HÅRKRISE

A N N O N S E :   A D L I N K S   N E L L Y   /   G I N A T R I C O T

    

Hvis noen lurte på om det var kaldt å stå uten jakke
 


K Å P E   
I V Y R E V E L ,   I   S O R T    H E R 

 B U K S E      H E R 

G E N S E R    H E R

S K O   H E R

 

OKaaaayyyy, da jeg så bildene jeg tok i dag er jeg rimelig glad jeg har en allerede bestilt frisørtime. Håret på den nøtta der er altså så sprøtt – absolutt hele håret holder det seg fint helt naturlig, og jeg trenger ikke gjøre noe fargen (skryt), men så fort det er bikket desember klikker det. Det har sikkert noe med lyset ute å gjøre og, men jeg kjenner jeg gleder meg til å få freshet opp nøtta litt. 

I dag hadde jeg eksamen (herregud tusen takk alle som ønsker meg lykke til, u making a girl cry – no joke, jeg er så lettrørt i disse dager). Det gikk fint, og jeg spaserte fornøyd ut av BI. I det jeg kom ut i kulda kom jeg på at jeg hadde glemt å svare på en halv oppgave, så etter det forsvant godfølelsen ganske greit. Men men, det får jeg ikke gjort noe med nå. Men guri, så irriterende??? Noe jeg til og med noterte ned på kladdearket mitt, kunne ut og inn – så glemmer jeg å ta det med? Vel, jeg kjente det på meg da jeg sto opp i morges at jeg ikke var helt konsentrert i dag. Overtenningen på å bli ferdig tok vel tak 

Nydusjet, sminket og med ekte klær. Det var lenge siden gitt. Fikk også brukt den nye genseren min, som jeg er så fornøyd med! Jeg kjøpte en liknende genser på H&M for noen år siden – en kort men litt baggy strikkegenser med turtleneckhals. Det var favoritten min og kunne bruke den til alt, men så klarte jeg å krympe den i vaskemaskina og måtte kaste den…. Derfor ble jeg så glad da jeg fant denne som er helt lik, og tror jeg må klikke den hjem i flere farger. Nå skravler jeg fælt her – vi får snakkes i morgen, nå skal jeg nyte en lesefri dag. Suss!

7 kommentarer
  1. Hvis du sliter med sprøtt hår på vinteren; har du forsøkt å bruke olje i det? Bare et lite tips fra meg til deg… 😉 Den genseren var forøvrig rå-tøff!

   1. tusen takk! det er egentlig ikke det jeg sliter med, det er ikke så veldig sprøtt (og bruker olje fra før)! men tusen takk uansett 🙂

  2. Gratulerer med overstått eksamen!! Kjenner så godt den følelsen av å plutselig komme på noe man glemte også forsvinner hele godfølelsen.. men uansett! Det trenger jo ikke bety at det gikk dårlig!:))
   Når får du ferie?

   Jeg elsker forresten å lese bloggen din i eksamensperioden! Er veldig deilig å komme inn på en blogg hvor noen går gjennom det samme og jeg blir motivert til å holde ut!!

   1. åhhh det er så forferdelig følelse… jeg har ferie den 12, så heldigvis ikke så lenge til <3 TUSEN TAKK, du er så skjønn. og dette klarer vi!!! stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg