EN LITEN (FYLLE)SYKE-DAG

A N N O N S E :   T U R   S P O N S E T   +   A D L I N K S   N E L L Y

B I K I N I T R U S E   N E L L Y ,   H E R

B I K I N I T O P P   N E L L Y ,   H E R

 

Hei og god morgen Norge <3 Her begynner det å bli ettermiddag, og jeg skal straks gjøre meg klar for en aldri så liten date-night out! I dag har jeg kun ligget på campen og slappet av. Jeg våknet med en aldri så liten fyllesyke etter vi dro ut i går, og da kroppen i tillegg var ganske beat up ble det en day off. Så da fikk jeg jobbet litt med brunfargen! Men jeg må si at jeg gleder meg til å komme meg på brettet igjen og ut i bølgene! Tenk at jeg har funnet en sport jeg faktisk liker, og syntes er gøy, haha. Det har vært en fotograf på stranda om dagene mens vi har surfet, så tenkte å stikke nedover å kjøpe bildene i morgen. DA skal dere få se en liten ron, dere. Hvordan i alle dager folk ser så himla kule og stilige ut på surfebrettet kan jeg ikke fatte (throwback til da jeg surfet med dykkemaske i Sri Lanka). Ovenfor er noen bilder fra da vi var i Tegenungan Waterfall! Tror det er ganske mange fossefall her i Bali, og har lyst å besøke flere. Jeg elsker fossefall, tror kanskje det er en grunn til at jeg også er så glad i Island.

Nå må jeg hive meg rundt, alle må ha en nydelig dag! 

ALT FOR BLOGGBILDER


A N N O N S E :   S P O N S E T   R E I S E   +   A D L I N K S   N E L L Y

 

Hei flotte folk ♥ Har dere det fint? Jeg hører det snør i deler av Norge i dag? Herregud, det er for tidlig! Jeg føler så innmari med dere, haha. Eller, jeg kan jo ikke si at jeg føler med dere sånn rent fysisk, men veldig psykisk. Her går nemlig gradestokken langt over 30 enkelte tider av døgnet. Som dere vet er jo min faste strofe om sommeren “det er for varmt, ass”. Men nå går det faktisk overraskende bra, det tror jeg er fordi vi hele tiden er på farten. Starter dagen med morgensurf, før vi drar rundt om kring i Bali for lunsj, happy hour eller en liten utflukt. Jeg har vel ligget ved poolen og slikket sol tre timer til sammen? Dog tror jeg det blir en pausedag på meg i morgen, i og med at jeg sitter med et ganske hovent lår og skrubbsår. Dagens surf gikk bra, men de gangene jeg falt av, falt jeg hardt. Reeeal hard. Så kroppen min er litt herja i dag! Da blir det nok en hviledag ved poolen i morgen.

Ellers tenkte jeg å fortelle dere om gårsdagen! Da var vi på utflukt til Ubud, som var den mest innholdsrike dagen på lenge! Vi startet dagen med en tur i monkey forest! Jeg elsker virkelig aper over alt på jord, og for min del kunne jeg vært der en hel dag. Det er en gigantisk skog og område med templer, fosser og ikke minst – aper! Jeg holdt på å le meg i hjæl, da vi fikk se både se en ape med bennern, men også pitte små nyfødte monkey-babies jeg kunne klemt flat. Og JA det er i overkant mange bilder av aper i dette innlegget men jeg klarte faktisk ikke å skulle plukke ut bare noen….

B I K I N I   N E L L Y ,   H E R

S H O R T S   V I N T A G E   L E V I S 
 

JEG MENER HVA FANDEN WHY HVORFOR ER DU SÅ LITEN OG SJENERT OG SØT

Rare fugler her på Bali ass xD

 

Meg når mamma sier jeg må sette inn i oppvaskmaskinen etter middagen selv om jeg ikke bor hjemme lengre :///
 

Kanskje dn rareste apen vi så ! xD

Videre dro vi inn til Ubud “sentrum”, hvor vi dro på markedet. Det var helt. fantastisk. Vi hadde ikke all verdens med tid, men jeg er en profesjonell shopper – så jeg fikk med meg mange skatter derfra likevel. Kanskje dere vil se de senere? For min del hater jeg egentlig å se innkjøp fra marked og ikke-kjeder, for det betyr at jeg aldri kan skaffe meg noe like vakkert og fint, hahaha. Noen som er enige?

Vi var også innom risåkerne i Ubud. WOW, sier jeg bare! Jeg var den beste blogg-versjonen av meg selv, og betalte spenn for å ta en huske jeg var livredd for. Den gikk nemlig rett ut i risåkeren, med noe som føltes som flere hundre meter ned. Men det gikk bra, og jeg kjente jeg var stolt av meg selv for å ha gjort det. Slike ting gjør jeg aldri, men akkurat der og da ble jeg så fristet kun av tanken på hvor fint av et bilde det måtte bli, hahahahaha. JA det er jævlig taper, men jeg tenker at når det får meg til å kaste meg ut i ting jeg er redd for, så er vel ikke motivasjonen så viktig. Nå skal det sies at bildet under ikke viser utsikten så godt siden det er tatt med dybdefokus, høøhøh….. Men mobilbilder kommer og SHIT nå babler jeg sykt men gårsdagen var sykt bra

De som jobbet i husken bare: “hold ur hands out bee free !” og jeg bare hehe JA her ser dere hvor free og uanstrengt det ble:D Den høyrehånda der er vil ikke slippe taket ass

SURF’S UP

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D   M E D   L A P O I N T
 

Hallo og god dag fra Lapoint sin surf camp her på Bali (ja jeg må øve meg på å si PÅ Bali og ikke i). Dere skjønte kanskje det var de jeg reiste med? Jeg føler meg sååå heldig som får lov å reise rundt i verden fra før, men må si jeg er veldig ydmyk som får lov å jobbe med så flinke folk som de i Lapoint. Litt skryt her nå, men det fortjener de! For meg som er litt engstelig av meg får de alt til å føles veldig trygt, og det føles fint. 

Anyways, jeg tenkte å fortelle dere litt om Lapoint sin surfcamp på Bali. Det er faktisk to stykker, og vi skal faktisk prøve ut begge to! Akkurat nå bor vi i Canggu, her er det massevis av folk og alle er veldig sosiale. Flesteparten her reiser faktisk alene, så til alle som har spurt angående det – ingen problem å få seg venner! Herregud, jeg må fortelle dere noe gøy btw – da jeg kom inn døra her på surfecampen, tror dere ikke en av kompisene til meg og Andrea fra Sri Lanka var her?! Haha herlighet så hyggelig det var, og ikke minst tilfeldig! 

Yess dere kan jo tro hvem som ble dødshappy da de lagde nudler på campen til lunch. Å ligge ved poolen å få servert litt noodles etter morgensurf føltes 100% ærlig ut som himmelen der og da, haha. 

I går var første time med surfekurs, og vi hadde en morgensession klokken 06.30. Det er faktisk noen av de beste minnene jeg sitter igjen med fra disse turene – å surfe i soloppgang. Jeg og typen hadde egentlig bestemt oss for å ta level 2 denne gangen, men vi endret i siste liten. Kjæresten har jo ikke surfet på 4 år, og jeg ville først føle meg 100% trygg. Havet er noe jeg vil føle meg helt sikker på og ha mest mulig fine opplevelser med, så når jeg føler jeg mestrer det godt nok kanskje jeg beveger meg over på level 2. Når sant skal sies liker jeg godt å være på level 1, da føler jeg meg heller litt … god. Hahaha, digg å føle at man faktisk mestrer noe liksom!! 

Nå skal jeg bruke resten av kvelden min på å jobbe! Har så mange fine bilder og content!! Ellers kommer det jo til å være mye annonsemerking både i blogginnlegg og Instagram fremover, men det er altså fordi jeg har fått denne turen sponset av Lapoint, jeg får ikke noe betalt for å legge ut ting eller noe. God natt fra Bali
 

HVOR ER JEG?

A N N O N S E :   S P O N S E  T   T U R   O G   A D L I N K S   J UN K Y A R D

WOW, long time no see! Jeg har ikke blogget på nesten tre dager, og det må begynne å bli ny rekord. Heldigvis skyldes ikke fraværet mitt at jeg ikke har orket, men jeg har faktisk ikke hatt mulighet før nå. Jeg er nemlig på reise, og reisen til ikke mindre enn 27 timer. Jeg prøver meg på den klassiske blogge-overskriften “hvor er jeg?”, men så kom jeg på at jeg har vel ikke prøvd å holde det at jeg skulle ei litta tur på ferie hemmelig heller. Jeg er i Bali, seff! Jeg og kjæresten reiste tidlig på mandag morgen, og kom frem litt over et døgn senere. Hvem tror dere fikk sove 3 timer av det døgnet? Dis bish. Her er det 6 timer tidsforskjell, så da vi kom frem var det i vei for å kjøpe litt “kveldsmat”, og rett i seng. Hvem tror dere sov 10 minutter hele natten? Dis bish!!!! Det er så typisk meg. Nå skal det sies at jeg nesten alltid blir sånn første dagen på en ny plass, at jeg ligger og angster meg i hjæl til jeg ikke får sove. Men sånn er det bare, og forhåpentligvis blir det en god natts søvn i dag. Jeg var på yoga tidligere i dag, hvem tror dere lå knocked out i dyp søvn siste halvdel? U guessed it – dis bitch. Tre timer søvn på to døgn er no good!


T S H I R T   P U M A ,   
H E R

B U K S E   P U M A ,   H E R

 

Nå må jeg løpe ned for å spise middag med resten av gjengen, før jeg trooor det blir en aldri så liten tur ut! Men vi blogges igjen i morgen og dagene fremover – jeg lover masse updates! 

NYE HØYDER PÅ FLOOREN

A N N O N S E :   B E T A L T   S P O N S   S H E I N
 

I går var en av de hyggeligste og gøyeste kvelden på lenge!! Karoline var hjemme på en liten helgetur, så da samlet vi oss for pizza og rødvin! Og en tur ut da. Og tur ut, det ble det. Hahaha når vi samles er vi jo dynamitt, men i går nådde vi virkelig nye høyder. Vi danset hele kvelden, og satt ikke på rumpa et eneste sekund. God musikk og gode venner er virkelig alt jeg trenger, og vi danset så drinker knustes og neser begynte å blø. Hahaha jeg ler bare av tanken på oss i går, og alle handstands, spagater og triks / stunts vi dro på det dansegulvet der

Speaking of dansing, nå sitter jeg og ser Skal Vi Danse med kjæresten, mens jeg prøver å få pakket kofferten min. I går hoppet jeg rundt og var sprø, i dag har jeg ikke akkurat hoppet rundt. Jeg hadde avtalt en fokusgruppe til eksamensoppgaven min, i tillegg til at jeg ikke hadde pakket en eneste truse en gang til Bali. For ikke å snakke om alle spor av gårsdagens vorsipiel som måtte ryddes. Men, helt om natta – helt om dagen! Men nå må jeg faktisk hive meg rundt og få lukka den kofferten snart. Ha en fin lørdag videre ♥


K O P P E N   E R   F R A   B O L I A

K A F F E T R A K T E R   F R A   I K E A

S A L T   O G   P E P P E R   F R A   H M   H O M E

S E R V E R I N G S B R E T T   F R A   E L L O S ,   H E R   ( A D L I N K )
 

K J O L E   S H E I N ,   H E R

 

Dette er så. jævlig. ikke meg i dag, hahahahhaa. Jeg ble direkte skremt da jeg våknet i morges, og man kan mildt sagt si at jeg ga fyllesyken et ansikt. Heldige kjæresten min og Karen som måtte våkne med skjønnheten selv <33 Og ja, vi lå alle tre i sengen på sleepover – hahaha! Det er sååå hyggelig, spoonings med både typen og bestevenninna

LEKKERBISKEN PÅ VIFT

Herregud for et vær!! Hvordan går det med alle sammen sør i Norge? Ser at på Sørlandet er det jo helt kaos!? Herlighet alle sammen, hold dere inne og vær forsiktig <3 Det er ikke noe spesielt nydelig vær i Trondheim heller, noe dere kan se på bildene under… Etter fem timers forelesning på en litt for tidlig fredag, hadde jeg i tillegg planlagt en treningsøkt med Karen etter skolen. Ikke bare trening, men legday. Verdens værste treningsdag, men ekstra deilig å bli ferdig med!! I mellom slagene skulle jeg også ta outfitbilder, noe som ikke var så alt for lett når det pøste ned. Dere skulle sett hvor lekker jeg var da jeg syklet hjem i ettermiddag i pyntet kåpe, treningstøy og nivått hår! Freddan nytes av moteikonet og lekkerbisken selv

I dag kom søsteren min og tantebarna mine på besøk, så det blir en veldig fin helg med familie. Håper alle får en fin helg, og ellers er det jo kommet en ny podcastepisode nå – den finner dere på Itunes, podcastappen, Pippa +++ ja dere vet vel by now <3

 

A N N O N S E :   J A K K E N   E R   S P O N S E T  +   A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K 

 J A K K E  B I K   B O K ,   H E R

B U K S E   L E V I S

T U R T L E N E C K   M I S S G U I D E D

 

 

70’s

Hei og hoi! Akkurat nå skulle jeg egentlig vært på trening, men her sitter jeg jaggu og blogger heller. Dagens beste avgjørelse! Dagens forelesning ble tydeligvis erstattet med nettforelesning, noe som passer meg perfekt.Jeg driver nemlig og “sparer opp” både skolearbeid og annen jobb, så jeg har litt å gjøre på den laaaaange reisen til Bali. Det ble likevel en tur på kaffebar for å jobbe med en gruppeoppgave, men tida fløy, og plutselig var det dags for middag, og ingen blogg var oppdatert. Satan assa så sjukt all over the place jeg er nå, gir dette innlegget egentlig noen mening??? Jeg hadde ikke skole, sparer opp skolearbeid, men gjorde litt skole likevel, skulle egentlig trene, men hadde glemt å blogge så jeg droppet trening??? Jeg er egentlig på veg ut døra nå (+ at jeg har hatt verdens kjedeligste dag) så dis bitch er litt ukonsentrert

HVORFOR bildene under ser ut som er tatt med en Sony Ericsson fra 2001 aner jeg ikke?? Kvaliteten ser ut som er skutt ut av rumpa til noen 🙁 Til alle som kommer til å spørre: appen som gjør bildene til polariod heter HIJU, og appen som gir rammene rundt heter Unfold ♥
 

A N N O N S  E :   B U K  S E   O G   G E N S E R   S P O N S E T   O G   A D L I N K S   N E L L Y

 


G E N S E R   N E L L Y ,   H E R

B U K S E   L E V I S ,   H E R

 

Gårsdagens outfit! Blå jeans og oransj genser, fikk veldig 70’s vibes – noe jeg elsker! Miniskjørt, oransje, brun, grønt, matchende co-ord – da snakker vi. Jeg pleier egentlig å gi en lang en i hva som er “in” eller ikke, men syntes det er fantastisk at 70-tallet er litt trendy om dagen, såå mye fint i butikker!

SØT KJÆRESTE

 

A N N O N S E :   S P O N S E T   J A K K E   +   A D L I N K S   B I K   B O K

O G   S K O E N E   F I K K   J E G   S P O N S E T   F O R   3   Å R   S I D E N   T Y P   M E N ,   Y O U   K N O W

J A K K E   B I K   B O K ,   H E R

J E A N S   L E V I S 

S K O   G A M L E   F R A   N E L L Y

 

Hei og god morgen! Jeg sitter her med serum på huden og skal straks gå for å sminke meg, men tenkte å oppdatere bloggen først! I dag er jeg nemlig ikke hjemme igjen før langt ut på kvelden – i og med at jeg har skole til 5, trening, og bursdagsfeiring av kjæresten i kveld. Da blir jeg sittende sånn: er det slik det er å være voksen? Ikke ha tid til å se en eneste episode serie? Hadde jeg stått opp tidligere hadde tiden kanskje strukket til serietitting, men så gærn er jeg faktisk ikke. Kjæresten min hadde bursdag i går, og vet dere hva jeg gjorde? Sto opp før 9, for å lage sveler og kaffe (og sjokomelk ceff). OG JEG HADDE FRI FRA SKOLEN! Vi ble begge enige om at det søteste var ikke å servere deilig mat på senga, men det var at jeg hadde stått opp så innmari tidlig for å gjøre det, hahhaha. A girl loves her sleep

Ellers fikk jeg og Erica dobbelpoddet i går! Så nå er vi endelig back in business, og regner med neste episode kommer i dag ♥
 

NY VINTERJAKKE! (M. RABATTKODE!)

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D   M E D   B A G . N O

DA har jeg jaggu meg fått meg ny vinterjakke. Jeg har jo hatt noen veldig “typiske” parkaser før med stor pels og mer feminin fit, men kjente jeg hadde lyst på … noe litt nytt! Og for litt siden fikk jeg en mail fra en butikk her i Trondheim, nemlig om jeg ville ha meg en ny vinterjakke fra Swims! Butikken er nok kjent for vi som er fra Trondheim, den heter nemlig BAG og har hele 6 butikker i byen, og er en familiebedrift som startet i 1876 (!!). Men de har også en nettbutikk, og nederst i dette innlegget kommer jeg med en aldri så liten rabattkode til alle som er keen på å spare ganske mange hundrelapper ♥ Ellers har de også butikken AAGAARD i midtbyen, som faktisk er Norges eneste forhandler av det franske merket Longchamp!


–  M I N   N Y E   V I N T E R J A K K E !  –

 


“D A V O S”   I   F A R G E N   ” B U R N T   O L I V E ”   –   
H E R

A L L E   F A R G E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Er den ikke fin?! Jeg er så fornøyd, snakk om samarbeid midt i blinken! Det som er fint med den er at den både er vind og-vanntett, så å gå ut i hustrig høst/vintervær er no stress. Da jeg prøvde den for første gang i butikken ble jeg helt paff, for det er som å gå inn i en dundyne. Den er så lett, den veier virkelig ingenting. Den er polstret med lammefor (som er et bi-produkt fra matproduksjon!!), så når man drar opp jakken helt varmer det ekstra mye rundt hals og ansikt – noe jeg setter veldig pris på!! Lammeforet er avtakbart, så går fint an å fjerne om en ikke vil ha det i jakken. Et ekstra pluss er jo at Swims er et norsk merke – som gjør at den er laget for norske forhold. Altså, hvor mye har ikke jeg irritert meg tidligere vintere, når det snør det ene minuttet, og regner det andre? Det tåler ikke de andre dunjakkene mine, mens denne er laget for både regn og snø. 

Jeg har min i S, og den er ganske stor i fiten! Jeg ville ha den romslig og ikke så tettsittende, og under denne får jeg plass til mye klær. Jeg vurderte å velge den i sort siden det er enkelt og greit, og jeg i tillegg går mye i sort. Men jeg klarte faktisk ikke å holde meg unna denne, dere vet jo hvor glad jeg er i grønt. Anbefaler dere å ta en titt på alle fargene!

God kvalitet koster jo, og vinterjakker er noe jeg alltid har valgt å legge litt penger i. Denne koster 5500,-, men jeg har fått lov å dele en rabattkode med dere som gir dere 15% på DAVOS-jakken! Altså 825,- i avslag på denne godsaken, som hjelper godt på. Koden gjelder for så vidt på hele nettbutikken (da også kofferter for eksempel, der du også kan spare hella mye), og varer ut 2018 (sjukt bra deal???). Den gjelder dog bare i nettbutikk, ikke i BAG sine fysiske butikker. Så bruk ANNAIS15 når dere betaler ♥
 

–  R A B A T T K O D E   ANNAIS15   G I R   1 5 %  P Å   H E L E   B A G . N O  U T   2 0 1 8  –

 

Om dere skulle lure på noe er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan – eventuelt sende spørsmål videre til de i BAG! 

HELVETTESNETTENE

I dag dere, skjedde det helt store. Jeg spratt opp av alarmen som ringte 07.50. Nå skal det sies at det ikke var på grunn av lysten til å se dagens lys og forelesningssalen, men heller at jeg hadde en av de helvettesnettene. Du vet når du svetter hele natta, våkner i frykt for å forsove deg? Den type natt. Så når alarmen da endelig ringer, er det nesten en lettelse å stå opp, haha. Helt random her, men jeg har en teori – at man får sånne “svettenetter” når man har skrubbet huden? I går høvlet jeg seriøst over hele kroppen med skrubb, og har en mistanke om at det er derfor. Sender skrubben noe detox-beskjed til resten av kroppen eller?? NOEN skriv en doktorgrad om dette takk

Nå sitter jeg i forelesning, i min deilige teddyjakke! Tenker jeg skal ta outfitbilder senere i dag, i mens en liten kollasj med knits og digg høstklær. Nå er sesongen i gang for å ha en ullgenser liggende nedenfor sengen, som jeg hopper inn i på tidlige morninger. Det minner meg på at alle de høyhalsede genserne mine er spørløst forsvunnet etter jeg flyttet – how the hell “mister” man fem ullgensere? Jeg er avhengig av et par deilige høyhalser på vinteren, så jeg må huske å ha en ransaking av både bod, loft, leilighet og hus nummer 2. They must be found!!! Nå starter forelesningen, vi blogges!

 

A N N O N S E :   A D L I N K S   B Y M A L I N A ,   F I L I P P A   K ,   K A P P A H L   O G   G I N A T R I C O T

 

1 . H E R  2 . H E R​  3 . H E R  4 . H E R  5 . H E R  6 . H E R  7 . H E R  8 . H E R  9 . H E R  10 . H E R