ERROR

A N N O N S E :   A D L I N S K   N E L L Y

Hallo ja! Det var en stund siden. Eller kanskje ingen har merket at jeg har vært borte? Haha. Jeg har ikke kommet meg inn på bloggen min før nå, da blogg.no driver og legger om systemet sitt. Derfor er det også noe annerledes design og endringer, blant annet at dere må kommentere via Facebook… Jeg beklager så mye for jeg vet hvor irr det er, men det er ikke noe jeg kan gjøre noe med. Håper ikke det blir helt knystende stille her inne av den grunn! Når jeg er ferdig med eksamen skal jeg bruke litt tid på dette å se hva jeg skal gjøre fremover. Vil jo at dere også skal like utforming og systemet bak bloggen!

Siden sist ja… Jeg har lest, lest og spist pizza. Jeg har endelig fått litt matlyst igjen, og for noen dager siden var jeg og kjæresten ute og spiste. Der ble det slukt rolige tre pizzaer. Det er real luve ass, når jeg vil ha enda mer pizza etter min første, og kjæresten er mett – men han blir med på å dele enda en. Som jeg har sagt 999 ganger før her på bloggen – a girl needs her pizza!!

T O P P E N   F I N N E R   D E R E    H E R    A R M B Å N D E T   F I N N E R   D E R E   H E R 

Nå skal jeg pelle meg på butikken og handle iskaffe, før jeg fyker av gårde til skolen. Ja fuckert, jeg har hatt eksamen siden sist også!! Det gikk helt ok, så klart ble eksamensoppgavene helt ulike de tidligere årene. Men jeg tror nok det skal gå fint. Anyways – next up er det faget jeg føler jeg har minst kontroll i, så har veldig godt av å diskutere med venna på skolen. Det lærer jeg mye av!

UKENS SPØRSMÅL

ANNONSELENKER: JANE KOENIG, NELLY

Jeg lurer veldig på hvilket valgfag du tar i år? 

I år har jeg Sosiale Medier! Haha, seff…. Det var veldig annerledes enn jeg trodde, hehe..

 

Hvordan redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer for det meste i Lightroom! Men også litt i VSCO – og på Instagrambildene mine også litt i Afterlight <3

Hvordan øvde du til samfunnsøkonomi før eksamen?? Finner ingen tidligere eksamensoppgaver, og foreleser gir oss ingen info.. For meg som sliter med matematikk fra før av (vgs), sliter jeg med at jeg er så stressa om kveldene at jeg ikke få sove.. Faget virker rett og slett helt umulig akkurat nå..

Hei, uff skjønner følelsen… Som jeg har forstått det er samfunnsøkonomi et nytt fag i år? Er det ikke en kombinasjon av makroøkonomi og mikroøkonomi i samme fag? Jeg har bare hatt makroøkonomi enda, og der var cluet mitt å ta gamle eksamensoppgaver. Så kanskje ta alle de gamle makro-eksamenene, og alle de gamle mikro-eksamenene? Jeg vet jo ingenting om det faget der, så kanskje dobbelsjekk litt først om det er sånn faget er bygd opp, hehe…

 

Hei! 😀 Synes å huske at du gikk et år på bachelor i barnevern, stemmer det? Isåfall hva var grunnen til at du sluttet på studiet? var det kjedelig, for hardt? Var det mye obligatorisk? Jeg har nemlig tenkt litt på å søke det til neste år, men trenger å høre litt hvordan det var fra folk som har gått studiet før 🙂

Hallo søta! Det gjorde jeg. Det var en god blanding. Jeg skjønte tidlig at jeg ikke kom til å gå mer enn ett år, og av den grunn blir jo et studie litt kjedelig. Når man bare går det for å gå det, liksom. Jeg merket at jeg ikke kunne studere det, fordi jeg er aaaalt for emosjonell og følsom for det, haha. Jeg begynner å gråte av den minste ting, og jeg vet 100000% sikkert, at jeg ikke hadde klart å la være å ta med meg jobben hjem, å konstant tenke på det (og være lei meg). Jeg har blogget i 10 år og kjenner at min neste jobb skal være en jobb jeg kan legge igjen når klokka slår 5 og arbeidsdagen er over <3 Men det var mye spennende i studiet også, og ville absolutt prøvd det om du syntes det høres spennende ut!

 

Har du hjemmeeksamen eller skoleksamen i år?

Jeg har litt av alt i år. Jeg har to hjemmeeksamner, to mappeoppgaver, to skoleeksamner. Og det er absolutt nok

 

Hvor er armbåndet ditt fra?

Det er sååå mange som spør om dette, hehe. Skjønner det godt, for det er superfint! Dere finner det her.

Kan du lage et innlegg med julegavetips til guttekjæresten?

Det er allerede laget og klart til å publiseres, så det kommer straks!! <3

 

Når har du juleferie?

Den 12 desember!! Holy det er ikke lenge til, og jeg gleder meg veldig. Samtidig som det stresser meg veldig at jeg enda har fire eksamner igjen haha

 

Hvor er de sorte skoene med hvit såle fra? 

De finner dere her! Elsker de – men må advare om at hvis dere har VERDENS høyeste rist, som meg, så er det vanskelige å få på. Men jeg likte de sååå godt at jeg klipte litt i “snittet” ved ankelen, så jeg fikk de på meg til slutt hahhaa.

NEW IN: INTERIØR!

A N N O N S E   I   S A M A R B E I D   M E D   R O Y A L   D E S I G N

Først og fremst – tusen hjertelig takk. Når jeg klikker meg inn her på bloggen blir jeg på gråten hver eneste gang over det fine dere skriver til meg. Det er ikke alltid like lett å balansere alt, og dere får det hele til å føles litt mindre håpløst. Tenk at jeg har dere som bryr dere om meg! Jeg blir så innmari rørt, og helt ærlig begynte jeg å gråte her en dag jeg logget inn på bloggen min og jeg leste kommentarene fra dere. Litt emosjonell om dagen også da, vett… Haha!

Uansett, jeg skal prøve å komme meg litt tilbake, men det kan nok hende det går en dag her og der uten en bloggoppdatering. I morgen har jeg første eksamen, så kanskje jeg har fått et adrenalin-kick og er super hyped på hundrevis av bloggoppdateringer, haha. Uansett! I dag tenkte jeg å vise dere litt nytt i leiligheten, som jeg mottok i helgen! Herregud så fiiint alt ble, og det var veldig hyggelig å pynte opp litt i hjemmet i disse dager. I tillegg er det 15% off alt jeg viser i dag, tjohei!


P U F F E N   F I N N E R   D E R E   
H E R


Kanskje min favoritt! Jeg byttet ut den velourgrønne puffen min (den ga jeg i bursdagsgave til mamma) med denne. Jeg har så innmari mye planter i stua nå, så noe mer grønt trenger jeg ærlig talt ikke. Rosa derimot! Alltid mer rosa! Denne puffen er så typisk meg – i nydelig velvet med helt fantastisk detalj i rysjene. Jeg kunne kanskje tatt meg tiden til å gre rysjene litt før jeg tok bildet, meeen… 

 


B L O M S T E R P O T T E N   F I N N E R   D E R E   
H E R 


Endelig har jeg fått meg denne blomsterpotten!! Haha, den var seriøst noe av det første jeg ville ha meg da jeg flyttet ut. Nå er det jo litt over ett år siden jeg kjøpte leiligheten, så da ble det en 1-års-gave til meg selv. Den er tydeligvis alt for liten for blomsten jeg har oppi, men… Er den ikke fantastisk fin?! Veldig fin julegave!

 


H J E R T E T   F I N N E R   D E R E   
H E R

Også denne nydelige saken. Denne hjerte-vasen så jeg først hos Anniken, og ble inspirert av henne til å kjøpe noen fine, tørkede blomster å ha i. Denne henger på den eneste tomme veggen jeg har (… høhø), og det passer egentlig veldig fint siden det er så enkelt, samtidig som den fortjener all oppmerksomhet den kan få. Elsker den!

 


L A M P E N   F I N N E R   D E R E   
H E R

Endelig har jeg fått orden på gangen min! Det har vært laveste prioritet i leiligheten, litt fordi den er så innmari vanskelig å få fin. Men nå er jeg såå fornøyd! Inn med litt grønt, samt lampen gjorde enorm forskjell. Jeg har også fått meg et nytt rundt speil i gangen, som jeg tenkte å vise dere senere. 

 


F A T E T   F I N N E R  D E R E   
H E R

Haha, jeg måtte jo bare ha dette… Er det ikke fint? Har dere noen tips til hva jeg kan ha oppi? Jeg har allerede små krukker til ringer og armbånd…

 

Det er 15% off hele nettisden til Royal Design i dag, altså absolutt alt i dette innlegget. Selv har jeg nettopp gått til innkjøp av julegaver selv der, et lite tips ♥

A BREAK

Jeg trenger en liten pause, jeg. Vi blogges i morgen eller på mandag <3

OVERSIKT: BLACK FRIDAY

A N N O N S E :   A L L E   L E N K E R   E R   A N N O N S E L E N K E R

N E L L Y

Nelly har for det første 25% på ALT – absolutt alle merker inne på nettisden (tilbudet finner dere her og så må dere bruke koden VIP25 når dere betaler!). I tillegg har de èn ny deal hver time – så der kan det lønne seg å følge med!! 


1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R  

N A – K D 

I dag har NA-KD 30% off hele siden, hvis dere klikker dere inn her og bruker koden BLACKWEEK når dere betaler. Koden gjelder ikke salg, Iva Nikolina X NA-KD, Chloé B X NA-KD, Pamela X Na-KD, Luisa Lion X NA-KD), og varer helt til 26.november.

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 


​∇

 

E L L O S 

I dag får dere 25% på Ellos! Dere finner tilbudet her, og koden gjelder ut den 23. november!

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 


​∇

 

G I N A T R I C O T

Ginatricot har i dag 30% på hele nettisden – tilbudet finner dere her! Eller, tilbudet gjelder ikke jeans – men alt annet ellers – ohyes! 

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 


​∇

 

B I K   B O K

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 


​∇


R O Y A L   D E S I G N

I dag er det 15-20% på 20.000 produkter på Royal Design! Dere finner tilbudet her 


1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R 

6 TIPS AV TING OG PRODUKTER

A N N O N S E :   I N N E H O L D E R   A D L I N  K S  N E L L Y  O G   B A N G E R H E A D

Hei og god .. morgen! Jeg sto opp i 11-tiden, og sov skikkelig ut. I går hadde jeg studievenna over på besøk, hvor spratt en flaske vin (eller to), laget oss pizza og skrev eksamen. Vi ble faktisk nesten ferdig også, så da gjenstår jo bare det ganske vesentlige – få utlevert selve eksamensoppgaven, og se om vi har skrevet noe som henger på greip, haha. Det var uansett veldig hyggelig!

I dag tenkte jeg å lage et innlegg jeg har tenkt på lenge! Det startet da jeg gikk med bootsene mine en dag og fikk kompliment på de av nesten alle jeg møtte den dagen, og jeg vet jeg har vist de kjapt her på bloggen før – men tenkte jeg skulle tipse dere om 6 produkter jeg har, og er veldig glad i. De kan nok kalles noen “nøkkelplagg” i min garderobe, samt mine favoritter innen hudpleie. 


O L E   H E N R I K S E N   S A U N A   S C R U B   F I N N E R   D E R E   
H E R

A – K R E M   F Å S   K J Ø P T   P Å   A P O T E K

Haha, jeg vet jeg har nevnt begge disse produktene her på bloggen før. Men jeg er så glad i de! Denne skrubben er sponset, men hadde gladelig betalt for den selv. Dette er min tube nummer to! Både ansikt og-kroppsskrubb er digg uansett, men denne slår det meste til ansiktet. Den blir helt varm når den treffer fuktig hud, og gjør virkelig underverker. Denne bruker jeg en 1-2 ganger i uken, og huden blir super smooth!

Også den gode, gamle, A-kremen. Denne har jeg vel vist på denne bloggen siden 2008? Jeg liker å prøve flere ansiktskremer, men alt i alt er denne min all time fave. En dyr fancy krem kan være supernice det, men ingenting gir meg så mye fukt som denne bad boyen. Akkurat nå har jeg den parfymerte versjonen fordi jeg kjøpte feil, men ville anbefalt den helt uparfymerte. Den er superfet, da – just so you know, haha!
 


B O O T S E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

H Ø Y H Æ L E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

Her er da de bootsene jeg snakket om, haha! Som jeg nevnte da jeg først fikk de, trodde jeg de skulle være alt for “chunky” til mine ben, men de er faktisk litt smalere enn eksempelvis Dr. Martins. ELSKER disse!! Har brukt de kjempemasse allerede, og elsker å bruke de til sorte jeans. Benene blir da “forlenget” ganske så mye, dere kan jo se eksempel på dette bildet av meg

Også disse hælene, da! Godt brukt de også som dere kanskje ser, haha. Disse er mine go-to heels, om jeg skal danse eller ha det skikkelig gøy uten å tenke på å må holde balansen. Før var jeg ikke god i å gå i hæler what. so. ever, men disse har en fin mellom-høyde som har hjulpet meg masse på å bli bedre å gå i hæler. Disse kan jeg faktisk springe i nå uten noe problem, elsker høyden!! De kan gi litt gnagsår de første gangene man bruker de, så ville hatt med gnagsårplaster i vesken just in case <3 Jeg har begge skoene i 37, som er størrelsen jeg vanligvis bruker! Bootsene har utvidet seg litt, noe jeg er veldig glad for siden jeg vil bruke de som vintersko og ha tykkere sokker under. 
 


B L Å   J E A N S   F I N N E R   D E R E   H E R 

 S O R T   J E A N S   F I N N E R   D E R E   H E R

Jeans-time! Dere spør mye om hvilke bukser jeg bruker, og here you go! Jeg bruker egentlig bare denne modellen, pluss en modell fra Topshop. Modellen fra Topshop har derimot en bakdel som ikke kler min rumpe i det hele tatt, og lommene sitter alt for lange oppe, men den sitter fint ellers så jeg bruker den en god del likevel, haha. Denne modellen derimot, sitter som støpt! Særlig på rumpen, og formen den amaziiinnnnggg. Jeg vet jeg har snakket om denne modellen før, og selv har jeg den både i sort og mørkeblå som på bildene, men også i lyseblå og grå. Det er jo Levis, så litt dyrere er de – men jeg kan anbefale denne buksen på det varmeste. Sitter stramt hele vegen, gir en tight ass og er kjempedeilig å gå i. Er også denne sorte modellen jeg har på meg på dette Instagrambildet. Den blå finner dere bilder av meg i her. Jeg har begge jeansene i w24 (og l32 siden jeg har så lange ben), noe som er et nummer under hva jeg vanligvis bruker. <3

________

Dette var faktisk sjukt random, men fikk nettopp en mail om at i dag kan dere få 25% på alt på Nelly. Altså alt av både jeans og sko i dette innlegget. Dere trykker dere inn HER for å komme til tilbudet!

TUSJETIPS

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

Kan noen fortelle meg how the fuck jeg roer ned denne blomsten? Den heter monstera-noe, og dang – det navnet begynner å passe ganske greit. Jeg syntes størrelsen på denne var fin da jeg kjøpte den for et år siden. Den vokser så innmari mye, og i bredden…. Hva gjør man?? 
 

Jeg har fått meg nye tusjer! De er enda finere enn hva de ser ut som på bildene! I lys farge som gjør det enda lettere å lese igjennom også. Disse kjøpte jeg på Clas Ohlson og de gjør meg glade! Et lite tusjetips på en onsdag altså. Her er det black week og jeg tipser om tusjer fra Clasern. Jaja!
 

Bilder fra min gårsdag! Dagen i dag blir nok helt lik, bare litt kjipere – uten cafèbesøket… Her sitter jeg, dag ut og dag inn. Jeg har lenge tenkt å dra på lesesal å lese litt, men samtidig er det veldig deilig å sitte sminkeløs i pysjen hele dagen. I går, da jeg skulle møte mamma, bestemor og søsteren min på café tok jeg bare en gigantisk ullgenser over pysjamasoverdelen min og skiftet til tights, før jeg dro ut døra. Haha. Jeg blir veldig inne-dyr når jeg først har muligheten til det… Sånn som den romjula jeg fikk eksem i hele ansiktet fordi jeg var inne 5 dager i strekk uten et eneste vindpust av frisk luft. YOLO jeg elsker å være inne når det er kaldt ute hahaa

Jeg har en så grenseløs kjip uke, hvor jeg helst skulle ligget under dyna. Jeg sliter med å sove, med å stå opp, og med å konsentrere meg, og derfor er jeg veldig glad jeg har kveldene fylt med hyggelige ting. Jeg trenger litt input fra venner, familie og kjæreste så jeg ikke isolerer meg helt. Heldigvis vet jeg at alt blir bedre, og at man må ha det litt kjipt for å ha det fint. Sånn er det ♥

Det er forresten 25% off på NLY brands i dag! Dere finner tilbudet her <3

HEDERSPLASSEN I GARDEROBEN

A N N O N S E :   A D L I N K S   G I N A T R I C O T

Hei og god morgen dere! I dag går det litt bedre meg gamlemor. Som ikke jeg har nok å styre med fra før ser det ut som jeg har blitt litt syk også. Men det passer meg vel egentlig utmerket, da forelesningene for året så og si er ferdig, og jeg kan sitte innenfor husets fire vegger med snuten i boka. I går var jeg kun ute for å trene og kjøpe julepynt. Jeg fikk et kick om å gjøre noe hyggelig, så selv om jeg hadde tenkt å vente med julepynten til i hvert fall neste uke, ble det altså ikke sånn. Litt julebrus og pepperkaker ble det jaggu også så når får bare jula komme!! Jeg gleder meg veldig som dere skjønner
 

1 .   H E R   2 .   H E R 3 .   H E R    4 .   H E R    5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R   9 .   H E R   1 0 .   H E R 

Ellers har jeg surfet litt rundt på nettet i morgentimene, og tenke å dele noen nydelige strikkegensere med dere! Dere spør stadig om jeg kan tipse om alt fra knits til partykjoler – så her er noen i alle mulige farger. Og ikke minst, billig! Selv har jeg bestilt meg en i grå (den grå versjonen av 3, 7 og 8), samt en rosa en som jeg tenkte å vise dere senere. Jeg elsker strikkegensere, og har dedikert en av mine største skuffer i walk-in garderoben min til akkurat dette. Strikkegensere og partykjolene har liksom hedersplassen der, haha. Nå skal jeg koke meg kaffe, håper alle får en kjempefin dag

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #35

A N N O N S E :   A D L I N K S   N E L L Y

… hahaha kanskje min favoritt. Sporty fitness modell (ekstra pluss for de armhulene der)
 

… kanskje min ikke-favoritt. Den spalten her er gøyal, men noen ganger gir den meg seriøs dårlig selvtillit, haha. Hvorfor ser det ut som jeg har slått pannen min? Ser jeg bare sånn ut??? Uten at jeg vet det?? 

 

… ser ut som jeg står og trøkker?? (legg merke til den sykt brune armen min hahaha?? Det er redigeringen på preseten som har gått litt bananas
 

… mitt mood om dagen
 

… blikket…. holdningen… jeg vet ikke

Herregud, dere nye lesere (om det finnes noen) må jo tro det eneste jeg legger ut her på bloggen er støgge bilder av meg selv. Det er det egentlig ikke, men om dagen er det faktisk overtall av det jeg har, i stedet for fine bilder. Jeg skal prøve å få jobbet litt mer med content denne uken, så det ikke bare blir fjas og lolle bilder. 

I dag sitter jeg inne og leser. Drikker kaffe, leser og drikker kaffe. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg bæljer nedpå med kaffe, for jeg vet godt at er det noe som gir meg general-angst er det å drikke mer enn to kopper kaffe på en dag. Har noen det likt? Men man må liksom ta et valg også, for det funker veldig godt til lesing – men med en gang jeg drar hodet bort fra boka, blir jeg sittende som et aspeløv og være ubrukelig. Vel, nå må jeg komme meg tilbake til boka mi før jeg skal trene senere i kveld. Håper det går fint med dere alle!!

Ellers får dere 25% på alt fra NLY brands nå! Dere klikker dere inn her og bruker koden NLYBRANDS25. Smask!

SJANSESPILL

Randomens vokter! Hahaha, her har dere de aller, aller, siste bildene fra Island. Her sitter jeg, nydusja, men ikke rein. I dag var jeg nemlig i svømmehallen med tanteungene mine, og er det noe jeg har et veldig ambivalent forhold til, er det det. Jeg er så alt for klar over all dritten i de bassengene der, men syntes samtidig det er veldig gøy. Jeg sitter og skriver på en tredje eksamensoppgave nå, faktisk en eksamen vi ikke har fått utdelt enda… Men jeg og gruppen min har bestemt oss for å begynne likevel, da vi har hele 6 (!!) eksamener. Litt sjansespill, men heldigvis er det bare å endre om det blir helt rett. I morgen starter jeg med eksamensperioden også, så det er bare å henge i. God søndag alle sammen!