JULEGAVETIPS: TIL GUTTEKJÆRESTEN

Endelig! Jeg har fått så mange spørsmål om å lage et slikt innlegg, og siden jeg ble ferdig med første eksamen i dag fikk jeg endelig tid til å sette meg ned å gjøre det. Jeg fikk faktisk fikset en rabattkode til dere også! Jeg har hentet plagg fra forskjellige nettsider denne gangen. Håper dere liker guiden, og at dere finner noe kjæresten blir glad for!

ANNONSE / ADLINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Jeg har de samme tipsene som de tidligere årene. Personlig har jeg aldri kjøpt noen form for bukser eller dresstilbehør til kjæresten min, rett og slett fordi jeg ikke har peiling på det. Hvilken størrelse han har i bukser liksom? Er det vanlig å vite? Hvilken fit han liker? Hvilke dress-sko som passer til dressen? Hell no! Det helt klart enkleste syntes jeg er tilbehør – som lommebøker, skjerf, hansker og solbriller. Jeg har faktisk gitt alt dette til kjæresten min, det var vel det første året, da jeg ville “helgardere” meg og ga litt forskjellig, enkelt tilbehør. Det er lurt hvis du er usikker, for jeg føler det skal mye til for en gutt å ikke like en enkel, sort lommebok i skinn. Ellers har jeg skrevet på sko som vanskelig, men jeg anbefalte de hvite Adidas superstar-skoene til kjæresten min (siden jeg har de selv hehehe), og han kjøpe de og ble veldig fornøyd! Enkle og greie. Nå må det sies at jeg så klart lager disse guidene ut i fra hva jeg personlig syntes er fint, og kjæresten min har vel både jakken, skjorten, genseren og skoene ovenfor. Haha… Men det er veldig enkle og klassiske plagg spør du meg!  Levis Sherpa Trucker-jakken har jeg også selv, og den er jo tidløs.

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 


Haha, girls (and boys), jeg må bare si at det er noe med tskjorten her (nummer 4). Kjæresten min har den også, og han _er_så_digg_ i den. Jeg vet ikke hvorfor, men den sitter så sykt bra og ser liksom sporty men chill ut og ja… Haha, jeg vurderer serr å kjøpe den i alle fargene til han for den er så fin på han. Personlig syntes jeg gutter er like fine i vanlige klær som i fine joggeklær! Btw, hvor kule er ikke de semska Conversene i grønn, og den grønne pilot-jakken? De har jeg seriøst lyst på selv, haha!

Og som alltid har kjæresten min fått sett på innlegget og han sier det er godkjent, haha! 

Rabattkode! 

Junkyard fikset en rabattkode til meg i hui og hast, snille! Den er ANNAIS15 og gjelder helt til 20.desember! Lenge med andre ord! Denne gjelder da så klart begge kjønnene, så enten du vil bruke den på å få julegaven til guttekjæresten litt billigere eller unne deg noe selv får du altså 15% på kjøp over 500,-. Den gjelder ikke salg og kampanjer. LYKKE TIL MED JULEGAVESHOPPING!

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor har du slettet alt fra Youtube?

Jeg visste helt ærlig ikke at det var så mange som var innom kanalen min, for siden jeg fjernet alle videoene mine har jeg fått så mange spørsmål angående dette! Så koselig, haha. Ja, jeg har fjernet alt fra Youtube. Ikke slettet, men gjort privat. Rett og slett fordi det er så jævlig mye creeps på Youtube, og jeg syntes det er ubehagelig at man har så lite kontroll over hvem som ser filmene sine. Det sitter så mange ekstreme folk på tubba, og det er så sjukt mye dritt og freaky shit som foregår der. Så det er nok bare midlertidig, men det stresset meg litt. Derfor også kjenner jeg at jeg “holder litt tilbake” når det kommer til vlogging, fordi jeg syntes rett og slett Youtube er en forferdelig samfunn når det kommer til deling. 

 

Får vi se noe av leiligheten snart? 

Tja, kanskje? Haha! Jeg har jo vist dere leiligheten min på snapchat, og da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke viser så mye. Det er ingenting å vise, som sagt. Men i morgen kommer flisene mine og da skal kjøkkenet påbegynnes. Da blir jeg nok å dele litt, men det blir på snapchat det også. Der heter jeg annaedwi 🙂 Her på bloggen tror jeg nok ikke jeg kommer til å dele så mye før “alt” er ferdig

 

Noe kunnskap om inngrodde hårsekker som følge av barbering under armene?

Jeg plages jo hella mye av utslett under armene når jeg barberer meg, vet ikke om det er det samme? Men nå har jeg faktisk funnet en løsning som passer meg godt. Jeg barberer meg når jeg er tørr, altså helst noen timer etter jeg har dusjet. Og barberer KUN der jeg har hår, ikke noe utenfor. Så påfører jeg denne (adlink) balmen til slutt, og da blir det heeelt glatt og normalt. Så den kan jeg anbefale om du sliter med irritasjon, utslett osv når det kommer til barbering. Inngrodde hårsekker har jeg dessverre ikke så mye erfaring med altså 🙁

 

Er det stress å ha falske vipper å bruke linser samtidig? Har så lyst på falske vipper, men er redd jeg får betennelse eller ikke får inn linsene skikkelig. 

Nei, å ta på linsene er null problem. Syntes jeg da! Nå har jeg jo brukt linser i over 10 år, så selv tar jeg på linser uten speil eller noe. Jeg syntes ikke det er stress, det var mer stress å bruke maskara som drysset ned i øynene. Jeg har ikke fått noen betennelser!

Haha det er så sjukt vanskelig å finne bilder til å ha i disse innleggene. Her er meg i 2013:D

 

Hvordan var de annerledes i Finland? tror på deg altså men er så sykt nysgjerrig på sånne kulturforskjeller, synes det er så interessant!

Jeg vet mange blir jævla forbanna av en eller annen grunn, når jeg forteller hvordan jeg har opplevd et land. Men kort sagt var de ganske … uhøflige? De virket uinteressert, liksom (da snakker jeg om servicefolk)

 

Jeg vet du og jentegjengen din før har pleid å ha “secret-santa” opplegg. Jeg og min jentegjeng skal i år prøve ut dette og lurer på om du kan komme med noen tips? Hvordan pleier dere å arrangere det og hvordan gjør dere det med fks gaveinnpakning osv? 

Bruk drawnames.com! Den nettsiden gjør aaalt for dere. Det er superlett, og det går an å lage ønskelister, stille spørsmål til “nissebarnet” sitt osv. Vi har pleid å ha en egen julaften sammen, da gjerne samme dag som vi har julebordet vårt, på vorspielet gjerne!

 

Hei! Veldig bra og informativt innlegg<3 Tenker å bestille den grønne kjolen, lurer på hvor høy du er, og hvordan stoffet på kjolen er? Så noen anmeldelser om at stoffet var veldig syntetisk, hva syns du?

Hei fine du, tusen takk! Jeg er 175cm høy. Nå kjøpte jeg den kjolen kun for å ha med i guiden, så jeg har ikke brukt den noe etterpå og skal selge den på snapsalg når jeg får tid. Jeg merket ikke noe galt med stoffet da jeg brukte den til bildene, så det kan jeg dessverre ikke si noe om… Ellers har jeg den i XS – men ville nok bestilt S hvis jeg skulle gjort det igjen, siden jeg syntes det er fint at den “henger” litt. 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Sliter så eeekstremt med julegavetips til kjæresten, og lurte på om du ikke ville lage et innlegg med noen rimelige tips som ikke er så altfor dyre? Da hadde jeg blitt veldig veldig glad!

Det kommer det kommer! Til begge kjønn. Jeg må bare bli ferdig med første eksamen først ♥

 

Hvilken sofa ble det da??? <3

Det ble en mørkeblå velour-hjørnesofa! Med sorte ben. Den er såååå fin. Gleder meg til å vise dere den.

 

Har du hjemmeeksamen? Jeg har eksamen i morgen, min første på universitet! Gruer meg!

Den eksamenen jeg leser til nå er skoleeksamen. Men eksamen nummer to er hjemmeeksamen. Så til sammen har jeg to hjemmeeksamener og tre skoleeksamener! Det er ingenting å grue seg til, hjemmeeksamen er kjempechill og jeg syntes det er mye bedre enn skoleeksamen. Man stresser ikke like mye! Bare stå opp tidlig og bruk all tiden du har. Skriv ned kilder med en gang du bruker de, så slipper du å gå i gjennom teksten til slutt og drive med det. Gjerne også skriv sidetall på kilden, i tilfelle du skal gå tilbake og gjøre endringer, det gjør alt mye enklere. Lykke til!!! ♥

 

UKEN SOM VAR – UKE 47

Ukens tanke: Jeg tror jeg kom på dette da jeg kom innom en profil på explore på Insta. Feed med masse diettmat, og så fra helgene sånn hardcore fyllabilder. Og da kom jeg til å tenke på at det er jo egentlig veldig normalt – å være på streng diett, for så å bælje nedpå med alkohol i helgene? Er ikke det litt rart

 

Ukens opptur: Å ha besøk av tanteungene mine i helga! Selv om jeg ikke fikk vært like mye med de som jeg ønsker, på grunn av lesing. Men men

 

Ukens nedtur: Tja, hvor skal man begynne? Det sugde 10939299% å slette alt på word-dokumentet jeg hadde skrevet på en hel dag, som var eksamenen min. Det var jo ganske nedtur. Ellers hadde jeg ikke nøkkel her om dagen, og ble da låst ute i FEMTI minutter i …. 5-6 minusgrader? Jeg satt seriøst som en ball på trappa helt til noen kom hjem, og da jeg endelig kom meg inn satt jeg i dusjen og spylte de frossne bena mine med varmt vann mens jeg gråt. Det måtte sett så jææææævlig stusselig ut

Ellers er jo helt klart forrige ukes nedtur den jææævla tanna, som har ødelagt eksamenslesing og nattesøvn. Jeg fikk ikke sove, fikk ikke konsentrert meg ordentlig, og fikk ikke spist. Det siste er faktisk ganske kritisk, for i det siste har jeg gått ned i vekt fordi jeg har stresset så mye med eksamen kombinert med oppussing. Det er IKKE ok for meg, jeg nekter plent å gå ned i vekt. Så jeg hadde gledet meg til en eksamensperiode hvor jeg kun skulle fokusere på èn ting, og kunne spise normalt og ikke stresse. Så klarer jeg fanken meg ikke spise, og får ikke i meg næring?! Jeg føler jeg bare blir mer og mer til en liten strek her jeg sitter, og jeg har allerede planlagt deilig mat jeg skal spise så kjapt jeg får til. 

ELLERS hadde jeg enda en nedtur, som høres så lol ut, men var så vondt, haha. Jeg hoppet jo hoppetau på trening i forrige uke, og det ganske lenge. Altså, sånn skikkelig lenge. Tror jeg hoppet i 20 minutter eller noe. Dagen etterpå var jeg så støl i leggene at jeg slet med og gå, og dag nummer to klarte jeg ikke gå. Jeg skulle egentlig på shopping med mamma og Otto, men måtte ligge hjemme fordi jeg ikke fikk til å gå, hahah!!!!! Men etter mye massering med tigerbalsam gikk det bedre, og nå er det heldigvis borte. Og dette skjedde seff samtidig som tanna var på sitt værste :):)

 

Ukens sang: Det blir jo kjapt noe orkestermusikk fra Spotify sin reading soundtrack det da??? Haha… 

– Hahaha bildet til høyre sendte en leser meg. Altså me no comprende –

 

Ukens person: Mamma som har stelt såååå masse med meg mens jeg har vært sjuk og ubrukelig ♥ Grunn nummer 320948 for å ikke flytte ut

 

Ukens kultur: Stort sett markedskommunikasjon-pensum, men jeg har også sett litt på serier disse dagene jeg har vært slått ut. Jeg så ferdig How to get away with murder sesong 3 på en dag, rolig bare 🙂

 

Ukens obsession: Ibux! Det er snedig at en sånn liten skit kan hjelpe så mye ass. Men er veldig glad jeg ikke spiser noe særlig Ibux resten av året. Jeg tar kanskje ibux/paracet 4 ganger i året? Smertestillende er absolutt ikke noe å være avhengig av i hverdagen, så er veldig glad jeg begynner å bli bedre og slipper å knaske smertestillende. 

 

Ukens mat: Hahaha… Jeg orker ikke…. Kyllingsuppe og potetmos, begge fra rett i koppen. Siden torsdag er det det eneste jeg har spist og TMI – tisset mitt luktet rett i koppen potetmos i går 

 

Ukens gledingz: Til jeg kan slutte å gå med blodige bomullsdotter i kjeften, til jeg kan tygge, til jeg kan åpne munnen ordentlig. Og å bli ferdig med første eksamen på torsdag! Veldig mye gøyalt å glede seg til med andre ord

 

Ukens lættis: Da han fy faen– fyren (Hakim eller noe??) sa på et intervju før P3gull at han “føler persongliheten er en del av han“. Da lo jeg godt ass, har følt på den følelsen jeg også!! Og da Marcus og Martinus kalte seg selv “Twin towers” og ga hverandre knoken på Lindmo. Hahaaha jeg vet det er deprimerende at det eneste jeg har ledd at er TV. Jeg ser ikke tv en gang, men denne helgen har jeg vært TV-slave.com ass

 

Ukens donk: Ehhh meg seff?? Jeg snakket med kjæresten min på telefonen, hadde han på høytaler mens jeg bærte skålen med suppe jeg nettopp hadde laget meg til bordet. Det ble tydeligvis litt mye for hu annais, og jeg klarer å miste mobilen oppi suppa??? Altså heldigvis var det en liten skål slik at bare halve mobben datt oppi, men altsåååååå….. takk gud for at den mobilen der tåler vann ass. Har jeg fortalt dere at dagen etter jeg kjøpte den mistet jeg den i en kjempedyp søledam sånn at jeg måtte ta hånda nedi og lete etter den? Ja den har vært i gjennom mye den der ass

Må bare dele det jeg har fra kamerarullen min, hahaa… Jeg har sikkert 15 forskjellige slike bilder på kamerarullen, for å huske hvor mange strøk maling jeg har igjen hvor i leiligheten. Donk

SLUTTER IKKE BLØ?

Her er min morgen!:

Flytende frokost, i likhet med alle andre måltid. Liker å slenge maten litt rundt på bordet først, og å få en ekstra piff på det. Barneyoghurten som egentlig ble kjøpt inn til tanteungen min på 3 har jeg slukt, og det i dag tenkte jeg å prøve meg på noe annet enn vann – kaffe. Det trenger jeg. Og har fortjent! I går gikk hele dagen til å være rusa og ubrukelig, så jeg mistet en dag med lesing. Så i dag skal jeg sitte hjemme og lese. Jeg har fyrt i ovnen og er veldig happy over å drikke kaffe, så det skal nok bli en fin dag dette! Jeg liker helt klart best å lese hjemme. Eller i lesesal. Sånn, hvis noen lurte liksom

Ellers har jeg et spørsmål til dere. Nå er det over 24 timer siden jeg trakk de to visdomstennene, men jeg slutter ikke å blø. Jeg har ikke sydd igjen hullene (tror ikke det er så vanlig?), og har gått med to bomullsdotter der tennene skulle vært nesten konstant. Men jeg slutter aldri å blø? Jeg blør litt mindre i dag, men fortsatt spytter jeg blod. Er det vanlig?

Desemberens uniform det der. Ullkjole og ullsokker. Deilig ass. Btw! Nå som jeg har sittet inne i 235839 dager har nesten gnagsårene mine grodd. De gangene jeg har vært ute av huset har jeg brukt Birckenstocks og ullsokkert, hahah (lol for en skrivefeil – ullsokkert???).
 

Også noen fine bilder fra helga, da jeg hadde mannen min på besøk:
 

… han driver og lager julehus! 
 

… julekakao ♥

 

Så gøy å høre at mange likte mobilblogg-versjonen! Det er flinke Rikke som har hjulpet meg med diverse småting (store ting sånn egentlig), som har irritert meg lenge. Nå er også kommentarfeltet fikset, så dere kan svare direkte på kommentarer og det er mer oversiktlig. Elsker det! 

Men nå må jeg komme i gang med lesingen. Senere i dag skal jeg ta meg en pause igjen og skrive oppsummering av uken som var til dere!

HUSKER INGENTING

Da er jeg endelig edru og tenkte å fortelle dere hva jeg har stuket med i det siste! Haha, dere som følger meg på snap vet at jeg har hatt litt tannproblemer. Jeg våknet fredag morgen og fikk ikke til å åpne munnen mer enn 2 cm, og halsen var så vondt at jeg så vidt fikk ned vann. Heldigvis fikk jeg bestilt meg en hastetime hos tannlegen senere samme dag, hvor jeg fikk vite at jeg måtte trekke den på mandag heller. Jeg hadde visst litt mer tannlegeskrekk enn hva jeg trodde, og freaket helt ut ved tanken på å ha en sprøyte i munnen.

Anyways, i helga ble det ikke så mye bedre – men med konstant inntak av ibux og Rett-i-koppen mat har det gått greit. I dag var jeg hos tannlegen og møtte opp en halvtime før fordi… jeg skulle ta beroligende! Siden jeg ble så jævla redd sist gang fikk jeg tilbudet, og takket ja. Jeg har jo aldri prøvd noen form for dop, og var derfor litt nervøs for å “miste kontrollen”, selv om det var små og kontrollerte doser. Men det gikk veldig fint! Jeg ble bare veldig trøtt og avslappet, litt som jeg blir når jeg er full, haha. Vel, to visdomstenner er ute! Jeg har sovet i hele dag, hatt litt vondt, men det begynner å gå litt over. Det lolleste er at jeg husker nesten ingenting fra i morges! Heldigvis var Emilie med meg, og tok i mot all info om smertestillende og andre viktige saker. Jeg har tydeligvis vært på apoteket og hentet ut smertestillende as well, noe jeg ikke kan fatte og begripe, haha. Så utrolig snedig ass. Selv om det ikke var noe “stress” å ta beroligende tenker jeg at på de to andre visdomstennene skal jeg prøve uten. Det er fint å ha muligheten til å slappe av, men det er helt klart finere å ha muligheten til å klare slike ting “edru”. 

Vel, nå må jeg begynne å lese. Det er så jævlig typisk meg at slike ting kommer akkurat i eksamensperioden. Slik som ved våreksamenen min for to år siden, da Melis ble angrepet av en hund og dagene gikk til å kjøre frem og tilbake til dyrlegen. Endte opp med en stryk på eksamen, lol. Heldigvis har jeg fulgt med godt i dette faget, så det blir nok ikke noe problem. I hvertfall ikke nå som “problemet” er ute av verden! 

 

Processed with VSCO with hb1 preset        Processed with VSCO with a5 preset

Jeg kan for eksempel ikke huske at jeg la ut to snapstories på bloggsnappen min, hahaha?

MOODBOARD: KJØKKENET MITT

Jeg hadde helt glemt denne lille moodboard-serien jeg startet på! Det er jo så dumt, for jeg vet jo at mange av dere liker det, samtidig som jeg selv blir inspirert når jeg sitter og lager slike kollasjer. Anyways! Jeg tenkte å fortelle dere litt hvordan jeg tenker å ha kjøkkenet, selv om dere kanskje har fått en viss idè på bildene over? Haha! Som dere kanskje har skjønt skal jeg ha en åpen løsning. Jeg har allerede revet overskapene, og viften blir da stående igjen som en boks, hvor jeg skal få slått stål av en blikkenslager, for å ha utenpå, som dere kan se på det ene bildet i kollasjen. Jeg har bestilt flisene allerede, og det blir hvite fliser som på bildet med med de blå velvet-barkarakkene. Kjøkkenbenken jeg har bestilt er i mørk valnøtt-farge, og frontene skal være hvite! Jeg har jo også en kjøkkenøy, hvor fronter og overflate så klart skal være likt som resten av kjøkkenet! Som dere hører har jeg mye klart, bortsett fra hyllene. De vet jeg ikke helt med enda, om jeg skal ha stål-hyller, trehyller eller hvite hyller. Det tar jeg helt, helt til slutt, når nesten alt det andre er ferdig. Så blir det lettere å se 🙂

Jeg gleder meg sånn til jeg kommer i gang med kjøkkenet! Da blir man virkelig å se mer og mer hvordan leiligheten vil bli. Nå som frontene er sorte og i rød-brunt tre klarer jeg enda ikke se det for meg, haha. Forhåpentligvis påbegynnes kjøkkenet i uken som kommer, så da kan jeg konsentrere meg om eksamen mens leiligheten bare blir finere og finere. Haha, fingers crossed, kommer garra til å oppstå noen komplikasjoner kjenner jeg min flaks rett.. 

Nedenfor er litt inspo til ting! Det er jo ekstra gøy med en åpen løsning – man kan vise frem det av kjøkkenutstyr som ser lekkert ut. Jeg elsker jo sånt, så gleder meg til å kjøpe inn masse fine tallerkner, glass, verktøy og bøker for å ha i hyllene. Da jeg lagde den nedenfor endte faktisk mesteparten opp på ønskelista mi til jul, haha. Fant så mye billig og lekkert! 

ADLINKS: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

MIN BLACK FRIDAY

Haha, jeg er et nytt menneske! I går shoppet jeg på black friday. MYE. Det har jeg aldri gjort før. Rett og slett fordi jeg syntes man skal ha en oversikt før man går løs på slike salg. Jeg syntes det er helt fair å gå bananas på den dagen i året, men på ting man vet man trenger og har lyst på. Ikke bare fordi det er salg, liksom. Da ender man opp med et ikke-bruk og kast samfunn, noe som er enda værre enn bruk- og kast, haha. Man kjøper masse dritt man ikke trenger fordi det er billig. Ha en oversikt på ting du trenger, har gått tom av, har ønsket deg – også kjøper man det. Det gjorde jeg i går, og det er jo ikke akkurat lite jeg trenger om dagen, når jeg sitter med en helt tom leilighet. Jeg kjøpte meg seng, en puff fra HAY jeg har ønsket meg, fliser til kjøkkenet, sminke jeg har gått tom for (og knuste forrige helg…) og en SOFA. Hahah! Det var så flaks, for både sofaen og sengen hadde jeg siklet på i flere måneder, men var alt for dyre. Så da var i hvert fall to ganske vesentlige og viktige ting til leiligheten i boks. Gleder meg sååånn til å vise dere sofaen min, den er så utrolig lekker. Jeg hadde egentlig lagt den fra meg siden den var så dyr, men når den var nedsatt med 10.000,- ble den kjapt billigere enn de andre sofaene jeg hadde sett på. Jeg syntes egentlig det er jævlig høkkert å snakke så mye om salg og tilbud, men shit ass – det var et kupp hahhaa

Nå har jeg vært nede i leiligheten og målt plass til den, og nå skal jeg stupe tilbake til boka. Jeg har jo ikke nevnt her på bloggen hva forno’ lokings drama som utspiller seg i dette livet mitt, haha. Jeg forteller mer i morgen! Nå må jeg lese, lese og lese…
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Sorry ass jeg må bare dele gamle bilder. Når jeg er så sjuk og det eneste jeg gjør er å nørde pensumlitteratur, er sminke dønn ærlig det siste jeg tenker på. Det samme med dusj, forsåvidt. Æsj. Heldigvis har jeg kloke og gode blogglesere som skjønner greia, mange sitter kanskje slik selv om dagen? We can do this!

20% PÅ ALT HOS NELLY – ALT!

Hei og god morgen! Min morgen startet helt grusomt (hele natten forsåvidt), og jeg har fått en hastetime hos tannlegen. LOL, forteller mer i neste innlegg. Jeg tenkte jeg bare skulle stikke innom å tipse om et tilbud i dag, for det er jo black friday! Nelly har 20% på absolutt hele siden sin, og denne gangen – ikke et eneste merke ekskludert. Dette skjer bare èn gang i året typ, og det er i dag – på black friday. Adidas, Nike, Malene Birger – alt! Selv skal jeg klikke hjem litt møbler akkurat nå, mens jeg syntes synd i meg selv. Hahha. Ha en fin black friday, så blogges vi senere i kveld!

annonselenker

 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #28

Processed with VSCO with b3 preset

… her kan jeg bare se for meg hva det er vi snakker om

 

Processed with VSCO with a5 preset

… hahaha bildene fra denne shooten var seriøst bare en mappe full av kandidater til denne spalten. Vind og magegenser i 3 minusgrader. Nydelig

 

Processed with VSCO with b1 preset

… altså??? greit at begge er veldig nebbete her, men se på meg?? se på øynene mine?? Jeg ser så jææævlig sliten ut her hahahaha shit

 

Processed with VSCO with a5 preset

… 🙂

 

Processed with VSCO with a5 preset

…. Hva er dette blikket som har begynt å snike seg inn?? Det er sånn sjekke-blikk?? “Hey girl har du sett serviettsamlingen min hjemme eller”

 

Processed with VSCO with a5 preset

… ahh, min favoritt! Det beste med dette bildet er at jeg satt i trusa og paljett-topp da mamma tok disse bildene, og egentlig henger maggan min ut under paljetttoppen og … ja. Men det ble litt too much å legge ut fant jeg ut. Men bra bilde uansett da

 

Processed with VSCO with a5 preset

… Her er jeg egentlig litt cute 

Hei igjen dere! Nå har jeg nettopp vært på boksetrening. Det går mye i boksing og hoppetau om dagen, siden jeg enda (!!) har gnagsår. Det gjør at jeg ikke kan gå med sko, og i hvert fall ikke ha bevegelse i stramme treningssko. Jeg har for det meste sittet med nestetippen i boka hele denne dagen, så det var .faktisk. litt deilig å dra på trene. Komme seg ut av huset og gjøre noe annet! Og det skal jeg fortsette med denne dagen – i kveld får jeg besøk av noen studievenner for å lage pizza og kanskje drikke litt rødvin. Sånne ting trengs når man leser. Personlig klarer jeg ikke sitte fra 9 til 9 i ett strekk, det er viktig med avbrekk (fy faen for en riming). Og da kan man jo ta avbrekk med folk som driver med akkurat det samme stoffet, så får man en pause samtidig som man kan snakke om faget. Anyways, ha en fin torsdag videre, så blogges vi i morgen. DA skal jeg ha noen fine bilder av meg selv å komme med, tenkte jeg….

EKSAMEN PÅ EN HELT NY MÅTE

Da var dagen her! Eksamensperioden er i gang. Teknisk sett er vel eksamensperioden i gang første dag i semesteret, men jeg starter alltid 7 dager før med å lese. Det har vært ganske stress de to siste årene jeg studerte. I og med at jeg gikk studier jeg ikke trivdes i leste jeg lite resten av året, og måtte ta skippertaket når den tid kom. Så nå opplever jeg eksamen på en helt ny måte – for dette semesteret har jeg jo lest jevnlig, skrevet grundige notater og jobbet masse med stoffet jevnlig. Så å starte på eksamensperioden i dag var ikke så værst. Man blir heller sittende å repetere noe man har lært, enn å lære seg det helt selv. Og det føles helt fantastisk! Så deilig å funnet et studie man interesserer seg i. Jeg har 5 eksamener før jul, og den første er da om en uke. Det er den letteste av de (syntes jeg), så jeg ser ikke så mørkt på det. Jeg syntes faktisk eksamensperioden kan være veldig hyggelig – man koser seg med kaffe og god mat, tar seg pauser, og ikke minst – det er så deilig når man er ferdig. 

Jeg tenkte jeg skulle komme med eksamenstips etter hvert i denne måneden jeg selv skal sitte, og det første er denne listen. Jeg fokuserer veldig godt med slik type musikk i bakgrunnen!

annonse: alle lenkene er adlinks

BOOTS HER, 299,-

 

SUPERGA SNEAKS HER, 599,-

 

… GLEDER MEG TIL Å FÅ WALK IN CLOSET, SÅ JEG KAN STILLE UT ALLE SKOLENE MINE …

 

HEELS HER, 299,-

 

1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here 7: here 8: here 

Siden jeg sitter i joggedress enda tenkte jeg å tipse dere om at det er 25% på aaallle sko hos Nelly nå. Alle merker, alt fra Timberlands til Superga. Så der kan man gjøre noen kupp! Dere finner tilbudet her 


Flere som er inne i eksamensperiode?