THE WEEKEND

First of all – liker dere at jeg skriver tekst på “toppen” av bildene, slik jeg gjør nå – eller under alle bildene? Selv liker jeg best å blogge med bilder først, men vet jeg liker å lese andre blogger med tekst først… So let me know, om dere i det hele tatt har tenkt over det, haha..

I dag har gått i ett – møtte Karen for en treningsøkt rett etter jobb, noe som er hardt ass. Jeg vet folk flest (virker det som) liker å gjøre det slik – dra på skole/jobb, så rett på trening, men det er virkelig ikke min greie. Må hjem å ligge rett ut i 30 min først, i hvertfall. Helst vente i timesvis og psyke meg opp før jeg kan tenke på å stikke på trening. Men på samme måte er det dødsdeilig å ha gjort ferdig alle gjøremålene før klokka er 6 også. Jeg skal straks røske med meg noen rundstykker og litt brus før jeg stikker til min kjære Karen for å spise kveldsmat. Det er ikke lett å finne tid til slike ting når jeg er i praksis, må jeg si. Men når man slår sammen kveldsmat og henging blir det litt lettere! OG JA beklager for verdens kjedeligste og mest hverdagslige innlegg men jeg har seriøst ikke noe kulere å fortelle i dag bortsett fra at jeg har syyykt vondt i magen hade

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


DENIM JUNKYARD, 
HER SKJØRT MISSGUIDED ØREPYNT JFR, HER

 

Noen bilder fra helgen! Man skulle vel kanskje tro jeg hadde noen sjuke historier fra helga når man ser på overskrifta mi, men egentlig ville jeg bare dele “du kan ikke henge med oss”-bildet fra helgen. Vi var i bursdag til søteste Lena, og kvelden endte på byen med en burger i hånda på vanlig vis. Endelig begynner folk å ha bursdag igjen!! Haha, jeg elsker bursdager. Men aller først er det vel min egen tur til å ha bursdag….

INNKJØP: DUBAI, SHEIN

Processed with VSCO with hb1 preset

Kjøpte disse gærningene fra Urban Decay og Anastasia, men kommer på nå at jeg ikke finner noen av de??? Hmmm

Processed with VSCO with hb2 preset

Og denne jakken fra Zara i lyseblå!

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE SHEIN, HER

Denne kjolen er perfekt for sesongen nå, den er nemlig ganske tykk i stoffet (og litt lengde hvis man vil). Tenker å style de med mine sorte thigh highs i enten skinn eller suede, tror det blir superkult! You know me – langarmet stram kjole med thigh highs, I luv it. Liker veldig godt det vintage mønsteret på denne!

Haha, kanskje tidenes mest random innlegg, men kom på at jeg ikke har vist dere det lille jeg kjøpte da jeg var i emiratene. Vet jo dere liker å se hva jeg kjøper i “virkeligheten” også, ikke bare på nett. Men det har seg slik at jeg nesten ikke shopper i butikk – kun når jeg er i utlandet egentlig. Eller, jeg er en kløpper på å handle basics på H&M, men det er kanskje ikke så gøyalt å se. Men tenkte å vise dere uansett, selv om det ikke var så mye, haha!

ER DET MULIG

Hei alle sammen, har dere hatt en fin start på uka? Personlig mener jeg det teknisk sett er umulig å få en bra start på uka når det første du gjør etter tannpussen er å måke snø av bilen, så ser man på det slik har jeg ikke hatt en god start på dagen hele vinterhalvåret, haha. Bra jeg er positiv, ass! Bortsett fra det har jeg hatt en typisk mandag – gluggene (øynene) har så vidt klart å holde seg åpne hele dagen, det er kanskje litt av greia når man starter på jobb 7 – men det gjorde det nok heller ikke bedre at jeg lå å svettet i hjæææl i søvne i natt. Som jeg sa da jeg hang med jentene i går: “Nesh, hvilken sykdom skal man dra på seg denne uka da?“. Jeg har dønn seriøst hatt forskjellige sykdommer og plager hver eneste uke de siste 4 ukene. Men slik er det vel gjerne når man starter i barnehage… 

Tenkte å dele noen bilder fra Dubai igjen – disse har jeg “spart” på fordi jeg syntes de er så fine – pluss at jeg hadde så mye annet jeg ville poste. Har fått dødsmange spørsmål om playsuiten etter jeg la ut et bilde fra shooten, og tror dere ikke den har klart å blitt utsolgt?! Det er ulempene med å “spare” på innlegg man liker godt. Er det mulig… I tillegg glemte jeg av min egen i Dubai, så jeg får heller ikke kjøpt meg en ny. Haha, sånne ting irriterer meg grønt. Jaja, jeg legger ved linken til den uansett, sånn i tilfelle den skulle komme inn igjen. La oss be sammen!
 

Processed with VSCO with acg preset
ADLINKS
Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

PLAYSUIT RIVER ISLAND, HER

NEW IN FRA NELLY (+ rabattkode!)

SPONSET / ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

BADEDRAKT CALVIN KLEIN, HER –

Som dere kanskje vet har jeg ikke det største frontpartiet å rutte med, og trives med det. Men det er jo noen ganger man gjerne skulle ønske man hadde litt større pupper, og èn av de gangene er badedrakter. Særlig med dyp rygg. Da er det gjerne null innlegg og mye utringning foran as well – men nå har jeg funnet da one. Altså, denne er så fantastisk fin, ble virkelig positivt overrasket. Den har litt innlegg i puppene, og sitter som et skudd ellers. Jeg har min i Small og den sitter perfekt.

 

Processed with VSCO with a5 preset

HVIT SHORTS LEVIS 501, HER 

Processed with VSCO with a5 preset

BLÅ SHORTS LEVIS 501, HER 

Processed with VSCO with a5 preset

SORT SHORTS LEVIS 501, HER –

Haha nå blir det kanskje litt mye skryting her, men må bare anbefale dere disse shortsene. Levis 501 shortsene har jo blitt superpopulære og kjøpes jo vintage, men nå har Levis satt i gang ny produksjon! Jippiii! De gamle er jo bare avklipte bukser, men nå er det altså kommet shortser. De sitter myyyye bedre på rumpa enn den gamle, og som dere kanskje skjønner er jeg så fornøyd at jeg kjøpte alle 3 fargene, haha. Liker kanskje den svarte best! Jeg har mine i størrelse w26 og de sitter veldig bra. Kunne hatt w27 om jeg ville hatt litt mer oversized look!Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

CROPPED HOODIE CHEAP MONDAY, HER –

En enkel, sort cropped hoodie. Fikk skikkelig hang up på det etter jeg kjøpte min første i grønn, og syntes det er like kult til joggebukse som det er til et pynta skjørt. Blitt en skikkelig essential i min garderobe! Jeg har min i small.

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

GENSER NLY, HER 

Ser at denne er utsolgt at the moment, men den kommer garantert inn igjen! Veldig enkel genser men med et snitt jeg aldri har sett før, og virkelig forelsket meg i. Sitter så fint på kroppen! Jeg har min i small.

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

– JAKKE ROCKANDBLUE, HER –

Oyess, denne jakken. Hvor fin er ikke denne?! Semsket og superbehagelig å ha på seg, skikkelig god kvalitet og føler meg dødsfin når jeg går med den. Elsker fargen på den, har aldri sett noe lignende før! Jeg har min i 34. 

Processed with VSCO with a5 preset

PELSKRAGE NLY, HER – 

En supercute faux fur krage i blå, fargen vises ikke såå godt på bildet. Slike ting er så enkelt og greit, men samtidig kan det gjøre et antrekk. Luv it!

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

SILKETOPP NLY, HER –

Også denne gærningen her! Jeg har alltid trodd man må ha store pupper for å gå med slik dyp utrnigning, men syntes faktisk det faktisk ble dødslekkert på meg. Selv om det ikke er noe kløft! Denne er jo veldig classy, og gleder meg til å bruke den. Jeg har min i XS, og denne er litt liten i størrelsen, veldig trang i armene. Så kan være lurt å gå en størrelse opp!

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

SUEDE KJOLE NLY, UTSOLGT –

Denne har vært inne på Nelly leeeenge, men har aldri tenkt på å kjøpe den før jeg så Lovisa med den i Dubai. Så nydelig! Gleder meg til å bruke denne i sommer. Tror nok ikke denne kommer inn igjen dessverre 🙁

Processed with VSCO with a5 preset

TRENINGSTOPP NIKE, HER –

Som dere kanskje har skjønt by now er Nike mitt fav merke innen sportstøy. Har nesten bare treningklær derfra, og nå har jeg en ny singlet i samlingen. Sitter veldig fint på kroppen! Jeg har min i XS. 

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

– SUEDE KJOLE NLY, HER 

En kjole med veldig enkelt t-shirt-snitt, men i suede i den lekreste blåfargen. Hverdagskjole som også kan spices opp med noen thigh high boots om man vil dra på byen. Haha, you know me – dette er typisk meg-antrekk når jeg spontant drar ut. Jeg har min i XS og den passer bra.

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

PLAYSUIT LOVE TRIANGLE, HER –

Også en playsuit som er skikkelig ikke meg i det hele tatt! Men syntes altså denne var så nydelig og romantisk, samtidig sexy. Altså, skuldrene?! Jeg har min i Small og den sitter veldig bra.

Så til rabattkode! 

Dere får 20% på et helt kjøp ved å trykke HER og bruke koden SPRING20 når du betaler. Koden gjelder ikke noen merker som du finner her. Den er gyldig helt ut 28 februar.

ALREADY FREAKING FAB

Processed with VSCO with acg preset         Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

PALJETTKJOLE SHEIN, HER

Som jeg skrev på Snapchat – hvis jeg var en kjole ville den sett slik ut, haha! Den nydelige fargen vises ikke på bildene, men den er virkelig helt spesiell. Den er nok way to much for noen, men for min del elsker jeg slike kjoler. Paljetter, farger, skrift – alt som er nice. Haha! Den er desverre litt for stor i midjen så blir nok ikke kveldens outfit. Jeg skal ha sy-kveld i morgen med symaskinen, hvor jeg skal sy inn klær og fikse ødelagte. Gleder meg til å få brukt denne altså!

Nå er jeg på veg ut døra, allerede 6 minutter for sen ser jeg. Eller, jeg skulle vært på bursdagen for 6 minutter siden. Det er ganske bra for å være meg, så skal prøve å kjappe meg å blogge nå så jeg ikke blir alt for sen. Har nettopp vært ute å spist deilig middag med familien, ble såppas med burger at å dra på seg skinnskjørtet ista ble litt tight. Haha, det er sånn det skal være på lørdager! Håper dere har en helt fantastisk kveld, enten det er roligkveld eller ikke. ♥

PLANLEGGE NESTE REISE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

GENSEREN FINNER DERE HER

(haha, denne genseren minner meg såå mye om søsteren min. og akkurat derfor elsker jeg den ♥ ♥ ♥)

Processed with VSCO with a5 preset

Da var dagen her dere! Jeg lover at jeg aldri mer skal snakke så mye om helg og jobb som jeg har gjort i denne uken. Jeg er fullt klar over at det har blitt litt mye, men håper også at dere skjønner det er veldig nytt for meg å være i en fast jobb hver dag, og ikke minst å balansere to jobber samtidig. Hhahaha. Meg: nå skal jeg ikke snakke mer om jobb. Også meg: * snakker mer om jobb *

Uansett, det var veldig etterlengtet å komme hjem i dag og kunne powernappe, slappe av, og ikke minst nyte en flaske rødvin og taco med familien min. Setter så utrolig pris på helg nå kjenner jeg, og tar en skikkelig rolig kveld før det braker løs i morgen. Da skal jeg i bursdag, og ut med jentene for første gang på snart 2 måneder. Så dere kan tro jeg gleder meg, hehe! Ellers har jeg fått skikkelig reisefeber, og tenker å bruke kvelden på å planlegge litt reiser. Vi trenger en jentetur, jeg vil besøke både Karoline og Emilie, samt at jeg har lyst å besøke noen nye land i Europa etter praksisen er ferdig. Særlig øst-Europa, der har jeg ikke vært så mye. Jeg må virkelig nyte at flyskrekken har gitt seg litt, det er virkelig ikke noe jeg tar for gitt! Har dere noen tips?

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN: DUBAI EDITION

 Processed with VSCO with a5 preset

Grinchen
 

Processed with VSCO with a5 preset

Hehe når daiquirien er litt sterk xD (den var sykt svak egentlig, måtte vært alkoholfri?? hvem fanken lager alkoholfri drink til meg uten å si fra??)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hahhaahaa. Min favoritt. Søta har ikke sett sol på noen måneder, var sjukt uvant det der sterke lyset ass

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg blir oppriktig flau over hvor sint jeg ser ut her?? Det er skjønneste Goran fra Nelly som tok disse bildene, ser jeg virkelig så sint ut og diva når jeg skal si hvordan jeg vil at bildene skal bli tatt?? Stakkars fotograf

Processed with VSCO with a5 preset

Hahah litt ustødig terreng for hu mor i ørkenen

Processed with VSCO with a5 preset

Selv om noen av bildene fra ørkenen ble veldig fine, var det ikke bare bare som dere ser…

Processed with VSCO with hb1 preset

Hahhaa, okei jeg tar det tilbake – DETTE er min favoritt. Tror jeg lå og lo av dette bildet hver kveld i Dubai. SE på kroppen til både meg og Andrea. Hahahahhaa. Andrea som en nisse, jeg som en lang pinne. Hahhaa jeg elsker seriøst dette bildet

Processed with VSCO with a5 preset

… 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

O no biiish this is my shot

Processed with VSCO with a5 preset

Supermodel work !! COVERGIRL !!!!

Processed with VSCO with a5 preset

Dette kunne nesten blitt en meme?? Med knyttnever i sidene og et ansikt som lyser i’m so done with this shit

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

Jada hold kjeft nå anna

Er ikke bare nydelig på ferie si! Må si dette er en av mine favorittutgaver, ler godt av flere av disse bildene. Nå skal jeg å trene. Hadde det ikke vært fordi jeg banner alt for mye på denne bloggen skulle jeg sagt faen ass. Hehe ops. Hvorfor banner ikke andre bloggere på bloggen sin? De er så flinke. Jeg klarer seriøst ikke la være. Jeg skal prøve å bli flinkere og slutte litt med det. Litt

BRILLENE JEG TRODDE JEG HATET

Nå er det ikke lenge til helg dere! Haha. Dette har jeg sagt hver dag siden tirsdag, og hver gang noen prøver å rette på meg ved å si “det er vel egentlig ikke det??”, avbryter jeg de med hysjing før de får sagt ferdig setningen. Jeg har kanskje ikke nevnt det, men jeg jobber faktisk 100% i barnehagen nå, altså uten en studiedag. Dermed er jeg ganske kjørt kan man si, så jeg kjenner det skal bli veldig godt med helg nå. Imorgen, altså. Jeg vet at det ikke er fredag i dag (rettelse: NÅ vet jeg det. Jeg visste det ikke tidligere i dag. Gøyal oppdagelse å finne ut at det var torsdag kan man si). I helgen skal jeg jobbe som en galning med bloggen hadde jeg tenkt, jeg har fått shoppet skikkelig fra meg blant annet, og det er en av mange ting jeg har lyst å vise dere. 

Under har dere meg i dag! Hehe aldri gammel den der eller?? Jeg sitter faktisk med sykt mye bra content (om jeg sku sagt det sjæl) fra Dubai enda, men mye av det jeg har på meg har ikke kommet i butikk enda. Så jeg sitter bare og venter på at det skal komme ut, for jeg vet selv hvor irriterende det er å ikke ha muligheten til å kjøpe ting jeg vil ha. MEN nå så jeg at disse gule brillene jeg viste på Snap har kommet ut – jeg trodde egentlig jeg hatet slike Instagram-baddie-bitch-hasj-røyker solbriller. Men da jeg prøvde de selv ble jeg helt in love, såå kule! Speaking of Emiratene, i kveld kommer bildene som ikke kom på bloggen, med spesialutgave fra Dubai. Hahhaa den er sykt bra
 

SOLBRILLER NLY HER –
 

Processed with VSCO with hb2 preset

ADLINK

Processed with VSCO with hb2 preset

ADLINK

EN NY PERSON

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

BUKSE DR DENIM

TOPP DAGMAR, HER

SMYKKE PIECES, HER

KLOKKE VERONO, HER


 

Jeg er inne i en periode hvor jeg går skikkelig back to basics. Kanskje litt annais ala 2010? Plaine bukser, ensfarget topp, kanskje litt tilbehør. Det har dere kanskje sett på mine to siste outfits? Det har nok litt med at jeg gjør veldig lite utenom det vanlige om dagen, og derfor kanskje heller ikke er så inspirert til å gå i crazy ass farger eller en sprø genser. Jeg trenger i tillegg klær som er praktiske, tenk på det. Annais trenger praktiske klær som det er mulig å bevege seg i. Haha, jeg er en ny person. Speaking of ny person! Vet dere hva jeg gjorde i dag? Hadde med meg matpakke. Om dere kjenner meg er det ganske sykt. Ja, jeg har stadig med meg matpakke som typ en pakke nudler, noen pizzaslices, en wok kanskje. Men i dag hadde jeg to brødskiver i brunt papir. Jeg vet dette kommer til å høres helt latterlig dritunge ut, det er det nok også, men jeg har aldri laget det selv før. Snille mamma lagde matpakke til meg til jeg var mer enn gammel nok. I tillegg tegnet hun på søte tegninger hver morgen, haha. En dag ble jeg gammel nok til å tjene penger og kjøpe meg lunsj, og etter den dag har jeg aldri rørt brødskiver i matpakka igjen. Før i dag. Og det gjør jeg aldri igjen. Faen så kjedelige greier.
 

Klokken min har jeg fått fra Verono, og er den ikke fin? En skikkelig klassisk klokke, og jeg var så heldig å få velge meg ut en. Jeg valgte faktisk en som ikke var så veldig typisk meg, og det med vilje. Jeg har så mange “damete” klokker at jeg ville ha en litt mer maskulin, men samtidig enkel klokke. Syntes denne ble helt perfekt, og elsket å matche det brune læret med gull. Da blir det ikke så jålete som det kan bli med andre klokker, mer casual. Så godt og så enkelt!

BLIKKER BITCHES

Processed with VSCO with acg preset

– BLIKKER BITCHES PÅ BEACH CLUB SOM VANLIG –

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Herregud for en dag!! Jeg har ikke vært hjemme før nå, og inni hodet mitt er enda klokken bare 6. Men tydligvis har den bikket 9, og jeg må liksom straks legge meg. Jeg har egentlig bare hatt jobb + vippetime + nå vært på trening med Karen, men det tok tydeligvis en hel dag. Sånn går det når man vil ha flawless vipper, hihi. Veldig deilig å få litt skjønnhetspleie oppi en så travel hverdag må jeg si, slike ting jeg gjorde daglig (nesten) før, setter jeg skikkelig pris på nå.