UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE: INNEHOLDER TO ANNONSELENKER

Hvordan fikk du råd til å kjøpe egen leilighet? Hvor mye kostet leiligheten og hvor mye egenkapital hadde du? Hvor lenge hadde du spart? Fikk du hjelp av foreldre/besteforeldre? Selv prøver jeg å spare opp men går så sykt tregt hah. Er bare 18 enda men tviler på at jeg kommer til å få inntekt nok til å kjøpe eget når jeg er like gammel som deg, du er heldig som har den muligheten! 

Ja, jeg er kjempeheldig som har den muligheten og setter pris på den hver eneste dag. Det er viktig å huske på at det langt i fra er normalt å ha den muligheten, og ikke la deg stresse av det. Jeg har jo tjent mine egne penger siden jeg var 14-15 år, og det er jo ikke til å legge skjul på at jeg “alltid” har tjent over gjennomsnittet på min alder. Jeg har vært veldig flink å spare så lenge jeg kan huske, og begynte vel sparingen da jeg var rundt 15 år. Jeg lærte kjapt at det kan være lurt å ha penger på sparekonto når en blogger, siden det kommer uforutsette utgifter, men også fordi jeg alltid bare har visst at det er lurt å spare. Det fikk jeg mildt sagt bekreftet da jeg fikk muligheten til å kjøpe meg leilighet akkurat når jeg ville! Leilighet er jo i seg selv den beste sparingen – veldig mye lurere å legge pengene i eiendom enn i midlertidig lykke som dyre designerklær mener nå jeg. Noe man kan ha glede av lenge, og best av alt – forhåpentligvis tjene på ved en senere anledning! Jeg fikk ikke hjelp av noen til å kjøpe leilighet, verken som kausjonist eller medlånetaker. Og det er jeg så klart stolt over!

Når det kommer til prisen på leiligheten og egenkapital trenger jeg kanskje ikke gå så nøyaktig inn på det. Vi kan si det sånn – jeg hadde spart opp en tredjedel av det leiligheten kostet ♥ 

 

Hva fikk du på eksamen?

Dette er det mange som har spurt om, haha! Jeg fikk A i markedsføringsledelelse, B i makroøkonomi, B i bedriften og B i markedskommunikasjon

 

Kan du linke til den stripete hverdagskjolen fra Bubbleroom?

ENDELIG har jeg funnet linken!!! Får seriøst spørsmål på Instagram, mail og her på bloggen daglig om den kjolen, og linken til den, haha! Dere finner den her. For dere som har spurt så har jeg den i 36 tror jeg, og den passer fint!


Det jeg lurer på til neste ukens spørsmål er følgende: Har du tenkt å bygge videre på bachelorgraden din med en master? (Er det sånn det funker egentlig haha). Hva er det du ser for deg videre, og hva slags yrkestittel ser du for deg? Jeg vurderer sterkt å studere økonomi, og vurderer da å bli siviløkonom. Er dette et “gøy” studie, slik du opplever det? Jeg vil jo kose meg med fagene, liksom, så langt det går. Og har forstått at man kan bli økonom på BI, NHH eller ved å studere på universitet? Hvorfor valgte du BI fremfor de andre alternativene, og trives du med valget? Det ble litt flere spørsmål enn planlagt, men vil så gjerne ha dine svar på dette da du virker så chill samtidig arbeidsvillig og reflektert at jeg tror du kan svare bedre på dette enn alle kvinneguide postene jeg har googlet meg opp på, hehe.

Jeg kan ikke svare på hvilken yrkestittel jeg ser for meg eller ønsker, for det aner jeg ikke! Men ja, jeg har veldig lyst å ta en mastergrad. Faktisk har jeg mange dager lyst å ta en doktorgrad også, men det spørs, haha! Men jeg blir nok mest sansynlig å ta en master – når, og i hva vet jeg ikke enda. 

Nå går ikke jeg økonomi, jeg går markedsføring! Så jeg kan ikke svare på om økonomistudiet er gøy, men vi har jo for så vidt samme førsteår på BI som økonomi. Hvis du vil studere økonomi og har interesse for det, til og med sett for deg å bli siviløkonom – gjør det! 

Jeg valgte BI fordi det var eneste valg for meg. Jeg ville jo egentlig gå på universitetet og jeg trivdes veldig godt på mine andre studier ved NTNU, men de har ikke markedsføring, det har heller ingen andre skoler i Trondheim. Jeg ville heller ikke flytte, så da ble det BI! Det angrer jeg ikke på, og har jo funnet ut at det er det beste valget uansett (suger ballsack at man må betale så klart, men det er jo den beste investeringen man gjør her i livet (daaamn mye snakk om lure investeringer i dette innlegget her nå hahaha))
 

Kan ikke du skrive om den pinnen du la ut på SnapStory i går? Om du anbefaler den osv.

(Til dere som ikke vet hva det er snakk om her, så er det denne pinnen til å klemme ut hudormer o.l. fra huden!). Det er jo en veldig gimmik, men jeg elsker sånt. Jeg elsker å se på sånne filmer av folk som klemmer hudormer o.l, og da bruker de jo dette verktøyet haha. Nå har jeg ikke så veldig mye hudormer, egentlig ingen “store”, men jeg bruker den likevel til smått på nesen og haka. Det er jo vondt, men den fungerer absolutt! Jeg hadde kanskje ikke trengt den, men plages du med enkelte store hudormer tror jeg denne er heelt genial!

 

Hei! Hvor har du kjøpt den grønne puffen? 🙂

Day!

 

Hva heter du på snap?

Annaedwi

 

Jeg bare lurer på en ting, når du er borte fra skolen en uke sånn som nå i Sri Lanka. Hvordan klarer du ta igjen så mye skolearbeid? Går det samme som deg men merker det er så syyykt mye pensum i f.eks. Organisasjon og ledelse, at når en uke er gått henger jeg så langt bak. Virker på deg som det var lett som ingenting å ta igjen alt det tapte. Med så mye ellers i hverdagen, hvordan får du gått gjennom alt pensum. Bare leser du eller skriver du notater underveis, opplever det tar så syykt lang tid med SÅ mye pensum, haha.

Det går helt greit. Dette semesteret har jeg lest sinnsykt lite pensum. Jeg har gjort oppgaver og arbeidskrav, og så vidt åpnet bøkene. Rett og slett fordi dette semesteret er kjempeseigt, og jeg interesserer meg mye mindre for fagene enn hva jeg gjorde i fjor. Det frister ikke å lese pensum, pluss at jeg føler jeg får en del ut av forelesningene. Jeg er en kløpper på notater da, og noterer slavis under forelesninger – men ja, å lese pensum rett av har det blitt liiiite av i år altså. Jeg har begynt litt nå i påska tho!

Har du flyttet helt inn i leiligheten din nå? 🙂

Nei, haha!! *svampebobstemme sier: six months later*

 

Kan du lage step by step på hvordan du lager sengegavlen? Om det blir bra da😁

Jeg skal se hva jeg får til! Jeg tror kanskje ikke det, siden jeg glemte ta bilder da jeg holdt på. Men jeg brukte bare Kristin sin guide! Det var kjempelett!

 

Hei! Kan du fortelle litt om hvordan du trener med hoppetau? Antall min, eller hvordan du gjør det? Skal slutte på treningssenteret til sommeren, så hadde vært kjekt med tips til noen effektive øvelser man kan gjøre hjemme 🙂

Hallo søta! Det er flere som har lurt på dette, og tenkte å svare så godt jeg kan på det. Jeg har egentlig ingen fast rutine på det, hhøøøhø.. Men når jeg trener overkropp, lurer jeg inn litt hoppetau som en egen øvelse. Da har jeg “sirkeltrening” hvor jeg rulerer på forskjellige øvelser, og tar som oftest tre sett av hver øvelse – inkludert hoppetau. Da tar jeg 100 hopp ca, tre sett. Ofte blir det både fire og fem sett også! Ellers når jeg skal bokse så hopper jeg gjerne med musikk, helt til jeg får så vondt i leggene at jeg må ha en pause. Man blir ikke så veldig sliten i pusten av hoppetau, det er mer leggene man kan få litt krampe i. 

Når jeg trener hoppetau hjemme gjør jeg det også mest til musikk, for eksempel å hoppe hvert refreng / hvert vers i en sang, hoppe hele rappen til Rihanna i Lemon, før jeg starter igjen på ny sang. Haha man finner forskjellig – jeg gjør det alt etter som hvor motivert jeg er, eller hvor fort jeg får krampe! ELSKER hoppetau haha

Processed with VSCO with acg preset

EN LANG LANGFREDAG

ANNONSE: ÈN ADLINK

Hei og happy langfredag alle sammen! Jeg burde skjønt det da jeg våkna, driiiiit trøtt, at det ligger noe hekserier i navnet på denne dagen. Langfredag, liksom. Helt siden jeg slo opp øynene har jeg vært kjempetrøtt, sånn trøtt som man var som tenåring etter en lang 8-4 dag på videregående. Til tross for to tunge øyelokk har jeg sittet mesteparten av dagen med hodet ned i pensum i dag, og fått unnagjort en god del lesing. Nå har vi nettopp vært i fjæra og leitet skjell i solnedgangen, men da minstemann plumpa ut i vannet ble snuten raskt vendt hjemover. Haha fanken så rart hvor mye man plumpa uti vannet hele tiden da man var små??? Eller var det bare meg?? Føler hele barndommen besto av å tråkke feil og velte ut i vannet, men så er det vel ikke til å legge skjul på at denne damen kanskje er noe over gjennomsnittet donkete

Sååå hyggelig at dere syntes jeg er søt uten vippeextensions btw, og ikke minst at dere gidder ta dere tiden å fortelle meg det. Det blir jeg så glad for, for tar litt tid å venne seg til å ikke ha full-glam-vipper døgnet rundt, haha. Vippene vokser dog som hakka møkk om dagen, og føler de blir lengre for hver dag, haha! Som jeg nevnte på Snapchat har jeg brukt vippeserum i over en måned nå – begynte sist jeg satte på nytt sett vipper, og har aldri hatt så mye vipper i pauser fra vippeextensions før, som jeg hadde nå som jeg bestemte å slutte for godt. Som jeg skrev på Snap så har jeg veldig tykke vipper naturlig som tåler vippeextensions godt, men det var likevel ei som var veldig glad da jeg nesten hadde fullt sett med naturlige vipper under de falske. Det jeg bruker er dette serumet, og må si jeg er fornøyd ♥ Har faktisk gått til innkjøp av iglow nå, men skal vente en stund med å teste det ut, for enn så lenge funker dette mer enn bra nok – og har hørt sååå mye rart om iglow, haha… 

THE HANGOVER MADE ME DO IT

I dag har jeg ikke gjort en daaaamn shit, og har hele tiden bare ligget i sofaen og ventet på å samle krefter for å åpne maccen og blogge. Vel, dere ser jo hvordan det gikk – klokka er halv elleve, og jeg skriver min første setning på tastaturet, haha. Nå høres det ut som jeg har vært veldig fyllesyk i dag, og det har jeg vel egentlig ikke. Altså en lurende kvalme hører til i life of annais, om det så bare var noen par glass vin kvelden før. Det var ikke bare et par glass vin i går, da jeg dro ut med broren og søskenbarnet mitt! Det er faktisk noe av det gøyeste jeg vet av, å dra ut sammen med familie. Også her i Brønnøysund da, folk er så utadvendte (og spik spenna gærne), så det blir alltid gøy. Det føles ut som det er evigheter siden jeg har vært på party, og av en eller annen grunn ble jeg ganske dårlig – men klarte å holde ut i FIRE timer på byen. Altså byen kan være gøyalt det altså, men this biishh var ganske lei etter hvert, haha. 

Nesh, happy skjærtorsdag da dere! I morgen er det langfredag og tid for grilling i fjæra med familien. Kjenner jeg er så glad jeg er her i denne påsken, og afterski-påska er jeg sååå over, haha (sier jeg nå, plutselig står jeg på bordet og synger country roads ei påske). God natt fra gamlemor!

PARTYTIME

Etter frokost i morges tok jeg med meg hoppetauet og treningsbåndene mine ned i naustet, som enda ikke er helt ferdig møblert, noe som passer perfekt som et lite treningsstudio! Med musikk som blaster ut av høytalerne og utsikt rett ut mot sundet ble det faktisk en skikkelig bra treningsøkt. Jeg har aldri vært en “hjemmetrener” (eller, har vel teknisk sett aldri vært en trene-person i det hele tatt), men etter jeg kjøpte inn hoppetau og bånd har jeg faktisk fått trent litt når jeg har vært ute og reist. Hoppetau er jo min store obsession, og jeg har helt sluttet å trene annen cardio. Jeg spinner litt av og til, men før styrte jeg jo rundt på både ellipse, mølla og trappemaskin. Jeg skjønner ikke helt hva det er med hoppetau – for jeg blir langt i fra like sliten som andre former for cardio, men det gjør susen på kroppen min OG det er gøy. Så da velger jeg jo så klart det – minst mulig trening tenker nå jeg hahaaaa *inspirerende*
 

 

ANNONSE: ADLINKS

HOPPETAU CASALL, HER

TRENINGSBÅND UTSOLGT I MEDIUM, LIGHT FINNER DERE HER

 

Nå sitter jeg og tar meg en øl mens jeg blogger! Jeg skal straks hoppe i dusjen, før det er på med sminken. I kveld er det nemlig fest! Jeg husker før om årene var jo feriene i Brønnøysund en eneste stor rølp-fest, men har heldigvis roet meg liiiitt ned, haha. Men det blir gøy å dra ut på byen her i dag! Men først – thaimat og vorspiel nede ved vannet! (Dooon’t worry jeg skal seff ikke starte på fyllan nå ya girl må jobbe litt med the grind u know!! Okei hade

RENE P-PILLENE


ANNONSE: ADLINKS

BUKSE NELLY, HER

GENSER VERO MODA, HER

 

God morgen! Eller, min dag startet for mange timer siden, rettere sagt klokken halv ni. Sånn er det å bo med småbarn, og kjenner at suget etter å få babies i meg slukkes greit av å våkne på morgenkvisten etter kun fem timer søvn. Rene p-pillene det si!

Nå skal jeg egentlig bare skifte om til treningstights før turen går til byen! Rack city!!! Det blir gått noen turer når vi er her, noe som egentlig er veldig greit med tanke på all dritten jeg spiser om dagen, haha. Vet dere, jeg har faktisk skikkelig jernteppe akkurat nå, så å sitte å skal skrive ned på internett hva jeg har gjort/skal gjøre/tenker på, føles helt absurd. Skulle tro jeg var ny i dette gamet si

REISEBLOGGERN

I dag har det vært en kjempebra dag i livet til isen! Som jeg har vært litt inne på har jeg fått skikkelig gnisten når det kommer til bildetaking og redigering, noe som er en veldig god sirkel – i hvert fall med tanke på bloggen! Så etter frokost i dag bestemte mamma og meg oss for å jobbe litt, og ha noen shoots rundt om kring her på hytta. Det har jo vært sol og skyfri himmel i dag (ser en bort i fra snøstorm som kom fra intet for noen timer siden), så da jeg skiftet til en gul sommerkjole ble resultatet noen skikkelig sommerbilder. 

Ellers har jeg gjort anbefalt aktivitet nummer èn her i Brønnøysund – nemlig gå tur rundt Torghatthullet! Dere har kaaaaanskje hørt om det? Det er et fjell her i Brønnøysund med et gigantisk hull som det er mulig å gå i gjennom. Det er faktisk mad real, og skikkelig kult, sånn på ekte. Nå gikk vi ikke igjennom hullet i dag, siden vi hadde med en liten bebbiz, men prøvde å ta noen bilder nedenfor – men anbefaler dere faktisk å google det, for det er helt sprøtt, haha. Anbefaler alle som skal til Brønnøysund (som sikkert er SYKT mange) å besøke Torghatten hilsen reisebloggern!!

 

– Søta i full fart, ser ut som en ailien –

Naturen, ass!! Nå skal jeg bare slappe av med familien – drikke litt vin, spille litt spill og baaare laxe. Ha en fin kveld ♥

PÅSKE I BRØNNØYSUND

Hei mine fine! Siden sist har jeg gjort litt av hvert, selv om det bare har vært èn dag fri fra bloggen. Jeg har tatt påskeferie! Endelig. Som jeg sa til søsteren min da jeg møtte henne i dag: “Seff kommer jeg til Brønnøysund, jeg har jo ikke noe annet å gjøre! Eller, egentlig har jeg jo maaaassse jeg heller burde gjøre. Kanskje derfor jeg er her“, haha. Men det får skje når jeg kommer hjem fra ferie, for nå skal det slappes av for alle penga. 

Jeg er som sagt i Brønnøysund! På fredag satte jeg snuten nordover, mot Namsos hvor jeg skulle i 80-årsdag til sviger-mormor! Det var veldig hyggelig start på påskeferien, men også veldig deilig å få kuttet ned Brønnøysund-reiseruta litt. Det tar jo typ 6 timer å kjøre hit, så å dele det opp i to var digg. Så i dag satt jeg meg på bussen enda mer nordover, og nå ligger jeg jaggu i sofaen hjemme hos bestemor og blogger. Det føles veldig rart å ha en uke foran meg hvor ikke EN ting er planlagt?? Livet mitt har vært planlagt til punkt og prikke så langt i 2018, haha. Men jeg har veldig godt av det, og skal få prøvd å blogget masse også!

(annonse: adlink): Ullgenseren min finner dere her! Det er kampanje på hele Nelly nå så denne koster 300,- ut dagen, juhu! Det er 20% på typ hele nettsiden i dag, samme tilbudet som på fredag! Det varer kun ut dagen, og dere finner det ved å klikke dere inn HER 


… suss!

GOD PÅSKE MED RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY!

ANNONSE: ADLINKS

Hei babes! Og god påske!? Jeg regner med mange av dere allerede har tatt påske, eller har siste skole/jobbdag i dag? Grattis, i hvert fall! Til dere som skal jobbe – dere er jaggu flinke. Helg er det uansett, og jeg tenkte å tipse dere om en rabattkode som gir dere 20% på alt hos Nelly (untatt blacklist, dere finner hvilke merker det gjelder her). I dag er det også 25% på alt av Nelly sitt eget merke, så om dere har tenkt å feire påskeferien med noe nytt – enten det er sminke, tilbehør, klær eller sko – er i dag dagen! Eller kanskje noen vil oppdatere vårgarderoben litt? Det fikk jeg personlig veeeldig lyst til da jeg så lammeskinnsjakken under (nummer 3) i sort – jeg har den jo i brun og elsker alt med den. Spørs bare om jeg må sette meg ned sjæl, ass! Man må være kjapp tho, for tilbudet gjelder kun til midnatt i dag!

Anyways – dere klikker dere inn HER og for så å bruke koden PINK når dere betaler ♥
 

1. here 2. here​ 3. here​ 4. here 5. here​ 6. here

7. here​ 8. here​ 9. here​ 10. here​ 11. here​ 

UKEN SOM VAR – UKE 11

Akkurat nå: … sitter jeg og loller over hvor sent ute denne utgaven av “uken som var” er. Men det er en stund siden sist, pluss at jeg faktisk tok notater forrige uke – bedre sent enn aldri??
 

Ukens tanke: Dette er veldig i-landsproblem og ikke minst et luksusproblem, men noe som irriterer meg til de grader, og til tider har gjort meg ganske så fortvila. Fy flate så lite seriøst man blir tatt som ung i “renoveringsbransjen”, eller ja – alt innen oppussing. Jeg har nevnt det tidligere på Snapchat – den gangen da jeg sto helt alene inne på en byggebutikk, uten en eneste annen kunde i butikken, og så åpenbart ut til å trenge hjelp når det kom til å finne, velge og vurdere forskjellig parkett. Det var sikkert fire forskjellige menn på jobb, alle hadde sett meg, ingen kom bort. Etter noen minutter kommer det en voksen mann inn i butikken, og TO av de ansatte går bort til han. Altsåååå?? Dette skjer på så og si hver eneste butikk jeg går inn på, enten orker de ikke gå bort til meg, og gjør de det, er det enormt lite interesse i å gi meg god hjelp. Det er åpenbart at de ikke tror jeg kommer til å legge igjen noen penger i sjappa, men _hvorfor_ skulle jeg vandret alene rundt i en kjøkkenbutikk om jeg IKKE skulle ha noe?? 

Fuckkkkk ass så irriterende, haha. De er så sjukt nedlatende og ovenpå at jeg blir utav meg, ass. Nå ble det mye negativt her, så nå skal noen i denne “bransjen” få skryt – og det er de som leverer varer! Altså frakt-folk! De som har kommet med kjøkkeninnredning og møbler i leiligheten har vært så snille og behjelpelige, og enkelte av de sier til meg at de syntes jeg er kjempeflink som gjør det alene, hahaha. Så sykt skjønt!

– Noen bilder fra kamerarullen min, her fra et samarbeid jeg hadde på Instagram forrige uke! Klærne er fra Bubbleroom, her (adlink). –

 

Ukens opptur: Det var mange fine ting som skjedde forrige uke – for eksempel helaftenen med mamma og pappa på restaurant, og ikke minst en rolig og avslappende hyttetur. Også hadde jeg fokus litt mer mot bloggen og bildetaking, som også var digg! Det har jeg ikke vært like flink til denne uken, så skjerpings!

Ellers var det jo sweeeet å si hade til en viss statsråd som måtte gå, girl baiiii

 

Ukens nedtur: Det går litt hånd i hanske med ukens tanke. Nå er det ET HALVT ÅR siden jeg kjøpte leiligheten, haha. Og jeg bor der enda ikke 100% for jeg blir jo fanken meg aldri ferdig. Nå skal det sies at jeg reiste hver eneste uke de to første månedene i 2018, og at jeg har brukt litt tid med oppussingen selv. MEN når det ikke lenger er min skyld – at leverandører og butikker ikke. er. on point, og forsinker meg blir jeg klin kokkolini bananas

Ellers var det som sagt saklig vondt å falle rett på snørra på brett men jeg prøver å være voksen å si at det ikke var det

 

Ukens person: Pappa som hjelper meg så mye i leiligheten! DET er snillt ass, at folk gidder å komme hjelpe meg etter de har brukt en hel dag på jobb liksom. 

 

Ukens kultur: Jeg trooor jeg har anbefalt denne podcasten før, og det er en av mine favoritter. Har hørt på den leeeenge, men føler det er på sin plass å anbefale den igjen, i disse dager. NRK sin “Krig og fred” – de tar for seg ulike aktuelle saker i samfunnet, forteller, forklarer, drøfter litt og stiller spørsmål. SÅ. jækla viktig å henge med på hva som skjer i verden folkens

Ellers har jeg begynt på S-town, som er helt grei – er halvveis og det er grei lytting!

 

Ukens obsession: Å gå uten sminke! Jeg fjernet jo vippeextensionet mitt forrige uke, og det har vært så deilig. Å være helt “bare-faced”, og se at jeg er uten sminke. Så klart savner jeg det noen dager, men kjenner det var helt rett å ta det av nå!

 

Ukens mat: Forrige uke lagde jeg middag!! Biff!! Bursdags-biff!! Til Synne!! Ok hvorfor skriver jeg sånn her!! Anyways det ble helt ok, jeg må øve meg litt og ikke minst lære meg å lage fløtegratinerte poteter selv. Noen som har bra og enkel oppskrift?

Ukens gledingz: Å bli feeeerdig med kjøkkenet mitt! Nå er jeg så lei, haha. Også påskeferie da. Men sånn egentlig burde jeg egentlig vært hjemme i påskeferien og pusset opp leiligheten, meeen men… Feri er hellig!

 

Ukens lættis: Hahaa jeg skulle sende bilde av meg selv i mariusgenseren bestemor har strikket til meg, til bestemor. Det var første dag uten vipper, og jeg var da heelt vippeløs på bildet. Hva tror dere bestemor svarer? “Er det deg Anna?” Hahahaa!!! Hun kjente meg ikke igjen uten vipper, haha 🙁 #lyfe

 

Ukens donk: Forrige uke var jeg skikkelig donkete, sånn uflaks-donkete. Miste yoghurtlokket med yoghurten ned, tryne inne på Byggern, stange hodet i alt over hodet mulig, ja – dere vet. Men den største donken var da jeg rygget inn i et skilt 🙁 Hele skiltet sto og svaiet etterpå, fankern ass. Og dere tenker kanskje det venna mine har spurt om: “Ble det bulk i bilen da??” – svaret er: jeg har ikke sjekket

 

Ukens flause: Haahaha da jeg var på middagen ute med mamma og pappa på mandag, var jeg jo egentlig på “jobb” og mens servitøren viste og fortalte om maten, sitter jeg og snackker litt på oliven. Plutselig sklir olivenen ut av hånda mi, og ned på bakken trodde jeg. Men neeiiida den hadde hoppet over til parkasen til hun på bordet vedsidenav oss. Ikke bare på Parajumperen hennes, men lomma. Liksom, mellom smekken på lomma og neddi selve lomma. Det ble krasj for isen ass (meg) – skal jeg drite i det og følge med på hva servitøren sier, eller skal jeg bøye meg ned til gulvet og ta opp olivenen fra parkasen?? Jeg hadde ikke samvittighet til å la damen vedsiden av gå ut med en oljete oliven i parkasen, så jeg endte opp på gulvet og tror samtlige rundt både mitt og hennes bord skjønte at det var noe muffens på fære ass

THE HUSTLE

ANNONSE: INNEHOLDER ÈN ANNONSELENKE​

GENSER HJEMMESTRIKKET

BUKSE HER

Nå sitter jeg med noen alvorlige flashbacks her, for jeg sitter på akkurat samme plass ved kjøkkenøya som i går – og vasker klær i dag også, mens jeg blogger. Nå har jeg dog litt selskap, og kjæresten sitter ved kjøkkenbordet og jobber med skole. Hver sin hustle liksom, for å bygge emperiet;)) Hahhaaa sånn der snakk er fanken meg det mest harry som finnes

Jeg er egentlig på veg ut, jeg i siste forelesning før påske, før det blir en treningsøkt. Jeg må også få bilen på reperasjon, for den er ødelagt???? “Heldigvis” skjedde det nå før påske hvor jeg reiser bort, så jeg ikke trenger bilen – men jeg må si jeg kjenner på latskapen av å gå til skolen, gå hjem fra verkstedet, gå til trening. Man har ikke godt av luksusen med bil, ass! Men nå kommer det en håndverker og skal henge opp hyller på kjøkkenet til meg, så jeg må stikke. SUSS!