ÅRETS SISTE DAG

Hva er egentlig årets beste dag? Er det 17.mai eller nyttårsaften? Noen stilte meg dette enorme, umulige dilemmaet her om dagen og jeg satt helt fast. Jeg klarer ikke bestemme meg. Og det forklarer jo kanskje at jeg gleder meg veldig til i dag! Haha. Nå skal det sies at det går noe så jææævlig fra fiesta til siesta da, for 1. januar ser jeg nemlig på årets værste dag. Den villeste fyllesyken, samt gårsdagen er historie, forrige år er historie, og disse “nye, blanke arka” skal liksom påbegynnes. Heldigvis reiser jeg til Italia om ikke mange dagene, så slipper jeg å få den downeren jeg alltid får uken etter nyttårsaften.

I kveld skal jeg spise med svigers, før jeg skal møte venna mine for å feire! I år skal vi være på en skybar her i Trondheim, noe som blir veldig deilig med tanke på å slippe byen, taxi og styr. I tillegg har alle venna sjekket inn på hotellrom for natten, så det blir nok veldig gøy, haha. Vi har jo vært på denne skybaren før, nemlig på Alex sin bursdag i fjor – Alex skal også feire bursdag i dag, så hurra for han!

I dag har jeg holdt på å bakt kake! JEPP! Jeg liker jo ikke kaker selv, men jeg har bakt sitron-marengs-kake til middagen i kveld, så fikk mamma til å hjelpe meg med en skikkelig imponerende kake, om jeg skulle sagt det selv. Jeg skal straks hoppe i dusjen før jeg må begynne å pakke til i kveld. I mens får dere et bildedryss fra sist gang vi hadde en aldri så liten partay på samme location i fjor:

Processed with VSCO with a5 preset

*Armhule-utslettens vokter*
 

Processed with VSCO with a5 preset

Hvis jeg skulle beskrives med ett bilde

 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Også skal alle disse nydelighetene være med da! 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Vi blogges neste år! 

MIN LØRDAG

ANNONSE: ADLINKS


JAKKE 
NA-KD

BUKSE TOPSHOP

SKO NELLY

VESKE NUNOO, HER

 

Yo mic check yoooo! Ovenfor har dere meg i dag! Denne vesken fikk jeg litt før jul, og den er så kjekk. Den ser ikke stor ut men den rommer faktisk en hel vinflaske og speilrefleksen i samtidig. Haha, all I need in this life of sin det – speilrefleksen og vinflaska. Ellers tenkte jeg å minne dere på at om dere vil kan dere bruke rabattkoden annais20 på NA-KD enda, som gir dere 20% på alt ♥

I dag har jeg vært på bytur med mamma og søsteren min! Jeg er en heldig ny eier av to nye ullgensere, jeg som fra før av har fire skuffer stappet fulle av strikk. Er det mulig. I tillegg sliter jeg så utrolig med at ullgenserene blir statiske, selv den mest oversizede strikken klistrer seg inntil kroppen og ser rett og slett… jævlig ut. Har noen noen legit tips på det der? Får ingenting til å funke!! Uansett, vi endte dagen på Olivia med pasta, og akkurat nå er jeg en snartur hjemme for å blogge, før jeg skal å trene. Jeg, Ingrid og Emilie tenkte å kjøre kroppen en siste gang i år, med sirkeltrening sammen. Når jeg sier det sånn, “kjøre kroppen en siste gang i år”, hørtes det egentlig hella dramatisk ut, og sitter og tenker at jeg kanskje burde trene i morgen også. For siste gang i 2017, liksom. 
 

DAMENES JULEBORD

God helg?? Det var ikke før tacolagingen satte i gang her hjemme jeg skjønte at det faktisk er fredag i dag. Er det èn uke siden lille julaften? Er det nyttårsaften om en dag? Altså hæ? Hva er det egentlig jeg driver med om dagene? Jeg hadde egentlig tenkt å bruke romjula på å pusse opp i leiligheten, men der har jeg ikke vært siden før jul, gitt. Jeg skulle også bruke jula til å gjøre unna en god del ting – bla. ha Snapsalg, men det er det bare å se langt etter. Men men, det er jul. Eternal unnskyldning, det

I går var det tid for damenes julebord! Vi klarte dessverre ikke finne en eneste dag som passet for absolutt alle, men i går fikk vi samlet nesten alle. Vi spiste tapas ute, delte noen flasker vin, før vi dro hjem igjen for å vorse videre. Jeg trodde byen på fjerde juledag skulle være kaos, typ andre juledag – den gang ei! Jeg var innom to utesteder før jeg faktisk bestemte meg for å dra hjem. Jeg begynner å bli så sabla fornuftig, ass. Men helt seriøst – når man er så mye ute som i jula _er_ det ikke noe vits i å krampe-holde-ut på byen selv om en ikke har det noe gøy. Men det ble et veldig gøy julebord likevel! Vi brukte flere timer på å ta for seg person etter person, hvor alle skulle si hva en trodde om personen om 5 år. Vi har skrevet det ned, og skal forsøke å få gravd det ned noen plass i en sånn “tidsmaskin”, for så å åpne igjen om 5 år. Haha, dødsgøy!
 

SAMSUNG CSCProcessed with VSCO with av4 preset Processed with VSCO with a4 preset

PARTY SESONGEN I GANG

Hva er det som skjer? To dager borte fra bloggen? Jeg har ikke så mye svar på det, annet at jeg har hatt det travelt, og egentlig trengt en pause. Litt fra alt egentlig. Det fikk jeg i går, da reiste jeg på hytta med kjæresten min og familien hans. Vi var der bare èn natt siden vi begge skal tilbake til byen og julebord i dag, men det var så hyggelig likevel. Mat, spilling, fjell-luft og bare ro. For å bare gå kort inn på det har jeg slitt veldig med pusten den siste uken, og det er noe av det som gjør at jeg må ha pauser her og der. Det slo også inn ganske kraftig på andre juledag, så da jeg satt på vors trodde jeg ei vending at jeg bare måtte stikke hjem og gi meg for kvelden. Men det gikk heldigvis over da jeg kom på byen, og andre juledag ble en vellykket kveld after all! 

I dag er det tid for damenes julebord! Det blir tapas og vinert, noe det ikke akkurat har vært manko på i jula. Mat og vin er kodeordene, haha. Det er skikkelig partysesong nå, og det merker jeg på kroppen. Jeg kjenner at for min del må jeg faktisk lytte litt på kroppen og ta det rolig om det trengs. Satser bare på at det ikke trengs ;)))) Hehehhe

Så, nå har jeg bestemt meg for at dårlig blogg-days er over. Jeg skal ta med meg kamera på julebord i kveld, så blogges vi i morgen. Beklager igjen for dårlige updates!

MIN JULAFTEN

God første juledag alle sammen! Håper alle hadde en fin, fredelig og hyggelig kveld i går? Det er jo dessverre ikke alle som har det, og det er viktig å ikke glemme de. Syntes det er så flott av alle som “tar inn” folk som kanskje ikke har det så greit, for å feire jul sammen. Det er noe jeg absolutt har lyst å gjøre selv når jeg blir eldre og skal feire jul! Min gårsdag var fantastisk fin! Tre nøtter til askepott, litt soving her og der, deilig frokost – og selve julekvelden var fylt av nydelig vin, og PINNEKJØTT! Shit det er virkelig like godt hvert eneste år, og til min enorme skuffelse hadde mamma laget nok mat, ikke alt for mye mat. Jeg elsker pinnekjøtt så mye at jeg gjerne spiser det til kveldsmat, frokost, lunsj og middag dagene etterpå, haha. Det er nasty ass, men så er det jul også da!

I dag går det litt i det samme, soving og spising. Jeg er så sliten om dagen og kjenner jeg har godt av å bare slappe helt av. Jeg kan sovne når og hvor som helst, og det er nok etter en sykt stressende eksamensperiode, samt mye stress i privatlivet de siste dagene. Så jeg kjenner jeg har så ufattelig godt av å laxe litt. Nå er det ikke mange timene til roastbiffen skal settes i ovnen og det blir enda mer god vin – jeg har det så avslappende og fint, ass. Kjenner jeg er så glad jeg ikke skal ut i dag, og kjenner det sitter litt langt i å skal dra ut i morgen. Det har før vært et av høydepunktene i jula, men i år kjenner jeg at det hadde vært deilig å være hjemme også, haha….. Håper alle har en fin kveld ♥

Processed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with av4 preset

LILLE JULAFTEN

Heeeiiii! Dere, ass. Jeg blir serri rørt av at det går an å ha medfølelse og en sånn empati for noen man leser bloggen til?! DA har man fått til noe rett ass. Jeg tok ikke med kameraet ut i går, siden dere heller syntes jeg skulle slappe av og kose meg, ikke tenke på bloggen. Fy fabian ass, dere er best. 

Så det gjorde jeg! Jeg hadde vippe OG negletime klokken 18.30, så jeg kom meg ikke på byen før i klokken 11. Vi hadde et julebord en gjeng med jenter, så det måtte jeg jo være med på! Jeg skyndte meg hjem og dro på meg min grønne velourkjole, tok i litt dingly ørepynt, sminket meg i hui og hast og dro på byen. Og vet dere, jeg følte meg så fresh i kjolen. Jeg trodde den kom til å bli kjedelig, men guri for en flott sak. Den sitter som et skudd, på akkurat de rette plassene. Love it!

Nå begynner det å strømme Edwinere inn døren her. Det er jo Edwin-jul, som betyr massevis av besøk fra tanter, onkler og søskebarn. SÅ hyggelig! Akkurat nå sitter vi og drikker litt øl og paker peppernøtter – NÅ kan jula komme ass. Håper alle har en helt nydelig lille julaften – så skal jeg prøve å komme innom i morgen og si hei ♥

ADLINKS: KJOLE HER, JEG BRUKTE EN SLIK BH UNDER! 

(ser faktisk den er på tilbud til 279,- nå!)

IKKE ETTER PLANEN

I dag ser jeg på den siste dagen “før jul”, og hadde tenkt å gjøre ferdig alt av oppgaver i dag, for så å ta skikkelig juleferie i morgen. I dag hadde jeg blant annet et møte, de siste julegavene skulle kjøpes (og byttes), pakker skulle hentes på posten, deler til sengen måtte byttes og ja – fullt skjema. Meen slik ble det ikke i dag. Det kom opp noe kjipt jeg må deale med, og som jeg egentlig bare vil bli ferdig med. Så da må alt utsettes litt, og forhåpentligvis får jeg gjort ferdig alt i morgen. Men…. på lille julaften liksom. Så kjedelig å springe rundt og stresse da… Men men, man kan ikke alltid ha flaks her i livet. 

Så ja, jeg fikk heller ikke dratt ut og tatt noen bilder til dere i dag, som jeg hadde planlagt. Jeg skal på julebord i kveld så kanskje jeg tar med kamera, men det blir et massivt kanskje. Å ta med et speilreflekskamera til flere tusen ut på fyllan HØRER man jo at ikke er en god ide, men jeg har så fryktelig dårlig samvittighet etter å föret dere med ræva mobilbilder i det siste… 

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

MIN DAG I BILDER

Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med meg etter eksamen, altså. Jeg vet ikke om det er fordi hjernen har jobbet på høygir og jeg har levd på koffein, eller at kroppen bare har tatt skikkelig ferie. I dag sto jeg opp med kjæresten klokken 10, før vi gikk ned trappen og la oss i daybeden på kjøkkenet (eller sofaen på kjøkkenet som dere liker og si), hvor jeg blekka og sov I TO TIMER til. Ellers har jeg gått rundt som en zombie i dag – jeg har lunsjet med tantene mine, fikset litt i leiligheten og prøvd å skru opp senga. Prøvd. Så klart var det noe feil med delene til den, som må bestilles på nytt. Det skal ikke være bare bare, for på Bohus er de HELT ukjent med at de selv har en nettbutikk det er mulig å bestille fra… Altså….. 

Nuvel, jeg skal blogge ferdig her før jeg skal rydde her hjemme. Så må det betales regninger, så skal det jaggu TRENES. Det blir sirkeltrening med jentene, så jeg bør få opp energinivået snart, ass… 

Denne buksen har jeg heelt glemt å vise dere! Jeg fikk den for en god stund siden og har brukt den non stop. Den er fra Levis i “skinny mile high”, og jeg har lett etter de i over et år (!!) i min størrelse og rett farge. Anbefales på det sterkeste! Jeg fikk min av Junkyard (dere finner den her) og ser den er på tilbud nå ♥

Kjøkkenet mitt! I går ble det lagt fliser og ny kjøkkenbenk, og det ble så fint! Jeg fikk som sagt også bestilt fronter til kjøkkenet, så da er det bare å vente på at de skal leveres. Jeg skal også få slått blikk til å ha rundt viften, men guri så tiltak. Jeg har for mye å gjøre!!!

(også gårsdagens pizza da)

(også dagens pizza da)

DATE NIGHT

ANNONSE/ ADLINKS

Hææiiii! I dag var en travel dag fra start til slutt. Eller, ikke helt fra start. Jeg var ute og drakk vin med vennene fra BI i går, og det ble ganske sent. Jeg våknet til kjæresten og da han sto opp klokken 11 følte jeg det var midt på svarteste natta. Jeg hadde virkelig behov for å sove ordentlig ut, etter alt for lite søvn og en lang dag i går. Ellers fikk jeg fingern ut av ræva og bestilt fronter til kjøkkenet mitt i dag! Skikkelig askepott-jobb å stuke rundt i leiligheten og måle kjøkkenskap. Videre bar turen videre til HTH hvor jeg valgte meg ut skap, alene, fyllesyk og sinnsykt ubrukelig. Om de kjøkkenskapene ble bestilt rett er det jaggu et under, for jeg var ikke helt klar i hodet i dag, haha…

Ellers har jeg feiret bursdagen til mammaen min, og kom nettopp hjem fra enda en feiring – bursdagen til meg og kjæresten! I går var fireårsdagen vår på Facebook, loool!! Vi har jo egentlig vært sammen i fire og et halvt år, men siden vi brukte laaaang tid og ikke fikk noen spesifik dato, feirer vi Facebook-datoen vår. Romantikken ass, hahaha… Så deilig mat og vin, mye latter og en hyggelig middag med mannen min. Ferie og hygge ass!

I morgen er det full rulle med flere møter og jobb. Derfor er jeg nødt å runde av her, vi blogges i morgen!
 


JAKKE HER

GENSER ZARA

Dagens outfit! Jeg må bare si det – i dag følte jeg meg skikkelig kul. Og pen! Håret mitt går 3 dager på overtid, men med litt tørrshampo i ble det bad-ass. Jeg hadde på min nye camo-kåpe som dere ser ovenfor – den er litt oversized og dødskul. Dere får som sagt 20% på den ved å bruke koden annais20, samt alt annet på nettsiden ♥ Og ja jeg har en fuckings malings-rulle-beholder i hånda mens jeg tar outfitbilder. Altså jeg har blogget i 10 år, burde jeg ikke være mer rutta enn det

FERDIG!

ADLINKS: JAKKE HER, BUKSE HER, STØVLETTER SHEIN
 

Jeg er feeeerdig! Jeg har juleferie!! Herregud! Etter en og en halv måned og fem eksamner kan jeg endelig få tilbake mitt vanlige liv. Jeg tok meg bloggfri i går for å konsentrere meg om siste innspurt, og jeg må si – dere rører meg så innmari. Jeg har vært inne på bloggen, og både i går og i dag fikk jeg massevis av “lykke til” fra dere. At dere husker hvilken dag jeg har siste eksamen!? Altså sånne ting gjør at jeg får lyst til å grine. Jeg skulle ønske jeg visste når alle dere hadde siste eksamen også, så jeg kunne ønsket dere masse lykke til sjæl. Dere er nydelige

As we speak sitter jeg med maccen på fanget, koblet til mobilnett og i bilen på veg til Steinkjer. Jeg og familien skal å se på juleforestilling til tantebarna! Før det bærer rett hjem igjen, og ut på byen for å feire ferdig semester. Ellers har dere dagens outfit ovenfor, jeg og kjæresten har vært og handlet julegaver ♥ Jeg ble faktisk ferdig i dag?? Altså sånn flaks kan jeg like

Ellers – er ikke den nye jakken min maaad real? Eller, den er IKKE mad real – den er i faux denne også. Jeg har sånn flaks med de falske pelsjakkene mine om dagen, denne også ser så ekte ut! Jeg har fått fikset en rabattkode som varer en gooood stund, den gir 20% på alt hos NA-KD i en goood stund fremover. Den er annais20! Har nettopp fått en pakke med så mye fett, gleder meg til å vise dere!