SOME INFO // LUNCH

Så mange lurte på hvor jeg hadde kjøpt sminkemappen jeg la ut på Snapchat, og den finner dere her. Det er seriøst den første sminkemappen jeg har som har akkurat perfekt størrelse. I de siste årene har jeg gått rundt med alt for store, men denne er _tha shit_. Også holder den kostene separat, som gjør at den holder seg ren. Dere finner den i leopardmønster her, og i helt sort her.

Jeg har ikke gjort stort i dag, men jeg har fått lagt ut sinnsykt mye fint på salgsbloggen! Jeg fikk dobbelt opp med de nydelige ballkjolene mine fra Nelly, så nå selger jeg de aller fleste – trenger ikke to av hver kjole liksom. Salget av de kjolene går til veldedighet. ♥ Har lagt ut litt annet også, så take a look! HER finner dere salgsbloggen min.

Processed with VSCO with x3 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with x2 preset

Haha, altså – turen til Stockholm ga meg bloggmateriale for TO uker. Så digg. Men dette er noen av de aller siste bildene jeg har, fra da jeg og Julia spiste lunch. Det som var sprøtt var at jeg og Julia aldri hadde møttes før. Vi skulle ta flyet sammen til Stockholm, og det var første gang vi møttes! Det er egentlig utrolig rart, for begge har jo vært en av de som har blogget lengst. Men det var virkelig på tide, for guri for ei skjønn jente! Vi satt på resturanten og drakk vin og spiste deilig middag i sikkert fire timer, hvor vi skravlet om alt mulig rart. Så koselig når man finner tonen med noen så fort!

HATER ALT MED DETTE INNLEGGET

ADLINKS

I dag har jeg hatt fri fra forelesninger og skole, så hadde satt av hele dagen til å blogge. Jeg skulle blant annet ta bilder av det nye treningstøyet mitt, og resultatet ser dere under! Jeg ble så fornøyd med alt og gledet meg sånn til å vise dere det, men fy søren.. Bildene… Haha, off jeg vrir meg i smerte over hvor dårlige de ble. Altså, alt fra kvalitet, utsnitt, farger, lysstyrken på dette skriker blogg ala 2009. “Kom nettopp hjem fra en dag på skole i niende klasse, røska frem digitalkameraet mitt og tok noen kjappe bilder i mørket fordi det er fuckings mørkt klokka 4”-ish. Jeg har jo som sagt ødelagt 50mm objektivet mitt, og tenkte jeg skulle klare meg til jul uten, og eventuelt ønske meg nytt. Men la oss si det sånn – etter å ha redigert disse bildene har jeg klikket meg hjem et nytt objektiv, haha. 

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

TRENINGSGENSER NIKE, HER


Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

TRENINGSTOPP NIKE, HER


Processed with VSCO with acg preset

HOLD IN TIGHTS NIKE, HER

Her er i hvertfall de nye innkjøpene mine! Alt fra Nike – når det kommer til treningstøy er det virkelig ingenting jeg syntes er finere og bedre enn Nike. Jeg har genseren i XS, toppen i S (litt for stor) og tightsen i XS. Tightsen er hold in, noe jeg ikke har vært borti før, og god damn den holder magen på plass! Og ikke minst gjør at det ser ut som jeg har den midja. Gøyalt for ei som har det med å legge på seg kun på magen, haha. Jeg er ikke så glad i hold inn, men når det kun er hold inn på magen, sånn som denne, da kan jeg like det!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens 60 minutter med trening. I dag ble det legday, i går var det overkropp. Til nå går det veldig bra altså! Hvordan går det med dere? Ellers får vi se om jeg blir å blogge i kveld – det var jo ei (MEG) som presterte å glemme at jeg hadde blogget tidligere på dagen, og skrev et nytt innlegg på kvelden hvor jeg babla om akkurat det samme. Er det mulig

STARTER DAGEN MED Å GRÅTE LITT

– Okei never fuckings mind dette avsnittet, jeg hadde prestert å GLEMME at jeg hadde blogget tidligere i dag, så jeg blogget om det samme en gang til. Hahahhaha er det seriøst mulig!???! –
 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur på IKEA! Jeg og Sofie tok oss turen etter skolen for å spise pinnekjøtt. Jeg elsker pinnekjøtt og har ikke spist det siden sist julaften (!!!), men det var dessverre ikke det beste jeg har smakt. Men men, det fikk meg i det minste i julestemning! 
 

Processed with VSCO with a5 preset

SPONSEDE PRODUKTER / ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

GENSER SHEIN, HER

BUKSE DR DENIM, HER

SKO SHEIN, HER

NY BORDLAMPE

SPONSET

BORDLAMPE ELLOS, HER
 

Hei og god morgen alle sammen! Jeg føler det har vært så lite hverdagslig blogging i det siste, så tenkte å stikke innom her å si hei! Ikke noe mer, ikke noe mindre. SÅ HADE. Haha neida! Jeg har nettopp gjort den grasale feilen av å sminke meg etterfulgt av å se siste episode av Narcos, og siden jeg alltid (jeg mener alltid) i slike serier holder med the bad guys, var det ei som måtte ta noe grasalt til tårene på morgenkvisten. Jeg skal straks på skolen, så ser ut til at jeg må gå over med sminkekosten igjen, haha. Etter skolen må jeg vel komme meg på trening, og kjenner jeg gruer meg veldig. På èn måte er det deilig å vite akkurat hvor lenge jeg skal trene, men så kommer jeg på at 60 min er ganske lenge. “Heldigvis” skal jeg ha legday i dag, som ofte tar en times tid uansett. 

Ovenfor ser dere den nye bordlampen min! Den passer så utrolig fint på settbordet mitt i gull og marmor. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde bordlampe ved sengen, i alle de år har jeg hatt en lyslenke hengende over senga, men guri så praktisk det er med bordlampe. Tror nok denne blir brukt mer som lampe i stua når jeg flytter ut tho!

Dere får ha en superfin dag videre folkens! 

HOW TO: BLÅMANDAG

I og med at jeg er ganske nøye med å fortelle høylytt om de gangene jeg har en skikkelig dårlig dag, vet dere sikkert at det hender ganske jevnlig. Altså – det skjer jo flere ganger i uka at jeg drar inn parkeringsbøter, knuser favorittpudderet mitt eller tryner ned trappa (dette skjer faktisk i hvertfall èn gang i uka), men for min del er ikke det en dårlig dag. Det er dager som i dag, hvor alt av småting går galt. Dagen startet med at jeg tok ut fletta av håret, og trodde jeg skulle se et digg, nyvasket hår med sovekrøller i – men nei, den nye (og styggdyre) sjampoen min gjør at håret aldri blir rent. Jeg puttet på sminke, og bestemte meg for å dra ut å kjøpe ny kameralinse, siden min er ødelagt. Jeg bestemte meg faktisk for å dra å kjøpe nytt kamera også, og da ble jeg glad og fornøyd. Går ut døra, tråkker megahardt i en hundebæsj, setter meg i bilen (har enda ikke merket at jeg har sålen full av hundebæsj), kjører for å kjøpe kamera. Midt inne på Elkjøp ser jeg at jeg drar med meg en klyse poop under skoa. Ah 🙁

Vel, jeg kom ikke hjem med kameraet og linsene jeg skulle ha – for ingen i hele Trondheim by har det. Er det lov egentlig? Er det ikke kriminelt at den tredje største byen i landet ikke har et eneste eksemplar av kameraet jeg skal ha?? Blogge-mishandling! Vel, jeg gidder ikke å gå inn på fler av de små dritt-hendelsene i dag, jeg blir bare deprimert av å tenke på hvor shitty denne dagen har vært 

Processed with VSCO with hb2 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

PYSJBUKSE HER PYSJAKKE HER

Ukens tema: Jeg skal på ukas første treningsøkt om ikke lenge, og da skal jeg trene kondisjon med Karen! Da blir det 15 minutter med løping (jeg liker å springe intervaller her), 15 minutter på trappemaskin, før jeg avslutter med 15 minutter på ellipsemaskin. Det er SÅ slitsomt! Jeg må vel legge til 15 minutter med mage først også, så jeg når tidskravet også… Gosha meg
 

Over til noe gøyalt! Jeg vet det har blitt mye tips om tilbud denne weekenden, men det er jo den største shoppinguken i året, haha! Og i og med at jeg tok feil av Black Friday-koden (trodde den varte til i dag), tenkte jeg å komme med et bedre tilbud som kom i dag! Dere kan få opp til 25% på alt hos Nelly i dag, siden det er Cyber Monday. HER finner dere tilbudet!! ♥

TEMAUKE: #3

Da var det mandag igjen, og nå begynner det å bli noen uker siden sist jeg har hatt temauke. Litt fordi jeg har hatt så sinnsykt mye annet å gjøre, så har rett og slett ikke fått tid. Jeg kunne jo alltids hatt et tema i ukene jeg var ute og reiste – men da måtte det blitt veldig lette tema, og det er jo ikke like gøyalt. Så da tok jeg heller en liten pause, og nå er vi tilbake!

Denne ukens tema er treningsuke! Jepp, u heard me. Jeg skal ikke snakke meg selv ned og si jeg er dårlig til å trene, for jeg er egentlig veldig flink å komme meg på trening. Er 3-5 ganger i uka, og det er jeg mer enn fornøyd med! Men det som er cluet med denne uka er at jeg skal trene en time hver dag. Altså 7 timer med trening på en uke. Når jeg er på trening har jeg gjerne en økt hvor jeg kun springer intervaller (det tar typ 15 minutter), så stikker jeg hjem. Så nå må jeg altså være der minst i 60 minutter hver dag.

Det er tre ting jeg tror kommer til å bli utfordrene – og det er 1: å være flink å ikke legge inn masse unødvendige pauser bare for å få tida til å gå. 2: kjæresten min kommer hjem, så da vil jeg nok gjerne være med han mye av tiden i stedet for å trene i timesvis. Og ikke minst nummer 3: Skal jeg ut i helgen er sjangsen for å trene fyllesyk i EN fuckings time på søndag så sykt liten. Men da kanskje det blir en time powerwalk, hvem vet, haha. Dette skal jeg så sjukt klare. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SKO ADIDAS, HER

BUKSE HER

_____

Så til det store spørsmålet – vil noen henge seg på? Kjekt å vite i hvert fall, så jeg kan oppdatere hvordan det går daglig!

NEW IN #2

ADLINKS

Hei igjen dere, håper dere har en super søndag så langt! Jeg har hatt full rulle hele dagen – en tur i skogen med kanelboller som premie, før det bar rett i bilen og til Nord-Trøndelag. Så nå er jeg her en tur for å spise middag, før vi reiser hjemover. Kameralinsen jeg bruker til hverdags (50mm) er ødelagt, så jeg orket ikke ta med kameraet ut på tur – så tenkte derfor å vise dere del 2 av Nelly-innkjøpene – nå mer hverdagsklær og sko. Glemte så klart av den nye Nike-tightsen min, men den kan jeg vise dere når jeg får det andre treningstøyet jeg venter på!

Også finner der dere rabattkode nederst i innlegget babes!

 

Processed with VSCO with a5 preset       Processed with VSCO with a5 preset

THIGH HIGH BOOTS FINNER DERE HER

Starter med mine absolutte favoritter! Jeg bestilte jo de helt flate i semsket skinn på nytt, siden de hadde blitt mindre i leggen – og da måtte jeg bare ha disse også! De har den knytingen bak som gjør det mye lettere å holde de oppe, pluss at de er strechy så de passer flere typer ben. De passer til og med meg, jippiii! Siden de er i “skinn” er det jo ganske sticky, som gjør at de holder seg oppe med null problem. Superkomfortabel er de også, og det er jeg avhengig av på hverdagshæler! Har mine i 37, helt normale i størrelsen! 

 

Processed with VSCO with a9 preset       Processed with VSCO with a9 preset

TURTLENECK HVERDAGSKJOLE FINNER DERE HER

HAHA jeg blir så irritert på meg selv. Det var denne kjolen jeg hadde på meg da jeg var ute i Oslo for noen helger siden – med thigh high støvletter! Superenkel outfit, og følte meg så vel. Hvem tror dere klarte å vaske den på 60 grader??? Så som dere ser er den seriøst mer en genser enn en kjole nå, så må bestille den på nytt. Men ja – den er en god del lengre, haha! Perfekt hverdagskjole! Har min i S tror jeg, men nå er den jo typ i xxxxxxs hahah 🙁
 


Processed with VSCO with a9 preset       Processed with VSCO with a9 preset

HVIT GENSER FINNER DERE HER

En enkel og fin genser. Har kun hatt hvite gensere som er bodyer, og det er jo ikke alltid like digg å gå med til hverdags, hehe. Har min i XS

Processed with VSCO with a9 preset       

RØD VELVET BODY FINNER DERE HER

Så denne litt mer pynta overdelen! Dette er en body i rød velvet, så jule-aktig og fin. Jeg har min i XS, normal i størrelsen. Trooor denne er utsolgt nå, men dere finner lik her og her. Bhen jeg brukte under er denne
 

Og as you all know – helt til i morgen klokken 23.59 får dere 20% på ALT på Nelly, ved å klikke dere inn HER og bruke BLACK20 når dere betaler.♥

OPPSKRIFT PÅ PRINSESSE-FØLELSE

PILLOWS + DISCO BALL + THIS DRESS = ROYAL FEELING

Processed with VSCO with a5 preset
ADLINK
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLEN FINNER DERE HER

Jeg har nettopp stått opp, og skal til å spise helgefrokost med hele familien, som er en veldig fin start på dagen. Senere må jeg pelle meg på trening (ya girl har fått helt trenings-fobi denne uka), før jeg skal på juleverksted hos tanta mi. Selv om jeg egentlig har hatt juleverksted hver dag denne uka med all den forminga, skulpturlagingen og syinga, gleder jeg meg veldig til å sitte med Otto å lage dorullnisser. Ha en fin lørdag!!

Også har jeg en god nyhet til dere! Black Friday-salget fortsetter heeeele helgen helt til mandag klokken 23.59! Altså 20% på alt frem til mandag. Klikk dere inn HER og bruk koden BLACK20. ♥

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER!

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset
ADLINKS
SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset


SKINNSTØVLETTER NLY, 
HER 
(20% med koden black20)

GENSER URBAN CLASSICS, HER

VESKE SHEIN, HER

Her har dere gårsdagens outfit! På èn uke har jeg gått i hæler twice! Det er tredobling av min CV av vandring i høye hæler det. Disse er nye, og tenkte å vise dere bedre bilder av de på søndag. Men de passet perfekt på onsdag da vi var ute, fordi det pøsregnet – og da er jo disse i skinn vanntette! Som sagt var jeg ute på onsdag med damene fra studiet – det var nemlig skolefest! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra ut (altså, hvem drar ut på en onsdag?!) – men da hele gjengen skulle møtes på vors måtte jeg jo bare slenge meg med! Så det forklarer trollhåret, høhø. Når jeg ser disse bildene klarer jeg bare tenke på at jeg trenger noen striper, haha! Anyways, det ble et kjempekoselig vorspiel, dog var byen som forventet på en onsdag. Ikke noe særlig å skryte av, så det ble en tidlig kveld – noe jeg er glad for med tanke på at vi hadde skole klokken 9.

Ellers, god helg! Har dere hatt en fin dag? En fin Black Friday? Haha! For en dag ass. Da jeg skulle hente pappa på jobb og dra på trening var det totalt kaos i hele byen. Folk på sykler, i biler og i gata var helt vill i blikket og fulgte ikke med what so ever. Selv hadde jeg shoppet meg ferdig på nettet i natt, så jeg måtte bare sitte i bilen og være EN av de som klarte å oppføre seg i trafikken, haha!


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with f3 preset
Fine jentene altså ♥

BUY NOW OR CRY LATER

ANNONSE

Jeg vet det blir mye Black Friday i dag, men sånn får det nesten være på denne dagen. Regner jo med at mange av dere ikke har noe i mot å bli tipset om sykt gode tilbud? Uansett, Coverbrands.no har så klart også supersalg i dag med 25-90% rabatt på hele butikken, inkludert NYX og Morphe. I dag er det lurt å investere i sminken du bruker mye av, eller kanskje gjøre unna årets julegaver? Eller slå til på et makeup kit? Mange av bestselgerne finner dere også på salg, jihuu! Som dere vet har jeg samarbeidet lenge med Coverbrands. I og med at de har over 10.000 produkter å velge i, gratis (og rask) frakt, og 365 dagers åpent kjøp, har de blitt en aldri så liten favoritt her i gården!

Processed with VSCO with hb2 preset

LULU’s Cosmetics Bag finner du her

Selv om kanskje mange allerede vet hva de skal kjøpe på denne dagen, tenkte jeg å vise dere mine current faves. ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Mary Lou Manizer & RT setting brush

Begge disse to bruker jeg til daglig! Altså, highlighten er kanskje ikke et sjokk – uansett hvor mange nye jeg prøver går jeg alltid tilbake til denne. Kan bygges opp fra naturlig glød til glammed up. Elsker den! Bruker Real Techniques Setting Brush til å påføre og bruker den også til settingpudder under øynene, siden den gjør det litt lettere å komme til enn større børster. Dere får kjøpt produktene som sett her.

Processed with VSCO with hb2 preset

Sprekenhus Hair Styling Elexir

Dette er en arganolje beregnet for alle hårtyper som gir det fuktighet og gjenoppliver håret. Har begynt å prøve ut litt andre oljer enn Moroccan oil etter sinnsykt mange år med og kun ha brukt den, og nå bruker jeg blant annet denne og en annen. Fantastisk digg lukt! Dere finner den her.

Processed with VSCO with hb2 preset

Glo Minerals Under Eye Concealer

Enda et produkt jeg bruker til hverdags – under eye concealeren fra glominerals! Har gått igjennom et par slike for å si det sånn. Konsistensen er akkurat passe creamy og jeg bygger den opp til medium dekkevne. Dette er den perfekte hverdags-concealeren spør du meg. Det er også praktisk at den inneholder to ulike nyanser, så man kan bytte på etter hvor brun man er. I dag får dere hele 30% rabatt! Dere finner concealeren her.

Processed with VSCO with hb2 preset

BDB Brows On Point

Haha, når jeg tenker meg om er egentlig alle produktene i dette innlegget produkter jeg bruker til vanlig! Denne har jeg nevnt før, og den har faktisk erstattet Anastasia Beverly Hills-pennen min. Den er mørkere, og jeg bruker mye kortere tid på å få definerte bryn med denne en noen annen. Dere finner Brows On Point her.

Processed with VSCO with hb2 preset

NYX Matte Finishing Setting Spray

Denne har sikkert noen av dere prøvd eller hørt om før? Denne setting sprayen gir en matt finish, og for min del bruker jeg den mest for å få sminken til å blande seg så jeg ikke får en så pudderaktig finish. Den gjør at sminken smelter litt mer sammen, også liker jeg også å tro at den gjør at sminken holder lengre:-) Dere finner den her.

Processed with VSCO with hb2 preset

BLAX hårstrikk 

Blax er min store favoritt når det kommer til hårstrikk! Jeg pleier alltid å ha et eller to av disse rundt mobilen eller bak mobildekselet. De er helt usynlige, og funker like godt til å sette luggen opp som å ta håret i hestehale. Har disse i både sort, rosa og blanke – og må si at disse i helt gjennomsiktig er mine favs! Dere finner de her.

Processed with VSCO with hb2 preset

SmileLab S tannbleking

Sist men ikke minst er det kanskje mange som vil spare litt penger på tannbleking? Jeg bruker SmileLab fast og anbefaler den til alle jeg kjenner. Den gjør jobben raskt og enkelt og gir et holdbart, hvitt smil! Sist men ikke minst, det er virkelig null stress å få gjort det. SmileLab er tynne strips som skal sitte på tennene i 30 minutter og man merker så vidt at man har dem på. Selv pleier jeg å bleke tennene mens jeg legger sminken min. Fås kjøpt her.

Også rabattkode til dere som ikke rakk Black Friday – BWANNA gir 20% rabatt ut 27.11 og gjelder ikke for ghd, NYX, Morphe eller salgsvarer!

 

Kos dere med black friday hos Covebrands da dere!