UT I DAG OGSÅ?!

Yoooo! Herregud, jeg er blitt 17 år igjen. 1. jeg skal ut i dag også, altså ha en todagers, 2. det er natt til første mai. Sistnevnte er vel tilfeldig, men kjenner uansett jeg får major flashbacks fra noen år tilbake når jeg drar frem vinflaska for andre dag på rad. Man skulle kanskje tro det var en spesiell anledning, men… nja, det var plutselig stemning for å ta en runde til, så hvorfor ikke. Å dra ut på søndager har blitt en stor greie her i Trondheim, og det er egentlig veldig gøy når man først gjør det! Så lenge man ikke har skole eller jobb mandag morgen, haha. Det er jo 100% garanti for en blåmandag da, men den må man bare ta på strak arm. Man ber om det selv!

Vel, nå skal jeg få på meg noe decent. Ha en fin kveld!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

DENIM JAKKE JUNKYARD XX-XY

HOODIE CHEAP MONDAY, HER

SEKK RIVER ISLAND

IKKE HELT OM DAGEN

Processed with VSCO with acg preset     Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE SHEIN SKO NELLY, HER

God morgen! Kremt… Jeg er så sykt ikke for den der “helt om natta, helt om dagen”. Etter en kveld ute er det lov å ligge stiv som en pinne på sofaen fra morgen til kveld, og trøkke i seg det ekleste og mest fettete man finner av mat. Jeg var som dere skjønner ute i går, haha. Vi var på vorspiel hos Alex med alle av kjentfolk, og det ble en utrolig bra kveld. Elsker å være ute med hele gjengen, det er virkelig ingenting som slår det. Kvelden endte med at kjæresten kom hjem med min favoritt-itailenske-take-away-pizza. Fy flate for en kjærlighetserklæring. Formen i dag er veldig fin, så den skal jeg bruke på fotball. Jada du hørte rett. Nå sitter jeg og ser fotball med kjæresten på tv, og senere i dag skal jeg faktisk på fotballkamp. DET er kjærlighetserklæring, det..

Så må dere huske at dere får 20% på aaalt fra NLY sitt merke! Også skoene over. De er så fine og klassiske, jeg har de i gull og hvit as well, haha. Bare klikk dere inn her og bruk koden EXCLUSIVE20 når du betaler. ♥ Under er mine favs, prisen vist er da uten rabattkoden! 

 

TJEN PENGER PÅ MENINGEN DIN

ANNONSE

Processed with VSCO with hb2 preset


Jeg har jo fortalt dere før at jeg er en sucker for spørreundersøkelser. Noen syntes kanskje det er irriterende at det popper opp spørreundersøkelser på nettsider her og der, at banken sender deg mail, eller at du får en SMS etter en servicetelefon som lurte på hvordan du opplevde samtalen? Vel, jeg digger slikt og svarer nesten alltid. Enten dere er som meg eller ikke, tenkte jeg å tipse dere om 
Meningstorget.no! Dette er en nettside hvor du selv oppsøker slike spørreundersøkelser – og det beste av alt? Du får betalt for å gjennomføre de!
 

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Det er også en super måte å få sagt sitt, og kanskje gjort en liten forskjell. Ved å delta og si sine meninger kan merker forbedre produktene sine. Dere vil få meningen deres hørt av alle mulige slags merker via disse spørreundersøkelsene på Meningstorget.no. Vi som kunder sitter med utrolig mye makt, og jeg vet hvor mye meningen vår er verdt. Derfor er det lurt å ta spørreundersøkelser, enten du får penger for det eller ikke. Men førstnevnte frister kanskje litt mer? et supert tips om du er student, en aktivitet man kan gjøre når som helst på døgnet som man i tillegg tjener noen kroner på. 
 

Spørreundersøkelsene på Meningstorget.no handler om alt mulig. Alt fra hvilke merker du har sett før, hvor ofte du spiser junk eller hvilken hånd du skriver med. . Det er helt gratis å melde seg inn, men du må være fylt 18 år.  Betalingen skjer på forskjellige måter, alt etter som hva du ønsker. Du kan få pengene inn på konto via PayPal, få betalt i gavekort hos butikker (bla. H&M, Kicks, Zalando, Amazon). Eller du kan gjøre som jeg har gjort med mine poeng – gi de til et godt formål! Jeg ga mine til World Animal Protection, men det finnes flere forskjellige veldedige organisasjoner du kan gi til. 


Dere kan registrere dere
HER, så er det bare å svare i vei! 


Processed with VSCO with hb2 preset

ENDRING I PLANENE

I dag reiser jeg tilbake til Trondheim! Jeg skulle egentlig være i Oslo til mandag eller tirsdag, men det ble altså litt endring i planene. Jeg og kjæresten har krangla som faaaaen så da blir det fort sånn. Hehehe neida, jeg reiser med kjæresten min hjem igjen. Det er jo langhelg, så da fant vi ut at hvorfor ikke dra til Trondheim. Både Emilie og Alex er hjemme i helgen as well, så tror det blir en gøy helg hjemme. Jeg hadde egentlig ingen planer i helgen i Oslo heller, bortsett fra bursdagen til Tuva. Det hadde vært så gøy å se søta mi igjen, men det får vi ta en annen gang.  Vi tar faktisk fly hjem igjen, og vi fant faktisk en superlett bag som gjør at Melis kan reise med oss. Gleder meg til å se hvordan den lille voffsen syntes det er å fly – hun finner seg virkelig i alt, så tror ikke det skal bli noe problem. Flyreisen hennes ble faktisk tre ganger så dyr som min egen, hun er så luksusdyr ass!! 

Nå har vi nettopp vært ute å spist her i Lillestrøm! Det ble både sushi og crispy duck på meg, og as we speak har vi nettopp satt en grandis i ovnen. Haha, herregud for noen matvrak. Men jeg har drømt (bokstavelig talt liksom, to netter på rad) om den nye grandisen, så nå må jeg bare teste den ut. Selv om jeg nettopp har slukt i meg en toretters og et glass rødvin. HELG OG MAT DERE, HELG OG MAT!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

20% PÅ NLY

God morgen alle sammen, i dag er det helg! Og med det tenkte jeg å gi dere en rabattkode som gir dere 20% på absolutt alt fra Nelly sitt eget merke, altså alt fra NLY BRANDS. De har alt fra hverdagsklær, festklær, lange kjoler, joggedresser, høye hæler, joggesko, badetøy, vesker, smykker… ja alt, haha! Så ta dere en titt og se om dere finner noe, for kampanjen varer til tirsdag klokka 10.00 (altså 2.mai). Nelly sine brands er billige fra før, så dere kan få dere ganske mange plagg til sykt lav pris! 

Rett før jeg dro til Oslo kom det faktisk en gigantisk pakke fra Nelly på døra, med sinnsykt mye fint. Jeg rakk ikke åpne en gang siden jeg var på veg ut døra til togstasjonen, men den inneholder bla. typ alle skoene nedenfor, haha. Love it!
 

Så klikk dere inn HER og bruk koden EXCLUSIVE20 når dere betaler ♥

1. HER 2. HER 3. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

ADLINKS

UKENS SPØRSMÅL

Hva er det pinligste som har skjedd deg ever?

Det tror jeg faktisk var da jeg tryna som faen på mølla en gang. På 16 km/t. Og jeg holdt meg fast mens jeg tryna:D Så jeg datt faktisk aldri av 😀 Hun som jobbet på treningssenteret rakk å springe fra skranken og trykke STOP på mølla:D Ingen lo:D Bare meg:D

 

Du har sikkert svart på dette før, men hvorfor flytter du ikke til Oslo med kjæresten din? Jeg har avstandsforhold selv, kjæresten min er i forsvaret, men om jeg var freelance sånn som deg hadde jeg flytta til kjæresten min med en gang hvis vi hadde hatt mulighet til å bo sammen! Uansett så synes jeg det er flott at dere får det til å fungere med såpass stor avstand <3

Hm, jeg tror faktisk ikke jeg har svart på dette før! Det er flere ting som gjør at jeg ikke flytter “etter han”. Men den største faktoren er vel egentlig at jeg ikke har noe lyst å bo i Oslo. Oslo imponerer meg ikke på noen som helst måte, så å flytte hit bare for å flytte etter kjæresten skjer nok ikke med det første. Jeg kunne godt bodd her i noen år, men da skulle det vært på grunn av en jobb/skolegang de kun hadde her. Ellers er jeg så sinnsykt mye i Oslo fra før, i hvertfall 1 gang i mnd, men blir jo ofte mer siden jeg både har kjæresten her og ofte jobb her. I tillegg fungerer avstandsforhold såppas bra at jeg ikke ser helt behovet for å flytte til en by jeg ikke vil bo i, bare for å være nær kjæresten (hørtes veldig strengt ut men)

Og ps: jeg er ikke freelance, jeg går på skole også haha ♥

 

Hvordan gikk du og kjæresten fra å være så gode venner til å bli kjærester? 

Jeg og kjæresten var aldri “så gode venner” som du sier, vi var hele tiden bare bekjente, visste hvem hverandre var liksom. Helt til vi var en gigantisk gjeng fra Trondheim på ferie i Kos samtidig, da jeg fant ut at uuuu hot boy han der ;)) 

 

Hvor er settet du hadde på deg på Nelly-bursdagen fra?

Kjolen + toppen er fra Deluna Lounge, jakken fra Bodaskins og skoene fra Nelly!

Processed with VSCO with a5 preset
 

Har fulgt bloggen din i mange år og vennegjengen har jo alltid vært veldig spleisa, så jeg lurer bare på hvem av dere jentene du tror kommer til å først få barn, og når? Og hvem tror du forlover seg først?:-)

Haha oi for et vanskelig spørsmål! Jeg er nok ganske sikker på at Emilie får barn først, hehe. Resten aner jeg ikke!

 

Hei!! :)) Jeg ser det er fler som spør her. så på din vlog. Hvor har du fått tak i bakgrunnsbildet ditt i vlogen når klokken er 14:20.

Haha det er sååå mange som har spurt om akkurat dette. Bildet har jeg fargelagt selv på en app som heter Recolouring. Jeg kommer nok ikke til å laste opp bildet, dere kan jo laste ned appen selv og fargelegge, høhø. Når det kommer til bakgrunnsbilder er seriøst folk litt sprø, for et par år siden hadde jeg en plain, ensfarget lyserosa bakgrunn og jeg fikk seriøst mailer hver dag om jeg kunne sende de bildet av rosafargen… Altså?????

 

Vlogen din fra påsken er privat, så får ikke sett den :/ kan du fikse det?<3<3

Jeg tror den videobloggen kom på “feautering” eller noe på Youtube sine sider, og når det skjer ryr det inn med kommentarer fra freaky mannfolk med masse slemt, diskriminerende og typ kvinnehat-ish kommentarer, og det er jeg ikke helt game på. Det kom faktisk inn masse religions-comments også, og ja det ble litt mye rett og slett, høh.. Så jeg har tatt den som privat i en liten stund! 

 

Haaaallais babe! Hvilken modell er det i buksene? Er litt høyere enn deg og like stilkete (hehe) så hadde vært supert med buksetips <3 og den skinnbuksa du brukte for en stund siden, husker du hvor den er fra?

Halloien snuppa! Jeg aner ikke hvilken modell de blå buksene fra Bik Bok er i. Trodde egentlig ikke Bik Bok hadde noen modell-navn på buksene haha ops :):) Men jeg kjøpte den for typ et halvt år / et år siden, og klipte den av selv nederst. Skinnbuksen min er herfra 


Processed with VSCO with a5 preset

 

Er det lenge siden du kjøpte kåpen fra Ivy Revel?:)

Ja jeg kjøpte den en stund før jul! Og da hadde jeg sittet i 2-3 måneder og sjekket om de fikk inn størrelsen min, jeg tror den egentlig var utsolgt

 

Tror du at du kommer til å dra til Oppdal neste år?

Oi, det er langt frem i tid, haha! Jeg vet ikke enda, men hvis det blir påsketur med jentene så blir vi nok å dra en annen plass, kanskje Åre. Men shait det er jo et år til så kan nesten ikke si noe sikkert her 

 

Hvordan er de hvite skoene fra nelly? Er de gode å gå med, og hvordan er de i strl? 🙂

De er normale / litt store i størrelsen, jeg har 37 som jeg alltid bruker. De er veldig gode å gå med, myyye bedre enn de samme i beige. 

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Hvordan går det med leilighetsjakten?

Nå går det bra! Eller, jeg har ikke funnet noe enda men er veldig motivert nå. Siden jeg var usikker på hva og hvor jeg skulle studere til høsten var jeg også usikker i det å kjøpe en leilighet i Trondheim. Men nå som jeg vet at jeg skal studere her så er jeg veldig motivert på å få meg en egen leilighet her også! 

 

Kan du anbefale noen filmer eller serier?

Westworld og Game of Thrones er mine favoritter når det kommer til serier. Ellers er Big Little Lies bra og seff min all time fave Gossip Girl. Filmer er jeg ikke så god på, men The Age of Adaline var sykt fin

 

Hvordan gikk det med visdomstannen?

Du det gikk bra! Den er enda ikke vokst helt opp, men kjenner ikke at den er der nå. Den gjør vondt i perioder, også hadde jeg jo den perioden hvor det var helt uutholdelig, haha.

 

Ser du på skam? Eventuelt hva syns du om det, gjerne litt utfyllende:DD

Tja jo nja. Jeg har så klart sett alle sesongene, men ble egentlig aldri helt bitt av basillen. Jeg setter meg aldri ned alene for å se den nye episoden SKAM liksom, og ser heller aldri på de små klippene. Jeg vet ikke jeg, serien er fet og realistisk og alt sånn, men jeg tror jeg har litt issues med å skal være sykt fan av noe slikt. Jeg backer alltid litt unna når folk blir helt gaaaale etter noe og fangirler helt sjukt, haha. Men jeg elsker at nrk har klart å få en slik sukess (elsker nrk), og at den i tillegg er så politisk korrekt er jo prima as fuq! 

UKEN SOM VAR – UKE 16

Ukens tanke: At jeg sjæl er morsom! Etter byen på fredag fikk jeg ikke sove, og ble liggende å se igjennom facebooksiden til bloggen min (av alle ting). Scrollet nedover leste innleggene mine fra sånn 3-4 uker tilbake. Etter jeg har postet et innlegg er det veldig sjeldent jeg leser innlegget igjen (pluss at jeg var full), så for min del husket jeg ikke hva fanken jeg hadde skrevet. Det var som å lese bloggen til noen andre, det var helt sprøtt. Så fulle meg fant ut at jeg digger min egen blogg. Jeg tok meg selv i å tenke “faens bra Anna, her er du god” liksom, haha. Når jeg sitter og skriver innlegg derimot føler jeg det blir kjedelig og monotont. Men tydeligvis ikke, høhø!
 

Ukens opptur: Forrige uke hadde flere små oppturer, men ingen sånn KA-DIN-KA-DONK FOR EN GLEDE!!!! Det var gøy på nyåpning av Studio, også var det spennende å utfordre seg selv med å dra på tabata. Jeg hater jo å prøve nye ting på trening, og særlig når det kommer til hard trening. Jeg ble positivt overrasket, det var faktisk ikke så tungt som jeg hadde trodd!

Processed with VSCO with a6 preset
 

Ukens nedtur: Forrige uke var egentlig ikke en så veldig bra uke. Jeg var skikkelig nedfor, og hadde det egentlig ikke så bra. Det er kjempelenge siden jeg har kjent det slik. Tonnevis av angst, og jeg gråt faktisk en del. Av helt ubetydelig ting, bare fordi jeg var lei meg liksom. Nå var det ei som skulle ha uka si også, men ja, forrige uke var no good på den fronten
 

Ukens sang: Det har egentlig gått mest i det nye albumet til Kendrick Lamar denne uken altså! Endelig har fyren sluttet å være en idddiiiioooot å feautre på all mulig slags drit
 

Ukens person: Alle vennene mine som er så søte med meg og orker å ta outfitbilder. De får jo ingenting ut av det men tror ikke dere/de aner hvor hjelpsomt det er for meg. Jeg blir virkelig like takknemlig hver gang noen gidder haha! Shoutout til venna mine si

Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens kultur: Jeg blir flau jeg, men bingewatchet 13 reasons why forrige uke. Og jeg skjønner ikke hva the fuzz er om ass. For å være helt ærlig følte jeg meg nesten for gammel for serien – alt var så sykt dramatisk og alt var et eneste stort tenåringsdrama. I tillegg er jeg heeelt enig i at serien glorifiserer selvmord, altså på det høyeste også. Tommel neeed!
 

Ukens obsession: Meeeeelis!! Vi har henger 24/7 om dagen og jeg diggere. We be all niiiight (ok det er kanskje ikke lov å si om hunden sin)
 

Ukens mat: Kinesisk! Jeg tror jeg spiste nudler hver dag forrige uke ass. Pad thai, mamma sin nudlewok, Chop Suey, og masse annet digg jeg ikke husker navnet på. Nå kjenner jeg at jeg er litt lei men bare litt
 

Ukens gledingz: As we speak sitter jeg på toget til Oslo, så kan jo si jeg gleder meg litt til å se søte trynet til kjæresten min igjen da!!!! 
 

Ukens lættis: DENNE FILMEN HER JEG KLARER IKKE SLUTTE LE
 

A POP OF COLOUR

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

RED LEATHER BAG MICHAEL KORS, HERE

God morgen fra Østlandet! Jeg og lille doggen kom frem i 8 tiden i går kveld, så da gikk resten av dagen til å myse med kjæresten. Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg blir i Oslo, men tenker jeg i hvertfall blir en ukes tid. Må nesten være såppas når man tar tog i nesten 7 timer hver vei, hehe. Jeg våknet faktisk for ikke så lenge siden, rolige 13 timer søvn på meg i natt. Jeg sov også på toget i går, så jeg håper bare jeg ikke begynner å bli syk. Altså enten det, eller så er jeg blitt tenåring igjen. Hvem sover 13 timer om natta?? Og i tillegg må slite seg opp?? 

Kjæresten er på skolen akkurat nå, så jeg skal få unnagjort litt jobb! Senere i kveld kommer “uken som var”, så stay tuned! By the way, vesken på bildene over fikk jeg i bursdagsgave av beste Nelly.com! Er den ikke skjønn? Ikke typisk meg å kjøpe en slik selv, men er så glad jeg fikk den. Jeg som går så mye med sort, denne kommer til å bli den perfekte pop of colour med et par røde hæler også!
 

Og by the way! Lurer dere på noe? Bare spør her så skal jeg svare på ukens spørsmål. Er SÅ lite spørsmål om dagen så får ikke fylt opp innleggene, haha.

FOR TJUKK

GI MEG STYRKE! Jeg lar meg ikke komme opp i stressende situasjoner, rett og slett fordi egenskapen å bli stressa ikke sitter så veldig i meg. Mottoet mitt er at så lenge man har med mobil og lommebok går det meste bra. Faktisk satt jeg og en kompis en hel natt på en bensinstasjon etter nach en gang fordi venninnen min vi skulle sove hos hadde sovnet og ikke hørte mobilen. Men, vi hadde mobil og lommebok, så der satt vi på en bensinstasjon og spilte Yatzi og spiste nattmat helt til morgenkvisten.

Nå koblet jeg veldig ut her ser jeg! Det jeg skulle frem til var at i dag “morges” hadde jeg en vippetime, og hadde regnet med å rekke med god margin å dra hjemom før jeg dro på togstasjonen. Den marginen var ikke så veldig god like vel, og det ble noe mange vil kalle en stressende situasjon. Og vet dere? Jeg ble faktisk litt stressa selv. Jeg reiser nemlig med Melis a.k.a det lille barnet mitt. Det var ikke tanken på å ikke rekke toget som var stressende, men tanken på å spurte etter det med henne. Over den sprekka inn til toget. Hahha jeg vet. Eller jeg vet ikke. Issues kaller de det vel

Så! Hvorfor reiser jeg med tog til Oslo lurer dere kanskje på? Melis er for feit for å være med på fly. Hun er en liten hund og alt det, men veier like mye som hunden og buret skal gjøre til sammen. 🙂

Processed with VSCO with t1 preset

*når det ser ut som du har former as fuck*
 

Processed with VSCO with t2 preset

Processed with VSCO with t2 preset

LEVI’S

ADLINKS

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


JAKKE SAMSØE SAMSØE

TANK LEVIS, HER

BUKSE BIK BOK

SKO NELLY, HER

Mandag come at me! Jeg har langhelg! Hahahaa. Vi har en innlevering på skolen som går over noen uker nå, så av den grunn har jeg ingen oppmøte nesten. I tillegg så reiser jeg til Oslo i morgen, så jeg har noe inn i granskauen langhelg. Over ser dere meg i dag – håret mitt kan snart ikke bli mer skittent, og vippene mine består av både utvokst vippeextensions og falleferdige løsvipper jeg har satt inn selv. Æsj. Av den grunn kjører jeg helt casual om dagen, er liksom ikke noe vits i å stæsje seg opp når man uansett føler seg litt halvveis. Nå skal jeg drikke pepsi og spise fiskekaker a.k.a det jeg gjør to ganger om dagen hver eneste dag. Hade!