BASIC OG STOLT AV DET

Funfact: Jeg haater kneskåler!! Før trodde jeg at jeg generelt hatet det, men jeg har i senere tid funnet ut at jeg kun hater mine egne. De er assa så innmari utstikkende og .. skjelett-aktige. Men det får bare være – en ting skal de kneskålene der ha, tenk hvor viktig de er for funksjonen til bena?? Det er faens rart hvordan vi mennesker er satt sammen til å funke så bra ass

Yess, eksamenstankene. I dag våknet jeg med en monsterkvise i pannen og hår som burde hatt seg en hårvask for et par dager siden. Nå har jeg satt onsdag som dato – da skal jeg vaske leiligheten, vaske håret mitt, skifte på sengen, ta sol, begynne med sminke, gå i ordentlige klær igjen… Da starter mitt liv som fresh igjen! Da har jeg jo juleferie, så da kan laivet begynne igjen. I dag har jeg lest, lest og lest. Prøvd å tenke på noe bloggvennlig å ta bilde av, uten hell. Derfor blir det en rolig throwback fra sommeren. Jeg lest noe gøy her en dag – du vet vinteren er her når damene begynner å ha throwbacks til “denne brunfargen” og “verdens fineste sommer”. Hahaha SÅ SANT og jeg er så jævlig en av de personene. Men hva skal man gjørra da, når man ser ut som en søppeldunk om dagen men samtidig vil gi fra seg et hei. Basic og stolt av det, si!

6 kommentarer
  1. Hahaha hva er tilfeldighetene??? Sitter i skrivende stund og ser på en film om en mann som måtte amputere begge bena over knærne, og satt og tenkte på hvor viktig det var med knær!! Men ikke bare det, tenkte også på at det var en typisk ting du kunne skrevet om på bloggen hahah!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg