5 ÅR SAMMEN

A N N O N S E :   R O Y A L D E S I G N

Hei alle sammen! Nå begynner vel de fleste å bli ferdig med eksamen? Hvis ikke – alle som har igjen må ha masse lykke til og stå på. Snart jul!! Og speaking of jul – jeg har fått en aldri så liten juleleveranse. Jeg tenkte egentlig å vente til i morgen med å vise dere alt, men jeg er så fornøyd med tingene til leiligheten at jeg mååå vise dere noen nå. Så det kommer altså senere i innlegget, hihi.

Jeg og kjæresten har vært sammen i 5 år i dag! På Facebook, haha. Tenk at det er slik man regner. Vi har jo egentlig vært sammen i 5 og et halvt år, men den offisielle dagen er i dag. Herregud 5 år!! Tiden har gått så fort – men det sies vel at tiden går fort når man har det gøy. Derfor skal vi lage kremet tagliatelle med scampi i dag, samt drikke litt gooood rødvin og øl. ♥ Håper alle har en fin kveld!

TEPPET FINNER DERE HER

 

Jeg har vært på leting etter et teppe til å ha i sofaen lenge. De har så innmari mange fine tepper på HM HOME, men jeg måtte lære den harde måten at det er baaare tull. De har jo ikke noe (?) ull i seg, og det er jo seriøst eletrisk sjokk hver gang man prøver å ligge under det. Men uansett – endelig har jeg fått meg skikkelig teppe!!! Dette er i ordentlig ull, er kjempevarmt og best av alt – røyter ikke. Er det noe som er u.a.k.t.u.e.l.t er det å plukke lo fra teppet fra veluoren, ass. Så veldig fornøyd!!!

Også et lite innslag av èn veldig innbilt hundebiss som koser med favorittputen sin

BILDENE ER FRA ETSY

HYLLEN FINNER DERE HER

Også dere, denne gærningen. Den er kanskje ikke slående vakker der den henger, men så innmari  mye finere enn alle nøkleskapene som finnes der ute. For det har seg sånn at jeg er avhengig av å ha en beholder med alle “essentials” ved inngangsdøren. Hvis ikke ender jeg opp med å gå inn med sko for å hente bilnøklene mine, eller så glemmer jeg de. I tillegg får jeg skjult lysbryteren, haha. Så denne er jeg veldig fornøyd med, fint for oss som er glemsk og har trange ganger uten plass til avlastningsbord. <3

14 kommentarer
  1. Er ikke tagliatelle pasta😅 siden du skrev kremet tagliatelle med pasta?🖖🏼
   Og svar til snap: julestjerner er jo sååå fint på veggen og i taket også! Det skal i hvert fall jeg ha når jeg får mer veggplass i en ny bolig! Haha. Og flere i ett og samme vindu😍kanskje ikke det er så fint med lys i alt dette da, men de er jo så fine uten lys i også😍. Var på en restaurant for litt siden som hadde 10-15 stjerner i sort/grå/blå-toner og i forskjellige størrelser, som hang nedover vinduet. Skikkelig stilig.

    1. Haha, tagliatelle er en type pasta! Akkurat som spaghetti, macaroni osv er en egen type pasta! Så når du skriver tagliatelle med pasta skriver du egentlig pasta med pasta!

     1. hahahha OMG lol nå henger jeg med!!! åpenbart noen som prøvde å skrive scampi der, men ble pasta i steden for hahaha… takk for at du påpåekte det!!

  2. Gratulerer med 5 år!!
   Litt merkelig request men kan du legge ut videoen av moren din som koser med sandalen din i tro på at der er Melis på skitshowet-ig? 😂😂😂

  3. Åååååkei, det bildet i gullrammen var out-of-this-world fett!! Vet du om man får tak i samme med andre artister/kjendiser?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg