LET’S GO TO BALI

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D    M E D   L A P O I N T 
 

Jeg. er. så. heldig! Jeg skal ut å reise med Lapoint Surfcamp igjen, og denne gangen til … Bali!!! Turen til Sri Lanka var så ufattelig bra, og den gjorde meg enda mer lysten på surfingen (for den turen fikk jeg det faktisk skikkelig til, så spørs faktisk om jeg skal prøve meg på level 2 denne gangen), og lysten på å utforske Asia og Indonesia mer. Denne gangen skal jeg reise med kjæresten min! Anyways, jeg er ikke baaare innom her for å være happy over surfetur – jeg skal også gi bort en uke i Bali for en av dere +1! Jeg hadde jo samme konkurranse sist jeg reiste med Lapoint, og kan mildt sagt si det var god trøkk da. Håper dere ble glade nå!?

Det eneste dere trenger å gjøre er å svare på hvilken av campene til Lapoint i Bali dere vil bo på! Dere finner bilder og navnet på campene her. Dere kan enten kommentere i blogginnlegget, eller på min siste instagrampost (hvor jeg holder i et surfebrett) ♥

Legger ved to uredigerte (!!!) bilder Andrea tok da vi var i Sri Lanka – regner med Bali blir minst like vakkert eventyr! ♥

NEW IN: INTERIØR!

Hei og god dag! Akkurat nå sitter jeg og venter på at Erica skal pelle seg hit, mistenker at noen har sovnet litt av til podinspilling, haha. Heldigvis har jeg ingenting annet å gjøre (no shit:)), så da ble det en ekstra lang lunsj med kjæresten ute i sola. Det er egentlig veldig fint å ikke ha noen planer, særlig i dag som det endelig er sol og varme ute. Det er seriøst rart ass, hvordan alt blir så mye bedre med en gang!

Anyways, i går nettshoppet jeg! Jeg så litt rundt på møbler og det hadde kommet så sjukt mye fint, at jeg klarte ikke dy meg. Leiligheten er jo egentlig ganske ferdig, særlig når det gjelder møbler. Det er alltids plass til noen flere puter, vaser og annet av pynt, men på selve møbelfronten er det grenser på hvor mye en får trøkt inn i en 50 kvm stor leilighet. Men men, det hjalp lite da jeg fant verdens. fineste. benk. Jeg måtte bare ha den, og i tillegg manglet jeg noen pynteputer og stol til sminkebordet mitt. Så tenkte å vise dere hva jeg kjøpte meg i dag (nederst i innlegget) + masse annet fint jeg skulle ønske jeg hadde plass til!

_ a n n o n s e l e n k e r _

1 .   h e r e   2 .   h e r e   3 .   h e r e   4 .   h e r e   5 .   h e r e   6 .   h e r e   7 .   h e r e   8 .   h e r e   9 .   h e r e 

 

1 .   h e r e   2 .   h e r e   3 .   h e r e   4 .   h e r e   5 .   h e r e  

PODCAST PARTY

ANNONSE: ADLINK

KJOLE MOTEL, HER

ØREPYNT HM

 

I går var det dags for Skitshowets releaseparty! Det releasepartyet var en veldig spontan greie, og vi fant vel ut at vi skulle ha det da vi satt på clubben forrige helg. Vi fikk såppas overtenning at det ble både laget arrangement og booket bord der vi satt, midt på fyllan, haha. Men så glad vi bestemte oss for det, for det må jo feires! 6 episoder er allerede ute, og vi hadde enda ikke fått feire det – og dere vet meg, feire det som feires kan. 

Og gårsdagen var. så. bra. Jeg har ikke ord, jeg tror det er en av de gøyeste kveldene jeg har hatt i år. Vorset var veldig gøyalt, med en mix av både meg og Erica sine venner, noe som var veldig hyggelig – gøyalt med nye folk man ikke kjenner så godt! At vors er gøy er jo ikke noe nytt, men jaggu var det dødsgøyalt på byen også. Jeg danset som en gærning hele kvelden, og endte opp med kjæresten i senga med 6 chili cheese burgere vi trøkte i oss, mens vi så og hørte på fulle folk utenfor. Beste måten å avslutte kvelden på! Og i dag dere – er jeg ikke dårlig. Jeg er så god form at jeg serri vurderer å dra å trene, bare for å understreke hvor lite dårlig jeg er, liksom. Men jeg kjøpte meg Sims 4 i går, så jeg regner med jeg blir liggende å spille det og njuuuuuta litt rett i koppen heller ass. Ha en fin søndag videre!

FESTIVALGUIDE

ANNONSE: ADLINKS BOOZT, NELLY, JUNKYARD

Hei, og god fredag! Jeg har brukt dagen på en aldri så liten roadtrip for å hente tantebarnet! I og med at bilsyken har dabbet litt av med årene kunne jeg jo faktisk ta med meg maccen og jobbe litt i de timene jeg satt i bil. Altså, etter 22 år med spy og kvalme i baksetet føles det som en skikkelig blessing å kunne sitte med maccen på fanget å redigere bilder mens jeg kjører. Det jeg har jobbet litt med i dag var en festivalguide! Det var en leser som lurte på om jeg kunne lage et innlegg med festivalmote – så da tenkte jeg å kjøre på med det! Det er sikkert mange av dere som skal på festival i sommer – selv skal jeg kanskje på èn, hååper håper!

På en måte er det ikke så mye å si når det gjelder mote på festival, for min del mener jeg man skal gå med det man syntes er fint, og “deg”. Det viktigste er at man føler seg vel, og har gode sko som man kan danse, feste og hoppe rundt i dårlig vær med. Derfor er mitt absolutt største tips å ha noen billige sneaks man ikke er redd for, haha! Jeg samlet noe jeg syntes var veldig fint, og som jeg ville hatt på meg på festival!
 

1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 

11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE 17. HERE 18. HERE 19. HERE

 20. HERE 21. HERE 22. HERE 23. HERE 24. HERE 25. HERE 26. HERE 27. HERE 28. HERE 

 

Nummer 22 er et blottingpapir, som man dabber litt på oljete steder i ansiktet for å matte det ned. Det kan være kjekt å ha i vesken på festival! 

1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 

Et annet veldig godt tips er en bum-bag! Da kan man danse og styre rundt uten å tenke på hvor man har lagt veska si!
 

1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 4. HERE 

Også noen beauty-tips fra meg på slutten! Sprayen på nummer 3 har jeg jo nevnt tidligere både her og på podcasten, den bruker jeg for å sette sminken slik at den holder leeeeenge! Ellers var det flere som lurte på hvilken brynsfarge jeg hadde brukt sist, og det er nummer to. Ellers tok jeg med en saltvannspray som gir effortless og kul “saltvannslook”, og min fav – rød neglelakk. Elsker!

 

Ha en fin helg alle sammen! 

TRY-HARD


ANNONSE: ADLINK

TOPP MOTEL, HER

BUKSE NA-KD

SKO NELLY

 

Jeg kaster det tilbake til 2011, da jeg hadde oppdaget crazy filter, og smelte på flere lag grain, lys, bokeh og effekter på hvert et eneste bilde. I går bestemte jeg meg for å sminke meg (på en helt. vanlig. onsdag), ta noen fine bilder, gå i litt fine klær – vel, jeg ble så forbanna sur at jeg sa til typen at “nå skal jeg ikke gå med sminke før lørdag”. Det er så sjukt blogger-ting å si, men den frustrasjonen der…….. Hverken sminke eller bilder ble særlig bra, det er derfor dere for servert noen overredigerte try-hard bilder her i dag. Jaja!

I dag har jeg … GJORT NOE! Endelig tikket det inn litt gøyale mails, så jeg har egentlig brukt dagen til jobb! Jeg begynner å bli sprø(ere) her jeg sitter, og er så nær å peise ut en Finn-annonse om noen vil reise til syden med meg neste uke. Heldigvis nærmer det seg helg, og da er det ulike forberedelser å starte med – jeg og Erica skal nemlig ha…. podd release party! Eller, vorspiel som det også kalles, litt mindre glamorøst. Gøy!

FØR OG ETTER: WALK IN CLOSET

Virket som mange av dere likte denne “serien” – hvor jeg viser resultatet av leiligheten etter oppussingen! Det er bare det, at med 50mm linsen min er det ikke så veldig lett å ta bilder av små rom, men håper jeg fikk det til greit, med en blanding av close ups og noen mobilbilder. Jeg har jo allerede hatt en ganske lang tour av walk in closetet mitt på Snapchat, så de som følger meg der vet jo hvordan rommet ser ut i sin helhet!

Før jeg tok over var det altså to soverom i leiligheten, og da så jeg jo mine muligheter til et walk-in, haha. Jeg trodde først rommet kom til å bli veldig mye mindre av så mange klesskap, men av en eller annen merkelig grunn virker det nesten større enn før… Jeg er veldig, veldig fornøyd med løsningen fra PAX, det er en blanding av mine gamle PAX skap med 50cm dybde på den ene veggen, og 30 cm dybde på den lengste veggen. Er nok det som hjelper litt på romfølelsen! Også sminkebordet mitt foran vinduet, som gir naturlig dagslys – elsker det! Jeg har også et speil på klesrommet, det blir på samme siden som døren, altså der sengen på bildene under ender. Men det er ikke særlig spennende, bare et gigantisk speil – så det droppet jeg å ta med, haha! 
 

… FØR OPPUSSING …


Sminkespeilet har MANGE spurt etter! Jeg hadde ønsket meg det i julegave av kjæresten, og mener det var fra en side som het Skatush eller noe!

 

Hva syntes dere? 

SMINKEDOKKE

ANNONSE: ADLINKS NELLY / BIK BOK

 

JAKKE HER

BODY HER

BUKSE ASOS

SKO HER

 

Er det bare meg, eller gjør de der kortison-pollen-nesesprayene meg bare enda mer snørrete? Jeg liker ikke å være så alt for konspiratorisk av meg, men når det kommer til akkurat disse pollen-medisinene mine kjenner jeg at jeg begynner å bikke mer og mer mot å bli litt skrullete av meg, og tenke at det kan være noe shady bizz i den legemiddelindustrien. Men det kan jeg faktisk ikke tenke for lenge på, for da blir jeg sprø – og redd! Hva tror dere om det der? 

Her har dere meg i dag! Jeg har hatt en veldig avslappende dag, og har vært rundt i byen med mamma store deler av dagen. Jeg har faktisk kjøpt meg litt sminke (!!), alt fra eyelinere i ulike farger til brynsgele med farge. Jeg vil prøve noe nytt og spennende innen make up, og nå som jeg ikke har vippeextensions har jeg jo mulighet til å prøve alt mulig rart. Nå skal det sies at det blir fail nesten hver eneste gang, i og med at jeg alltid ender opp med å syntes jeg kler “naturlig” make up best. Som for eksempel i dag har jeg en sort winged eyeliner på meg, og klarer nesten ikke vente med å komme meg hjem og fjerne den. Ikke for å høres helt tolv år ut her nå, men jeg har så fritidsproblemer (faen tenk at jeg faktisk skrev det der) om dagen, at jeg må ha noe å finne på. Så da var det tydeligvis en indre drive i meg som ville begynne å øve seg på å bli flink på sminke, haha!

UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE: ADLINKS NELLY
 

Trodde det skulle bli mer blogging når du fikk sommerferie 🙁 Har du planer om bare ett innlegg per dag fremover?

Nå er det jo en goood stund siden jeg har blogget mer enn èn gang om dagen, så det kommer nok ikke til å bli mer enn daglig, nei… 

 

Hvor bokser du? Er det organisert eller gjør du det selv?

Jeg bokser på egen hånd, ja! Det er en boksesekk som henger på treningssenteret. Jeg hopper tau og gjør litt mage først, rundt 15-20 minutter. Så setter jeg i gang med boksingen, og da bruker jeg “tabata”-appen! Der har jeg stilt inn på 20 sekunders intervall, og .. 7 sekunders pause? Tror jeg! Noe i den duren. Da bokser jeg så lenge jeg orker, men ender ofte opp med å bli rundt 20 minutter. Da har jeg noen runder hvor jeg bokser så hardt jeg kan, noen runder hvor jeg bokser kjapt og “svakere”, og noen runder hvor jeg kun har noen få, men harde slag. Ellers har jeg også begynt å ha en boksebag på bakken, som jeg setter meg oppå og … banker? Haha, det ser ganske brutalt ut, men den øvelsen lærte jeg på en combat-time jeg var på. Og jeg blir helt utslitt av den, så det funker!

Processed with VSCO with a5 preset

Hvor er neglelakken du la ut på snap fra?

Den finner dere her!

 

Hvor har du kjøpt Nike-genseren du hadde på deg på snap?

Her <3 

 

Hvordan redigerer du bildene dine for tiden?

Har fått så mange spørsmål om dette i det siste, som er veldig hyggelig. På bloggen redigerer jeg ikke bildene mine så mye, litt kontraster, lys og farger i Afterlight bare. På instagram derimot tar jeg ofte på filter etterpå, da i Afterlight. 

 

Hvor lenge holder vippebøy?

Det spørs litt hvor man gjør det, men det ligger vel på 4-6 uker! Jeg tok vippebøy igjen nå etter akkurat 6 uker. Nå bruker jeg bare maskara 1-2 ganger i uken, og da holder det enda lengre – jo mindre man “er borti” de! 

 

Hvor redigerer du bildene dine for å få de i ulik størrelse ved siden av hverandre som på buksebildene ovenfor? Gleder meg til podden!

Jeg bruker Picasa! Hahah jeg vet faktisk ikke om det programmet finnes enda? Jeg har hatt det på maccen i evigheter, og er det jeg bruker for å importere og sortere bilder i, samt redigere kollasjer. 

 

Har du egt ekstensions i nå? Og hvis ikke, kan du fortelle hvordan du får så fint hår?? (Ikke hvilke produkter, men kjerringråd eller noe du bruker hehhe)  

Nei, jeg har ikke i extensions nå – de tok jeg ut for godt for to år siden. Det er tre ting som er key når det gjelder å få håret til å vokse – ikke strip, ikke rett og ikke dusj. Haha, så klart skal man dusje – men å dusje hver dag / annenhver dag, sliter enormt på håret. Jeg dusjer håret max 2 ganger i uken, og som oftest 1 gang. Jeg dusjer så klart kroppen hver dag, hehe! Ellers striper jeg håret mitt kun èn gang i året, og retter det / krøller det rundt 3-4 ganger i måneden. Det var dette som gjorde susen for meg, og nå vokser det nesten for kjapt. Jeg klipper meg faktisk nesten en gang i uka – hver gang jeg skal ut står jeg over kjøkkenvasker og stusser 1-3 cm av håret mitt, siden jeg liker den “rett avklipte” looken på tuppene mine!

Processed with VSCO with a9 preset

Her var håret mitt sommeren … 2016 blir det vel, da jeg tok ut extensionet! Mener det var da jeg sluttet med det “for godt” <3 
 

Hvordan maskara bruker du?

Dette svarte jeg på på Snapchat, men greit å nevne det her også! Jeg har begynt å bruke min gamle go-to maskara igjen, den heter Define A Lash! Den grønne – eeeeelsker den… Den er dessverre tatt ut av produksjon for flere år siden, så er ikke å få kjøpt lengre, men jeg kjøper mine på eBay <3

 

Hvor er pulten/sminkebordet fra som du viste på snap?

Den er fra IKEA <3 Hele garderoben min er fra IKEA!

 

Hvordan gikk det med deg på eksamenene?

Jeg har fått B på alle tre jeg har fått tilbake, så nå venter jeg i spenning på den siste, haha… Håper på en B der også!

 

Hva er dine planer for sommeren?

Vet dere, jeg har ikke de store planene! Jeg reiser til Kragerø og sørlandet med familien, og skal nok helt sikkert en tur til Nord-Norge også. Så kun det vanlige, og det er egentlig veldig deilig. I fjor sommer var jeg jo borte 11 uker på rad, og husker jeg var litt sliten da. Akkurat nå kjeder jeg meg litt og vil ha noen planer, men det går helt fint! Da gleder jeg meg bare enda mer til jeg først skal gjøre noe, haha! 

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

GÅRSDAGEN

ANNONSE: ADLINK

BUKSE NEO NOIR, HER

 

Hei og happy søndag! Akkurat nå ligger jeg langflat i sofaen med en VM kamp på tv’en??? Det startet vel med at kjæresten satt her og glante, men nå er han dratt og jeg sitter jammen meg og ser på Serbia spille mot Costa Rica. Jeg ble også spurt om å være med å se på en annen kamp senere i kveld, og hadde det ikke vært for at jeg skal på middag hadde jeg jaggu blitt med. Hva er det som skjer!!! Jeg har absolutt null interesse for fotball (eller noen annen sport for den saks skyld), men jeg må innrømme at det er veldig hyggelig med VM og all den gode stemningen rundt. Jeg blir glad av at folk er glade fordi det er VM!

Det ble jaggu avsporing her, jeg skulle fortelle om gårsdagen! Jeg og Erica fikk endelig poddet, og dere skal ikke se bort i fra at det kommer enda flere fremover. Når den kommer er jeg litt usikker på, men regner med i morgen – jeg orker ikke starte å redigere i dag, kjenner jeg. Denne episoden må nok redigeres liiiiiittteranne, i og med at begge av oss glemte flere ganger at vi poddet og kanskje ble litt revet med, hahaha. I tillegg til noen glass vin der blir det vel kjapt sånn. Anyways, vi dro videre ut og hadde det kjempegøy – over har dere outfit! Jeg glemte helt å ta outfitbilder, men flere av dere så outfiten min på Skithowet-instaen, og fikk noen spørsmål om buksen der. Jeg var litt i tvil på den, men gud – den satt jaggu bra. Jeg var ikke klar over hvor bra denne satt på rumpestumpen!! Vel, nå skal jeg hive meg på sykkelen og hjem til søndagsmiddag. Håper alle har en fin søndag <3

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #31

Processed with VSCO with a5 preset

… mood 50% av tiden
 

Processed with VSCO with a5 preset

… mood resterende 50% av tiden :DDd

… når du er på blogg-event i Cannes og bare slayer dritten ut av alle influencere fordi du er mye flinkere til å posere enn ALLE ANDRE


… disse bildene er nesten litt ekle, kan vi SNAKKE om øynene mine på bildet til venstre??? Ikke at øynene på høyre bilde er så mye bedre men… De er liksom ikke åpne, og ikke blunkende heller? Det er mer som en demonutrivelse er på gang? Noe i den duren?

Processed with VSCO with a5 preset

… når du og din homegirl er sync støgg (eventuelt sync drita)

Processed with VSCO with a5 preset

… hehe viktig å være effektiv i outfitbildene ! 

Processed with VSCO with a5 preset

… rompehull-munn is the new plump lips 
 

Processed with VSCO with a5 preset

Hei og happy fredag! Jeg tenkte bare å svippe innom og ønske dere alle en fin dag, og ikke minst – dele med dere hvor utrolig nydelig jeg kan være. Nå er det forsøk to i å få tatt HPV-vaksinen, vi blogges ♥

Ellers er jo intervjuet jeg og fruen gjorde med VGTV ute nå! Jeg som var så nervøs (jeg er jo ikke så glad i sånne ting), ble så utrolig fornøyd og rolig både under og etter intervjuet, og syntes det ble et kjempebra innslag. Så fine folk, og ikke minst flinke hele gjengen. Skikkelig hyggelig ass! Dere finner det her