ERROR

A N N O N S E :   A D L I N S K   N E L L Y

Hallo ja! Det var en stund siden. Eller kanskje ingen har merket at jeg har vært borte? Haha. Jeg har ikke kommet meg inn på bloggen min før nå, da blogg.no driver og legger om systemet sitt. Derfor er det også noe annerledes design og endringer, blant annet at dere må kommentere via Facebook… Jeg beklager så mye for jeg vet hvor irr det er, men det er ikke noe jeg kan gjøre noe med. Håper ikke det blir helt knystende stille her inne av den grunn! Når jeg er ferdig med eksamen skal jeg bruke litt tid på dette å se hva jeg skal gjøre fremover. Vil jo at dere også skal like utforming og systemet bak bloggen!

Siden sist ja… Jeg har lest, lest og spist pizza. Jeg har endelig fått litt matlyst igjen, og for noen dager siden var jeg og kjæresten ute og spiste. Der ble det slukt rolige tre pizzaer. Det er real luve ass, når jeg vil ha enda mer pizza etter min første, og kjæresten er mett – men han blir med på å dele enda en. Som jeg har sagt 999 ganger før her på bloggen – a girl needs her pizza!!

T O P P E N   F I N N E R   D E R E    H E R    A R M B Å N D E T   F I N N E R   D E R E   H E R 

Nå skal jeg pelle meg på butikken og handle iskaffe, før jeg fyker av gårde til skolen. Ja fuckert, jeg har hatt eksamen siden sist også!! Det gikk helt ok, så klart ble eksamensoppgavene helt ulike de tidligere årene. Men jeg tror nok det skal gå fint. Anyways – next up er det faget jeg føler jeg har minst kontroll i, så har veldig godt av å diskutere med venna på skolen. Det lærer jeg mye av!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg