlig eneste tips, er å ikke drikke mer enn du har gjort fra før. Det er lett å tro at; “nå skal jeg på fest, så da må jeg drikke mer” – men helt i starten er det virkelig ikke sånn. Da er det lurt å drikke så mye du vet du tåler fra før. Uansett hvor “lite” du har drukket av alkohol før – ikke drikk mer enn det! Man vil jo ikke drite seg fullstendig ut når man er på fest, så da er det lurt å drikke lite, så mye du vet du selv tåler, eller ikke drikke i det hele tatt 🙂 Da jeg startet å drikke holdt jeg meg vel til cider, i og med at det er lav prosent, og du har litt mer “kontroll” over når du begynner å “kjenne det”, enn f.eks. sprit – hvor man bare plutselig er kjempefull. Ta det med alkohol i ditt eget tempo, det er veldig viktig (hvis du ikke vil gjøre masse dumme ting i fylla, såklart – men du høres ut som en cool jente som har respekt for seg selv, hehe..)

 

Hei Anna! Jeg er på utskikk etter en ny foundation! Når jeg på bilder av deg har du alltid flawless hud, med fin glød! Jeg vet du bruker Luxe foundation, men jeg har et spørsmål; er den mer rosa eller mer gul? Jeg bare hater hver gang jeg kjøper mer ny foundation og den er rosa! Jeg liker den mye bedre litt gul om du skjønner? Gjerne skriv litt mer om foundationen som jeg ikke spurte om nå. Liksom selve fargen, nyansen, konsistensen osv.. Klem<3

Hei skjønne deg! Tusen takk! Jeg er helt enig med deg – jeg haaaater foundations med rosa undertone. Er det noe jeg virkelig ikke trenger mer av, så er det rosa i ansiktet mitt, hehe. Jeg også liker veldig godt gule foundations (haha, altså gule undertoner), men LUXE har faktisk ingen av delene vil jeg si. Den er mer grå, egentlig. Høres ikke så fint ut, men den er veldig fin! Jeg har min i farge tahini, og den er egentlig – ja veldig grå i undertonen. Derfor er det ikke så fint å ha på så mye av den, men bare ta ett lag på huden. Når jeg skal ut f.eks. bruker jeg Giorgio Armani sin luminous silk, i og med at den er gulere i fargen, og man kan ha på litt mer av den!

Det som er veldig spesielt og ikke minst sprøtt med Luxe foundationen, er at det er noe diamant-pulver greier i det, som gjør at om man gråter helt nysminket, så får man helt kritthvite striper der tårene har runnet ned. Det er helt sprøtt, hahaha!!

 

Hei! Skal til Trondheim med en venninne snart, og lurte på hvilke restauranter og butikker/ kjøpesenter du kan anbefale? 🙂

Jeg shopper veldig lite i selve byen her, det er egentlig kun hvis jeg skal ha noe spesielt jeg drar til byen for å shoppe, liksom. Men anbefaler å stikke innom Solsiden – det er et lite kjøpesenter, men er nok mest kjent for rekka av resturanter utenfor. Der finner du mye bra resturanter – Una, Graffi, Nyfiken, San Sebastian. Ellers anbefaler jeg såklart å dra på Bakklandet, der finner dere mange skjønne cafeer!