NEW IN: KLÆR!

A N N O N S E :   A D L I N K S   B I K   B O K

Hei fra frisørstolen! I dag tok jeg med meg maccen fordi jeg 1. har mye jobb å gjøre, 2. er veldig inspirert på bloggefronten! I dag fikk jeg endelig tatt bildene av mine nye klær fra Bik Bok, noe som passer veldig bra da de har 30% på alt på nett og i butikk i dag. Jeg har faktisk shoppet ganske mye på nett i det siste og hadde egentlig tenkt å samle alt i ett innlegg, men i morges ble det travelt for meg så rakk bare å ta disse bildene. Og en ting er sikkert – jeg er veldig glad jeg sitter i frisørstolen akkurat nå etter å bokstavelig talt rivd meg i håret for å prøve å få det til å funke. Det var på tide med en oppfreshning med andre ord! Gleder meg til å vise dere resultatet <3

LEOBUKSEN FINNER DERE HER

Som jeg sa til fammen i går – denne får frem den indre Slashen i meg! Disse er ganske sprø, og jeg ser ganske loco ut om jeg ikke styler den, haha. Men med en enkel sort magetopp for eksempel er den dødskul. Og ikke minst en tight ass da

BLAZERKJOLEN FINNER DERE HER

Kan denne kvinnen få nok av blazerkjoler? The answer is no!! Jeg elsker formen på sånne type kjoler, og nå har jeg fått en i mer “maritim stil” med slike knapper på! Siden jeg har ganske pinne-kropp er jeg avhengig av at snittet på slike kjoler har litt sving i midjen, noe denne har samtidig som den er “loose”. 

BLÅ COLLEGEGENSER FINNER DERE HER

CAMO COLLEGEGENSER FINNER DERE HER

To til av denne genseren måtte jeg faktisk ha, da jeg så de hadde kommet i nye farger, haha. Jeg har den jo i svart fra før og er så glad i den!

BLAZEREN FINNER DERE HER

Disse bildene don’t do gir ikke denne blazeren justice, haha. Den er mye finere inne på siden, da man ser hvor lyxig den er med “glinsende” flapper på. Litt sånn smoking-look på den! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg