HVOR ER JEG?

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

 

Bikinitoppen min finner dere her, sandalene her, den røde kjolen er gammel fra Shein, og til den hvite bikinien har jeg denne trusen som jeg anbefaler veldig – den sitter veldig kledelig på! 

Hei alle sammen fra …. Montenegro! Det var gøy at så mange faktisk orket å gjette, og til slutt var det faktisk noen som fikk rett. Jeg er i Montenegro sammen med kjæresten, Emilie og Morten (Emilie sin kjæreste). Det er virkelig helt fantastisk her, og det er rett og slett vanskelig å få frem HVOR fint det er på bildene. Det minner på èn måte veldig om Norge, bare “syden versjonen” om dere skjønner? Hahhaa!

Som dere ser ovenfor har jeg fått meg en aldri så liten skilpaddevenn! Visste dere foressten at jeg har hatt skilpadde før? Familien min hadde faktisk en skilpadde i flere år, Zipadå het den. Derfor blir jeg helt forelsket hver gang jeg ser en skilpadde, de minner meg sånn om Zipadå, haha. Det er også en nydelig liten (gigantisk egentlig) hund som bor ved oss, og generelt er det nydelige katter og hunder overalt her. Love it !!!

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og gjøre meg klar for kvelden. Vi har handlet inn øl og litt Mojito-ingredienser, og snakker om å kanskje dra en liten tur ut i dag. Det er absolutt ingen partyby, men det er egentlig bare sykt deilig. Gleder meg sånn til å ta masse bilder og vise dere mer av dette fantastiske landet!!! SÅ FINT!

10 kommentarer
   1. din søting <3 nå er ikke livet mitt perfekt tho, selv om det kanskje kan virke sånn her på bloggen haha <3 viktig å huske på !!! men tusen takk for veldig koselig kommentar!!

  1. Hvor er du i Montenegro? Var der selv for litt siden, men sitter slett ikke igjen med samme gode inntrykk som du virker å ha – hva har jeg gått glipp av, liksom:(((

  2. Så fine bilder! Jeg var der i fjor, veldig fint! Anbefaler dere å utforske fra Budva ned til Sveti Stefan, utrolig fint! Er bare å ta bussen 🙂 Vi bodde i Petrovac og tok bussen rundt omkring uten problemer. Kos dere videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg