UKEN SOM VAR – UKE 4

Ukens tema: Selv om jeg ikke har hatt noen tema her på bloggen, så kan jeg vel si at forrige uke var nesten sminkefri uke? Jeg gikk uten sminke 4 av 7 dager, og det er ganske bra til å være meg.
 

Ukens tanke: Hvor sykt lite bergensere jeg møter. Da jeg var i Bergen innså jeg hvor latterlig skjeldent jeg hører Bergensdialekten ( takk gud?? hehehe neida joda). Og det er kanskje ikke så rart, for Bergen er jo en studentby as well, så er vel ikke så mange bergensere som reiser til Trondheim for å studere. Men ja, der fikk jeg en åpenbaring – den siste Bergenseren jeg møtte var typ en studievenn fra i fjor
 

Ukens opptur: Lett! Å dra til bergen på langweekend var sykt digg. Og så koselig! Digg å få se gamle bekjente, men ikke minst å bli kjent med så mange nye, utrolig flotte folk. Slikt blir jeg så glad av!


 Processed with VSCO with a5 preset

 

Ukens nedtur: Shit ass, forrige uke føltes så uendelig lang at da jeg leste hva jeg hadde notert ned som “ukens nedtur”, begynte jeg å lure på om det var et flere uker gammelt notat eller noe. Så utrolig mye som skjedde! Men stort sett bare gøyale og spennende ting. Men kan si det sånn at mandag forrige uke var saklig mandags-aktig. Jeg hadde min første dag på min første jobb og måtte opp tidlig, og det var helt OK. Men jeg hadde prestert å levere bilen min på EU kontroll før helgen, og måtte hente den klokka sju om morgenen (før jobb altså), og betale rolige åtte tusen kroner i samme slengen. GOD MORGEN SNØFALL OG GOD FUCKINGS MANDAG

Ellers sugde det også å være stuck på Værnes i flere timer på grunn av tåke 
 

Ukens sang: Hahhaaa… PILLOWTALK av Zayn!! Vet dere, jeg blir aldri lei av den sangen. Av en eller annen grunn vekker den massevis av følelser i meg, elsker spesielt starten og det første verset/refrenget. Haha sykt lite typisk meg??
 

Ukens person: Må jo bare bli Andrea det da! For å invitere til bursdagshelg og ha så mange boende hos seg. Og seff Benny <3

 Processed with VSCO with hb2 preset
 

Ukens kultur: Jeg har kommet meg igjennom sesong to av The Affair, og det er det eneste jeg har tid til å se/lese om dagen. Jeg sovner på et blunk om kvelden, og om dagen er hver time fylt til randen. Så The Affair står på typ alltid ellers, når jeg vasker klær, rydder, steller meg. Haha!
 

Ukens obsession: SØVN. Herre jemini som jeg har innsett hvor glad jeg er i å sove, etter å ha stått opp før 7 hver dag. På èn måte er det mye bedre å ha det sånn, fordi man blir mer uthvilt og får et visst søvnmønster. Dog får jeg ikke vært like lenge oppe, og føler jeg blir litt mindre… kreativ? Da er det bra jeg har helger si, og kan sove litt ut og være leeenge oppe!
 

Ukens mat: Jeg har faktisk ikke spist så mye digg mat denne uken. Uvanlig lite. Jeg setter jo mat veldig høyt og er veldig opptatt av å alltid spise noe jeg elsker og har cravings på, til hvert måltid. Men forrige uke spiste jeg massevis av rugsprø, smøreost, yoghurt… Ja, sånn skikkelig kjedelig norsk kost som jeg egentlig ikke er så glad i. 
 

Ukens gledingz: Nesh, Dubai om to dager blir sikkert litt kult da…. 🙂

Ukens lættis: Shoutout til meg selv på veg hjem fra byen i Bergen, som kjøper meg en flaske p-mæx og styrter hele dritten (før jeg har betalt???) og har rape konk med meg sjæl. Jeg raper så syyyykt høyt også vett etter jeg har drukket mæxert
 

Ukens leser: LETT! Jeg møtte noen søøøøte blogglesere (føler nesten det blir rart å kalle dere det, for dere er mer typ sexy hot mamas) på byen på lørdag. Var så koselig å snakke med dere, og hun ene endte jeg faktisk opp med å sitte å blande vodka redbull + øl + kaffe bailies med. Og smake seff. Voksen
 

Ukens flause: Haha. Når jeg jobber i barnehagen ser jeg meg ikke akkurat så mye i speilet, og en dag hadde jeg vært på jobb i 4 timer før jeg så meg i speilet. Dere kan bare gjette på hvem som hadde en buse _under_ nesa :DD

BLOGG-O-RAMA

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

KJOLEN ER FRA MISSGUIDED, OM NOEN ER INTERESSERTE SÅ SEND MEG MAIL – TENKER Å SELGE DEN!
 

Herremin så mye jeg har å gjøre om dagen. I går så jeg én episode The Affair mens jeg vasket klær, og det var den eneste timen det døgnet hvor jeg ikke hadde noe jeg måtte gjøre. Altså praksis etterulgt av bloggjobb var travelt nok, men når jeg plutselig fikk vite at jeg skulle til Dubai, ble det kjapt mye ekstra lagt til på lista over ting som må fikses. Nå kom jeg faktisk nettopp inn døra, har vært på jobb etterfulgt av en vippetime (igjen). Haha, jeg satte nettopp på vipper, men siden jeg skal på skikkelig blogg-tur med massevis av bildetaking, satte jeg gjerne på enda litt mer. Blogg-o-rama

Nå er jeg hjemme for å blogge litt, svare litt på mails, spise litt, før turen går på trening med damerne. Er superlenge siden jeg har sett flesteparten av jentene as well, noe jeg merker så godt. Så blir deilig å se de igjen, og henge og lage middag sammen i kveld. Selv om jeg må styre som en idiot og pakke imens… Altså, jeg tuller ikke – _hver_ fuckings time av dagen min er satt av til noe?! Haha, jeg klager ikke tho, for om noen dager er det full avslapning i varmere strøk som står for tur!

20% PÅ HELE NELLY

ADLINKS

Jeg satt egentlig her og skrev “uken som var”, men da tikket det inn en mail som jeg bare måtte dele med dere. Nå er det nemlig 20% på HELE Nelly! Koden varer bare i 24 timer as well, så lønner seg å være kjapp. Altså fra i dag klokken 18.00 til imorgen klokken 18.00. Det er enkelte merker koden ikke gjelder på, og de finner dere her. Som sagt var det ikke meningen å komme med to “tips”-innlegg på rappen, men tenkte noen av dere ville bli veldig glad for en aldri så liten rabattkode, så da ble det sånn i dag. 
 

Så klikk dere inn HER og bruk koden CELEBRATE når dere betaler!

 

 

KOMOREBI

SPONSET PRODUKT / ADLINKS
 

 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Tenkte å tipse dere kjapt om en genial liten sak, nemlig dette vippeserumet! Men først – navnet? Jeg sjønte ikke stort først, men da jeg googlet det fant jeg ut at Komorebi betyr solskinn som skinner gjennom trær og blader. Så utrolig nydelig, haha. Sånne ting liker jeg.

Anyways, som dere vet bruker jeg jo vippeextensions, så dere lurer kanskje på hvorfor jeg bruker det? Hvis dere har brukt vippeextensions selv før vet dere at det kan være ganske kjipt å ta de av eller ha en pause, og vippene kan bli litt slitt rett etterpå. Derfor har jeg begynt å bruke vippeserum hver kveld, og man legger det langs vippekanten som en eyeliner. Det finnes mange vippeserum der ute, men deg jeg liker med dette er at det er svenskprodusert (det gir meg en slags trygghet av en eller annen grunn hahaha?) og at det er mild mot øyene og huden. Det syntes jeg er utroooolig viktig når man påfører det så rett på huden. Så enten du har vippextensions og vi ta vare på dine naturlige vipper samtidig, eller du vil få lengre og tettere vipper naturlig – et tips! Man skal bruke det i minst 30 dager for å se resultat – jeg bruker det på undervippene as well, så gleder meg til å se enda mer forskjell!
 

Dere finner serumet her på tilbud til 299,- ♥

 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

ANDREA 22 ÅR


– BILDER FRA GÅRSDAGENS FEIRING –

 

 Processed with VSCO with hb2 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

– Blogger babes –
 

 Processed with VSCO with hb2 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

– Rolige 200 jellyshots for kvelden … –

Processed with VSCO with hb2 preset

– Babene Emilie og Tina –

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

– Søøte søsken –

Processed with VSCO with hb2 preset

– Tuva og Fanny looking good –

Bilder fra gårsdagens feiring! I går var vi som sagt en tur i sentrum av Bergen for å dra på polet, spise litt og shoppe litt. Etter det var det rett hjem, for vi skulle nemlig starte å vorse ganske tidlig, i og med at vi måtte være på byen rundt 11-tiden. Det liker jeg godt, for det værste som finnes er å måtte dra på byen når man egentlig bare vil være på vors hele kvelden. Var en god del folk i leiligheten, og veldig god stemning med jellyshots og pizza. Så var det en tur på byen – gøy, men fuck trodde musikken her skulle være litt fetere?? Nå var vi jo bare på ett utested, så skal kanskje ikke klage. Hvor drar man for å danse til litt hip hop her i byen? Sånn til neste gang, liksom, haha! En super kveld, og en super feiring av ei super jente. Takk for meg Bergen og Andrea, hihi.

Nå er jeg hjemme i Trondheim. Det blir vel en tidlig kveld, i og med at a mor starter på jobb klokken 07 (!!) i morgen. Dog skal jeg bare på jobb tre dager, før jeg faktisk stikker til…. DUBAI!

DENNE FYREN HER

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

– So much love for Benny

God morgen babes! Nå har jeg nettopp våknet og skal snart spise litt rundstykker med resten, men first – blogging! Har tatt såå mange fine og koselige bilder fra i går, og flere bilder fra selve festen kommer i kveld. I dag er det hjemreise for alle mann, og digg nok går alle flyene akkurat samtidig! Eller, flyet til Oslo og Bergen, hahaha…. Uansett, jeg skal pakke den stappa fulle håndbagasjen min om litt, få på trynet og så skal vi vel inn til sentrum å lunche litt før flyene går. Jeg vil ikke dra hjem, har hatt en såå bra helg her i Bergen. Jeg kjente jo egentlig bare Andrea og Benny, så var jo egentlig ganske random å reise til Bergen bare for en bursdag, men angrer ikke et sekund. Har blitt kjent med så mange fine folk, og har hatt det så hyggelig her. Må nesten tilbake til Bergen ja! 

PRIORITIES

Yo fra Bergen! Det var en stund i går jeg ikke trodde jeg kom til å komme meg hit, men etter noen laaaaange timer med venting på Værnes begynte flyene å gå igjen. Det var jo så enormt med tåke, og for å være ærlig ble jeg nesten mer nervøs en lettet da jeg fikk vite at flyene begynte å gå igjen. Jeg bare fuck no om jeg flyr i den tåka her??? Men bra gikk det, og på kvelden kom jeg frem til den superfine leiligheten til Andrea. Benny er jo også her, og det er så koselig å se begge to igjen. ♥ I tillegg kom det jo en hel gjeng til, og nå er vi faktisk hele 9 (?) stk som bor i leiligheten. Haha, koselig!

Nå pøser det faktisk ned her, og det burde jeg vel egentlig skjønt. Har jeg paraply? Har jeg regnjakke? Har jeg jakke med hette?? Nei :-)) Men på polet må vi, så det ser ut til at vi må trosse været. Prioriteringer, ass.. I kveld er det jo stor feiring av Andrea, så vi må egentlig bare kjappe oss ut døra og fikse det nødvendige før det er på med kjoler og hæler! Jeg gleder meeeg, så gøy å møte masse nye folk! 
 

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with hb1 preset

BLUSE HER

BUKSE BIK BOK

BERGEN

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

GENSER HER

Yo! Om akkurat fire minutter skal jeg egentlig være ut døra og på veg til flyplassen, men i og med at Trondheim har fullstendig tåke i dag regner jeg egentlig med at flyet mitt blir forsinket uansett. Men for å ikke være fullstendig idiot tenker jeg uansett å kjappe meg å blogge nå, bare sånn i tilfelle.. Som sagt skal jeg til Bergen i helgen for å feire Andrea snuppa, og det blir nok supergøy! Jeg har heller aldri vært i Bergen før, så det blir spennende å se på hva den byen har å by på. Jeg er superoptimist og har ikke pakket noen paraply, følte det ble litt klisje nesten? Jeg nekter å tro at det regner så mye som folk sier, men regner med jeg sitter der med sjegget i postkassa og at det skjegget er gjennomvått av regn ;))))))))

Vel nå må jeg pelle meg. Ha ei super helg, så blogges vi i Hordaland!

SMINKEFRI UKE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset        Processed with VSCO with hb1 preset

GOD HÆLJ! Jeg har sånn fredagsfølelse at jeg nesten sitter her litt sur over at fredagstacoen ikke står på bordet. Den samme følelsen hadde jeg på trening, og skjønte ikke hvordan så mange var å trente klokka seks på en fredag?! Sånn er det vel for alle hardtarbeidende nine to five-folk, som jeg nå er blitt en av for en periode. Og det er veldig lenge siden jeg har satt så pris på ei langhelg som jeg gjør nå!

Denne uken har jeg hatt så og si sminkefri uke. Vippene mine sa hadebra i Åre, og som kanskje noen fellow vippeextensions-fellows kjenner seg igjen i at da er det ikke særlig fristende å pynte seg? Med 10 vipper på hvert øye orket jeg ikke tenke på å prøve en gang, så hele uken har jeg spradet rundt i treningstøy og sminkefri. Litt øyenbryn på jobb bare, ellers ganske så au natural. Og det er så deilig! Jeg har jo lenge tenkt å ha en temauke med sminkefri uke, og det skal jeg jammen gjennomføre nå som jeg jobber i barnehage. Så digg å gå rett ut døra om morgenen, og ikke minst å gni seg så mye man vil i ansiktet. 

Nå som jeg har delt litt sminkefri bilder av meg fra nuet, og dere ganske tydelig kan se at jeg er naturlig rau i ansiktet, skal jeg komme med en aldri så liten throwback! Ei litta artig historie, liksom. Husker dere i April da jeg skulle feire bursdagen min og fikk stressutslett over hele overkroppen? Da dro jeg til legen for å få noe salve mot det, og orket så klart ikke sminke meg for det. Da han hadde sett litt på det røde utslettet mitt, så han på meg og så sa han: “Ja jeg ser du har litt i ansiktet også?”…….. Og jeg bare næææææ jeg ser bare sånn ut uten sminke <3 <3 Livet som rød i kinnene <3 <3 <3

20% RABATTKODE TIL DERE!

ADLINKS

Yeey, endelig har jeg fikset en rabattkode på Nelly til dere! Jeg har ikke skrevet så mye om tilbud og klær på nyåret, rett og slett fordi jeg følte det var så mye guider og tips før jul. Men nå vet jeg at i hvertfall jeg har fått shoppegnisten tilbake (altså, er på veg ut døra for å hente to pakker nå…), så da tenkte jeg det kunne passe veldig bra å få fikset en rabattkode på Nelly! Koden varer helt til søndag, så knock yourselves out!

 

– Trykk dere inn HER og bruk koden ANNA20 når dere betaler. Koden gjelder NLY TREND, NLY ONE og NLY SHOES. Under er mine favoritter! –

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER