UKENS SPØRSMÅL

Er det din stemme på telenor/telia/mobil reklamen?? Hehe hørtes veeeldig ut som deg men vet jo ikke helt..

Haha, dette spørsmålet får jeg heeeele tiden!! Får sikkert èn snap om dagen og flere kommentarer daglig på dette, hahaha… Men nei, det er ikke meg! Selv hører jeg ikke likheten i det hele tatt, men er tydligvis mange som syntes dette er veldig likt. Dere kan finne den her, hvis noen vil høre haha!

 

Kan du legge ut bilde av den kjolen du har på i headeren? Den ser suuperfin ut! Lurer også på hvordan du tror den ville passet på meg som har litt kurver.. sliter med at jeg ser litt “tacky” ut i mange sånne tettsittende kjoler..

Det kan jeg gjøre vettu! Det er en av mine favorittkjoler, og er virkelig en sikker vinner. Sitter som et skudd og er utrolig behagelig. Kan absolutt anbefale dere denne! Dere finner den her, og ser de har fått den inn i en ny farge as well nå som dere finner her. Kanskje jeg må klikke hjem den også!

Er selv redd for alt mulig og prøver å ikke la det stoppe meg. Synes ikke du det er slitsomt?

Jeg syntes ikke det er slitsomt sånn egentlig, i og med at jeg har hatt det sånn så lenge jeg kan huske. Det er jo slitsomt å være så redd at det lar deg være å gjøre ting, men samtidig angrer jeg aldri. Jeg vil heller la være å ha gjort noe, enn å gått rundt å vært superredd med angst i mens jeg gjør det. Haha! 

 

Har du egentlig angst? For syns det er utrolig respektløs å bruke det i overskrifter/innlegg, hvis du ikke har det 🙂

Haha, det er akkurat slike grunner til at jeg ikke liker å blogge noe om det. For min del har jeg null problemer å snakke om det jeg har angst for, men med en gang jeg nevner det ender det alltid opp som en konkurranse om å ha mest angst. Og det er jeg så sykt lite game på å være en del av, haha. Du kan tro hva du vil om jeg har angst eller ikke – jeg kommer aldri til å skrive lange innlegg om angst, jeg kommer nok mest sansynlig bare til å snakke litt om det her og der, og det virker det som noen blogglesere også syntes er en fin ting. Å snakke om det på en hverdagslig måte, liksom. 

 

Har du egentlig angst, eller er det bare noe du sier når noe er ubehagelig? Om du sliter med angst, kan du skrive hvordan du opplever og takler det? Sliter med det selv, og syns det er vanskelig å takle det i mange situasjoner.. <3

Altså som sagt har jeg ikke planer om å “overbevise” noen som helst om at jeg har angst eller ikke, for det gir ingen mening i min verden. Men ja, det går veldig opp og ned – noen ganger vil jeg ikke dra på skolen, og f.eks i Køben gruet jeg meg helt sjuuukt til Beyonce og hadde ikke lyst å dra i det hele tatt – men jeg tvinger egentlig bare meg selv til å dra på slike “viktige” ting. Men så hender det også at jeg drar tidligere fra situasjoner fordi jeg får noia – som sagt, heller det enn å stå der å “tvinge” seg gjennom det å ha det helt jævlig mener nå jeg. Ingen skam å snu, haha 🙂

 

hva har du på leppene!!! syykt fin farge til deg:)

Modesty fra MAC <3 

Måtte dere booke bord på Hive?:)

Nei, vi hadde ikke booket bord, men var på gjesteliste så det kan være lurt har jeg hørt. Vi fikk bord da vi kom dit, så det var ikke noe stress!

 

Kan du skrive et innlegg om hva planene dine til høsten er? Og hvordan deg går med leilighet, skole osv 🙂

Til høsten skal jeg studere Barnevernspedagog! Haha, jeg vet virkelig ikke hva jeg går til – men må nesten bare prøve mye forskjellig. Det går fint med leilighet – jeg ser enda! Jeg vil ikke kjøpe før jeg finner en jeg virkelig liker – og den må være stor nok og ha alle kravene jeg ser etter (som begynner å bli latterlig mange nå). Men det haster jo ikke – jeg vil jo faktisk ikke flytte ut, og jo lengre jeg bor hjemme og sparer jo mer penger sitter jeg jo igjen med etter jeg har kjøpt også. Jeg tar det lugnt!

 

Jeg husker for lenge siden at du sa at det skulle komme en videoblogg med kjæresten? Jeg var så syykt spent for jeg shipper dere som faen, fordi begge er liksom ‘drop-dead-goergous’! Såå ja når kommer den?<3

Det blir ikke noe av den, for den ble litt dårlig! Vi tenkte å spille inn en ny, men har liksom aldri kommet så langt. Kanskje den kommer en gang i fremtida. <3

 

Hvor lenge drev du med kjøretimer før du tok lappen?

Haha, lenge! Eller, fra jeg tok TG til jeg hadde lappen hadde det vel gått nesten et år ja.. Kanskje 9 mnd? Brukte i hvertfall 40.000,- på kjøretimer, så dere kan jo se for dere :-)….


 

Det er vel ikke akkurat normalt for en på 21 år å våkne opp forrvirret og sur? Er man femti og skilt for tredje gang kan jeg forstå det, men du er i starten på voksenlivet.

Hahaha

 

Hvor drar du ut for det meste?

Studio 26 og Søstrene Karlsen!

 

Kommer uken som gikk snaaart? :-))-))-)-)

Ja, det skal jeg starte med igjen nå! Nå som det har vært sommerferie bestemte jeg meg for å slutte med det, for 1: jeg husker ikke hvilken dag det er, og 2: det er så mange oppturer at det blir liksom så vanskelig å lage slike innlegg.

NYHETS-GAL

reklame

Jeg har jo skrevet en god del innlegg for Coverbrands opp igjennom årene, men mine favoritter å skrive er hands down nyhets-innlegg. Jeg elsker når jeg kan plukke og prøve nye merker og produkter! Coverbrands får jo ofte inn veldig mye nytt, så jeg føler meg veldig heldig som får lov å være tidlig ute å prøve slike ting, og blogge om det til dere. ♥ Denne gangen slo alt veldig godt an as well, så da er det jo ekstra gøy! Let’s go!

Processed with VSCO with a5 preset

LIQUID LIPSTICK // LIP TAR // FÅS KJØPT HER

KONTURBØRSTE // MORPHE // FÅS KJØPT HER

NEGLELAKK // ESSIE // FÅS KJØPT HER

____________

Først til noen hverdags-essentials. Jeg har fått hang-up på liquid lipsticks – og da jeg så Coverbrands hadde fått inn dette merket i sinnsykt mange farger, måtte jeg bare teste de ut! Denne er i fargen hush og er en nydelig nude rosa – den er desverre for lys for meg nå som jeg har en ganske mørk brunfarge, men gleder meg til å bruke den på høsten og vinteren. Veldig god i formulaen! Dere finner alle fargene her

Konturbørsten må være en av mine store favoritter. Jeg konturerer jo ikke, legger bare solpudder i panna og kinnene med en middels stor børste til vanlig. Men etter å ha sett litt på sminkevideoer, skjønte jeg at den slik børste er the shit. Den er litt mer presis, men du kan like vel “bronze” opp ansiktet samtidig som du gir det litt mer definisjon. Helt klart en stor favoritt, og bruker kun denne til å påføre solpudder nå!

Neglelakken har kanskje noen sett før? Essie har kommet med ny kolleksjon og ny formula som gir en mer gele-finish. Denne er veldig mye mer dekkende enn de forrige, og likte den veldig godt. Trenger egentlig bare ett lag, noe som er ganske bra til å være en så nude farge!
 

Processed with VSCO with a5 preset

ALL NIGHTER // FÅS KJØPT HER

BEAUTY RESTORE // FÅS KJØPT HER

____________

Disse her har jeg også sett all over Youtube! Jeg har hele tiden hatt lyst å prøve de, men aldri sett de i butikk – men nå er alle sammen inne på Coverbrands. De har forskjellige formål, og jeg har enda bare prøvd Beauty Restore, og må si jeg virkelig likte konseptet. Kjølende og deilig der og da, og etterladen huden veldig plump og fin. Skal absolutt prøve resten også!
Processed with VSCO with a5 preset

THE MAGIC PADS // FÅS KJØPT HER

____________

Denne her er jeg veldig spent på. Jeg har hatt en ganske fresh hud i sommer uten noen særlige urenheter, så har ikke fått prøvd den helt enda – men dette er pads du skal påføre på tegn til aldring, eller andre hudproblemer. GENIALT. Jeg har jo begynt å få litt noia for rynker (jeg vet, lol), så påfører denne av og til. Nå har det seg jo slik at jeg ikke har noen rynker enda, men bedre å forbrede enn å reparere?? Uansett, jeg har prøvd denne litt på brystet hvor jeg har litt kviser, og ser ut til at den tørker litt ut. Gleder meg til å prøve den mer!


Processed with VSCO with a5 preset

BROWS ON POINT // BDB // FÅS KJØPT HER

____________

Så til enda en favoritt. Denne har også fast inventar i sminkemappen min om dagen! Jeg tror BDB skjønte at Anastasia sine Brow Wiz hadde tatt over brynsgamet, så de har laget en mye tynnere og mer presis brynsblyant. Veldig lik Anastasia sin i form, innpakning og konsept – men formualen på denne er mye mer… pigmentert? Den er mye “sterkere”, og gir lettere farge på brynene. I tillegg føler jeg denne setter seg mer på brynshårene og ikke på huden, som gjør at det holder litt lengre. Min favorittkombo er å blande denne og Brow Wiz! 

Processed with VSCO with a5 preset

Så rabattkode! Den er AENY og gir 15% på et kjøp (altså hele nettbutikken), gydlig ut 3.august (unntatt salgsvarer, ghd, lulus og nyx).

GÅRSDAGENS TORSDAGSFEST

Hei mine kjære, søte små! Eller, jeg har vel egentlig lært at flesteparten av dere er rundt min egen alder og eldre, og straight up BABES. Det er faktisk helt sprøtt, hver gang jeg møter noen av dere blir jeg så sjokkert over hvor sykt pene alle er. Uansett! Som dere kanskje så på min superlange sminkevideo-Mystory i går (jeg heter AnnaEdwi på Snap), var jeg ute i går! Det er liksom torsdag og lørdag som er best å dra ut her i Trondheim. Så jeg, Karen, Karoline, kjæresten min og to gode kompiser bestemte oss for å ta oss en skikkelig tur ut, og guri så gøyalt det ble! Vi startet kvelden på terassen hjemme hos Karoline med litt grilling, hvor vi også fikk besøk av en hel brannbil fullt med brannmenn (….), før hele gjengen satte snuten mot byen hvor det ble gode drinker, samtaler (hahah. hater egentlig ordet “gode samtaler”, det høres så sykt nørd ut), og massevis av dansing! Her har dere gårsdagens outfit, comfy og casual 🙂


KJOLE SHEIN, HER

SKO ADIDAS, HER

_______

ADLINKS

FORVIRRET OG SUR

ADLINKS


KJOLE NELLY, 
HER 

SKO ADIDAS, HER 

VESKE DYLAN KAIN 

JAKKE ZARA 

__________

Hei babes! Jeg våkner så utrolig forvirret om dagen – dere vet når du ikke har noen særlig store planer, og været er helt grått? Selv om jeg har masse småplaner i dag, gjør dette været meg så forvirret og sur. Jeg klarer egentlig ikke forklare det.

 Jeg skal blandt annet levere tilbake noe jeg har kjøpt på nettet, for første gang i mitt liv. Haha, det visste dere kanskje ikke? Jeg nettshopper jo ganske mye, så jeg er sinnsykt god til å plukke rett størrelser. Og hvis det ikke passer, selger jeg det her på bloggen. Men denne gangen er det et par sko jeg må ha i mindre størrelse, så da skal jeg altså prøve å sende de tilbake. Føler slike ting er så STYR, men må vel kanskje prøve det, i tilfelle det funker fjell, haha…!

LATTERLIG HØYE KRAV

Haha, da jeg satt og leste igjennom kommentarene jeg hadde fått mens jeg var i København (beklager at jeg ikke har fått svart så godt, hvis dere ikke har fått svar enda kommer det mest sansynlig i ukens spørsmål!). Der var det noen som lurte på hvordan det gikk med boligjakten min! Da jeg skulle sette meg ned og svare innså jeg hvor latterlig lang liste med krav jeg har fått. Da jeg først kom inn på tanken på å kjøpe leilighet var det nok at den bare var innredet fint av den tidligere eieren, mens nå er liksom ingenting godt nok. OK, dere kan få høre noen av kravene? Det må være gammeldagse vinduer (dere vet, store med ruter, store vinduskarmer), det må være i 2. etasje eller over, det må være murbygg, det må være i et bestemt område av byen, det må være over 45 kvm, helst to soverom, ja, you know. Og dere vet ikke en gang alt det praktiske og sikkerhetsmessige som må være i orden, haha. Herregud, lurer på om jeg noen gang blir å finne den perfekte!

Uansett, jeg er avhengig av store vinduskarmer jeg kan sitte å sminke meg i. Hvis ikke må jeg ha et ekstra rom til sminke og walk-in. Hahhaa. Jeg ler av meg sjæl, ass. Jeg vet så godt at det skal mye til å finne alt dette og ikke koste alt for mye heller.

Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x3 preset

LEI AV KONSERTER

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Det var noen som ville jeg skulle skrive mer om Beyonce-konserten, men vet ikke heeelt hva jeg skal skrive. Haha! Altså, damen er jo bomb så man blir jo litt uten ord. Jeg må virkelig si jeg girlcrusher på hun altså! Men ja, jeg er egentlig litt “lei” av å være på konserter, hele greia er egentlig et stort ork. Sånn sett liker jeg bedre å være på festival, hvor det er mer et opplegg rundt, og mer frihet til å dra når man vil og slikt. Konserter er mer slitsomt, mer noia, mer stress og let’s get real – du ser jævla lite i en sal med 50.000 i. Folk dytter, søler, krangler, styrer, haha. Når vi først er inne på negative ting syntes jeg kanskje også hun hadde litt lite show. Det var på en måte bare en gigantisk skjerm. Veldig lite lys, pyro og ting som foregikk ute i salen. Men jeg hadde helt klart dratt dit igjen, for det var en bra konsert. ♥

I dag er jeg så sjukt lok. Jeg tror kanskje jeg begynner å bli syk – for jeg sovner klokken 12 om natta, og våkner klokka 12 dagen etterpå og er kjempevarm. Så nå skal jeg ut å prøve å få noe av dagen med en treningsøkt, før jeg tenker å lage noe deilig og sunt til middag. Har dere noen tips?

MOTIVERT

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme i stua og hører på at regnet bokstavelig talt høljer ned. Det var noe annet enn 30 grader og shopping fra gårsdagen, gitt! Turen til Køben var virkelig amazing, men jeg kjenner at det var veldig deilig å komme hjem til kjæresten og en kald vind. Haha, det er liksom de to “tingene” jeg har savnet. Under er noen bilder jeg tok den første dagen – og er det bare meg, eller har de mye finere lys i storbyer? Haha, jeg føler jeg tar så mange fine bilder når jeg er ute og reiser, men med en gang jeg er hjemme i Norge, er det det samme, blasse lyset. Jeg blir jo så motivert til å ta fine bilder! Jeg mener – se lyset på bildene under.. Er det ikke nydelig?? For ikke snakke om motivet da dere 😉

I dag sov jeg til langt ut på dagen, og våknet av at jeg skulle vært på bursdags-lunch for 5 minutter siden.. Så var ei som trengte å sove ut, haha! Det er min kjære, kjære Karen som har bursdag i dag, og for første gang i hele mitt liv (?) er jeg hjemme på bursdagen hennes. Og for tredje gang i hele mitt liv husket jeg at hun har bursdag. Jeg har kanskje nevnt noen ganger her på bloggen at jeg er ekstrem på å glemme bursdager, særlig min beste venn Karen sin? Haha, det er så krise ass.. Flere som er sånn?

 


 

ANGST PÅ TIVOLI

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

– HELE GJENGEN OG EN FYR SOM ABSOLUTT SKULLE BLI MED?? –

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Litt bilder fra da vi var på Tivoli på lørdag! Som dere vet elsker jeg slike ting – og bare ordet Tivoli får meg til å gå opp i liminga. Hahaha. Jeg har vært på Tivoli ganske mange ganger nå, i hvertfall èn gang hvert år de tre siste årene – men kan man egentlig være i København uten? Det er så hyggelig der, og jeg tror nesten jeg må få med meg kjæresten på en tur i vinter, når de har pyntet til jul. Det er SÅ romantisk! Uansett, etter noen turer med karusellene og en deilig pizza-middag var det fyrverkeri, noe det tydligvis er hver lørdag. Så nydelig! Selv fikk jeg så klart så angst at jeg måtte gå å stille meg helt ved utgangen rett før fyrverkeri-showet startet, men fikk det jo med meg uansett. Haha, livet ass.

PÅ TJUKKA

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ahh, blogglesere <3 Koselig å oppdatere dere! I går var en utrolig bra dag, med koselig stemning på takterassen før vi dro videre på Beyonce. For en dame da dere!? Filmet ikke en eneste film under konserten, så det må vel bety at jeg koste meg? Etter konserten var planen egentlig å dra ut, men siden det var totalt kaos og ingen muligheter for verken Uber eller taxi, ble det 2 timer utenfor arenaen for å prøve å komme seg hjem. Derfor endte hele gjengen opp på hotellrommet og slappet med litt junkfood heller. Koselig. ♥ Nå skal vi straks sjekke ut av hotellet, for i dag er siste dag, det har vært helt amazing her!

Og til du som lurte på om jeg var blitt preggis – nei men takk som spør!!

KLABBLAGET PÅ TUR

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Haha, har dere sett noen så skrotete personer på tur før? Bildene i dette innlegget gjør meg glad, for den gjenspeiler virkelig stemningen om dagen. I går var det shoppingday, noe som var et aldri så lite prosjekt med tanke på at jeg, Ingrid og Karoline våknet ganske så skrale etter gårsdagens bytur. Jeg (såklart) uten stemme (as always), og den stemmen har virkelig ikke blitt bedre i dag. I dag skal vi jo faktisk å se Beyonce også, så regner med den er helt borte til i morgen. For noe dritt altså! Jeg får alltid hes og whiskey-stemme etter en kveld med alkohol, men den forsvinner alltid to dager etterpå. Ikke denne gangen, så klart…

Nå skal vi ut å spise lunsj, før vi drar til en takterasse og skal vorse før vi skal å møte Bey! Trooor dere det blir litt gøyalt eller?