SELVDIGGER

ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

BOMBERJAKKE NLY, HER

KJOLE MISSGUIDED

STØVLETTER NLY, HER
 

_________

Har ikke jeg de søteste samarbeidspartnerne?! I spirit av girlpower og deres #girlsunited, sendte Nelly meg denne custom-made bomberjakken med navnet mitt foran, og en aldri så liten Bey-strofe på ryggen. Blir det fetere?! Noen syntes kanskje det er selvdigger å gå med navnet sitt på klærne, men let’s face it… Det driter jeg i. Ellers tenkte jeg å tipse om at Nelly i dag har 50% på masse lårstøvletter slik jeg har på bildet! Dere finner tilbudet her. ♥

I dag har jeg som sagt hatt fri! Det startet på værst mulig vis – legday. Å fy søren for en shitty start på dagen! Under økta klarte jeg å strekke rumpemuskelen, om det er mulig? Det går i hvertfall ikke bort med det første, så jeg tar gledelig i mot tips, haha! I helgen er det bursdagshelg med hele to burdager, så jeg har også sust litt rundt i byen og kjøpt bursdagsgaver og vin.

Oi nå glemmer jeg jo å fortelle at det faktisk har skjedd noe utenom det vanlige i mitt znorkete liv. I dag har Karoline bursdag, og hun landet med flyet fra København i går natt rett før 12. Hun trodde hun skulle bli hentet av mammaen sin, men neeeeeida, hele jentegjengen hadde så klart andre planer. Så vi tok med flagg (klisje I know), høytaler og massevis av god bakst – gjemte oss helt til vi så hun komme ut, og da var det planlagt dans til 50’s In Da Club. Haha, såå koselig og gøy å se Karoline igjen, og gleder meg til kveldens feiring!

OPPSKRIFT: BRUSCHETTA!

Som dere vet er jeg veldig glad i god mat, og elsker å spise ute. Å spise og drikke ute er faktisk noe av det jeg liker best å bruke pengene mine på. Det og klær! Uansett, selv om jeg er glad i å spise ute, er jeg faktisk veldig glad i å lage mat også. Jeg er ganske udugelig på kjøkkenet enda, men prøver jeg meg litt frem her og der. Jeg har veldig lyst å bli flink å lage mat, men det ser ut til å ta sin tid, haha! Men de rettene jeg kan å lage, de kan jeg kjempegodt og de er kjempegode. Jeg viste på Snapchat da jeg lagde bruschettaen over, men tenkte å vise det litt mer nøyaktig her på bloggen! Det er flere måter å lage det på, avhengig av hva du vil ha på eller hvor god tid du har.

___________

 

1. Når det kommer til selve brødet, kan man steke det i olje (med hvitløk og chili) i en stekepanne, ha det i ovnen eller i en brødrister. Selv liker jeg å ta olje på begge sider av brødet, deretter et lag med pesto, så mozarella, deretter ha det 6-7 minutter i ovnen. Hvor mange grader varierer, man ser jo når osten er smeltet! Første gang jeg lagde det hadde jeg ikke på mozarella, og det var kjempegodt det også. Men altså.. Cheeeseee…

2. Mens brødet er i ovnen skjærer jeg opp cherrytomater og rødløk, har det i en skål sammen, har i en god del olje i, massevis av salt (eventuelt pepper), rører rundt, og vips! Det er virkelig superlett.
 

Og som jeg skrev på Snapchat – jeg likte ikke tomat før jeg smakte dette… NAM! Jeg spiser det til både middag og lunsj!
 

HELG!

JA til langhelg for alle! Etter ett friår og to studieår med fri på fredager klarer jeg nesten ikke se for meg en hverdag hvor jeg skulle stå opp å fungere. Hva blir det neste liksom? Obligatorisk forelesning på søndager? Hah! Neida, jeg er bare blitt veldig bortskjemt med denne luksusen, og skal nyte den til dagen jeg dævver. Eventuelt til den dagen jeg ikke har fri på fredager lengre.

Så dagen i dag og morgendagen skal brukes å være produktiv, flink pike og glammes opp. Som jeg har hintet til flere ganger har dette vært en out-of-this-world kjedelig uke hvor jeg har følt at både meg sjæl og livet mitt loker rundt som en grå mus. Så et er på tide å få litt fart på sakene – bli ferdig med leksene, smelle på noe selvbruning og skinne litt. Hahhaa. Hørt noe så grusomt jævlig før eller (værste her er at jeg ikke kødder 100% heller vettu)

Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

XOXO businesswoman 😉 I kveld kommer det oppskrift fra matlagingsgeniet meg sjæl her på bloggen, så bare å følge med!

VLOG: GRØNINGEN & AMSTERDAM

Da var vlogen fra Nederland ute! For en tur, for noen jenter (og Alex). Elsker å reise rundt med disse her altså, enten det er til Nord-Trøndelag eller til et annet kontinent! Gøyalt å besøke Alexander i den nye hjembyen hans, og ikke minst at han ikke ante at vi kom, før vi sto utenfor døra. Veldig vellykket med andre ord ♥

NOT TODAY SATAN

I helgen sa jeg til Ingrid: Jeg veit så sjukt at uka som kommer, kommer til å gå sinnsykt fort. SNAKK om å sitte med sjegget i postkassa, for her sitter jeg klar med joggedressen og fredagstacoen, men så er det fanken meg bare ONSDAG? Men hva er det ordtaket igjen da – tida flyr fanken ikke når man har det jævlig kjedelig? Noe sånt? Hehe kall meg gøyal! Selv om denne uka er til å snorke av, blir neste uke bedre for da reiser jeg til Oslo! Dog fikk vi utlevert arbeidskrav i dag som betyr noen sene kvelder med skriving først, men forhåpentligvis er det all done når jeg reiser nedover så jeg kan ha skikkelig ferri. Jeg er enda litt i tvil om jeg skal være i Oslo i 10 eller 3 dager (ikke noen mellomting skjønner dere haha), men det tar jeg bare på sparket. Like greit å vente med å bestille retur-billett uansett, med tanke på at jeg ikke klarte å gjøre det rett sist gang… Over til dagens outfit! 
 

Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

CARDIGAN NLY 

BUKSE BIK BOK

SKO NLY, HER
 

_________

 

BEGYNNE Å GÅ I HØYE HÆLER?


ADLINKS + SPONSET PRODUKT

Processed with VSCO with a9 preset
 

Processed with VSCO with a9 preset
 


SKO NLY HER KJOLE NLY HER

__________

Dere vet kanskje at jeg ikke bruker høye hæler så mye? Det stort sett fordi når jeg skal ut på byen vil jeg føle meg komfortabel og jeg vil danse, noe jeg aldri har følt jeg kan med høye sko på meg. Man blir liksom så stiv i kroppen (ikke til å legge skjul på at jeg ikke er særlig god til å gå på hæler heller ass). Men vet dere, da jeg fikk disse skoene er det faktisk sånn at jeg vurderer det. Jeg var veldig i tvil om jeg kom til å kle de, men syntes det var så utrolig lekre! De er i “semsket” skinn og skinnet rundt ankelen er veldig strechy, så ankler i alle størrelser får nok plass. Jeg ble så inspirert da jeg fikk de, og ville anbefale de til dere! Samtidig tenkte jeg å vise dere et av outfitene fra Nederland som jeg ikke fikk tatt bilder av. Kjolen er samme som jeg har i beige, og er også i “semsket” skinn. En stor favoritt, i og med at den er så deilig. Leppefargen er fargen Copenhagen fra NYX!

Denne uken skal jeg gi meg selv en challenge! I og med at jeg så og si kun går i sneakers, tenkte jeg å ha en sko-uke hvor jeg bruker forskjellige sko hver dag, helst forskjellig farge. Jeg trenger å bruke andre sko enn hvite sneakers, så dette blir gøy. Og målet er – gå med HÆLER på byen på lørdag. Fuckkkkkkk får se om gamlemor blir å gidde! Jeg ser jo hvor mye høye hæler gjør med et antrekk, og ikke minst blir jo bena mer elegante. Vi får se! Dette ble jeg inspirert av da skjønneste Nelly sendte meg noen par sko, i anledning deres Shoe Week, med tilbud hver dag. Uansett, dagens sko-tilbud er 30% på utvalgte boots, de finner dere HER. ♥ 

Går dere i høye hæler på fest? 

VLOG COMING UP

Det er så rart, for jeg våkner på første alarm om dagen. Det er så sjukt ikke typisk meg, jeg har alltid på i hvertfall 6 alarmer, med ett minutts intervaller. Uansett, i dag våknet jeg da av alarmen, tidlig as fuck, siden jeg skulle på skolen. Ante fred og ingen fare, før jeg kommer ned på badet og ser på mobilen min og skjønner kjapt at jeg har stått opp litt for seint. Litt for seint som i å-våkne-15-min-etter-forelesningen-har-startet-seint. Nå forteller jeg dette som om det er helt sjuuukt, men siden ca. alt på studiet er frivillig å møte opp på er dette i bunn og grunn en veldig lame måte å starte et blogginnlegg på. Men det har seg sånn dere, at det har ikke skjedd noe annet stilig i dag. Så da blir det sånn.

Nå sitter jeg hjemme og redigerer videoblogg! I forhold til vlog-planene jeg hadde i København, har jentegjengen vært kjempeflink å filme da vi var i Nederland, så da blir det vlog! Nå er det også et år siden jeg hadde videodagbok, så det skal jeg også lage igjen veldig snart. Hør på hu da! Uansett, vloggen fra Groningen kommer i kveld, så det er bare å henge med. (Fuck!! Passet bedre å poste den imorgen, så kommer et annet innlegg i kveld. Haha jeg suger)

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

*MAMMA! NÅ TAR VI SÅNN SPORTY BLOGGER I TIGHTS BILDE!!*

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

SKO NIKE, 
HER

TIGHTS NIKE, HER

TOPP ADIDAS, HER

________

Nå skal jeg jobbe ferdig før jeg skal å trene med Karen i kveld! Livet mitt er så sinnsykt rutine om dagen, og jeg elsker det. Haha. Fler?

UKEN SOM VAR

Ukens tanke: Ukens tanke er så super-nørd-looser at jeg kanskje burde lyve og si at ukens tanke heller var fred på jord. Men har dere sett programmet med Live Nelvik, redder verden litt eller noe? Så dere den episoden med hun som bare hadde en liten krukke med all søppelet hun hadde brukt på 3 år? Sykt imponerende tenkte jeg der og da, men det satt seg noe så grusomt bakerst i hodet mitt som dere kanskje skjønner. Jeg nekter faktisk å tro på det, for hvor er det for eksempel blitt av emballasjen til iPhone 6’ern hennes?? Hvor er papiret fra brev hun får?? Sorry girl men jeg har tenkt så mye på diverse ting hun må ha latt være å putte (i det hele tatt få plass til) oppi den krukka at jeg ikke klarer å tro på det. HAHA jeg vet sikkert 3% av dere så denne episoden og ikke skjønner hva fanken jeg snakker om, men ja – dette har jeg gått å tenkt på da. Skeptikern

Ukens opptur: Jeg har egentlig hadd en veldig bra uke på flere måter! Jeg har nesten vært en bedre versjon av meg selv både på jobb, skole og- treningsfronten. Fulle dager med skole, etterfulgt av opptil 3 bloggshoots på èn dag, og jeg har hatt masse energi til trening. Hvad is happening to me

Ukens nedtur: Da jeg trente i starten av uka veide jeg meg på vekta på treningssenteret. Og da skjedde noe som aldri har skjedd meg før – jeg har gått ned i vekt. Det høres kanskje positivt ut for mange, men for min del ble jeg ordentlig sur og lei meg, haha. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å legge på meg litt, og så lenge jeg kan huske har jeg blitt kjempeglad for hver kilo jeg har gått opp. Så å se at jeg har gått ned er faktisk skikkelig dritt, for det må jo bety at jeg enten har mistet fett eller muskler. Begge deler er noe forbanna dritt, og jeg skjønner ikke hvorfor/hvordan det har skjedd. Blæhh
 

Ukens sang: Alt fra Highasakite! Jeg skjønner ikke hva jeg har holdt på med i de siste årene. Jeg har hørt det meste fra de før, men har liksom aldri gitt de en sjangs. Aldri hatt lyst å like de, på en måte? Men fy søren for en nydelig musikk. ♥
 

Ukens person: Er det lov å svare mæ’sjæl her? Ja seff er det. Min blogg, jo. Selv om jeg har svart meg selv flere ganger her, går førsteplassen til meg sjæl igjen. Som sagt har jeg vært en bedre versjon av meg selv, haha. 
 

Ukens film/serie: Jeg ser så mye serier om dagen. Og elsker det! Siden sist har jeg sett The Jinx (dokumentar på HBO), Don’t trust the bitch in apartment 23 (gøøy og enkel serie på Netflix), og siste sesong av Devious Maids. SPØR MEG hvordan jeg får tida – prioriteringer, folks. Sett viktige ting her i verden først osv
 

Ukens mat: Sodd! Ikke at jeg spiste det forrige uke, men jeg tenker på det så ofte. Det er faktisk så sykt godt det, gleder meg til å tvinge mamma og pappa til å ha det til middag i uken som kommer
 

Ukens gledingz: Er kanskje litt flævt å si helg _hvert_ innlegg her eller? Lol.. Jeg gleder meg til Karoline kommer hjem i helgen. ♥

Processed with VSCO with a9 preset
 

Ukens lættis: På veg hjem fra en lang skoledag var jeg ganske sliten, og da jeg sto i et lyskryss fikk jeg det ultimate stirreblikket på et tre. Det var et av de lyskryssene man gjerne står flere minutter, og jeg stirret så sykt hardt og lenge. Jeg stirret så lenge uten å blunke at linsa mi datt ut. Og har dere prøvd å ha -4.25 i syn og miste ene linsa når du kjører bil er det ikke det letteste, men gøyalt var det. Stirrer til jeg mister linsa lixz!!! Kall meg gal

Ukens leser: Denne uken har jeg fått søte og skjønne kommentarer fra flere “Anonym”. Veldig hyggelig det, men når dere skriver så mye fine ting skulle jeg jo ønske jeg visste hva dere het, haha! Men shoutout til snille anonyme <3

Ukens flause: OOohhhh lord. Nå har det gått nok uker uten at jeg har gjort noe flaut, og det tror jeg sjela mi merket. Derfor måtte jeg så klart så til, å være skikkelig idiot igjen. Da jeg skulle på vorspiel på fredag var jeg som vanlig sent ute. Hadde aldri vært i leiligheten før heller, så visste ikke helt hvor jeg skulle gå inn. Hørte festbråket fra takvinduet, og trodde jeg gikk inn rett dør. Det var åpent så jeg gikk rett inn, og det var fortsatt høy musikk, men liksom… ingen folk? Så jeg sto i gangen i noen sekunder før jeg gikk lengre inn, der jeg så til høyre. Der ser jeg rett inn på badet, og der står det ei jeg aldri har sett før i dusjen, kun i BH, men med dusjforhenget foran resten av kroppen. Jeg kjente veldig få på vorset jeg skulle på, så tenkte kanskje det var en annen gjest som tok seg en dusj, men merket at hun syntes det var ganske creepy og ekkelt at jeg var der, så jeg spurte “Heeeehh, har jeg kommet feil eller?”. Ja, det hadde jeg. Skulle en etasje opp jeg ja, ok. Hadde gått inn til ei stakkars jente som var så og si naken på veg inn i dusjen ja, greit. Fuck meeeeeeeeee jeg hater meg selv (om du tilfeldigvis leser dette – unnskyld så forbanna mye jeg hater som sagt meg selv) 
 

Ukens throwback: Jeg satt å så på koselige bilder fra jenteturen i sommer til København! Så koselig, altså. Eller som slemme blogglesere ville sagt: Throwback til da annais var gravid i Køben (er fanken ikke rart det er kroppspress her i verden ass)

Processed with VSCO with a5 preset

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #11

God dag alle sweetfaces! Da var det mandag igjen, og for første gang på lenge er det ingenting dritt som har skjedd meg. Jeg har hatt blåmandag etter blåmandag i det siste, men i dag – niks! Nesten for godt til å være sant, og skeptikern i meg sitter vel egentlig bare å venter på at noe forferdelig skal skje. Haha, der har dere så sykt meg. Alltid forbredt på det værste!

Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, og tenkte å stikke innom å si hei, og samtidig vise dere de siste blinkskuddene av meg selv. Visste dere at hver gang jeg poster disse innleggene, er det fordi jeg selv har den ukentlige styggedagen? Den dagen jeg egentlig burde dusjet håret, ikke orket sminke meg, og ikke orket tanken på å sette meg foran kamera? Så da jeg så Andrea først lage et slikt innlegg med gamle bilder tenkte jeg; FUCK YES god ide. Vet ikke hva som er minst lekkert å se på av meg på denne dagen og bildene under, tho. Haha! Uansett, i kveld kommer “uken som var”, så stay tuned! :-*

Først av alt: en aldri så liten “nederland-spesial”.

Processed with VSCO with a9 preset

– NÅR PAPARAZZIEN FØLGER DEG PÅ SHOPPING </3 –

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

– HAHA. DETTE BILDET. FRIENDSHIP GOALS? SER UT SOM JEG OG INGRID HAR TATT NOE STERKE SAKER –

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

– SLAY –

Processed with VSCO with a9 preset

– AH, JEG VAR SKIKKELIG FIN DEN DER DAGEN ASS! –

Processed with VSCO with a9 preset

– HAHA, JEG VET DETTE BILDET EGENTLIG ER LITT FINT (HEHE HAT MEG), MEN JEG SATT OG TOK BILDER TIL BLOGGEN MENS RADIORESEPSJONEN – SOM ALLTID – STO PÅ, OG TRODDE JEG SKULLE LE MEG _I HJEL_ PÅ EN STAVMIKSER.. LOL! –

Processed with VSCO with a9 preset

– HAHA, JEG VIL AVSLUTTE MED ET SKIKKELIG GLANSBILDE! EI SOM SJEFER RUNDT, OG EN SJEF FUGL SOM ABSOLUTT SKAL VÆRE MED…-

HØSTJAKKE-GUIDE! (m. rabattkode)

ADLINKS

Endelig skal jeg poste dette innlegget! Veldig mange av dere har spurt om jeg kan lage et høstjakke-innlegg, hvor jeg viser hva jeg skal gå i, og samtidig gi tips til dere. Selv hadde jeg faktisk bare tenkt å lage vinterjakkeguide, men ettersom det er en god stund enda til det blir aktuelt (heldigvis), hvorfor ikke lage en hei-dundranes høstjakke-guide. Høsten er en helt fantastisk årstid spør du meg, og man får endelig begynt å kle på seg med de fine, litt tykkere jakkene man har liggende. Jeg håper virkelig dere liker innlegget! Tror aldri jeg har brukt så mye tid og energi på ett blogginnlegg, men heller aldri blitt så fornøyd med et, om jeg skulle sagt det selv. Jeg har plukket ut jakker fra 3 forskjellige nettsider, men mesteparten fra Nelly så dere får brukt rabattkoden. Let’s go!

 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

 

1. HER l 2. HER l 3. HER l 4. HER l 5. HER
 

Denne typen jakke er så høst for meg. Blandingen av falskt skinn og falsk pels er helt fantastisk, og syntes at den er litt oversized og formløs er dødslekkert. Ikke typisk meg i det hele tatt, men er så glad jeg kjøpte den! Min er fra Zara – tror ikke de har den i butikk (hadde den i hvertall ikke i Trondheim eller Nederland). Men har linket noen som er så og si helt like, alt fra litt dyrere til kjemperimelige. Kjenner det river i meg å kjøpe den sennepsgule, virkelig et friskt pust!
 

♥​


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
 

1. HER l 2. HER l 3. HER l 4. HER l 5. HER 

Denne har jeg gledet meg sånn til å vise dere! Jeg vet at mange ikke gidder å bruke tusenvis av kroner på parkas, så da jeg så at Nelly har laget sin egen variant til 799,-!!! I og med at de er på kampanje nå får dere de til 640,- kroner (ved bruk av rabattkoden), haha det er så latterlig billig for en decent høst- og vinterjakke. Den er veldig lik Jeane Blush jakkene, om noen har hatt de? Jeg har min i Small, men skulle absolutt hatt XS. Den er ganske stor i størrelsen med andre ord, og på det øverste bildet holder jeg den litt inn bak, hehe. Fines også i fire forskjellige farger! Jeg har min i den militærgrønne fargen (filteret gjør at den ikke ser så militærgrønn ut, men den er mer lik bildet på Nelly i virkeligheten!)
 

♥​
 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

1. HER l 2. HER l 3. HER l 4. HER l 5. HER 

Også videre til meg hvis jeg var en jakke! Haha, denne kåpen er så typisk meg. Elsker camel, og elsker den rette, nesten maskuline formen. Finnes også varianter i mer “trenchcoat” form, som er litt mer feminin og former kroppen litt mer. Den jeg har er fra NA-KD, og er den samme som den grå ovenfor! Den er utsolgt i camel, men nummer 1 fra Nelly er jo så og si helt lik. Masse forskjellige varianter, farger, lengder og ikke minst pris ovenfor! 
 

♥​

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset


1. HER l 2. HER l 3. HER l 4. HER l 5. HER l 6. HER l 7. HER l 8. HER 

Så til 2016 o’store hit – bomberjakken! Selv har jeg sikret meg 4 stk i forskjellige farger, så trenger egentlig ikke flere, men kjenner den hvite med knyte-detaljer vil hjem til mor. Lekkeeeer! Været nå er jo som ment til bombere, har jo vært litt for varmt tidligere til å bruke bomberjakker. Den jeg har på bildet er utsolgt fra Shein, men er sinnsykt bra utvalgt på bomberjakker på Nelly at the moment. Med mange på 20% ved hjelp av rabattkoden!
 

♥​

 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
 

1. HER l 2. HER l 3. HER l 4. HER l 5. HER 

Hehe, siiiiste krampetrekning med dongerijakken! Selv har jeg faktisk hatt år hvor jeg har pakket på med ullcardigans under dongerijakka helt ut i November, haha. Noen mener kanskje dongerijakke ikke er helt høst, men fant så mange fine jakker at jeg ville ta det med uansett. Alt fra hvitt til sort, oversized til figurnært. Min er fra Acne. 

♥​

Så til rabattkoden!

Det er samme rabattkode jeg så vidt nevnte på fredag, som gir 20% på nyheter av høstjakker. Dere finner utvalget HER, og så bruker dere koden 20JACKETS når dere betaler. Veldig mye av jakkene jeg har tatt med i innlegget er på salget, men ikke alle! Den varer til imorgen (mandag) klokka 10.00, så lønner seg å være kjapp. Dog om dere ikke har muligheten til å sikre høstjakka nå, så skal jeg nok få fikset en rabattkode på Nelly til dere om et par uker! ♥