HVOR ER JEG?

Meg all day everyday når det er over tredve grader
 

Noen som kjenner seg igjen på bildene ovenfor kanskje? Jeg er i Kroatia, nærmere sagt Split! Som jeg så vidt nevnte var dette en veldig spontan tur, og jeg er her med kjæresten. Vi hadde ingen tur planlagt sammen i sommer bortsett fra Norgeferien med familien, så da det dukket opp noen billige flybilletter bestemte vi oss for å ta en tur til gode, gamle SYDEN! Hahaaha. Her er det faktisk varmebølge akkurat denne uken, som i likhet med resten av Europa? Global oppvarming-kjøret, ass. Jeg har faktisk vært i Split en gang før, men det begynner å bli rolige 10-13 år siden, så jeg husker strengt talt ingenting. Derfor er det veldig fint å være her igjen, og oppleve det “på nytt”, som litt mer voksen.

Ovenfor har dere bilder fra i dag! Vi bestemte oss for å gå til en strand, noe som endte opp med å ta godt over en time. Men hva er vel feri uten svettebonanza og gnagsår fra Drittenstocks? Ingenting!!!! Styring 4 the win!! Det er litt av sjarmen ved å finne frem på nye plasser, og da blir det ekstra godt å hoppe ut i vannet, eller ta seg en iskald øl etterpå. Jeg driver og stresser litt over et nytt design at the moment så hodet mitt er ikke helt i tekstskrivemodus, derfor tenker jeg vi sier peace out from the syden dame we speak tomorrow

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #32

Work it girl get that last drop of wine
 

Peene jentene <33
 

Gollum på feri i Kragerø
 

Heh supermodel work:D Verdens mest hengslete person right there

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahah jeg tror faktisk dette er min _all_ time fav
 

Hei! I morges var jeg oppe klokken 8 (!!) for en legeundersøkelse, og for første gang … ever (?) fikk jeg se hvordan et helt folketomt Trondheim så ut. Det eneste av skikkelser jeg så var en gammel mann og ei på veg hjem fra en one night stand. DET er gøyalt å få med seg ass, og jeg vurderer 100% å la være å dra ut på lørdager fremover, bare for å stå opp tidlig for å titte på alle med finskjorta på skakke eller løsvippene på halv tolv på morgenkvisten. Nå kastes det veldig stein i glass hus av meg her, for det var vel ingen andre enn meg som ruslet hjemover med kjæresten fra nachspiel klokken 5 forleden natt. Da kunne jeg umulig sett særlig cute ut sjæl.

Jeg er egentlig på veg på trening nå, før jeg skal lage meg hjemmelaget pizza til kvelds! I morgen reiser jeg på ferie – helt klart den mest spontane ferien jeg ever har vært på, haha. Forteller mer senere ♥

GÅRSDAGENS BURSDAGSFEIRING

Eeeeendelig begynner jeg å komme meg igjen. I dag har jeg vært i ganske dårlig form, men det er så lite synd i meg med tanke på at det kun er selvpåført. Jeg har ikke vært så mye fyllesyk i det siste, fordi jeg drikker mindre alkohol og drikker masse vann, samt spiser og er oppe lenge før jeg legger meg. Vel, man kan tydeligvis ikke være like fornuftig hver gang, for i går endte jeg og kjæresten opp på nachspiel til klokken 5, og den siste titten på klokka før jeg la meg var klokken 6. Det var så latterlig tropenatt i Trondheim, så når jeg først la meg for å sove var det jo klin umulig. Visste dere at de er utsolgt for vifter i nesten hele byen? We wasn’t ready for denne varmen ass, haha

Anyways! I går var jeg i bursdag til min kjære Karen. Som jeg har nevnt tidligere er det jo sikkert 10 år siden sist jeg ikke var bortreist på bursdagen hennes, og den siste feiringen jeg kan huske var utkledningsbursdag hvor vi lagde spionkrim på videokassetter. Så man kan jo si bursdagsfeiringen har endret seg siden sist jeg var der i 2007 – men 2018 versjonen var kjempekoselig med masse (!!!) folk og masse (!!!!!!!!!!!) varme. Jeg, som selvutnevnt hater av varme (bortsett fra når jeg er i utlandet, da syntes jeg det er priiima. Hater hete i Norge hahaha), så ganske mørkt på å sitte i sola med full glam, men det glemmer man kjapt når man er i godt lag. 

–  T I M E  F O R   S O M E   P I C T U R E S  –

For å kickstarte dette bildedrysset vil jeg gjerne starte med min favoritt – her er jeg faktisk ….. jeg veit da fanken, kanskje ikke den mest njudelige, men man ser virkelig hvor gøy jeg har det, haha. Og som jeg prøver å bli flinkere på – jeg ser jo åpenbart slik ut når jeg har det _skikkelig_ gøyalt, så hvorfor ikke embrace og show da world hvordan jeg egentlig ser ut, haha!

 

Et bilde som oppsummerer meg og Erica i går, for et skiiiiitshow (takk til alle som så livestreamen vår PÅ BYEN ….. guuuri meg)
 

Jeg vet egt ikke helt
 

Mye snadder fra i går ser dere (her er jeg ganske sikker på at det spilles noe High School Musical)
 

MIN DAG GJENNOM MOBILEN

A N N O N S E :   I N N L E G G E T   I N N E H O L D E R   S P O N S   O G   A D L I N K S   F R A   N E L L Y

God kveld dere! Jeg tenkte å gjøre en litt ny variant av kjedelig hverdagsblogging i dag, nemlig å ta dere igjennom dagen min via mobilbilder! Det blir jo litt som “dagen min, minutt for minutt”, men ikke så detaljert, og heller ikke like gøyalt. Men håper dere syntes det er hyggelig uansett! Jeg våknet (som hver dag i ferien) alt for sent. Litt dårlig samvittighet da jeg så det nydelige været utenfor, så det var bare å droppe morgentreningen jeg hadde planlagt. Hell nah! Kjæresten hjalp meg ta noen bilder til et samarbeid, før det var på med noen lette plagg før en aldri så liten bytur! 

 


G E N S E R   N E L L Y ,   
H E R

J U M P S U I T   S H E I N

S O L B R I L L E R   R A Y   B A N

V E S K E   N E L L Y ,   H E R

 

Herregud så sjeldent jeg er i byen! Visste dere at mange (alle???) senter og butikker i midtbyen sliter som fanken, siden vi stort sett handler på nett? Det er så trist, og se for dere at hjertet av byen skulle bli helt folketomt. Heldigvis fant jeg masse fint i dag (uheldigvis for lommeboka), og skal absolutt bli flinkere til å handle i butikk. Jeg er en racer på internettet som vi alle vet, men kan kanskje overføre noen av kjøpsvanene mine til fysiske butikker. Jeg fikk også fikset brillene mine!!! Etter et halvt år med briller hvor kun den ene stanga på, var det ufattelig deilig å endelig få fikset de. 

Til dere som spør hvor disse skoene er fra – det er de “pom pom” skoene fra Nelly (de med to store fuzzy dusker på), bare at jeg har klipt av duskene!

 

Det sprøeste skjedde – da jeg og kjæresten vandret rundt på Zara møtte vi helt tilfeldig Ingrid der inne. Vi hang og vandret litt sammen, før hun måtte gå. Jeg var igjen, prøvde litt saker – da jeg kom ut av prøverommet møter jeg .helt. tilfeldig Sofie?!? Hva er sjansen for å møte to av sine beste venner separat, inne på samme butikk, i et tidsrom på 15 minutter???? Så da ble det jaggu meg en kaffe i sola med Sofie

 

Shoutout til Ståle Gerhardsen for den perfekte photo wall på Mercursenteret!

 


S A N D A L E R   N E L L Y ,   
H E R

 

Da det var tid for å ture hjem bestemte vi oss helt tilfeldig for å heller dra på stranda. Det var nokså varmt i Trondheim i dag, og jeg gønnet faktisk på med badetøy – men det endte med at jeg feiga ut (as fuq), og heller stampa tåa noe så inn i satan i berget at jeg begynte å silblø. Altså hva trodde jeg, at _jeg_ skulle bade i Trondheimsfjorden? Jeg tror ikke jeg har badet her siden sommeren 2011 for real

 

B I K I N I T R U S E   H E R

 

Hahaha, dette er sååå blogging á 2009, og jeg elsker det! *innkjøp lagt ut på gulvet* :)) Dette er da dagens fangst, fra Zara og HM ♥ Åpenbart noen som har fått sansen for grågrønt

Nå skal det sies at denne dagen ikke sluttet på stranda – etterpå dro jeg til Emilie sin nye leilighet for å skru opp sengen hennes! Deretter møttes en hel gjeng for å grille, og jeg kom faktisk akkurat inn døra her hjemme. Skikkelig fin sommerdag, og for meg som er så påståelig på at å være i Trondheim om sommeren er driiiitkjipt ….. jeg trekker det tilbake ( i hvert fall på slike dager som dette ) 

NEW IN ZE APARTMENT

A N N O N S E :   L E N K E N E   E R   A N N O N S E L E N K E R


S T R Å K U R V   E L L O S ,   
H E R

 

Jeg er så sjukt skrue på enkelte ting, ass. Som da jeg vurderte å male rommet mitt rosa, og endte opp med å dra fyllesjuk som faen og bare velge en helt random rosafarge. Det samme med den grønne veggen min, det samme med parkett. “Det er da ikke så nøye”, var liksom mentaliteten. Men på skittentøyskurv dere, der skal det nøye vurderes før et valg tas. Og endelig fant jeg den rette! Denne badboyen har perfekt størrelse, ganske så stor med plass til en hel ukes skittentøy, eller alt av skittent sengetøy. Men jeg har et spørsmål – setter man skittentøyskurven på badet eller på walk in closetet??? 


S T O L   E L L O S ,   
H E R

Og så til den rosa stolen! Jeg var litt nervøs på om denne kom til å passe, i og med at det henger en skuffe under skrivebordet som jeg var redd armlenene kom til å stange i. Men den passet helt perfekt, og jeg får skyvd den under skrivepulten så den ikke tar så mye plass, men samtidig at den nydelige ryggen stikker frem. Før har jeg jo brukt puffen til sminkebordet mitt, men nå blir det en litt mer chill affære å sminke seg, med en ordentlig stol ♥ Ellers trodde jeg jo at jeg hadde bestilt en 2-pakk av denne, men jeg har bare fått en? Kanskje den andre kommer i posten senere, jeg kan oppdatere (for sykt spesielt interesserte hahaha)

Hva syntes dere?

UKEN SOM VAR – UKE 29

Akkurat nå: .. lurer jeg på sist jeg skrev denne spalten. Jeg mener – her står det uke 20?? Går det virkelig an? Jeg vet selv at jeg tar litt “fri” fra uken som var i ferier, i og med at jeg ikke har noen forståelse for måneder, uker, dager eller dato når jeg har ferie. Men damn girl, ni uker siden sist?? Det må da være feil

 

Ukens tanke: Hvor sjuuukt det egentlig er at huden vår fikser seg selv. Åja, så du har tidenes gnagsår som ble til et enormt sår? Eller nei, du skar deg som faen på grønsakskniven og blødde i to dager? Åja noooo stress, bare gi meg en liten uke så er det all good in the hood. T.e.n.k. at huden vår lever på den måten, og bare syr seg sjæl sammen. Det er jo fantastisk!

 

Ukens opptur: Oslotur med jentene, så klart! Enuff said

– En annen opptur: meg som bekrefter for alle venna at jeg faktisk ikke KAN gå i chunky sneakers fordi det ser ut som bena mine skal knekke rett av –

 

Ukens nedtur: Neeiii altså i sommer dere, har jeg ødelagt ikke bare èn iphone, men to. Jeg ødela først kjæresten min sin i Kragerø, og så ødela jeg min egen i Oslo forrige uke. Nå skal det sies at kjæresten min sin var 95% ødelagt fra før, men jeg dunka til og ødela de siste 5% ved å miste den i bakken. Min egen tho, var ganske velfungerende, men da den glei ut av veska mi og rett ned i asfalten var det bare å si baiii til den. Dette skjedde så klart rett før jeg skulle på vorspiel, så jeg måtte spurte til Bogstadvegen for å kjøpe en ny (ja, den forrige ble så ødelagt at det ikke gikk å reparere). Fra denne løpeturen fikk jeg et så jævlig gnagsår (derfor ukens tanke, for det har begynt å gro nå), og hele den seansen der var bare terningkast 1, ass. 

 

Ukens sang:  Det nye albumet til Drake er jo prima, men det har vel de fleste fått med seg. For min del har det gått i gamle slagere i det siste, blandt annet Lauren Hill sin Doo Wop, Ready or Not med Fugees og Flava In Ya Ear med Craig Mack. MmmMmMmmmm

 

Ukens person: Alle jentene som jeg var så heldig å få tilbringe forrige uke med. Jeg er så glad i de alle sammen og er så takknemlig for å ha de vennene jeg har ♥

 

Ukens kultur: Jeg er en skikkelig bokorm om dagen, og leser èn bok i uken. De to siste ukene har jeg lest Skyggesøsteren og … Helenas Hemmelighet? Ingen var liksom da bomb, men helt ok bøker som er fint tidsfordriv om sommeren. Ellers er jeg på siste episode av The Handmaids Tale, og jeg _VIL_ ikke bli ferdig!!! Elsker den serien

 

Ukens obsession: Planter! Jeg har jo vært litt forsiktig i leiligheten, og startet i det små med planter. Jeg kan jo egentlig ingenting om det, men syntes det er sååå fint. Men nå har jeg bestemt meg for å bare gønne på med planter, så får jeg lære mens jeg går, haha. Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg behandler en klatreplante som ikke er lang nok til å klatre dit jeg vil enda? Jeg vil ha den rundt vinduet, men enn så lenge har jeg kun teipet opp “grenene” på vinduet, haha. Den er helt vill og står ut i alle kanter om jeg ikke har noen ting den kan vokse i…

 

Ukens mat: Trøffel. ALT med trøffel. Jeg er sikkert på at både raper og fiser lukter trøffel om dagen. Jeg har spist det fem dager på rad nå, og klarer ikke la være. “Heldigvis” er jeg tilbake i Trondheim nå, hvor tydeligvis ingen restauranter har funnet ut at det er noe som heter trøffel

Ukens gledingz: Akkurat nå gleder jeg meg til bursdagen til Karen på fredag! Hun er jo min beste venninne, men jeg har… aldri (?) vært i bursdagen hennes. Jeg er jo alltid borte på sommeren, så jeg kan faktisk ikke huske sist jeg feiret dagen med henne. Kanskje i 2001?

 

Ukens lættis: Dette var ikke forrige uke, men det blir litt rotete. The ones who knows, they know – jeg som tok tømmerrenna i Dyreparken. Satan jeg trodde jeg skulle le meg .i.hjæl. Enda bedre var det at jeg livestreamet det hele på Skitshowet-instaen, og kunne se meg selv etterpå. Elsker karuseller jeg blir seriøst så idiot taper 

 

Ukens donk: Dette er heller ikke forrige uke, men da vi var i Kragerø. Har jeg fortalt dette egentlig? Hun vi leide til hadde en full size utstillingsdukke i kjelleren. Jeg da, først inn for å se på leiligheten vi hadde leid, skulle utforske rommene, og kom hylende og gråtende ut til familien. SATAN som jeg skvatt, det skulle vært lover mot å ha en mann med full påkledning og parykk (!!!!) på i kjelleren mener jeg

 

Ukens flause: Oooookei lenge siden jeg har donket meg så fuckings mye som jeg gjorde forrige uke. As we speak har jeg et blåmerke i ansiktet, rettere sagt på kinnbenet. Grunnen til det, var at det var ei som var veldig ivrig med å skulle ta handstands (sånn break-dance move hvor du har hodet og hendene i bakken og bena opp i været) på byen. Jeg gjør det når jeg får skikkelig overtenning, og på torsdag fikk jeg litt vel overtenning. Jeg deisa hodet ned i handstand-posisjon og kjente allerede da at det ikke var helt bra. Så et blåmerke senere og en god og jevn smerte senere, begynner det endelig å bli bra igjen

MEN dere. Det beste er yet to come

Jeg tok vel tja, rundt 4-5-6 handstands denne kvelden, og kosa meg som faen da vettu. Det er ingen hindring for meg at jeg har på meg miniskjørt, what eeevva tenker nå jeg. Anyways, etter en gøyal kveld på byen ser jentegjengen gjennom bildene på mobilen dagen etterpå, hvor da jeg står i handstands på det ene. Og da ser jeg: girl du har på deg BIND hva faen er det med meg jeg orker 

jaja

Love from yo girl Anna

FOR MYE FEST

Hei! Jeg sitter inne på soverommet til Rebekka med blendingsgardina nede, og en Ingrid som ligger og sover ved siden av meg. Det er jaggu ikke lett å være fyllesyk og ubrukelig når ingen rom i huset er kalde lenger. I går var vi jo ute enda en dag – og for min del var det ukas tredje gang på byen. Det er for mye, men sånn får det bare bli når det er ferie og jentetur. Jeg vurderer faktisk å reise opp til Brønnøysund i morgen for å være med familien i noen dager, men vi får se. Det hadde vært deilig å bare være hjemme i en dag eller to også!

Nå er det bare å vente på burgerne og truffle friesene vi nettopp har bestilt, før jeg og Ingrid skal bevege oss hjemover til Trondheim. Herlighet, jeg har nesten vært i Oslo en uke, og det har gått så kjapt. Sånn går det når man koser seg ♥

 

Meg after-beach og sulten

FML OVER VARMEN

A N N O N S E :  S P O N S E D E   K L Æ R   +   A D L I N K S   J A K K E   J U N K Y A R D ,   H E R   S K J Ø R T   J U N K Y A R D ,   H E R


Torsdagens outfit, elsker det!! Føler faktisk co-ords er skikkelig meg, og følte meg 100% i denne i kordfløyel. Nå så jeg faktisk at jeg har en rabattkode på Junkyard også, så om dere vil gir koden ANNAIS dere 15% på kjøp over 500 spenner <3 


Noen bilder fra torsdag da vi var ute og feiret godeste Rebekka ♥ Funny as it is, sitter jeg her i håndduken surret rundt meg, nydusjet og snart klar for enda en feiring av Rebekka! Nå får både Ingrid og Karoline vært med, pluss en hel andre venner av oss og Rebekka. Først skal vi spise litt pizza og fikse fjeset, for i dag har jeg smeltet bort! Vi gikk en tur på Grünerløkka, jeg fikk kjøpt meg de nydeligste vintage-gull-øredoblene, drukket en øl, og vært 100% FML over varmen og solen. Andre njuter jo som bare fanker på slike dager, men sjæl er jeg s.e.n.s.i.t.i.v mot for varme sommerdager inne i storbyer, ass. Jeg blir en skikkelig dritunge som hele tiden skal konstatere at “det er for varmt”. Hehe nå hørtes jeg sikkert veldig kul og hyggelig ut å henge med:DD

Vi får blogges i morgen, jeg vil bare ønske alle en fin lørdagskveld ♥

FRØKEN FJERN

I går var det feiring av Rebekka sine 23 år! Som jeg sa i podden (ny episode finner dere her) skulle vi jo på jentetur til Oslo for å feire Rebekka som har bursdag – fjern som jeg er kom jeg ikke på at Rebekka hadde bursdag for flere uuuuker siden, jeg hadde gratulert henne med dagen og hele pakka – men men. Vi er her jo uansett på bursdagsweekend, selv om det ikke er noen bursdagsbarn her akkurat , haha. Bursdager (datoer generelt….) er virkelig ikke min greie, og heldigvis vet venna at jeg er _helt_ utav å huske på viktige datoer.. Begynner å bli bedre, tho! Så i går var det bursdagsfeiring! Både jeg, Sofie, Karen og Emilie reiste ned på onsdag, og selv om to måtte dra hjem igjen i dag kom Ingrid nedover til Oslo! Så det blir faktisk skikkelig jentetur for meg som er her så lenge som til søndag! 

I dag var det noen litt reduserte jenter som sto opp, og vi fant ut at det eneste som kunne redde oss var et morgenbad. Så vi dro til Tjuvholmen hvor vi la oss ned, lo av gårsdagen, badet litt, drakk litt brus og bare koste oss. Deretter ble det futt i sakerne med litt thai-mat – en veldig avslappende dag etter en sjukt gøyal kveld i går. Vi danset absolutt hele kvelden, og dere vet jo hvor mye jeg elsker det, haha 🙂

A N N O N S E :   S P O N S   +   A D L I N K S   N E L L Y   B I K I N I T O P P   N E L L Y ,   H E R   B I K I N I T R U S E   N E L L Y ,   H E R   S O L B R I L L E R   C E L I N E ,   H E R

PÅ TIDE MED EN DUSJ

Siden sist har vi kjørt den rolige strekningen Lillesand – Trondheim, som tok deilige 13 timer på grunn av trafikkstopp i Oslo. Men jeg kom meg hjem, fikk vasket meg (det var _godt_ med en dusj av hår og kropp etter å kun badet i saltvann i en uke, uten tilgang på dusj). Det er så fantastisk å kjenne på følelsen av å sette skikkelig pris på noe så primitivt som en dusj. Jeg har vasket klær som en gærning, og holdt på å svime av i den varme leiligheten min. Det var 30 grader i Trondheim??? Jeg og Erica fikk også poddet, og den sitter jeg og hører over as we speak, faktisk! Så håper den kommer ut i morgen ♥

Nuvel, jeg er faktisk i Oslo igjen, jeg. Da kan dere kanskje skjønne hvorfor den lange bilturen på mandag var ekstra kjip, når jeg egentlig bare kunne hoppet av i Oslo. Men nå må jeg få hørt ferdig podden – det er en god gammeldags skravleedition, hvor jeg og Erica catcher opp siden sist. Ganske … all over the place, med andre ord… 🙂

A N N O N S E :   S P O N S   +   A D L I N K S   N E L L Y   B R I L L E R   C E L I N E   S H O R T S   L E V I S   B I K I N I T O P P   N E L L Y ,   H E R