FORBANNA

A N N O N S E :   A D L I N K S   N E L L Y

Hallo hei hade !! “Håper vi blogges med nytt mot i morgen”, ja, du liksom. I dag er jeg ikke like FML som i går, men mer forbanna. Litt sånn jeg-får-ikke-til-dette-så-kanskje-jeg-skal-slenge-maccen-i-gulvet-aktig! Godfølelsen, med andre ord. Er det noen her ute som er veldig god på å analysere data i JMP, som kanskje kan hjelpe en søster ut? HIT. ME. UP! Akkurat nå sitter jeg i forelesning, og har hatt en lang skoledag allerede. Etterpå er det rett hjem for å gjøre enda mer skole, og forhåpentligvis er jeg ferdig med det meste innen i morgen. Jeg har dårlig samvittighet for veldig laber blogging de siste dagene, men samtidig vet jeg også at jeg ikke trenger det, siden dere alle vet (og støtter meg) i at skole trumfer bloggen. Det merkes jo i eksamensperioder, men er uansett takknemlig for at dere klikker dere inn – uansett kvalitet på innholdet, haha… SÅ i dag tenkte jeg å dele litt freshe nyheter, som jeg tenkte å anskaffe meg så kjapt jeg er ferdig med alt skole for denne uken, og kan begynne å tenke litt på materialistisk lykke igjen, haha…

H Å R B Å N D   H E R   /   C R O P P E D   G E N S E R   H E R   /   J E A N S   H E R   /   T U R T L E N E C K   H E R

V E S K E   H E R   /   K Å P E   H E R   /   B U K S E   H E R   /   H E E L S   H E R

H I G H L I G H T E R   H E R   /   K J O L E   H E R

S K I N N B U K S E   H E R   /   G L I T T E R G E N S E R   H E R   /   V E S K E   H E R   /   K Å P E   H E R

JEG SIER OPP DENNE DAGEN

A N N O N S E :   È N   A N N O N S E L E N  K E   J U N K Y A R D

Jeg sier opp denne dagen! Eller, jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å si opp denne dagen, men her sitter jeg jaggu meg med en prøveeksamen jeg snart må begynne på, og det ser farlig ut som det er i dag det må skje. I kveld. Jeg blir helt klam av å bare tenke på at jeg har gjort/skal gjøre denne uken, og for første gang på skikkelig, skikkelig lenge føler jeg tiden absolutt ikke strekker til. Heldigvis var jeg innom butikken og kjøpte meg litt julebrus, som forhåpentligvis fungerer som bensin på en tom og sliten kropp i kveld. Dagen startet veldig hyggelig med lunsj med en nybakt mamma-venninne, etterfulgt av enda en kopp kaffe med søsteren og mammaen min. Etter det gikk det vel bare nedover, med noen timer på skolen etterfulgt av en skikkelig dårlig boksetrening. Men! Noe veldig hyggelig og veldig digg var middagen jeg og kjæresten lagde i dag – nemlig Mie Goreng!! Det spiste vi jo all day-everyday på Bali, så endelig fikk jeg kjøpt ingredienser. Og godt ble det jaggu meg, nam!!
 

Dagens eneste, dårlige, kjipe og kjedelig bilde, hahaha. Jakken min finner dere HER! Og btw – rabattkoden min hos Junkyard, ANNAIS20 gjelder bare ut i morgen – så om dere vil ha 20% på ALT hos Junkyard (ikke deal, kampanje eller salg da) må dere være kjappe! Da kan dere for eksempel på 200,- i avslag på jakken jeg har på meg over, en goood deal haha <3 Nå må jeg hive meg rundt, så håper jeg å oppdatere dere med nytt mot i morgen. 

SÅ VAR VI HER IGJEN

È N   A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

Hei og god morgen! I dag våknet av at gardinene mine hadde falt ned. Igjen. Selv om jeg ser på meg selv som over gjennomsnittet handy, er det èn ting jeg ikke får til, og det er å henge opp den jækla vaieren gardinene skal henge på. Så i en uke nå har jeg teipet opp gardinene mine med industriteip, hahaha. At det har holdt så lenge som til i dag er jo egentlig et under. Så da var checklisten for uken enda litt lengre – henge opp gardiner og få opp lampe i stuen. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for å ikke ha taklampe i stuen, men nå som vinteren og mørketiden begynner å komme, merker jeg at jo det trenger jeg. Herregud så random, men det er nå det jeg tenker på denne mandags morgenen. 

Ellers er det sol ute i dag, og kjæresten hadde vært å kjøpt kaffelatte til meg i morges! Det er fint, sånt blir jeg så innmari glad for. Jeg har fri store deler av denne uken, og begynner virkelig å kjenne på at eksamenstiden nærmer seg. Det er faktisk en hel måned til min første eksamen, noe som er sjukt lenge til i min verden. Jeg lærer og leser best intensivt, og hvis jeg starter for tidlig glemmer jeg fort, samt klarer ikke se sammenhenger like godt. Men denne uken skal jeg jaggu meg få gjort en prøveeksamen, og fått gjort en hel masse oppgaveskriving. Så var vi her igjen, gitt! Føler ikke det er lenge siden jeg satt med nesa i boka (her skrev jeg buksa først…..) og lengtet etter sommerferie. Herregud så fort tiden går!!! 

B I K I N I T O P P  H E R   S H O R T S  V I N T A G E   L E V I S 

En throwback til bekymringsfrie dager på Bali! Jeg hadde jo faktisk tenkt å gjøre en del skole da jeg var der, men slik ble det ikke. I det hele tatt, haha! Men er det noe jeg har lært, er det at pauser er key. Kanskje ikke nødvendigvis 10-dager-i-Indonesia-pause, men stunder der man ikke tenker på gjøremål eller skole what so ever. Sånn er det i hvert fall jeg får det til å gå rundt i eksamensperioden – hvis jeg hele tiden skal tenke pensum blir jeg sur, lei og klin gærn. Etter en pause med henging, serie eller noe helt annet er jeg good to go igjen. Et tips jeg sikkert har gitt 1000 ganger før, men shit au. 

HELLA SENTIMENTAL

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y


B U K S E D R E S S   
H E R   S K O   H E R 

 

Dere får 20% på både buksedressen og skoene nå btw! 20% på alt fra NLY brands, dere finner tilbudet HER <3
 

Hei alle mine fine blogglesere!! Tenk at dere har orket å klikke dere inn her i dag også, det varmer hjertet til gamlemor. Tenk at dere har klikket dere inn flere dager, flere måneder, flere år!! Fakkert jeg kunne begynt å grine over hvor rørt jeg blir av sånt. Nå blir jeg hella sentimental her, og dette innlegget skulle egentlig ikke handle om dette i det hele tatt, hahaha. Og når jeg først tenker og snakker om det – tusen takk til alle som kommer bort til meg og gir meg ros og kos. Tror ikke dere aner hvor glad jeg blir!!

Anyways – i går var jeg ute! For siste gang på lenge forhåpentligvis. Nå kjenner jeg at jeg begynner å få nok av fest og morro.. Det var uansett veldig hyggelig på innflytningsfest i går, og være rundt massevis av fine folk jeg er såååå glad i, og føler jeg har sett alt for lite av i det siste. Det er bare selve byen jeg begynner å bli kraftig lei av, og kvelden endte før 1 sammen med kjæresten. Noe jeg er veldig glad jeg har begynt med, å dra hjem tidlig fra byen. Da er liksom ikke søndagen helt ødelagt! Nå skal jeg nyte denne søndagen og prøve så godt jeg kan å ikke angste over ting som burde vært gjort. Neste uke skal det jobbes hardt med skole, så da må jeg slappe av nå mens jeg kan. Men det er noe med søndagen ass – jeg klarer liksom ikke slappe helt av, fordi jeg .vet. hva som kommer i morgen. Noen fler?

WANTIES PÅ BUDSJETT

A N N O N S E L E N K E R   E L L O S ,   G I N A T R I C O T ,   I N D I S K A   O G   L I N D E X

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R

Herlighet, har helt glemt å nevne at jeg og Erica har gitt ut ny podd denne uken! Der snakker vi om Londonturen og masse mer – vi er all over the place som vanlig. Men som vi nevner så vidt der er jeg blakk. Derfor ble det wanties på budsjett denne uken, haha. I denne spalten liker jeg jo å ha med billige kupp, men også drømme meg bort til svindyre skatter. Vel, jeg føler jeg ikke har råd til å tenke på dyre skatter akkurat nå. Forskuddskatten skal betales, det samme skal momsen. Derfor har jeg levd på knekkebrød og nudler i det siste, haha! Sånn sett skjønner jeg ikke hvorfor alle ser mørkt på å “måtte leve på nudler resten av måneden“. Det er jo drømmen min. I dag er jeg inne på fjerde dag på rad med ramen-noodles, og det er faktisk ikke fordi jeg er blakk. Jeg hadde spist mine daily ramens om jeg var billionær for damn det er GODT. Det minner meg på at jeg skal innom den latterlig bra Asiatiske butikken jeg kjøper alle nudlene mine på, og hamstre inn nytt lager! Pluss at jeg skal prøve meg på Mie Goreng (enda hekta etter Bali), og kjøpe inn masse andre sauser og flasker som jeg klarte snike til meg et bilde av fra kjøkkenet til en thai-restaurant her i Trondheim.

Nå skal jeg slutte å snakke om mat og shopping, og heller komme tilbake til skolearbeid. I dag har jeg satt av dagen til å skrive på eksamensoppgaven(e) mine, og etter det blir det helg! Håper alle njuter fredagen <3

DRITTFØLELSEN

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y


B U K S E   H E R   S K O   H E R   G E N S E R   U T S O L G T   : ( 

Herregud så fjernt det føles ut at jeg forrige uke vandret rundt gatelangs i London og levde my best life. Men det som føles enda fjernere, er at jeg holdt på å svette _i hjel_ da vi tok disse bildene. Jeg brettet faktisk opp ullgenseren til puppene, og gikk med magen bar gatelangs hahaha. Mens nå sitter jeg med to jakker inne på BI i forelesning, og holder på å fryse av meg tærne. Det har helt seriøst, uten å tulle, regnet i Trondheim siden jeg kom hjem for en uke siden. Jeg kan helt ærlig ikke huske 10 minutter uten regn den siste uken.

Jeg sover ikke så godt om natten for tiden og har litt mye å tenke på, om jeg skal være ærlig. Jeg har enkelte forelesninger dette semesteret jeg ikke får så mye ut av, og kunne egentlig bare latt være å møte opp, men jeg klarer ikke få meg til å gjøre det. Den dårlige samvittigheten dreper meg hvis jeg sover over / skipper en forelesning jeg egentlig kunne dratt i. Er jeg den eneste? Uansett – hvis dere har en dårlig / seig morgen og vurderer å sove over forelesning – sov heller over første time. Det gjorde jeg i dag, og er så glad jeg fikk søvnen jeg trengte, samt komme meg på skolen. Kanskje er ikke forelesningen da bomb, men man slipper i hvertfall å få den drittfølelsen som jeg i hvert fall, sitter igjen med når jeg har droppet skolen. Nå må jeg komme meg tilbake til forelesning, ha en fin torsdag videre!! <3 
 

OG BTW! Nå fikk jeg en mail om at dere får 20% på NLY BRANDS ut uken!! Tjohei – det var jo bra for dere som ikke rakk å bruke rabattkoden min. Dere finner rabattkoden HER – enjoyyy! 

UKEN SOM VAR – UKE 42

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

Akkurat nå: … kjefter jeg litt på Melis og hører på Dagsnytt 18 mens jeg blogger. DET er noe av det jeg savner med å bo hjemme – å få med meg Dagsnytt 18 og nyhetene hver dag. SÅ voksen er jeg åpenbart ikke enda, at jeg kommer på å sette på NRK klokken 18 for å oppdatere meg på verden. Det eneste av input jeg får nå om dagen er nettaviser + nyhetene om morgenen fra klokkeradioen min, og det kan bli ganske tullete til tider. Noen ganger tror jeg liksom at jeg har drømt at Mannen er hevet til rødt farenivå igjen (kunne vært thooo), eller at legenden Hareide vil samarbeide med AP og SP. Så det skal være et av mine nyttårsforsett – å komme på å sette på TV’en klokken 18 og 19!! Det anbefaler jeg alle å gjøre – for er det noe som virkelig er viktig er det å få med seg hva som skjer i verden. JA enkelte ting er kanskje uinteressant og “kjedelig” men da er det som oftest akkurat DET vi trenger å se – noe av det farligste som finnes i dag er at vi har så enorm mulighet til selektiv oppmerksomhet på kun det vi vil høre. Jeg vet jeg har sagt dette maasssse før men viktig viktig!! <3

 

Ukens tanke: Her om dagen fikk jeg en skikkelig åpenbaring. Jeg hadde hatt på meg supertrange jeans en dag, og kom hjem og tok av meg buksen og sukket litt over hvor vondt det var med klesmerker. Dere vet hva jeg mener?? Når du kan se sømmene fra jeansen og merkene fra knappene i huden? Anyways – kjæresten min ble helt blåst av banen, og bare “HERREGUD ANNA du må ikke gå i så trange klær det der ser IKKE BRA ut kjempefarlig!!”. Da forsto jeg: herregud – boys vet faktisk ikke hvordan det er å gå med trange klær

Og da spant tankene mine videre til: herregud de vet heller ikke hvor vondt det er når man har fått “blåmerke” i hodebunnen etter å hatt hestehale for lenge

Tenk det

 

Ukens opptur: Helt klart å dra til London med Nelly og min kjære Erica! Jeg blir så innmari glad over at hun ville ha meg som modell, men enda gladere for å se hvor flink hun har vært. Egen kolleksjon for Nelly liksom! Det er store greier! Ellers må jeg også si at det var veldig deilig å komme hjem “for godt”. Haha, veldig selvmotsigende punkter, men etter en tid med mye reising nå kjenner jeg det er veldig deilig å skal komme tilbake til hverdagen nå. 

Meg som laxer MUY (jumpsuiten finner dere her) // meg og mami <3

 

Ukens nedtur: For å fortsette fra forrige punkt – man blir veldig sliten av å være mye på reisefot, for ikke å snakke om den dårlige samvittigheten. Jeg ville aldri reist så mye om jeg ikke hadde vært 100% sikker på at jeg kom til å klare skolen i tillegg, men man kommer virkelig ikke unna den dårlige samvittigheten. I tillegg får man jo et aldri så lite slag i trynet første dag tilbake på skolebenken, og kjenner det er tungt å komme tilbake igjen etter både ferietur til tropeland, og lyxig storbyferie. Sånn sett skal jeg være SJELEGLAD den dårlige samvittigheten kommer og tar meg, for den motiverer meg enda mer til å komme ajour og i eksamensmodus!! 

 

Ukens sang: Girl med Paul Wall!!!!!!! Hvorfor kan jeg denne typ utenat?? Er det bare jeg, eller er dette en klassiker fra gamledager?? 

 

Ukens person: Alle som hadde orket å ta denne spørreundersøkelsen, hahah.. *englefjes*. Det er til eksamensoppgaven min, så da hadde jeg VIRKELIG blitt glad. Det handler om drikkesekk (av alle ting), så om dere er glad i trening/fysisk aktivitet særlig, gjerne bruk 30 sekunder på den hvis dere gidder <3

 

Ukens kultur: Herregud, først nå skjønner jeg hvor lenge siden det er jeg har skrevet denne spalten sist? Jeg har sett så mange serier! Mye på grunn av lange flyturer, hvor jeg så The OA og begynte på Outlander. Nå om dagen er jeg laaaangt inne i Outlander, og kjenner jeg blir lykkelig av å tenke på at jeg enda har mange episoder igjen. Jeg sier det igjen jeg – livskvaliteten min stiger så. jævlig. mange. hakk når jeg ser på serie. Uten å høres veldig depressiv ut – det er liksom så deilig å leve noen andre sitt liv litt, hahaha

 

Ukens obsession: Som dere kanskje har sett, gikk jeg med rød leppestift en hel del forrige uke. Så det må nok bli forrige ukes obsession <3

 

Ukens mat: Jeg tror faktisk aldri denne kategorien har vært vanskeligere. Hva skal jeg velge? Trøffelpastaen? Treretters lunch med en Bellini ved siden av?? Den sjukt gode gateburgeren vi spiste til frokost to dager på rad? Trøffelbiffen med trøffelpotetmos? JEG VET FAKTISK IKKE jeg har spist helt sjukt mye godt og det gjør meg lykkelig å tenke på bare

Ukens gledingz: Jeg gleder meg til å se venna mine igjen! Det har ikke blitt så mye av i det siste. Og å komme tilbake til ♥ rutiner ♥

 

Ukens lættis: Her er det myyyye å velge mellom, men tror jeg må lande på to episoder som begge var i en taxi. Den første fikk sikkert ganske mange av dere med dere – nemlig livestreamen til meg og Erica i taxi på veg til flyplassen. Først presterte vi jo å sette i gang livestreamem (hvor DAMN jeg var ugly og fyllesjuk) på Erica sin egne Instagram, noe som absoultt ikke var meningen. Da vi endelig kom oss over på Skitshowet-instagrammen, starter vi å tulle litt på engelsk og får engelske spørsmål fra dere, og taxisjåføren plutselig starter å svare??? Hahaha den ene filmen ligger på Skitshowet-instaen 

I en taxitur litt tidligere i uken hadde vi verdens søteste skrulle-mann til taxisjåfør, som elsket (!!) å prate. I det ene øyeblikket forklarer han oss hvorfor han liker hunder bedre enn katter, før han PLUTSELIG er på gråten over at livet er kort, og at “life is like a machini”. Shit ass han var så innmari søt og rar <333 (sikkert ikke like gøy å lese dette som å oppleve det, men shit au.)

 

Ukens donk: Ja hvor skal man starte. Jeg har donket meg ganske mye i det siste, og forrige uke tror jeg jeg dobbelthilste hele TRE ganger. På en uke. Yess! Ellers hadde jeg et ganske bra øyeblikk her en dag, hvor jeg gjorde ærend inne på et kjøpesenter, og fikk plutselig så lyst på en pizzaslice. Jeg kjøpe meg derfor en pizzaslice, men fant ut at neeei… jeg kunne nesten ikke sette meg ned helt alene og drikke sjokomelk og spise pizzaslice midt på dagen. Det føltes liksom litt stusselig. Så derfor tar jeg med maten ut i bilen min, hvor jeg sitter og spiser (med bilen skrudd av), i pøsregn og ser på Youtube. Som om det ikke var hakket mer stusselig 🙂 Fikk blikk-kontakt med ei som parkerte ved siden av meg, og da var det bare å embrace øyeblikket – njuta på med Tubba på mobilen og pizza i kjeften

 

Ukens flause: Forrige uke (eller nei, dette var vel uken før), var jeg ekstra idiot på trening. Jeg hadde planlagt trening med Karen og søsteren, de kom og hentet meg, og vi skulle skifte. Hvem har pakket ned kun treningssko? Ikke en sokk en gang? Så klart hadde jeg på meg slengbukser og magetopp også, så da var det bare å pakke sekken å dra hjem. Noen dager etterpå kommer jeg tilbake på trening, og hvem har pakket med seg to sportsbh’er, men ingen treningstopp? Dis bish! Og tror dere ikke det var den samme jenta på jobb begge gangene? Hahaha, hun sa til meg da jeg måtte dra hjem den andre gangen: “Nei nå tuller du, IGJEN?!” – og jeg bare yesss mami good bye 

Fyyy faen dette innlegget tror jeg er årsrekord i skravling sorry for det ass

NEW IN: JULE- OG NYTTÅRSKJOLER!

A N N O N S E L E N K E R   O G   S P O N S   N E L L Y

Da har jeg endelig fått tatt bilder til et veeeldig etterspurt innlegg, nemlig tips til nyttårs / julekjoler! Jeg har bestilt meg noen jeg likte veldig godt, og har nok funnet min nyttårsaftenkjole. Jeg er litt i tvil på om jeg vil bruke denne i gull ovenfor (og nedenfor haha) eller den i sølv i dette innlegget. Hva syntes dere?? Håper dere liker innlegget – og husk rabattkoden dere finner nederst i innlegget, den gir dere 20% på neeesten alt. Ellers finner dere skoene jeg bruker på alle bildene her. Hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre <3 


G U L L K J O L E N   F I N N E R   D E R E   
H E R   B E L T E T   F I N N E R   D E R E   H E R


Altså!? Denne var jeg faktisk litt i tvil i, for jeg syntes ikke den var så fin inne på Nelly – men med et belte i midjen var den virkelig 10/10. Jeg dro også ned brystpartiet litt så det ble litt mer utringing! Elsker hvordan denne satt på kroppen og gleder meg til å bruke den.


D E N   L I L L E   S O R T E   F I N N E R   D E R E   
H E R


Denne har dere vel kanskje sett før? Hehe, den likner jo veldig på en annen kjole – jeg hadde faktisk den orginale selv, men den var alt for stor i puppene så jeg måtte selge den. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så at Nelly hadde laget en egen versjon, mye mer behagelig og mye bedre passform. Den lille sorte with a twist <3

 


S Ø L V K J O L E N   F I N N E R   D E R E   
H E R


Oooogså denne da. Siden jeg nesten har for mange partykjoler nå, vurderer jeg faktisk å bruke denne en “vanlig” kveld ute, for eksempel bursdag eller liknende. Den er SÅ. sinnsykt kul!!! Sitter som et skudd, og gir akkurat nok partyvibes (og vel så det, haha). 


R Ø D   W I D E   S L E E V E – K J O L E   F I N N E R   D E R E   
H E R


Hvis dere går inn på denne kan dere se at den finnes i ganske mange farger! Desverre ble min litt for liten (jeg har XS), så denne ville jeg kanskje gått opp en størrelse i. Elsker at armene er wide-sleeve, og ellers suuperbehagelig å gå i. 


G R Ø N N   V E L V E T K J O L E   F I N N E R   D E R E   
H E R

Denne er det kanskje også noe kjent med? Denne varianten hadde jo Nelly i fjor også, men nå har de fått inn nye farger! Jeg har den i beige fra før, og da jeg så denne smaragd-grønne måtte jeg ha den. FOR en farge!

 

R A B A T T K O D E  –  20 %  P Å  A L T

Ellers er det jo siste dag dere kan bruke rabattkoden min på Nelly! Eller, med mindre dere shopper før klokken 10.00 i morgen tidlig, for da er den ikke gyldig mer.   Da får dere 20% på alt ovenfor (bortsett fra gullkjolen), for det er nemlig NLY Brands koden gjelder. NLY har fått helt sjukt masse fine partykjoler nå, og jeg har samlet alle partykjoler rabatten gjelder på HER. Ellers gjelder den jo på alt annet fra NLY brands også. Men husk – dette er siste dag!!

– Dere klikker dere inn HER og skriver deretter inn koden ANNAIS20 når dere betaler. –

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 

Noen favoritter fra nyhetene som just kom inn <3 

IPHONEBILDER FRA ENGLAND

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Hei babes, og velkommen til et innlegg som ikke kommer til å være preget av noe mandags-positivitet. Det skal jeg love dere, haha. I dag kunne jeg føle på hele meg at vinteren er rett rundt hjørnet, og da alarmen ringte i morges kunne det likså godt vært midt på natta. På slike morninger får jeg lyst å rope NOT TODAY SATAN, og legge meg under dyna igjen, men heldigvis klarte jeg å komme meg opp til forelesning. Der var det ikke akkurat stort oppmøte, og jeg måtte ha varm kaffe for å komme meg i gjennom dagen. Når dis bitch slutter å drikke iskaffe, da dere … DA er det vinter snart.

Jeg kom nettopp hjem fra skole og trening, og skal bruke resten av kvelden på jobbing. Jeg har massevis jeg må gjøre fremover, på alle fronter. Forhåpentligvis blir det også en aldri så liten podcastinnspilling! Anyways – jeg tenkte å dele de siste bildene fra London med dere – denne gangen fra mobilen min!
 D E N I M – P L A Y S U I T E N   F I N N E R   D E R E   
H E R

 

Denne badboyen her var jeg så i tvil om jeg skulle kjøpe eller ikke. Jeg måtte sende en fellessnap til jentene å høre om den var kul eller ikke, og må si meg enige med de – den er DØDSkul! Brukte den faktisk flere ganger i London, og var like kul med heels og ørepynt som med boots på formiddagen. Helt til høyre har dere photoshoot-damene i Erica sitt design, som poserer det beste de kan hahaha <3 Herregud så sliten man faktisk blir av å posere så hardstyle?? All creds til models out there
 


K J O L E N   F I N N E R   D E R E   
H E R

 

Hahaha bildetekstene mine i dette innlegget er så random. Men, jeg skal faktisk ha på meg denne neste helg hahaha. Jeg skal i innflytningsfest hvor det var snakk om å slå det sammen med halloween-vors – men når jeg er den _eneste_ på hele vorset som stemte Halloween-vors spørs det om jeg må svelge barnet i meg og være voksen heller. Heldigvis fikk jeg med meg denne godsaken av en blazerkjole hjem fra London, altså DAMN

 

K J O L E N   F I N N E R   D E R E   H E R

Dette er fra siste dagen, for en kveld. Har dere googlet Sketch London (seff har dere ikke det hvorfor spør jeg så faens iiiidddi) – gjør det!! Har dere sett noe mer bloggvennlig? Vi satt ikke i selve resturanten men i en slags “kuppelbar” litt lengre inn, hvor baren var i gulvet og vi satt ovenfor – kjempekult. Bare det lille problemet at jeg følte meg som verdens lengste person, hahaha. Mens alle satt nett og drakk drinker fant jeg aldri ut hvor jeg skulle ha bena mine, som føltes ut som var 3 meter lange stylter i det øyeblikket. Stanky legs på tur til London

 

K J O L E N   F I N N E R   D E R E   H E R

En liiiiten sneak peak på morgendagens innlegg – jeg skal nemlig lage en veldig etterspurt innlegg, nemlig partykjoler! Her er en av mine soleklare favoritter, og spørs om jeg skal ta den med meg til Amsterdam på nyttårsfeiringen. Det har jeg kanskje ikke sagt, at jeg skal feire nyttår der? (Nesten) hele vennegjengen reiser sammen, så det blir nok superbra. Ellers drysser denne kjolen en god del, bare så dere er klar over det (personlig driter jeg i det mohahhaa for den er så fin)

L I K E R   D E R E   S L I K E   I N N L E G G   B T W ? ?

2 RABATTKODER OG VINTERKLÆR!

A N N O N S E :   A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y   O G   J U N K Y A R D

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R

Det er veldig mange som har spurt om jeg kunne lage guide på vinterklær! Jeg pleier jo å ha det hvert år egentlig, og tenker å komme med en til senere i høst også. Men akkurat nå har jeg hele to (!!) rabattkoder, og det er allerede kommet ut veldig mye fint av vinterklær, så da tenkte jeg å tipse dere allerede nå. Tok noen billige, noen i middels pris og noen i dyrere prisklasse. Min favoritt over må nok være nummer 2 – jeg har så hangup på grønt, og liker at den er så enkel. Jeg har en liknende i år! Ellers syntes jeg Nelly har gjort en skikkelig bra jobb med nummer 1 – en skikkelig fin jakke til veldig rimelig pris. Hvor varm den er aner jeg ikke, men likte virkelig looken på den! Ellers har jeg hatt SVEA-jakkene selv før for noen år siden, og de kan jeg anbefale – de er varme og gode på vinteren. Ellers glemte jeg å ta med denne i kollasjen!! Den syntes jeg var superfin, for ikke å snakke om hvor sykt bra fuskepels det var på den?? Ganske grei pris til å være Calvin Klein også. <3

 

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R

Så litt vintersko! Noen som skjønner hvilken farge jeg er mest glad i å ha på vinterskoene mine eller? Hahaha! Som dere ser har jeg de tre siste selv, og nummer 7 har jeg brukt mye som partysko på vinteren. De kan man ha litt tykkere sokker i, samt se cool ut når man vil pynte seg litt ekstra. Hvis dere lurer på noe angående de skoene er det bare å spørre ♥ Selv syntes jeg sort er veldig kjekt i vintersko – først og fremst fordi jeg som oftest går i sorte bukser, men også fordi det er så enkelt og greit. Kan liksom brukes til alt! Skal dere bruke 6 og 8 til vintersko vil jeg anbefale å gå opp en størrelse, i og med at de ikke nødvendigvis er så varme i seg selv og man da bør ha ullsokker under. Det skal jeg ha i vinter, har blitt helt forelsket i nummer 6 spesielt! 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Nummer 8 på <3 

 

Nummer 6 på <3

________
 

2 0 %  R A B A T T K O D E   J U N K Y A R D

Ellers har jeg jo fått en rabattkode til dere på Junkyard! Den er ANNAIS20, og gir dere 20% på absolutt hele nettsiden! Den gjelder kun om man handler over 500kr, og gjelder ikke kampanjer, salg eller deals. Så her kan dere spare en god del om dere skal ha vinterjakke, pluss at de har jo masse andre merker (feks Nike, Adidas, Alpha Industries, Levis, Vans, Puma +++). Enjoyyy – den er gyldig til 31. oktober.

 

2 0 %  R A B A T T K O D E   N E L L Y

Også har jeg jo også rabattkode på Nelly i noen dager nå. Den er ANNAIS20 den også, og gir dere 20% på alt fra NLY brands. Dere trykker dere inn HER og skriver inn koden når dere betaler! Koden gjelder bare ut onsdag klokken 10.00 på morgenen, så vær rask! 

________