LILLESTRØM

SKO NIKE JUVENATE, HER VESKE PIECES, HER –

PASSHOLDER H&M –

Nå er jeg i Oslo! Eller rettere sagt i Lillestrøm. Her snør det jo faktisk akkurat nå, det er jo helt supert nå som det bare er mai i morgen.. Ser man positivt på det blir det jo bare enda deiligere å reise litt sørover til litt mer brukbart vær, hehe.. Her har vi fått servert deilig middag, og akkurat nå sitter jeg sukkerhøy på litt lørdagsgodt. Jeg tenkte bare å stikke innom å si hei, og så håper jeg dere får en fantastisk lørdag, om det så er ute på fest eller hjemme i sofakroken. Så blogges vi i morgen babes ♥

FERRI’

sponset reise

Da var ferrin i gang, si! Haha. Jeg elsker å si ferrin’ i stedet for ferien, det blir fort så sjukt mye mer koslig når man sier man skal på ferri. Akkurat nå sitter jeg nok på flyet til Oslo, hvor vi skal besøke kjæresten min sin pappa, før turen går videre til Roma. Herregud som jeg gleder meg! For meg er det litt slik: jo mer spontan reisen er, jo mer gleder jeg meg. Bestiller jeg en reise 1 år i forvegen, eller 3 mnd før, så går jeg liksom ikke og gleder meg. Men nå som EF inviterte oss på en ti dagers lang tur til Roma, så gleder jeg meg som en liten unge. Jeg har faktisk aldri vært 10 dager i et land før, det er enten 1 eller 2 uker, som fort blir for lite eller for mye. 10 dager, er det ikke den perfekte lengden da? I tillegg skal jeg jo starte dagene mine med å bli undervist italiensk, jeg tror det blir veldig spennende! 

____________

I morgen går jo dagen til reise, men jeg skal likevel få postet to innlegg som jeg har jobbet litt med. See you babes. ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

UKENS SPØRSMÅL

Jeg lurte på en ting. Du har merket noen forskjell utseende-messig av å trene, sant? Husker å ha lest det på bloggen for en stund siden! Men hvordan spiser du i forhold til at du også trener, mye-lite? Mye drittmat? Du skreiv jo for noen dager siden at forrige uke hadde du spist pizza 5 dager eller noe, haha. Men da har du kanskje god forbrenning? 🙂 Ha en flott dag videre!

Ja jeg har merket litt forskjell av å trene, heldigvvis. I og med at det er bare derfor jeg trener hadde det jo vært litt kjedelig å ikke se noen forskjell, hehe… Jeg spiser normalt / usunt vil jeg si. Jeg spiser veldig mye vanlig mat som brødskive med majones og skinke, middager mamma og pappa lager (alt fra wok til fish and chips), og så klart en god del junkfood. I løpet av en uke spiser jeg nok alltid 1 eller flere pizzaer, pluss litt Fjorland, Mr.Lee nudler, og ikke minst søndager hvor jeg gjerne spiser kinamat eller Burger King. Det skal nevnes at jeg har veldig høy forbrenning og alltid har hatt det, og selv om jeg trener relativt ofte, så tror jeg nok det er forbrenningen min som gjør at jeg kan spise akkurat slik jeg vil. 

Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Hvordan ser du serier på tredemølla? Viser ikke den tv-skjermen bare vanlig tv? 🙂

De ser jeg på mobilen, hehe 🙂

 

Lurer på om du ser på skam? Og hva synes du om det?

Jeg er ikke sååååå fan, men jeg ser det jo! Såklart, hehe. Jeg syntes det er kult at NRK har fått til en serie som man kan kjenne seg så mye igjen i, jeg husker veldig hvordan det var å gå på vgs når jeg ser Skam, haha. Men i sesong 2 syntes jeg rett og slett det har begynt å bli litt kjedelig

 

Hva studerer du?

Jeg studerer Medievitenskap på NTNU, årsstudium (thank u lord)

 

Hva tenker du om kyliecosmetics av Kylie Jenner? Du blogger ofte om sminke, og jeg lurte på om du syns dette virker interessant?

Jeg syntes alle fargene og liquid lipstickene ser kjempefine ut! Jeg kunne gjerne tenkt meg å prøve noen av de, men kommer nok ikke til å sitte å vente på at det skal komme ut nye til salgs, hive meg over maccen og bestille, haha… Kanskje hvis jeg ser det er lagt ut nye og jeg først sitter og nettshopper, da skal du ikke se bort i fra at søta kjøper seg leppestift

 

Hei finedu 🙂 kan du værsåsnill legg linken på sminkeprodukter? f.eks ka heter den pencil du brukte inn på video? 

Hei sweet thang! I og med at veldig mange av produktene jeg bruker er fra Sephora som vi ikke har i Norge, er det vanskelig å få kjøpt her. Men eyebrow-pencilen jeg brukte er lett å få kjøpt, og den finner du HER. Jeg har min i “medium brown”. Dette er hands down den beste øyenbrynspennen jeg har prøvd, og kommer nok aaaldri til å skifte. 

 

Hvem er dine favoritt-youtubere? Synes ofte de snakker og snakker, men aldri kommer til poenget haha…

Oi, gøyalt spørsmål! Jeg skal faktisk komme med et noe spesielt Youtube-tips av en youtuber som holder på med noe heeelt spesielt… Men sånn ellers, kanskje Carli Bybel? Hun er SÅ PEN og ikke minst veldig flink!

 

Har du tips til god hvitvin til fest? Og hva drikker du når du er ute?

Jeg drikker ikke hvitvin lengre.. Rett og slett fordi smaken minner meg om fest, haha… Så jeg drikker rødvin og drinker når jeg er ute! 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Først må jeg bare si at jeg misunner utseende ditt veeeldig og du har så utrolig fine trekk!!! Men du skriver at du er ganske naturlig rød i kinnene og lurer derfor på hvordan du dekker det? Fordi jeg har også veldig rød kinn og hud generelt og sliter med å finne en foundation eller concealer som dekker det og uansett hvor mye jeg dekker det så kommer det fram i løpet av dagen…

Herregud, tusen takk! Du er utrolig skjønn <3 Altså, jeg er ikke så rød i ansiktet at det er noe problem å dekke det. En lett foundation vil dekke det greit på en måte. Det er mest når jeg har tatt sol eller bruker selvbruning at jeg blir rød.. Men prøv å sette foundationen/concealeren din på kinenne med litt translucent pudder på en beautyblender kanskje? 

 

Hvorfor striper du ikke håret oftere? Det merkes at du ikke trives med å være mørk/ha ettervekst, du snakker om det hele tiden… Unn deg en frisørtime iblant:)

Snakker jeg om det så ofte??? Hmm.. Vel, grunnen til at jeg ikke liker å stripe håret så ofte er jo fordi det sliter helt sykt på håret da. Jeg har gått fra å stripe håret 6-7 ganger i året til 2-3 ganger i året, og håret mitt har blitt sååå mye sunnere, lengre og vokser kjempefort. I tillegg har jeg fått en liten “oppvåkning”, og det er at det er virkelig ikke helt krise å ha ettervekst. Jeg har begynt å like min egen hårfarge nå, og syntes jeg får en mer naturlig look når min egen hårfarge skinner litt igjennom. Bleiker man håret annenhver måned vil man aldri få se sin egen hårfarge skikkelig, og da vil man heller aldri å like den heller tror nå jeg… Man er fin som man er!

Jeg vet jo mange av dere syntes jeg er fin som super-helblond, men det føler jeg meg egentlig litt for gammel til nå, pluss at jeg vil ikke være sååå slem med håret mitt. Da lar jeg heller sola bleket håret mitt om sommeren, da blir jeg ganske så blond.. 

 

Hvor er kjolen din fra? Superfin 🙂

Kjolen jeg hadde på meg i helgen er fra Missguided, og den skal jeg faktisk selge! Den er akkurat litt for stor til meg, så om noen er interrisert, så send meg mail på [email protected], så kan du få kjøpt den før jeg legger den ut på salgsbloggen! Den er i XS/S.

 

Kan du fortelle litt om hvordan du lærte å like vin?

Alstå, jeg er jo en Edwin, og det var nok bare et spørsmål om tid før jeg skulle begynne å elske rødvin, hehe. Det startet vel med at jeg veldig godt likte lukten av rødvin, og etterhvert som vi hadde søndagsmiddager som biff, eller middager som wok og annet godt, tok jeg meg et glass her og der. Plutselig var det gjort! Men det er ikke noe om å gjøre å like rødvin. Liker du det ikke, så liker du det nå ikke tenker jeg! 

Processed with VSCOcam with f3 preset

Håper dere likte denne ukens spørsmål! Det er lite spørsmål som kommer inn for tiden, men var flere som etterlyste at jeg skulle poste det uansett. Så håper det går fint at det ikke er like mange som det pleier å være. ♥

@ THE OFFICE

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with a8 preset

NOTATBOK KADE SPADE / MOBILDEKSEL IPHORA / GLOSS NYX 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with a8 preset

CAPS VARSITY

VEST NEW LOOK

________

Tanken på hvor dyrt pensum er, gir meg lyst å hive meg foran en buss. Nå ble det veldig dramatic thursday her – men er det lov å selge på en stakkars liten dame pensum til 4000kr, for ett semester i et årsstudium?? Finnes det ingen lover mot det? Det er kanskje ikke så vanskelig å skjønne hva jeg har gjort i dag (ja jeg er litt seint ute med å kjøpe pensum…), startet rett og slett dagen med å bli ranet av NTNU. Hvis noen skal gå Medievitenskap til høsten, holla at a playa så skal jeg selge deg dritn til en sjukt billig penge (dette må være den beste salgsannonsen jeg har lest).

Ellers har jeg sittet på kontor med mamma resten av dagen. Denne uken har jeg vært flink å jobbe og trene mye, sånn at jeg kan kose meg på ferie! Seff skal jeg knipse bilder som en gærning og oppdatere dere daglig i Roma også, men noen kontorjobb og squats gidder jeg ikke dra med meg til Italia, nei.. 

ALWAYS ON POINT

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Akkurat nå sitter jeg og halvdupper i sofaen på kontoret til mamma. Jeg har sust litt rundt i dag, og var ganske så tidlig oppe etter en lang natt med Game of Thrones. Som jeg har nevnt før elsker jeg hverdagen når jeg har en serie å se på. Jeg blir helt hekta, men ikke på den måten at jeg låser meg inn på rommet, legger meg under dyna og bingewatcher fire sesonger på rappen. Ja, jeg har kanskje sett 2 sesonger Game of Thrones på 3 dager, men jeg gjør alltid ting samtidig. Her om dagen trente jeg en halvtime lengre på mølla, fordi jeg hadde en episode jeg måtte se ferdig. I går brettet jeg klær helt ut av det blå, og så på en episode samtidig. Jeg vil kalle meg selv en sympatisk serie-seer, rett og slett. Selv om jeg kanskje burde latt være å se den siste episoden i går kveld natt.

Helt ærlig sak å ærklære seg selv som “always on point” i overskriften, eller? Hehe, nei det er så klart ikke meg selv jeg snakket om, men vippene mine! Som dere ser på bildene over er det ikke akkurat mye å klage på der, og jeg satte på nye vipper for en ukes tid siden (bildene over er en uke gamle). Det var så klart Eva-Lill som satte på vippene, jeg har fortsatt volumvipper og dere kan nå henne på 911 56 700. Behandlingen er sponset som jeg så fint er nødt å ha med <3 <3 SMASK! 

NOT TODAY SATAN

Processed with VSCO with a5 preset

TOPP SHEIN, HER

BUKSE NOWANDTHEN, LIK HER

__________

Dere vet når man føler seg fresh as fuk en dag, også våkner man dagen etterpå og føler seg heeeelt på trynet? Da er det ganske kjipt å ha lagt opp dagen til å gå rundt å ta bilder av deg selv. Skjønne mamma skulle ta noen outfitbilder av meg, og hun er jo veldig flink til å se hva som blir bra og ikke – mens jeg bare “NIKS, jeg følern ikke i dag. Bare knips å bli ferdig med det”. Jeg pleier jo å elske å ta bilder og bli tatt bilde av, men i dag kjente jeg bare at ansiktet mitt var uegnet foran et kamera.

I dag hadde jeg semesterets aller siste forelesning! Som dere kunne lese i forrige innlegg drar jeg jo til Roma om bare noen dager, så det føles deilig å dra dit med god samvittighet. Eller, god og god – jeg er jo midt i eksamensperioden, men i og med at jeg reiser med en kjæreste som også er midt i eksamensperioden, får vi nok sette oss ned å lese litt pensum på en restaurant i mellom slagene. Altså let’s get real – hadde jeg ikke dratt til Roma, hadde jeg ikke akkurat brukt dagene mine på å sitte å lese pensum uansett.. Så hvorfor ikke ha en litt mer glam storbybasert eksamensperiode sier nå jeg!

JEG SKAL TIL ROMA

I samarbeid med EF språkkurs 

Eeeendelig kan jeg avsløre nyheten om at jeg skal til Roma! Jeg reiser med EF Språkkurs, og allerede på lørdag starter reisen. Jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg har jo reist med EF tidligere og vet at de tilbyr noen fantastiske reiser, kan vel med sikkerhet si at NYC og Washington i 2014 var midt i blinken, hih. Med EF Språkkurs kan alle som er 16 år og oppover reise og du kan velge mellom hele 44 destinasjoner og 7 språk. Helt perfekt for deg som ønsker å bli enda bedre i engelsk, lære deg et helt nytt språk som for eksempel kinesisk eller som kanskje skal ta eksamen i spansk eller tysk og trenger et kurs? De har noe for absolutt alle og uansett hva årsaken for at nettopp du vil reise er, så får du det du ønsker med EF Språkkurs.  Man kan også reise i alt fra 2 uker til 5 måneder i tillegg til at de har oppstart på sine kurs hver eneste mandag, så du bestemmer helt selv hvor lenge du ønsker å være borte og når du vil starte ? det blir ikke bedre!


Jeg har lenge hatt lyst å reise til Italia, det har faktisk vært min #1 reisemål det siste året. Så at jeg skal få reise dit med kjæresten min gleder jeg meg utrolig til! Jeg skal i tillegg lære italiensk, så det blir veldig spennende. Skolen til EF ligger midt i hjertet av byen i en historisk og nydelig bygning. Jeg skal faktisk også få oppleve hvordan det er å bo hos vertsfamilie, så det blir absolutt en spennende opplevelse. Med EF Språkkurs kan du selv velge om du ønsker å bo hos vertsfamilie eller på studenthjem, noen skoler har også campus. I tillegg er det slik at Lånekassen støtter alle ikke-engelsk språklige destinasjoner, så hvis du reiser i 3, 4 eller 5 måneder så kan altså Lånekassen støtte ditt språkkurs – hvor nice er ikke det? 

EF Språkkurs har fortsatt noen restplasser igjen til sommeren og høsten begynner allerede å fylle seg opp, så hvis dette høres ut som noe for deg så kan du se hva din drømmereise koster HER. Å reise er virkelig noe av det beste man kan gjøre, så her er det bare å go for it. PS! Nå kan du også få opptil hele 10.000 kr i rabatt hvis du bruker kodeordet AnnaEF når du bestiller.

___________

Har dere noen Roma-tips til meg?!

EN DAG FULL AV TÅRER

Gårsdagen var slitsom, ass. Eller jeg var slitsom i går kan man vel heller si. Dagen startet koselig og rolig, med at jeg og kjæresten så en episode Game of Thrones mens vi spiste frokost. Selvfølgelig måtte en ulve-hundevalp bli drept, og selv om jeg snudde meg, holdt for øra og ikke fikk med meg selve scenen hvor den ble drept, ble jeg sittende å tute helt til jeg dro hjem. Det var den morgenen, liksom!

Jeg har så og si fri denne uken, så i går formiddag bestemte jeg meg for å bli med mamma å kjøre hjem Otto (som bor i Nord-Trøndelag nå). De har nemlig fått seg kattunger denne helgen. Og jeg bare: “fuck yeah jeg elsker kattunger”. Hvem tror dere ender opp med å sitte å nistirre på kattungene i to timer, og sitter og gråter i 15 minutter når vil skal dra??? Hahhaa jeg er så sjuuukt patetisk. Mamma kommer opp til meg og kattungene og sier: “Anna nå skal vi dra”, og jeg bryter ut i gråt og sier “DE ER BARE SÅ SØTE”. Da hadde nemlig den ene kattungen sovnet i den ene hånden min… Spørs om det er ei som blir å få seg kattunge…

Processed with VSCO with a9 preset


Nøyaktig 2 minutter etter disse to bildene ble tatt satte tutetoget i gang. MEN ER DET RART DA?!

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
JEG MENER HALLO

La meg bare påpeke hvor små de er. Altså, hendene mine er under gjennomsnittet små, og når en kattunge får plass i den ene hånda mi, da er den liten ass. Jeg har sett mange kattunger i mitt liv (skryt), men aldri sett noen som er så små. Og søte. Og en liten bonus for dere som trodde jeg hadde grått nok for denne uka: jeg begynte å gråte i sta også da jeg skulle sette meg ned og redigere disse bildene. LYFE OF A CRYER

HVORDAN BAKE ANSIKTET

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan man baker ansiktet! Dere har kanskje hørt om det før? Jeg skal ihvertfall å vise dere hvordan man kan gjøre det, så stay tuned! I dag starter jeg med å vise produktene jeg har brukt;

Processed with VSCO with a9 preset

TRANSLUCENT PUDDER / SMASHIT 

Dette er jo kanskje “hovedingrediensen” når det kommer til baking! Jeg har prøvd en god del settingpudder, men det eneste mustet jeg må ha er at det er skrukork (hvis ikke ser sminkepungen helt forferdelig ut etterhvert, hehe).. Billig eller dyrt, akkurat settingpudder er det ikke så stor forskjell på. Så denne gangen tenkte jeg å vise med dette billigere alternativet, som fås kjøpt her.
 

VIFTEBØRSTE / ECOTOOLS

Denne børsten er så deilig! Den har perfekt størrelse til å bruke til baking, men kan også brukes til for eksempel highlight. Fås kjøpt her
 

CONCEALER / BARE MINERALS STROKE OF LIGHT

I og med at man kanskje vil lysne opp under øynene, brukte jeg denne concealeren som lysner opp og reduserer mørke ringer under øynene. Den er ikke så tykk heller, så da blir ikke resultatet så “kakete” etter litt baking! Fås kjøpt her
 

FOUNDATION / GLO MINERALS LUXE

Hehe, så klart.. Min fast foundation må med! Denne påfører jeg som vanlig, og den gir meg en nydelig strålende hud. Dere vet jeg og glød, jeg elsker det! Og baking kan jo fort bli litt matt, så da liker jeg en skikkelig glødende foundation. Jeg har fargen tahini, men akkurat nå bruker jeg cafè, som er hakket mørkere. Fås kjøpt her

FINISHING SPRAY / NYX

En finishing-spray er ofte det “lille ekstra”, men i baking syntes jeg det er veldig viktig for å få et så naturlig resultat som mulig. Denne fra NYX er en billigere versjon av MAC sin fix +! Fås kjøpt her

BEAUTYBLENDER / BEAUTY BLENDER

I tillegg til viftebørsten skal jeg bruke beautyblenderen en hel del til påføring, i og med at det er det absolutt beste å påføre med. Fås kjøpt her
 

____________


Først påfører jeg foundationen min, og legger concealer under øyet. Når jeg først skal bake liker jeg å dra concealeren litt lenger ut mot kinnbena enn jeg vanligvis gjør! Bruk beautyblenderen til å legge concealeren, og nå er huden klar for litt bake!
 

____________


Next up, bruker jeg samme beautyblender som jeg brukte på concealeren og foundationen. Jeg rister litt på translucent-pudderet, og tar en god mengde på beautyblender, og deretter presser jeg det inn på områdene jeg vil sette sminken ordentlig godt, og få en skikkelig flawless hud. Det blir litt mye å gjøre dette i hele ansiktet, så jeg holder meg som oftest til under øynene – men som dere ser har jeg også tatt litt på kjevebenet denne gangen for å kutte solpudder”streken” litt ekstra. 

Deretter – vent! Jeg ser folk sitter med baking i alt fra 10-20 minutter, men til meg holder det med 5 minutter. Imens kan man gjøre alt fra å spise litt, kanskje fikse håret, eller gjøre seg ferdig med resten av sminken, kanskje bryna skal sminkes? Så etter 5 minutter bruker jeg viftebørsten, og børster alt av. Da har settingpudderet trukket inn i sminken, og vil gi sminken laang holdbarhet!

Processed with VSCO with a9 preset

Som dere kanskje skjønner er det en del pudder ute å går når man baker, så jeg syntes det er viktig å avslutte med en finishing spray. Det vil gjøre at det pudrete ikke ser fullt så pudrete ut, mer naturlig. Og da er sprayer som NYX sin gode å ha! Ellers har jeg avsluttet med litt highlight som dere kan se, som virkelig er prikken over i’en.

____________

Rabattkoden AEBAKE, gir 15% rabatt på all sminke og varer ut 29.04. Gjelder ikke NYX eller nedsatte produkter! Håper dere syntes innlegget var informativt og at dere lærte noe nytt! SMASK, vi blogges i kveld! 

SMINKEVIDEO: MIN FESTSMINKE

Husk å sett på 1080p for bra kvalitet ♥

Ble dere glade nå eller?! Haha, før jeg skulle ut på lørdag bestemte jeg meg helt random for å spille inn en sminkevideo til dere. Mange har spurt etter en video hvor jeg legger festmakeup, men jeg har liksom aldri giddet fordi det ikke er så stor forskjell fra hverdagssminken min. Men nå har jeg fått ut fingern, og here u go! Prøvde meg på litt “chit chat” underveis og, og dere kan jo se hvor bra det gikk, hahaha. Håper dere liker videoen!