LET’S GO PALMESUS!

 Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei mine skjønne! Nå sitter jeg og søta Andrea inne (!!) og blogger. Haha, flinke bloggere! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge, men Andrea driver jo med 3 om dagen-blogging, så hun nærmest tvingte meg til å blogge. Haha, the tables have turned, endelig er det Andrea som har god blogg-innflytelse på meg og ikke omvendt. Vi skal snart ta turen nedover til Palmesus, hvor høydepunktet så klart blir Zara Larsson. Vi er her med MTV så i morgen tidlig blir det dagfest på båt, og det tenker jeg blir saker til damerne! Nå skal mor og datter kose seg på festival, så vi snakkes! Legg meg til på snap @annaedwi så får dere fulgt mer med ♥

GÅRSDAGEN

Tuut tuuut. LOL for en teit ting å si 🙁 Jeg skulle vel frem til her at jeg nå sitter på toget. Mot Kristiansand! Med Andreasøta! Wuhuu! Det var egentlig sykt spontant at jeg ble med, jeg hadde ikke planer om å dra men da søta lurte på om jeg ville bli med takket jeg så klart ja. Så her sitter vi da, hihi. Værmeldingen har gått fra overskyet og regn til litt mer sørlandet-sol, så det lover jo veldig bra. 

Togturen tar litt over fire timer så er enda en liten stund til vi er fremme, så i mens tenkte jeg å dele flere bilder fra gårsdagen. Vi spiste sykt digg pizza på Cargo på Sørenga, og jeg må si at Sørenga fikk meg til å like Oslo litt mer. Veien dit var ikke så fin, men herregud for en nydelig plass. Dit skal jeg absolutt tilbake neste gang jeg er i Oslo! Altså… neste uke.. 

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Trufflefries ♥ og…. øl??? Ja i know, jeg er ei vinjente, men i går var det så varmt at et glass rødvin (for 140 spenn????) fristet lite. Så da bestilte jeg en Heineken heller, og skuffelsen da den kom på tapp og ikke i flaske………. Jeg helte serri halve ølen over til kjæresten. Så da vet dere det

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

UMULIG Å BLI STYGT

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SOLBRILLER CELINE, HER

JAKKE ROCKANDBLUE

BODY OW INTIMATES, HER

SHORTS LEVIS, HER

SKO ADIDAS, HER

SEKK TOPSHOP

ADLINKS
 


 

Her er dagens outfit! Å ta bilder på operaen er virkelig en bloggers drøm. Alt rundt er hvitt, sol fra alle mulige vinkler, skygge om en heller vil ha det. Det kan virkelig ikke bli feil eller stygt. Så bloggete som jeg er skiftet jeg faktisk på do på resturant, for så å dra tilbake og shoote enda en outfit, haha. Så den kommer senere i uken, det er faktisk en av mine favorittoutfits fra København men som jeg glemte å ta bilder av. 

Dagen i dag har vært så latterlig deilig. Men akkurat nå må jeg prøve å få pakket alt pikkpakket mitt i en weekendbag til i morgen. Ugh. Jeg hadde for lite plass i baggen da jeg dro hit, og etter shopping i dag er det vel ikke noe mer plass akkurat. Heldigvis tar den snille kjæresten min med noe av dritten min (hehe ja bokstavelig talt xD) hjem til Trondheim, så forhåpentligvis går det. Akkurat. Haha. Jeg deler flere bilder fra i dag i morgen, så blogges vi fra sørlandet babes!

LUNSJ MED EN LESER

Trøndern i meg er ikke vanskelig å imponere om dagen, med en gang det blir sol og over tjue grader blir jeg seriøst hjerte-øyne-emojien. Dagen startet ikke akkurat som vanlig, den startet nemlig med frokost på verandaen mens tanten min spådde meg! Eller, spådde og spådde. Vi satt og lekte med slike “kort” i over en time, og jeg må si det var utrolig interessant. Jeg er jo veldig åpent for slike ting, altså alternative og spirituelle ting. Så veldig gøy å holde på med, og sprøtt hvor mye det kan stemme om man er åpen nok. Men spør du meg handler det ikke nødvendigvis om å få det til å “stemme” heller, men heller å bli inspirert og utfordret til å tenke på ting annerledes. Den setningen ga kanskje ikke helt mening, men om noen har prøvd slike kort (vi prøvde 3 forskjellige typer) så vet dere kanskje hva jeg snakker om? 

Ellers har jeg vært på lunsj med en leser i dag! Det var så koselig. Jeg liker jo å møte nye folk, men tar veldig sjeldent initiativ selv. Så da Victoria lurte på om jeg ville møte henne og få smake verdens beste iskaffe ble jeg gjerne med. Det er hun som skriver spalten på 730 om oss bloggerne, dere har sikkert lest det? Den er så vittig (loool jeg bruker aldri det ordet men følte det passet bra her???), og vi bloggere trenger å se oss selv litt utenfra noen ganger. Det har vi så godt av, haha!
 

Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Søta sjæl i dag! Jeg skulle egentlig bare ta ett bilde men lyset var så fint at jeg gønner på med fire selfies og ikke noe annet i dag. Skamløst, jeg vet. Nå er det middagsselskap med biff og rødvin, så nå må jeg stikke. Vi blogges mine søtinger 🙂

UKENS SPØRSMÅL

Kan du lage et innlegg om de andre nude leppeproduktene du liker? Leter selv etter den perfekte nude, og er interessert i å høre hvilke produkter du liker!

De jeg bruker mest er Jeffree Star sin Mannequin, en lipliner i naturel fra H&M og MAC sine creme cup og pure zen. Akkurat nå altså! Ellers vil jeg anbefale alle som er ute etter den perfekte nude dette palettet, det er veldig godt brukt hos meg. Du får mange nudes i samme palett, og du kan blande helt til du finner din favoritt. Love itt
 

Nå har jeg sett den TV’en i bakgrunnen på bildene dine siden du var tidlig i tenårene, så jeg må bare spørre; virker den egentlig? Er så lenge mellom hver gang jeg ser en “boks-TV”, så syns egentlig det er koselig at du fortsatt har en 🙂

Haha, ja den fungerer! Jeg ser veldig lite på tv til vanlig, og i hvertfall lite på tv når jeg skal legge meg eller er på rommet. Så har ikke sett nødvendigheten for å kjøpe en ny når jeg ikke bruker den uansett. Jeg skal så klart kjøpe ny når jeg flytter ut, hehe.
 

Hei! Du har skrevet tidligere at du bruker selvbruning, men jeg lurer på om du gjør det i sommer også? Bruker du både selvbruning og soler deg om sommeren?

Hei! Jeg pleier ikke å bruke selvbruning på sommeren nei. Og hvis jeg gjør det er det veldig lite, og passer på å skrubbe det av før jeg eventuelt skal sole meg.

Processed with VSCO with acg preset
 

Hei, du er så utrolig pen Anna! Jeg lurer på hvilke sports bh’er du bruker, og om du har noen å anbefale?

Hei skjønne deg, tusen takk ♥ Jeg anbefaler denne til alle, haha. Jeg har jo ikke akkurat de største puppene, så den holder godt og gir puppene en liten push også. Så jeg har to av den i sort, og en i leopard.
 

Vurderer kjøpe meg fiat 500, og lurer på om du kunne bare nevnt litt om den? Er den bra? Bruker den mye drivstoff osv? 🙂

Den bruker veldig lite drivstoff, jeg fyller kanskje … 2 ganger i mnd? Ikke det en gang? Den er veldig handy å ha i by, i og med at den er så utrolig liten. 
 

Så fint håret ditt er! Hvilke produkter bruker du i det når det er nyvasket?

Jeg har pleid å bruke hårolje etter jeg har dusjet, men siden jeg er tom bruker jeg absolutt ingenting i det etter jeg har dusjet at the moment, hehe 🙂
 

Hvor er den anker-ringen din fra? Utrolig søt 🙂

Ja er ikke den nydelig? Min favoritt ♥ Den er herfra


Hvor ofte fyller du på vippene dine? Hvilke type vipper har du og hvem legger du de hos? De er sinn fine!!

Tusen takk babe! Jeg legger de hos Tove på Bare Velvære! Jeg har volumvipper, og fyller ca. hver 3 uke. Noen ganger lengre, noen ganger kortere tid i mellom. Det er alt ettersom jeg skal noe spesielt egentlig!
 

Hvor er den grønne skinnjakken fra?:)

Den er fra Rockandblue, her

Processed with VSCO with a7 preset

Husker fra tidligere år at du hadde en bror som ofte nevntes på bloggen. Nå hører jeg bare om din søster. Har du enda kontakt med han?

Jeg trooor kanskje du blander broren min med Otto? Otto er ikke broren min, han er tantebarnet mitt. Jeg har en bror også, men han har vært veldig lite nevnt på bloggen, rett og slett fordi han ikke vil, haha. Men jeg har “enda” kontakt med både Otto og broren min ja, hehe 🙂

 

Når du ikke dusjer på så lenge, bruker du tørrshampo og sånt da? Prøver å unngå å vaske håret mer en gang i uken men føler likevel det så fett at jeg ikke tør noe annet enn å kjøre på med litt tørrshampo her og der i slutten

Det går unna med tørrshampo ja! Men prøver uansett å begrense bruken av det, siden det ikke er bra for håret med for mye.

 

Hvor har du kjøpt armbåndet du hadde på snap? Det med bokstavene til deg og kjæresten

Det er fra Jane Kønig <3 

 

Fine Anna! Jeg har et spørsmål til ukens spørsmål. Jeg har søkt barnevern til høsten og lurte på om dette er et vanskelig/hardt studie? Er det mye avansert og tungt pensum? Må pendle 4 timer til/fra skole så håper pensumet er overkommelig 🙂

Fine du! Nå skal jeg være helt ærlig og si at barnevernsstudiet som jeg opplevde det ikke var vanskelig i det hele tatt. Et veeeeldig greit studie, haha. Skal jeg være helt ærlig syntes jeg faktisk det er alt for lett med tanke på at man kommer ut i noe som må være en av de mest krevende yrkene! Men du kommer helt garantert til å syntes pensumet er overkommelig, lykke til!

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Forresten: jeg følger deg på insta og lurte på hvordan du får så sinnsykt fin effekt på bildene dine, hvor de ser litt sånn vintage ut?

Jeg bruker både VSCO og Afterlight!

 

Hvor festet dere? Har bodd i København selv og hadde vært gøy å få høre hvordan type steder du liker å feste på 🙂

Denne gangen var vi på Arch og på Klubb 7. Arch var bra, veldig kult konsept med selfiebooth osv (hahah) men også ganske typisk skandinavisk klubb. Men helt klart den beste “clubben” jeg har vært på i Køben. Klubb7 har jeg vært på tidligere, og det er mer en bar med syyyykt gode drinker. Der anbefaler jeg absolutt å dra!

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #21

Processed with VSCO with a5 preset

… Er er jeg jo veldig søt og pen, men det var litt fønny da siden bildet bak meg datt rett ned i skallen på meg. Artig bilde, liksom.
 

Processed with VSCO with a5 preset

… Når du og hunden din er synkront driiiit støgge

Processed with VSCO with a5 preset

… Ja nei jeg vet egentlig ikke jeg

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

… 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

… Hendene mine her?? Er jeg et menneske eller en høne med klør?? (Ja jeg vet at det ikke bare er hendene mine som er litt snedig på dette bildet)

Processed with VSCO with a5 preset

… Klager på været mens det tas outfitbilder

Processed with VSCO with a5 preset

…. Hahha dette bildet er faktisk ganske representativt på hvordan jeg reagerer på enkelte ting som blir sagt 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

Hei fra en litt stressa Anna! Som dere kanskje leste noen innlegg under så jeg frem til den ene dagen min hjemme, med litt tusling og fiksing av ting. Vel, romantisering av hverdagen 101!!! I dag har jeg løpt rundt som en galing for å prøve å rekke alt. Det hjalp ikke så veldig mye at jeg sto opp alt for sent, men sånn blir det når man ligger og har mareritt hele natta. For et mas, man har teknisk sett sovet hele natta, men hjernen din har jobbet på fullspeed og stresset som faen. Da trengern å sove litt til klokka 12. Prøver å trøste meg selv.

Uansett, jeg har fått unnagjort ukens treningsøkt! I det siste har det bare blitt 1 treningsøkt i uka, og det er egentlig veldig deilig. Deilig der og da, men helt forferdelig når uken er omme og du skal trene igjen. Derfor har jeg pakket med meg et par joggesko til Oslo, kanskje gamlemor må ta seg ei litta joggetur da vett. Jeg skal stikke å ta sol senere i kveld, før jeg må pakke ferdig baggen. Ut av bag, inn i bag. For et maz det er å pakke ass. Men sånn er det å værra på ferri! Nå merker jeg at språket ble litt utpå her, så kanskje på tide å avslutte. Harre bra!

UKEN SOM VAR – UKE 25

Ukens tanke: Hvor LIIIITE Køben er. Haha. Nå har jeg vært i Køben fem sommere på rad, pluss turer dit andre tider på året as well, og mange turer da jeg var mindre. Så jeg kjenner den byen ganske så godt by now. Men jeg blir like forbløffet hver eneste gang, jeg altså. Hvor ufattelig liten den byen er. Gåavstandene er jo helt latterlige, og siden det ikke finnes en eneste bakke blir man jo jaggu aldri sliten heller. Man kan bare gå og gå og gå og gå. Det jo utrolig nice at det tar deg en time på å gå byen på tvers (ja jeg overdriver), men snedig ass.
 

Ukens opptur: Denne uken har jo bare bestått av oppturer! Men midtsommerfesten til Nelly er helt klart ukas første opptur, før turen til København med jentene. Den andre dagen var det helt nydelig vær, og vi hadde rett og slett bare en helt fantastisk dag ♥

Ukens nedtur: Det har klart å snike seg inn noen små faktorer som har gjort uka litt jævlig også, bla. har jeg vært mye kvalm etter å spist?? Om jeg skal begynne å være allergisk klikker det for meg ass. Men kvalmen har gitt seg nå som jeg har kommet hjem og begynt å spise mer regelmessig og sunt heldigvis. Jeg har også fått grasalt masse myggstikk?? Ughhh

På den mer alvorlige siden har jeg også hatt en del angst i det siste?? Altså dafuq. are. you. giving. meeeee. En sånn angst har jeg ikke kjent på på 2 år, så at den skal komme snikande når jeg koser meg på ferri er not cool ass. Go away
 

Ukens sang: Går det å si noe annet enn Wild Thoughts her egentlig? Jeg har danset så mye til den sangen denne uken, og nå er jeg jæ-ve-lig lei av den. Haha. Wild Thoughts var soundtrack of uke 25
 

Ukens person: Hun som jobbet på en pizzasjappe i Køben og skulle stenge, derfor ga hun oss 4 store, hele pizzaer for 60 kroner. U da real MPV
 

Ukens kultur: Guri det har vært dårlig du! Det har ikke blitt så mye serier, bøker eller lyd på meg, men jeg har jo opplevd kultur på en helt annen måte da! Dansk og svensk kultur, haha 🙂 Svensk midtsommer har jeg jo fått oppleve, og ikke minst studenten i Køben. Danskene maser på oss om russebuss, men altså de der partybussene de kjører rundt i er jo MYE kulere enn russebuss!!!

Ukens obsession: Gulltilbehør! Jeg har alltid vært en gull-jente og ikke en sølv-jente. Men i det siste har det tatt helt av, og før vi dro på byen på fredag tok jeg meg selv i å ha på to gullsmykker, gull-hoops i ørene, gullringer og gullarmbånd. Altså jeg er ingen mafiaboss ass, så det ble litt mye for til og med meg
 

Ukens mat: Pad thai!!!
 

Ukens gledingz: Nå gleder jeg meg til å dra til Oslo i morgen ♥
 

Ukens lættis: Herreguuuuuuud som jeg lo på lørdag. Vi satt ute på Papirøen og koste oss med en brus (yeah), da Sofie sier: “Fy faen jeg ber til gud om at en av oss blir bæsjet i hodet nå. En av dere to!! Jeg ber seriøøøøst til gud, fuck det hadde vært gøy”. Det tar seriøst 20 sekunder før en flokk med måker sirkler over oss, og 10 sekunder etterpå splatter en fugl sjuuuuuukt med bæsj på Sofie. Hahhahahaa. Det splattet som faen, men hun fikk “bare” bæsjen i håret. Og den var så sjukt stor og bløt. Jeg lo seriøst så jeg gren, og alt endte jo opp med at vi hadde et aldri så lite show for alle på Papirøen. Etterhvert ble vi bare helt sjokkert, for at det faktisk skjedde 30 sekunder etter Sofie satt å ba om at noen av oss skulle bli poopet på??? Det er seriøst sjukt
 

Ukens donk: På flyet fra Værnes-Oslo-Stocholm var jeg så lur at jeg tok på meg body??? Med sånne store plastknepper i skrittet? Jeg har jo en prima long ass overkropp i tillegg, så body er egentlig ikke min beste venn. Men så velger jeg å reise med det?? Jeg trodde seriøst rumpa mi skulle falle av etter to timer på fly. Prikken over den berømte i’en var jo da vi hadde landet i Stockholm, og alle de andre bloggerne gikk for å hente bagasjen. Jeg dro på do, og kom spradende etterpå. Maaasse folk i ankomsthallen da vettu. Og søta merker først når hun er fremme med gjengen at den beige bodyen henger laaaangt over den sorte buksa. Work it 
 

Ukens flause: Hahaaaahaha. Jaaada da har hu mor vært på jobb igjen da. Den første flausen er sykt funny og den deler jeg med glede. På veg til utestedet på fredag pøsregnet det ute. Altså det høljet ned, kun slik jeg har sett det gjøre i København. Så vi sprang jo som noen idioter, i shorts, tynne jakker og jeg i sneaks. TROR dere vi ble klissvåte? Altså skoene mine var 0% tørre. Vi kommer inn på klubben (et under egentlig med tanke på hvordan vi så ut), og søta ramler ned heeeeele trappa til utestedet. Våt trapp og våte sneaks var ikke key to success. Uansett, vi ler og jeg får litt vondt, før vi går og kjøper oss en øl og skal ned en annen trapp. Jeg faller ned heeeeele den trappa også 😀 Hahhaha fy flate ass. På dette tidspunktet vurderte jeg seriøst å ta av meg skoene å gå barfot, men det ble heldigvis ikke noe mer falling den kvelden. LOL

Den andre flausen.. Herreguud. Den kom jeg på i går da jeg la meg, og hadde ikke husket det før. Jeg sto og diskuterte politikk med noen på Nellys midtsommerfest, og vi snakket om at Europa går straigt to hell og at det er få gode ledere igjen. Jeg sa da at jeg likte Macron veldig godt. Videre skulle jeg si at jeg også likte den tidligere statsministeren i Frankrike as well, og brukte laaang tid på å komme på hva han het (det må sies at dette var ganske langt ut på kvelden og det hadde blitt noen drinker på meg). Før jeg “kommer på det” og sier: “JA, Erdogan var det!!! Han likte jeg også. En fyr som liksom balanserte Europa litt”. ALTSÅ FUCK bye

UBRUKELIG

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset

Et lite bildedryss fra gårsdagen. Da hadde vi en skikkelig mat-dag, og det var helt perfekt. Dere har spurt meg om København tips, og jeg har egentlig ingen tips når det kommer til shopping bortsett fra Wasteland, som er en vintagebutikk på Nørreport. Når det kommer til utesteder har jeg heller ingen særlig tips dere MÅ dra på, prøv litt forskjellig! Men dere vil finne ut av at danske er veeeldig glad i house og “dunk dunk”-musikk, så det er litt dumt. Man må liksom komme på rett dag for at musikken skal være rett. MEN! Tilbake til gårsdagen. Jeg har flere tips når det kommer til mat! Så klart, haha. Dra på Torvhallene, det har jeg skrevet om før her på bloggen. Det er typ to mathaller med alt mulig av mat i. Og dra på Papirøen, hvor det er akkurat samme konsept, bare litt mer streetfood. Helt nydelig mat, og ikke minst sykt bra … aura? Veldig chill å henge der!

Nå er jeg hjemme igjen, i Trondheim. Vaskemaskina durer og går, og pappa er ute for å hente sushi. Jeg skulle vel strengt talt vært og trent akkurat nå, men jeg er så utrolig trøtt i dag. Så akkurat nå virker det helt umulig å skal stå å svette. Jeg vil heller spise god mat og henge med kjæresten min! Akkurat nå ser det ut som jeg heller velger å gjøre det altså, for øynene mine er så søvnige og kroppen så sliten at jeg ikke føler jeg er godt til noe annet at the moment. Ha en fin søndag ♥

PINK FLOYD PRINCESS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

SKJØRT GAMMELT FRA SHEIN

TSHIRT VINTAGE?? HUSKER IKKE HØHØ

JAKKE GAMMEL FRA JUNKKYARD 

God morgen! Mens jeg loker rundt tidlig på morgenen og skal fly hjem tenkte jeg å dele gårsdagens outfit med dere! Jeg gikk rundt og var ei lita prinsesse, men med en band-tshirt og oversized denimjakke ble det ganske roet ned samtidig. Elsket outfiten! Har alltid tenkt at dette skjørtet er too much, men det handler jo bare om hva man matcher det med.

Nå gleder jeg meg faktisk litt til å dra hjem, fordi jeg har så utrolig mye jeg skal gjøre. Jeg reiser til Oslo på tirsdag, så altså bare en dag hjemme. Jeg har alt mulig rart som skal fikses, bla. regnskap fra helvette. UGH. Men men. Jeg blir faktisk litt stressa av å ha for mye ferie av gangen. Det er deilig å være hjemom, vaske klær, sove i sin egen seng, ha mailen på det rene og regnskapet i orden før det bærer ut på nye eventyr igjen. Så det blir fint greit å komme hjem også!

GAMLEMOR PÅ BYEN

God morgen alle mine fine ♥ Da var det lørdag gitt! Herlighet som tiden flyr når man er på ferri. Dog har hver eneste dag hittil føltes ut som lørdag, med både shopping, god mat og drinker. I dag skal vi faktisk kule den helt, i og med at alle har et tidlig fly i morgen. Og det har jeg lært på den harde måten – å fly bakis er virkelig aldri en god ide. Så i dag skal vi bare ta det lugnt, og den eneste planen for dagen er å få seg en deilig frokost, og så se hva dagen bringer. Jepp, vi har ikke spist frokost enda, hhøøhø. Feri er feri!

Tilbake til fest og morro! På torsdag var vi jo ute, og danset hele natta og hadde det virkelig helt sykt funny. I går var vi også en tur ute – først med drinker og burger, før vi dro videre til en drink-plass. For meg ble det dog bare en burger og ikke en eneste drink, og var den kjedelige gamlemora på byen. Jeg og Sofie tok en tidlig kveld, og det er jeg så glad i dag. Ingen vits i å dra ut når man ikke har lyst eller er i form til det, det har jeg lært av min yngre meg selv. Haha! 
 

Processed with VSCO with a5 preset

Bebisene
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg ut å myse, vi blogges ♥