MANDAG OG POD-DAY

ANNONSE ADLINKS

BODY HER

BUKSE HER

 

Hei alle sammen! I dag er det jaggu mandag, sol og ny episode av podden er ute! Dere finner den her – det ligger to stk av samme episode ute akkurat nå, vi måtte laste opp en ny med bedre lyd. Endelig fant vi ut av det, haha. Så anbefaler å høre den siste! Gjerne kom med tilbakemeldinger om hva dere syntes, det betyr mye for meg (oss), og ikke minst hjelper det oss på forbedring! 

Det var egentlig det eneste coole jeg hadde å dele, ass.. Det eneste jeg har gjort i dag er å redigere podden, og lese. Som vi nevner i podden er jeg litt opp-og-ned om dagen, så da jeg våknet 15 minutter senere enn planlagt ble jeg ordentlig lei meg, hahahaha. Det var grått ute, 15 minutter ekstra av dagen var gått, og jeg så veldig mørkt på dagen foran meg. Men så fikk jeg redigert og sendt av gårde podden, sola tittet frem (og steiker helt SJUKT?!), og jeg har gått i gjennom pensum, som jeg har begynt å lære meg ganske godt. Ingenting føles bedre (okei da, ganske mye føles bedre egentlig) enn når man nærmer seg eksamen og man skjønner at man ligger i rute, og faktisk har forstått stoffet. Samtidig som det er veldig lite som føles verre enn å finne ut at man ikke er forberedt, huff. 


Men nå kom akkurat Marthea inn døra her, vi skal gjøre eksamensoppgaver og lage oss middag. Håper dere koser dere med podden!!♥

ENDELIG – GANG!

Hei og god søndag alle sammen! Jeg er IKKE fullsjuk, og som alltid, etter å ikke ha vært ute, må jeg påpeke hvor deilig det er. Hadde jeg vært dum nok til å dra ut i går hadde jeg vel våknet rundt denne tiden, hangover og jævlig, og ikke hatt konsentrasjonen eller psyken til å få lest noe som helst i dag. Men fornuftigheten sjæl har vært våken i et par timer, og jeg har sittet og lest med kjæresten helt til det ble en aldri så liten blogg-og-mat-pause nå. Men maccen er på 1% akkurat nå, så det er vel et tegn på at jeg må komme meg tilbake til lesingen…

Anyways! Jeg tenkte jeg skulle vise dere det nyeste i leiligheten, som jeg monterte i går kveld – nemlig gangen! Inngangspartiet har egentlig bare vært et sort hull i mine tanker, som jeg tenkte fikk “komme på plass når det passet seg”. Hvem konsentrer seg om å bli ferdig med gangen, liksom! Men etter utallige vorspiel og besøk ble jeg veldig lei av sko over alt og jakker som bare lå slengt (kan bare se for meg hvor irriterende for gjestene å må slenge jakka si på guvlet… ops). Så da fikk jeg jaggu fingeren ut, og bestilt meg “gang”. Og det ble så fint! Jeg hadde egentlig ingen forventninger til gangsystem, i og med at det skjeldent blir særlig stilig når det er åpen løsning. Men denne i “gull” ble dødslekker! Dere finner hattehyllen her, og skohyllen her. (annonselenker). 

Nå skal det leses i noen timer, før det er danseforestilling og pod-inspilling i kveld. Ha en fin dag!

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN – #30

Processed with VSCO with av8 preset

… HA. HA. HA. !!!! KAN vi seriøst ta et minutt for dette bildet her?? Jo lengre jeg ser på det jo mer funny blir det – jeg vet ikke hva det er, men jeg minner meg om en karakter?? Se munnen, øynene, holdningen, hånda hahhahaaa elsker meg selv på dette bildet og vil serr ramme det inn og gi i gave til alle jeg kjenner med teksten “gratulerer med å kjenner meg”

 

Processed with VSCO with av8 preset

.. åååh pena da

 

Processed with VSCO with av8 preset

… det var ikke så veldig lett å være skjønn i bunad på shoot ser jeg

 

Processed with VSCO with av8 preset

… jæææven han! Dette bildet hadde jeg aldri lagt ut for 3-4 år siden, for det representerer alt av kroppskomplekser jeg hadde, haha. Stanky legs og rumpeballa som ser ut som en enorm camel toe (til dere som hyller thigh gap – altså jeg skjønner ikke). Haha det er ikke nøøøye søt LÆLL

 

Processed with VSCO with av8 preset

… når det begynner å lukte egg farts

 

Processed with VSCO with av8 preset

… stilig dame !

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

… når jeg ser på flausene fra denne shooten begynner jeg SERR å lure på om holdninga mi er så rævva som det ser ut til???

Yoyoyo from your homegirl! I dag har jeg absolutt nada å komme med – jeg sitter ved kjøkkenbordet med notatark strødd all over, til og med på gulvet. Nå har puggefasen startet! Jeg fikk ikke lest noe særlig i går, så da skal hele lørdagen gå til å lese. Erica kommer innom en tur og vi skal teste det nye pod-utstyret vårt! Det er det eneste blogg-vennlige som skjer i dag, haha. Regner med det er mange som er i samme situasjon selv i dag, og til dere vil jeg bare si – damn girl (boy) du er strukturert og intelligent som bruker lørdagen din inne foran pensum, og dette nailer du, gjør det beste du kan og lykke til!!! SMASK

MINE BURSDAGSGAVER


ANNONSE: ANNONSELENKER

PIZZASKJÆRER BLOOMINGVILLE, HER

SERVERINGSBRETT ELLOS, HER

SKÅL JONATHAN ADLER, HER

SEBRAFAT JONATHAN ADLER, HER

LYS MERAKI, HER 

Hei babes! Jeg tenkte å vise dere noen av de nydelige tingene jeg fikk til bursdagen min! Haha, veldig blogger og 13-år å skal drive å vise frem bursdagsgavene sine, men når det er interiør føler jeg det er litt mer… greit? Haha! Pizzaskjæreren, serveringsbrettet, skålen og lyset hadde jeg ønsket meg – altså skålen?! Den er så vakker. Ellers trengte jeg et serveringsbrett i hvit marmor – jeg har jo valgt kjøkkenbenker i valnøtt, noe som er svært lite bloggvennlig å ta produktbilder på, hahaha… Som blogger er det jo nesten obligatorisk å ha stuebord eller kjøkkenbenker i marmor, så da får jeg nøye meg med dette brettet! Lyset er mitt all time favourite duftlys – det lukter så rent, og det har gått med et par slike etter jeg først fikk det i gave for noen år siden. Også ser det så fint ut! Jeg skulle til å tipse om samme type lys (ikke like god bomulls-lukt) bare litt billigere finner dere på HM home – men sjekket nå, og de har faktisk akkurat samme pris, haha! Sebrafatet kjøpte Benny til meg helt ut av det blå – jeg hadde ikke sagt til noen at jeg ønsket meg et slikt (samme med et Missoni håndkle jeg fikk av han), og så klarer han å kjøpe akkurat det? Den fyren der ass, vi er alt for like! 

Nå sitter jeg og Otto og gjør lekser! Jeg er barnevakt i noen timer nå, og senere skal jeg i forelesning. Mistenker at det blir en veldig dårlig lese-dag, i og med at dagen allerede er full + at det er jo freddan. ER det egentlig lov å sitte å pugge modeller på en fredagskveld? 

HVORDAN JEG LESER I “PUGGEFAG”

Det er faktisk flere av dere som syntes det er hyggelig å lese om studier, lesing og eksamen – noe jeg blir veldig lettet og glad over å høre. Den gjengse oppfatning av blogg er vel at mange “flykter” dit i noen minutter for en pause, å drømme seg bort i det perfekte livet. Så det at såppas mange holder det så ekte med å oppsøke bloggen min uansett, det lover jaggu bra. Mye bra folk her inne ass!

Første eksamen har jeg den andre mai, altså om en ukes tid. I likhet med i fjor har jeg den “letteste” eksamenen først, og så blir det bare verre og verre, før alt avsluttes med den vanskeligste. Hadde det vært opp til meg skulle det vært motsatt, men men! Anyways – det faget jeg skal ha eksamen i nå er et “lesefag”, eller “puggefag” som man også kan kalle det. Tenkte å vise dere hvordan jeg leser til det, i og med at det er mange som har spurt! 
 

1. SJEKK PENSUM OG TIDLIGERE EKSAMENSOPPGAVER 

Med mindre jeg vet eksamensformen/typen fra før, pleier jeg alltid å sjekke opp dette først. Så jeg vet hvordan eksamen er bygd opp, hvilke type spørsmål en får, og hva som er pensum. 
 

2. LES OVER NOTATER / PENSUM

I dette faget (egentlig alle fag) leser jeg ikke pensumboken, da svært lite av den. Den er på engelsk, i tillegg til at jeg har notert slavisk i forelesninger. Derfor leser jeg over forelesningsnotatene mine, og bruker det som grunnlag. Her vet jeg mange gjør det annerledes – og leser hele pensum, og skriver notater derfra. Det er alt etter hva man liker best – sjæl blir jeg klam bare av tanken på å lese hele den boka (med så mye ekstra stoff som ikke er relevant), og jeg stoler såppas mye på mine egne notater.

 

3. SAMMENLIGN MED POWERPOINTS / PENSUM

Man skal så klart ikke være helt kjepphøy på at man har fått med alt i notatene sine. Jeg vet jeg dro tidlig i noen forelesninger, eller at jeg kanskje satt på  mobilen da det ble skrevet / sagt noe viktig. Derfor sitter jeg med Powerpointene fra forelesningen ved siden av, og sammenligner. Ellers har jeg en “hjelpebok” i dette faget på noen få sider, som jeg også leser over til hvert kapittel – enten for å få relevante eksempler, eller bare som repetisjon og forsikring på at jeg har fått med alt nødvendige. Det er veldig greit å dobbel/trippelsjekke at all nødvendig info er med!

 

4. SKRIVER NOTATER PÅ NYTT, FOR HÅND

Her er et punkt jeg virkelig anbefaler, og som jeg selv lærer godt av! Det er forsket på at hvis man skriver ting for hånd, lærer man det / husker man det lettere. Selv om jeg har gode notater skrevet underveis i semesteret, er det opp til fem måneder siden jeg skrev de. Jeg har tidligere bare kopiert inn alle notatene mine til ett stort dokument, printet ut, og lest. Men jeg anbefaler helt klart at etter hvert som man gjør stegene ovenfor, noterer man alt igjen for hånd. Ikke nødvendigvis ord for ord, skriv det ned på notatblokken i det du har skjønt det. Ikke noe vits i å skrive ned samme setningen som det står i dokumentet, uten at du har forstått hva den betyr!

 

5. PUGG!

Hehe, dette punktet burde kanskje het “lær”? Så klart er det aller beste alternativet å forstå pensum, da er det ikke lengre noe som heter å huske eller å pugge. Men det er ikke alle fag det går å forstå absolutt hele pensum, hvor enkelte ting faktisk bare må pugges. Jeg er en sucker for huske-ord! Hvis du skal huske mange underpunkter, for eksempel ulike stadier av noe – stokk om på punktene, og du vil ofte få et ord. Jeg husker enda en forkortelse jeg hadde for ulike stadier hos menneskets utvikling, da jeg skulle ha eksamen i barnevernspedagogikk for snart to år siden, liksom. Det var TAIPIPII, og sto for ulike steg, haha. Det er begrenset hvor mange slike forkortelser / ord man husker på, men jeg har gjerne 2-4 slike puggeord jeg klistrer fast i hjernen, på lister / modeller / oppramsninger jeg ikke klarer huske uten.

6. GJØR GAMLE EKSAMENSOPPGAVER

Når jeg føler jeg kan pensum nogen lunde setter jeg ofte i gang med gamle eksamenssett. Da finner du kjapt ut om du kan det eller ikke, haha! Man lærer sykt mye av det, pluss at oppgaver ofte går igjen – enten straigt kopiert av, endring i ordlyd, eller bare byttet ut tall / ord / eksempler. Det var sånn jeg lærte meg makroøkonomi 100% i fjor, til dere som skal ha det en gang. Det fikk jeg tips av dere lesere om, og det er SÅ lurt!

 

Akkurat nå sitter jeg med punkt 1-4, og er snart halvveis i pensum. Jeg pleier å sette av en uke med lesing til hver eksamen. Lykke til med lesingen alle sammen, og gjerne kom med tips tilbake ♥

UKEN SOM VAR – UKE 16

Akkurat nå: … ligger jeg i sofaen og har en pause fra lesing. Jeg har nettopp vært på badet og tatt på meg litt øyekrem, for jeg så plutselig at jeg var så sjuuuukt tørr rundt øya?? Mye action her i gården med andre ord

 

Ukens tanke: Forrige uke ble jeg litt … overrasket over meg selv? Som 23 åring tror man liksom man kjenner seg selv ganske godt, og jeg føler jeg vet godt hvordan jeg selv reagerer på ting, føler ting og oppfatter ting. Men da vi begynte med inspillingen av podden, og ikke minst publiseringen av den, ble jeg kjempeoverrasket over min egen reaksjon. Jeg skal dønn ærlig si at jeg ofte er den selvsikre i en situasjon og at “nei men dette her ER kjempebra, og det er null stress!” – men når det kom til podden ble jeg så usikker. ELSKET å sitte å spille den inn, redigere og planlegge med Erica – men da det kom til stykket om alt fra navn til om første episode faktisk var bra nok, ble jeg så usikker. Og det var så rart!! Jeg vet både jeg og Erica satt og hypet oss selv opp på at det var kjedelig, ikke bra nok osv osv, før vi bestemte oss for at NEI dette er bra nok, og det får bare være. Det var rart å være helt ny i et game (podcast-gamet) jeg ikke har peiling på, og den usikkerheten er det kjempelenge siden jeg har kjent på. Men det har jeg bare godt av, å kaste meg ut i nye ting jeg ikke kan. 

 

Ukens opptur: Må vel bli å få poddet for første gang det da! Også turen ut på lørdag, herregud det var gøy – det var så bra musikk ute, at jeg danset til jeg seriøst var shvett

 

Ukens nedtur: Sugde mega muy grande bien å ødelegge mobba da! Nå må jeg gå med en sånn noob knapp på skjermen i stedet for å bruke selve hjem-knappen. Dette har jeg kanskje fortalt her på bloggen?? Har også notert ned “bestille plst til front” som ukens nedtur, hva nå enn det skal bety

Ja også må jeg ikke glemme da speilet mitt inne på klesrommet datt ned og ødela halve klesskapet jeg nettopp har montert 🙂

 

Ukens sang: Det blir kjapt Nice For What med Drake ass! Da denne kom på høyttaleren på byen har jeg et vagt minne av meg og Emmy som blir så glade at vi klemmer og nesten begynner å grine, før en lang danseseanse

 

Ukens kultur: Har eeendelig fått sett ferdig Bloodline! Det tok sin tid, men det var veldig greit å bli ferdig med det før eksamensperioden, slik at jeg ikke har noen serie som lokker meg… 🙂 Ellers har jeg jo fått en ny FAVVO podd da – Skitshowet!!!!

 

Ukens gledingz: Du det er en mørk mentalitet hos meg om dagen, men jeg prøver så godt å klamre meg fast til tanken på at jeg skal til Nice neste uke med Nelly og mine bloggbabes! Men tenker jeg for lenge på DET igjen, så får jeg angst og dårlig samvittighet for at jeg ikke er hjemme og leser til eksamen fukk ass

 

meg som nyser mens jeg skal ta selfie // to stk jeg elsker // meg med en fetaost i munnen og dressing på haka

 

Ukens donk: Herrre jemini. Jeg er ingen fan av å ha på bh med mindre jeg må, så når jeg er hjemme og læxer er jeg som oftest uten. Jeg hadde på meg joggebukse og magetopp, og det er jo egentlig no prob, det. Så skulle jeg på butta og kjøpe litt diverse, noe som også var no prob. Så kommer jeg i kassa, hvor det var kø. Da det blir min tur setter jeg handlekurven nedenfor kassa, bøyer meg ned og starter å legge varene på båndet. Bak meg sto det en fyr, og etter hvert merker jeg jo at tittisa er jo på full flash til han når jeg bøyer meg ned i kurva, og ut i fra hans stive og awkward blikk rett frem var det åpenbart at han hadde fått deg med seg :)) hahahahaha faaaaaaen ass 🙂

 

Ukens flause: Hahah dette var ikke forrige uke, men på mandag! Jeg og Karen var og trente, og skulle ha litt mage. Karen skulle bare hente noe utstyr, mens jeg sto i sideplanke. I det Karen kommer tilbake starter jeg å fortelle om at “det som er så dumt med sideplanke etter å trent armer er at man er så sliten“. Jeg ser “Karen” bare står der og ikke sier noe, så jeg snur meg, og der er det en gammel mann med snurrebart som står og bare hehe OK takk for info 😀

PODCASTPREMIERE OVERSTÅTT

ANNONSE ADLINKS

GENSER HER

BUKSE HER

I dag sto jeg opp med skikkelig feil bein, sånn til de grader. Du vet når du våkner, og alt er bare grått og trist? Og du tror noen sekunder at du har gått inn i en depresjon i løpet av natta? Det var meg i dag. Jeg satte meg rett i bilen og kjørte for å kjøpe fem iskaffer før jeg satte meg ned med skole. Jeg tror grunnen til at jeg er litt nedfor om dagen er at jeg er skuffet over min egen motivasjon når det gjelder eksamensperioden. Jeg har jo hatt tre år med eksamensperioder nå (tenk at jeg kunne vært ferdig med bachelorgrad nå om jeg hadde funnet rett studie på første forsøk), og sommer-eksamensperioden er alltid verst. Å sitte med hodet ned i boka i førjulstiden syntes jeg nesten er hyggelig, og jeg er skikkelig gira på å bli ferdig og å gjøre det bra. Men nå har jeg langt i fra den samme motivasjonen, og ser veldig mørkt på alt, som et ork. NÅ dere ble det dystert her, og det må nevnes at det er ei som går inn i dameuken sin, hvor ting alltid ser ganske håpløst ut i noen dager, haha. Vel, jeg skal komme meg tilbake til lesingen – i morgen kommer det et innlegg med hvordan jeg leser til min første eksamen! 

LOL nå glemte jeg helt av det jeg egentlig skulle snakke om, haha! Podcasten til meg og Erica! De fleste av dere har sikkert fått det med dere, men vi slapp første episode i går. Hvis dere ikke har hørt den finner dere den her ♥ SÅ sjukt gøy med masse tilbakemeldinger fra dere – og gleder meg til å spille inn videre episoder. Lyden er veldig dårlig i første episode siden vi ikke har fått utstyret vårt enda – men det kommer seg! Hope you like it babes

GOLDEN EARINGS


ANNONSE ADLINKS

HOOPS HER

3 PACK HAMMER STUDS HER
 

Her er noen bedre bilder av ørepynten jeg la ut på Snapchat før helgen! Jeg brukte de middels store hammer studsa i helgen, og elsker de! Tok også med et annet par massive hoops som jeg også gleder meg til å få brukt. Jeg sitter i sofaen akkurat nå, nettopp stått opp og er ganske på halv tolv. Sengen min er alt for god her hjemme, det har jeg kanskje nevnt før? Derfor sliter jeg veldig med å komme meg opp når jeg ikke har noen planer. Men i dag derimot skal jeg i forelesning, og det er dagen jeg begynner med hardkjør frem mot eksamen. Så dette blogginnlegget mitt er egentlig min prokrastinering at the moment, før jeg skal ta et dypt dykk i bedriftsøkonomien. Jeg håper vi er mange som går inn i en eksamensperiode nå, for denne bloggen kommer nok dessverre til å bli veldig eksamensbasert i noen uker nå.. Jeg syntes det er så rart jeg – jeg hadde jo NETTOPP eksamensperiode før jul?! Aldri før har et semester gått så fort!

Ha en fiiiin dag alle!

UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE: INNEHOLDER ANNONSELENKER

 

Herregud såå flott!! Kan jeg spørre deg hvordan du syntes Guccien din har holdt seg? Vurderer den sterkt selv, men redd for at velveten lett skal bli stygg eller trekke til seg støv osv, har du merket noe til dette?

Tusen takk fine deg! Jeg får en god del mailer, kommentarer og DM’s om Gucci Mormont-vesken min, og jeg har vel svart på det her før en gang tror jeg, men jeg skal så klart svare igjen! Den har holdt seg veldig fint må jeg si! Velveten er lett å rengjøre og formen har også holdt seg godt. Nååå skal det sies at jeg ikke har brukt den så veldig mye, da… Kanskje 10-13 ganger? For det er ingen hemmelighet at om jeg i dag ikke hadde eid vesken, hadde jeg nok ikke kjøpt den igjen. Jeg elsker vesken altså, og den er veldig “meg” – men når man ser hver tredje jente på clubben i Gucci Double G-beltet (altså samme “logo” som på vesken), blir man litt … lei? Anyways, jeg hadde faktisk egentlig tenkt å kjøpe den i sort skinn, men er veldig glad jeg heller kjøpte den i velvet!

Processed with VSCO with a6 preset

 

Hvor er den blå jeansen med hull på knærne fra? 

Den finner dere her 

 

Hvor er den rosa stikkede genseren du hadde på deg på mystory? 

Den finner du her ♥ 

 

Hvor er den blå- og hvitstripete jumpsuiten på Instagram fra?

Den finner dere her

 

Har du malt hele rommet ditt rosa? Jeg har nemlig tenkt å male mitt eget rom i en eller annen farge og akkurat nå har jeg en vegg som er malt lilla-beige-ish og resten er hvitt og jeg er så gira på å male hele satans rommet fordi jeg er så lei av det. Så mitt spørsmål er egentlig bare om du er fornøyd med resultatet eller om det blir for mye om du skjønner? Mener og huske at rommet ditt der du bodde før bare hadde hvite vegger? 

Jepp, det har jeg! Og jeg er sååå fornøyd! Personlig syntes jeg det er mye finere med samme farge på veggene, særlig i små rom, for da blir det mer en helhet over det. I tillegg sover man tydeligvis bedre av å sove i rom med behagelige farger, og ikke hvite vegger. Det er jo “bare” maling, så om man ikke liker det er det jo bare å male tilbake – men jeg tror nok ikke du blir å angre med det første altså!

 

Hvor er speilet fra? Dødsfint!

Jeg elsker det, og er sååå fornøyd. Det er utsolgt i alle butikker i Trondheim, så jeg kjøpte mitt på nett. Jeg har mitt i den største størrelsen, nemlig 110 cm radius, som jeg kjøpte her. Jeg vurderer også å kjøpe det i den minste størrelsen (50 cm) å ha i gangen ♥ Jeg har også speilet i klar, men de finnes også i “grått” speil, “gull” speil osv vet jeg!

 

Wow, hva slags kamera bruker du?

Jeg bruker canon 6d, med 50mm 1.4 linse!

Hei! Kunne du gitt dine topp 5 podcast-tips?

Mine to favorittpodder er Konspirasjonspodden og Krig og fred. Der kommer det ut nye episoder hele tiden (typ en gang i uka). Ellers likte jeg Serial av This American Life veldig godt! Det ble topp 3, haha!

 

Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du studerer. Jeg er student selv, og synes av og til det er vanskelig å “strukturere” hvordan jeg skal lese til forelesning/eksamen, og vil gjerne høre litt tips – det virker som du har stålkontroll 😀

Oi nå ble jeg stressa av at du syntes jeg har stålkontroll, for DET har jeg ikke, haha! I dette semesteret har jeg fire eksamener i fire fag jeg egentlig syntes er ganske kjedelige. Jeg har satt av èn uke intensiv lesing til hver eksamen – hvor jeg starter med å skrive notater, før jeg går over til “pugging”, deretter gamle eksamensoppgaver. Det er kjedelig å skal ha eksamen i noe man ikke syntes er så interessant – men jeg får en veldig motivasjon av å tenke på i fjor, da jeg ikke skjønte bæret av makroøkonomi, men etter en ukes lesing og regning endte jeg opp med B i faget. Man kan virkelig alt man vil ass!

 

Randomt spm: Hva bruker du på føttene når du går i fin klær (klær, jumpsuit – generelt fine klær)? Jeg har brukt hvite ankel sokker, men det passer jo egentlig ikke til svart kjole/jumpsuit, men jeg føler at folk synes det er ekkelt at man går bær fot? Jeg bruker ikke sko, med unntak av når jeg går utafor døra

Jeg går barfot! Mange av dere vet kanskje det, at jeg aaaaldri bruker sokker. Jeg hater å gå i sokker, og når jeg gjør det får jeg et helt annerledes ganglang – mye mer ustødig, sklir og faller hele tiden. Jeg syntes ikke hvite ankelsokker er så veldig fint når man har pyntet seg – heller barfot (hvis jeg ikke bruker hæler da)! Hvis folk har fot-fobi får det være dems problem og ikke mitt, hhehehee…

 

Kunne du hatt en liten haul på instagram med det du har kjøpt på Nelly nå? Vil seee!

Jeg hadde jo en liiiiiten en på snap (@annaedwi ) der jeg viste frem bikinier og noe tilbehør – men skal se hva jeg får til! Følte meg så SJUKT plagsom forrige uke som hele tiden snakket om den rabattkoden og alt jeg hadde kjøpt på Nelly, men om dere vil se mer så gjør jeg det gjerne, haha! Let me know ♥

Processed with VSCO with a6 preset

OVERTENNINGSVENNLIG


ANNONSE ADLINKS

JAKKE HER

BUKSE TOP SHOP

SKO HER

 

Dagens outfit! Da jeg så denne jakken måtte jeg bare klikke den hjem, det samme med skoene. Jeg har jo slike borrelås-sko fra før, men de er i ekte skinn og ganske stive i pris, noe som gjør at jeg aldri bruker de, for de jeg er så redd for de, haha… Men det er jo så kult med velcro-sko! Disse koster 299 fra før, men hvis dere bruker rabattkoden min får dere de til litt over 200-lappen faktisk! Ellers er jakken faktisk i ekte skinn og koster bare 1000,- fra før, meeeen med rabattkoden blir den nedsatt til 750! Haha nå ble det mye rabattsnakk her ass, men det er siste dagen koden er gyldig ut i dag. Det dere gjør er å trykke dere inn på landingssiden her, også bruker dere koden ANNA25 når dere betaler ♥ Til dere som spurte om størrelsen i jakken har jeg den i XS – kunne nok hatt den i S også. Skoene har jeg i 37 og de er normale i størrelsen!

Akkurat nå sitter jeg med hele to sjokomelker ved siden av meg, som fredagsmotivasjon for å komme seg igjennom denne dagen. Èn sjokomelk for å komme seg gjennom forelesningen jeg sitter i nå, og den andre sjokomelka for å komme seg på boksetrening rett etterpå. Tusen takk for alle spørsmålene i forrige innlegg – det var sykt mye bra, og jeg gleder meg sånn til å komme i gang. Det vet jeg også at Erica gjør, så det spørs om den første episoden blir noe overtennings-vennlig. Vel, nå må jeg omstille hodet tilbake på pensum og psykologi. Det er seigt i dag, ass!